ריוויו ה- "כולם שונאים את השיר שלי" שלי
בשל שנאת שירי היוקדת החלטתי לעשות ריוויו ולשנוא קצת שירים של אחרים. אני אציין שלצורך כתיבת הריוויו הזה אני עושה לרוב השירים שמיעת גילגולי (כלומר אני שומע את הדקה הראשונה ואז את הפזמון האחרון). אם אני אצביע בעצמי אני אשמע שוב את השירים והפעם בצורה רצינית יותר, אז דעתי על השירים יכולה להשתנות (למרות שבתור חובבי אירוויזיון, מה שלא מושך אותנו בדקה הראשונה כבר לא ימשוך אותנו לעולם, אלא אם יש שם עלייה של חצי טון בסוף).
כתמיד אני מדרג מחתול אחד עד 17 חתולים, לא כולל 9, 11, 13 ו- 16. נתחיל:
חן אהרוני – Where Have You Been
- משעמם לאללה.
Yohanna - Beautiful In Silence
- וואי ציפיתי לרבות מיוהאנה, אבל זה פשוט גרוע! אכזבה!
Azucar Moreno - Torero
- לא כוס התה הלטינית שלי.
Aneela - Doli
- גרוע ברמות מטורפות. מה זו התפוזינה הגרועה הזו??
Sturm Und Drang - A Million Nights
- הו, סוף סוף אנחנו מתחילים לדבר פה על משהו. חביב מאוד!
The Young Professionals - 20 Seconds
- BORING
רוני דלומי - תחזיקו
- תחזיקו אותי, אני נרדם.
יהודה פוליקר וחאריס אלקסיו - כל דבר מזכיר לי
- אני חייב לציין שאני לא מחבב במיוחד את יהודה פוליקר ו/או מוזיקה יוונית מעוברתת, אבל משהו בשיר הזה משך אותי לשמוע את כולו. יפה מאוד, אהבתי!
David Cook - Take Me As I Am
- התפוזינה הזו הולכת ומשתפרת! יציאה מעולה שלא הייתה מביישת את מיטב שירי השרפרף של דנמרק לדורותיה. יפה!
Esther Ofarim - Frank Mills
- יציאה מבריקה, ואני מוסיף עוד
על האינטרו המרגש בגרמנית!
TAL – La Sens De La Vie
- בשנות התשעים הייתי אוהב את זה מאוד.
Young the Giant - Cough Syrup
- הו כמה שזה סתמי.
Carly Rae Jensen - Call Me Maybe
- חמוד ביותר.
Britney Spears - I Wanna Go
- היא עדיין קיימת, הבחורה הזו? אני זוכר שבילדותי היא היתה כוכבת ענקית. מה איתה היום?
Csezy - Nem Kell Neked Mas - סליחה על הטליה גימליזם, אבל - הו, סוף סוף משהו לא באנגלית! רק על זה השיר הזה מקבל ממני
. לגבי השיר עצמו - הממ.. בסדר. מימיי בגסק זכורים לי יציאות הונגריות טובות יותר. מה שגורם לי להזכר פתאום בערגה בגורי וטרה. איפה הוא היום? הוא תמיד היה שונא את השירים שלי, אבל בסטייל.
Lost Prophets – 4AM Forever
- שיר כל כך יורובואי, שאם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי בטוח שיורובוי שלח אותו.
P.O.D – Booyaka 619
- מה?
Kate Winslet - What If - נשימה עמוקה -
הנה שיר שרק מלשמוע את האינטרו שלו הבנתי שהוא יהיה בטופ 10 שלי. ההמשך רק הולך ונעשה קסום יותר. קייט וויסלט? זו לא השחקנית? ממתי היא זמרת?
Paulina Starborn - Never Gonna Let Me Go
- הו התפוזינה הזו משתפרת! חמוד ביותר!
Of Monsters and Men – Little Talks
- מאאאאאאאאאאאאגניבבבבבבבבבבב!! השיר הטוב ביותר ששמעתי עד עכשיו (סליחה, קייט). אדיר במלוא מובן המילה!
Niki & The Dove – Tomorrow
קווירקי. אהבתי.
Delta Goodrem - Together We Are One
- אחחחח דלתא, זמרת התפוזינות! מאיזו מדינה היא, ולמה היא לא השתתפה עד היום באירו'? עוד יציאה מדהימה שלא מאכזבת ועומדת בציפיות שלי מהזמרת הזו – כל הכבוד לשולח!
Automatic Loveletter – Hush
- והנה דוגמא לאינטרו מאכזב. לזמרת הזו יש קול פשוט מחריד.
Of Monsters and Men - Mountain Sound
- עוד מפלצות ואנשים?? זה נופל בהרבה מהיציאה הקודמת של הלהקה הזו ששמעתי רק לפני 5 דקות.
Anne Murray - I Just Fall In Love Again
- במשפט הראשון של השיר הזה צמרמורת של התרגשות אחזה בי. יצירת המופת הזו היא פשוט קסומה ברמות שאין כמוהן בעולם הזה. תודה לשולח המדהים של היצירה הזו, אם לא הייתי נשוי.. well, מי יודע.
fun. - Carry On
- אני אולי נוראאאא זקן, אבל אני מכיר את הלהקה הזו – זה אלה ששרו "הלילה, אנחנו צעירים", שיר שלמרבה האירוניה ניגנו בזמן טקס סיום הדוקטורט שלי שכלל ברובו חברה ממש לא צעירים שהולכים לישון כל לילה ב- 22:00. בכל אופן, אני אוהב גם את הדבר הזה שלהם.
Lepa Brena – Grad
- גראד?
Jorge & Alexa Narvaez – Home
- אוי, לשיר הזה יש כזה א