דניאל ואיתמר
New member
אני רואה לנכון ליידע אתכם ראשונים במה שעבר עליינו בתקופה האחרונה.. אתחיל מההתחלה-כשלושה שבועות אנחנו במחלות בלתי פוסקות. זה החל עם חום גבוה לאיתמר ללא שום ממצא. הרופאים טענו וירוס. הגענו אפילו לבית חולים ברמב״ם וגם שם שלחו אותנו בתואנה שזה וירוס וזה יעבור. במקביל איתמר שילשל כל התקופה (עד עכשיו). דניאל לא חטףחום אך לא פעם ראינו אותו מרים את חולצתו ונוגע בבטנו ובוכה. גן הוא סבל משלשולים מיימים או רכים מאוד... פתאום בעלי התחיל לשלשל ולהקיא עם חום של 38.6 מעלות. ובהגעו לרופא טענו כי החום מטריד אותם ושאם היה מדובר בוירוס רגיל לא היה אמור לעלות חום.. יומיים למחרת המטפלת של התאומים נדבקה והשארה בבית 3 ימים שגם הימים שכבר הגיעה. לעבודה השתחררה הביתה מוקדם עקב כאבי בטן. ואני התחלתי את ״הוירוס״ כבר כמה ימים משלשלת עם חום גבוה לא יוצאת מהמיטה.. סיוט של חלמתי.. עובדת בהוראה והחופשה החלומית שתיככנתי לעצמי נהרסה כליל... שלשלום התקשרו מתמי 4 לקבוע מועד שיגיע שליח עם הסנן של המים.. השליח הגיע בצהריים. ורק בערב שהתפננו לסידור הבית החלטתי להחליף את הסנן ואז חשכו עיניי!!!!!! וזאת רק ההתחלה!! בעודי מוציאה את הסנן הישן ומתכוונת להכניס את החדש אני מגלה 7 ג׳וקים בגודל בינוני מתחת לסנן הישן.. נבהלתי. קראתי לבעלי וביקשתי שיבדוק את המכשיר.. בעלי פתח את המכשיר ובתוכו היו מאות ג׳וקים!!!!!!!!!!!! לא יכולה להסביר לכם מה הרגשתי באותו רגע!! הייתי נסערת התקשרתי לתמי 4 לשירות לקוחות והם סיימו את עבודתם (השעה הייתה 19:00) התחלתי לבכות והתקשרתי לאחיות בכללית בשירות הטלפוני. האחות הייתה מזועזעת התייעצה עם האחראית שלה וביקשה שאסע כולנו למיון לבדוק בדיקות דם שתן וצואה ולראות האם הורעלנו במים.. שלחה אןתי להתקשר לשירות רופא ילדים של שניידר והוא כמו האחות היה מודאג וביקש שנראה רופא בהקדם.. אמר שיכול להדחות למחר בבוקר. (הילדים כבר ישנו והשיה הייתה כבר 22:00) עכשיו קמנו ואנחנו מתכוונים לנסוכ לעשות בדיקות.. הזמנתי מדביר שידביק את הבית בנתיים.(חשוב לציין שאני גרה בבנין גדול ואני בקומה 14 ולא נתקלתי בג׳וק לפני שנה) השנה מתחילת הקיץ כל בוקר מצאתי כמה ג׳וקים במטבח.. לא יכולה להסביר עד כמה רמת הגועל שאני חשה. על העוגמת הנפש שככל הנראה הרעלתי את ילדיי ואת המטפלת בעלי ואני.. בכיתי בלי הפסקה אתמול. לא ישנתי כל הלילה.. אני לא מאמינה שזה באמת קרה.. אני עוד יותר המומה שהמחלות שחלנו ביודש האחרון כל בני הבית והמטפלת קשורות למים ששתינו בתמימות.. חברים אתם חשובים לי וגם ילדכם. פתחו את הסנן בדקו שאין גוקים מתחתו. פתחו את המכשיר ראו מה הולך בפניים.. מאחלת לכם שלא תמצאו דבר.. הרגשתי צורך להזהיר אתכם.. אני מבחינתי לא אחזור לעולם לתמי 4. מעתה רק מים מינרליים.. עשיתי טעות חמורה שרכשתי את המכשיר.. תעבירו הלאה ותזהירו כל מי שאתם מכירים.. תאמינו לי סיוט כזה של מחלות בלתי פוסקות אף אחד לא רוצה לעבור..