Tapuzina Song Contest

הריוויו האולימפי לגמר הגדול 5/5 - הסוף

כנגד חמישה נציגים אולימפיים ישראליים דיברה התפוזינה, ואלו שמות:
הריוויו האולימפי שלי לחצי הגמר הראשון:
מקרא:
- 5 כוכבים – מדליית זהב, מי שלימור לבנת תדאג להידחף לו לפודיום ולגנוב לו את תשומת הלב.
- 4 כוכבים – מדליית כסף, שזו כנראה תהיה בת (היחידה שזכתה בה זו יעל ארד)
- 3 כוכבים – מדליית ארד, מי שזוכה לפרגון וכבוד בשל ההישג, אף על פי שהוא פנטז להצליח יותר.
- 2 כוכבים – מי שלא יזכה במדליה, אבל יזכור את התחרות כחוויה (שיא אישי או משהו בסגנון)
- כוכב יחיד – מי שלא סיים את המסלול וידחיק את ההשתפות.

02. Laleh - Some Die Young -
- שיר נעים ולא מזיק. כאן זה מסתכם.
04. Daniel Levi - L'envie D'aimer -
- אני בדרך כלל חובב צרפתית, אבל השיר הזה משמים כמו בית קברות
. וניסיתי להתחבר, בחיי.
05. שלמה ארצי ואברהם טל – אלוהיי -
- אז הגענו לשיא (הן של שפויים וכנראה של התחרות, לצד ווית'ן טמפטיישן). השיר הכי טוב ב"אושר אקספרס", השיר שלפני חודש בקיסריה, בהופעה חיה, צימרר אותי עד לשד עצמותיי
. השילוב המושלם של אברהם טל עם שלמה ארצי הגדול בשיר הזה פשוט עובד כל כך טוב, עד שמה שנותר זה להתמוגג מהמילים המקסימות של השיר הזה. לשם שינוי, אני מסכים עם גלגל"צ לנוכח העובדה שהשיר הזה צועד שם גבוה, וזאת ללא הוצאתו כסינגל (דבר שבדרך כלל בא ליחצן שיר מאלבום). יש לי הרגשה מי שלח את זה, ואם אני צודק אומר לו אישית את זה בסוף התחרות.
אניווי...
09. Mandinga – Europarty -
- דאנס מקפיץ וכיפי, פחות טוב משירם לאירו'. בהחלט כיף לשמוע לו כשיר רקע. חמוד מאד (אם כי השימוש בשורה " alors on danse" זול ביותר, עקב היותו להיט ענק בקיץ שעבר).
16. Paulina Starborn - Never Gonna Let Me Go -
- שיר שמתנגן בחנות בגדים בקרני קניון איילון. סתמי עד מוות.
17. Demi Lovato - Give Your Heart A Break -
- והנה פאקינג דוגמה לשיר שאמנם קיטשי ודביק להפליא, אבל מהנה ואפילו ממכר.
20. Csezy - Nem Kell Neked Mas -
- סבבה של שיר, שפה אהובה עליי שמזמן לא שמעתי בתחרויות פורום. בלדה יפהפייה שבכיף הייתי מאזין לה באירו' (ומחוצה לו).
21. יהודה פוליקר וחאריס אלקסיו - כל דבר מזכיר לי -
- כבד מדי בשבילי, היאבקות בסגנון יווני-רומי. ובאמת שיש לי סבלנות לשפות...

גמר די חלש, אפילו ששלושה שירים היו מדהימים ואחד חמוד. פשוט יתר האחרים היו..ממש אבל ממש לא לטעמי.
לכולם ובייחוד לשירים שאהבתי.

למעלה