|
ג׳וקים בתמי 4!!!!!!

|
ג׳וקים בתמי 4!!!!!!

אני רואה לנכון ליידע אתכם ראשונים במה שעבר עליינו בתקופה האחרונה.. אתחיל מההתחלה-כשלושה שבועות אנחנו במחלות בלתי פוסקות. זה החל עם חום גבוה לאיתמר ללא שום ממצא. הרופאים טענו וירוס. הגענו אפילו לבית חולים ברמב״ם וגם שם שלחו אותנו בתואנה שזה וירוס וזה יעבור. במקביל איתמר שילשל כל התקופה (עד עכשיו). דניאל לא חטףחום אך לא פעם ראינו אותו מרים את חולצתו ונוגע בבטנו ובוכה. גן הוא סבל משלשולים מיימים או רכים מאוד... פתאום בעלי התחיל לשלשל ולהקיא עם חום של 38.6 מעלות. ובהגעו לרופא טענו כי החום מטריד אותם ושאם היה מדובר בוירוס רגיל לא היה אמור לעלות חום.. יומיים למחרת המטפלת של התאומים נדבקה והשארה בבית 3 ימים שגם הימים שכבר הגיעה. לעבודה השתחררה הביתה מוקדם עקב כאבי בטן. ואני התחלתי את ״הוירוס״ כבר כמה ימים משלשלת עם חום גבוה לא יוצאת מהמיטה.. סיוט של חלמתי.. עובדת בהוראה והחופשה החלומית שתיככנתי לעצמי נהרסה כליל... שלשלום התקשרו מתמי 4 לקבוע מועד שיגיע שליח עם הסנן של המים.. השליח הגיע בצהריים. ורק בערב שהתפננו לסידור הבית החלטתי להחליף את הסנן ואז חשכו עיניי!!!!!! וזאת רק ההתחלה!! בעודי מוציאה את הסנן הישן ומתכוונת להכניס את החדש אני מגלה 7 ג׳וקים בגודל בינוני מתחת לסנן הישן.. נבהלתי. קראתי לבעלי וביקשתי שיבדוק את המכשיר.. בעלי פתח את המכשיר ובתוכו היו מאות ג׳וקים!!!!!!!!!!!! לא יכולה להסביר לכם מה הרגשתי באותו רגע!! הייתי נסערת התקשרתי לתמי 4 לשירות לקוחות והם סיימו את עבודתם (השעה הייתה 19:00) התחלתי לבכות והתקשרתי לאחיות בכללית בשירות הטלפוני. האחות הייתה מזועזעת התייעצה עם האחראית שלה וביקשה שאסע כולנו למיון לבדוק בדיקות דם שתן וצואה ולראות האם הורעלנו במים.. שלחה אןתי להתקשר לשירות רופא ילדים של שניידר והוא כמו האחות היה מודאג וביקש שנראה רופא בהקדם.. אמר שיכול להדחות למחר בבוקר. (הילדים כבר ישנו והשיה הייתה כבר 22:00) עכשיו קמנו ואנחנו מתכוונים לנסוכ לעשות בדיקות.. הזמנתי מדביר שידביק את הבית בנתיים.(חשוב לציין שאני גרה בבנין גדול ואני בקומה 14 ולא נתקלתי בג׳וק לפני שנה) השנה מתחילת הקיץ כל בוקר מצאתי כמה ג׳וקים במטבח.. לא יכולה להסביר עד כמה רמת הגועל שאני חשה. על העוגמת הנפש שככל הנראה הרעלתי את ילדיי ואת המטפלת בעלי ואני.. בכיתי בלי הפסקה אתמול. לא ישנתי כל הלילה.. אני לא מאמינה שזה באמת קרה.. אני עוד יותר המומה שהמחלות שחלנו ביודש האחרון כל בני הבית והמטפלת קשורות למים ששתינו בתמימות.. חברים אתם חשובים לי וגם ילדכם. פתחו את הסנן בדקו שאין גוקים מתחתו. פתחו את המכשיר ראו מה הולך בפניים.. מאחלת לכם שלא תמצאו דבר.. הרגשתי צורך להזהיר אתכם.. אני מבחינתי לא אחזור לעולם לתמי 4. מעתה רק מים מינרליים.. עשיתי טעות חמורה שרכשתי את המכשיר.. תעבירו הלאה ותזהירו כל מי שאתם מכירים.. תאמינו לי סיוט כזה של מחלות בלתי פוסקות אף אחד לא רוצה לעבור..

mishmish04

New member
לא הבנתי כלום:

הג'וקים היו בתוך מערכת המים? איפה בדיוק הם היו?
היה ממש מגע בינם לבין המים ששתיתם, או שרק היו בסביבה?
איך בדיוק הם חיים בתוך המערכת הזו?
בכל מיקרה - גועל נפש ואני מקווה שתגלו בסוף שזה כן היה וירוס מגעיל ולא הרעלה.
התיו בריאים כולכם.
ודש לאיתמר ודניאל מיותמי.

יהלום29

New member
נשמע מגעיל

מאד מגעיל. אני שונאת ג'וקים.
אבל עד כמה שידוע לי אין מחלות שעוברות מג'וקים לבני אדם.
וכאבי בטן/שלשול/הקאות זה הוירוסים הנפוצים של הקיץ - הבן שלי כבר חלה פעמיים, חצי מהילדים של אנשים בעבודה שלי חולים עכשיו. אני בספק אם זה קשור.

נשמע לא נעים בעליל...

אבל זה בטח ובטח לא אשמתך...
תרגישו טוב ותעדכני מה אומרים לך מתמי 4.
אגב, תצלמי את זה, שתהיה עדות!

kerenpe

New member
מגעילללללללללללללללללללללללללללללל

גם לנו יש תמי4 וישר הכנסת אותי לחרדות. שבעלי יחזור הביתה אני אבקש שהוא יבדוק. כיצד נכנסו הג'וקים לתוך המערכת? המכשיר אמור להיות אטום. שוחחת עם תמי4?
תעדכני אותנו במהרה.
רק בריאות!!!!

פעמיים2

New member
אמאלה איזה דבר זה

אני עבדתי שם בעברי הרחוק וטוב שכך אבל לא זכור לי מקרה כזה, להורים שלי היו נמלים אבל ג'וקים? הם כנראה נמשכים לחום.. מיד נגשת לפתוח את העסק אוי ואבוי מסכנים, אני מתארת לעצמי שזה גיהנום עלי אדמות אבל את לא אשמה תפסיקי עם זה, זה בשלבי סיום לפחות
רפואה שלמה

dovevgo

New member
קצת פורפורציה...

ראשית, אני מסכים עם הגועל ומזדהה עם החוויה הלא נעימה שעברתם.
אני חושב, שלא נכון ליחס את המקרה לכך שעשית טעות שרכשת את המטהר של תמי 4 (לא, אין לי מניות ואני לא עובד שם).
המוצר עצמו הוא מוצר טוב שמשרת לא מעט לקוחות, וקיים סיכוי סביר שהג'וקים נכנסו לשם לאחר התקנת המכשיר (שוב, אני לא אומר זאת בוודאות), הרי מספיק שהגומי לא היה מונח היטב באחת הפינות, והחבר'ה מתגנבים לשם בחשאי.
שווה לתת לשירות הלקוחות הזדמנות להגיב, ולבדוק.
רק בריאות

עידכון בנתיים

התקשרתי היום לתמי 4. הנציגה הטלפונית ענתה באדישות מוחלטת לסיפור. אמרה שמנהל יחזור תוך 72 שעות... עונה במרוכז להערות. הג׳וקים הראשונים נתפסו מתחת למסנן מים.. הקן הגדול בעל ה100 ג׳וקים ויותר נמצאו שאלי פתח את המכשיר מאחורה. המחלות יכלות להגרם מהעברה דרך טפילים. זאת לאחר תשובת רופא, יתכן שלא אבל בוא נגיד שלשתות ״מיצי ג׳וקים״ מסוננים זה לא הדבר הכי בריא בעולם, מזכירה שהג׳וקים מגיעים מהביוב ושם יש מלא חולרות!! עברנו את הריסוס. הזמנתי מנקה ליום ראשון. בנתיים נשטוף לפי ההוראות. תודה לכולם על התשובה.. וסליחה חייבת תגובה לבחור שהגיב-למצוא מעל 100 ג׳וקים במקור מים שהשתמשת על בסיס שעתי זה מגעיל ברמות בלתי נתפסות גם אם נגיד ולא הוכח כי זה קשור למחלות.. תמי ד״ש ליותמי, מתגעגעים אליו!!

רק ריקה

New member
באמת זה גועל נפש

אני בטח הייתי מקיאה שבוע רק מהמחשבה ואחרי זה לא שותה מים לעולם....אבל לי יש רגישות יתר לג'וקים האלו...

וחוץ מזה שהייתי צורחת על הנציגה האדישה עד שהייתה מעבירה לי מנהלים והם היו נותנים לי תשובות היום ולא עוד 3 ימים....

זה בהחלט יכול להיות איחסון גרוע או הרכבה גרועה של המכשיר ע"י תמי 4 וזה יכול לקרות (לנו יש את המכשיר כבר 3 שנים וכרגע הכל תקין) אבל הם צריכים לקחת אחריות על זה ובמקרים כאלו נמדד השירות שלהם....

dovevgo

New member
זה בסדר גמור שהגבת, מראש לא התכוונתי לשפוט...

רק רציתי להביע דעה אחרת, ושוב, מסכים לכל נושא הגועל.

elizabetha

New member
אאאאויי ה' ישמור!!!

עשית לי צמרמורות מטורפות על הבוקר. אם יש משהו שאני לא מסוגלת להתקרב אליו זה ג'וקים! ואמא שלי בדיוק ההיפך, לוקחת אותם ביד וזורקת אותם החוצה בנונשלנטיות :)
אגב, זאת אחת מהסיבות שבחרנו מי-עדן בר כי לשכנים שלנו גם היה משהו דומה לפני חצי שנה בערך. בקיצור, מקווה שזה יסתדר ושיפתרו לכם את הבעיה (למרות שאני מאמינה שמעכשיו כל פעם כשתרצי לשתות כוס מים זה יזכיר לך מה היה שם.. ולא בטוח שהזיכרון הזה יעבור בקרוב :((( ).

א ל ו ה י ם ! מזעזעז!

אני מציעה לך ולכולנו לפרסם בעוד מקומות ולו רק כדי שאנשים יבדקו את המכשירים שלהם באופן מיידי. תרגיש טוב!

לא חדש ולא מפתיע

גם אנחנו שנה שעברה עברנו את אותה החוויה...
בעודי בחודש השמיני של ההריון ושתתי רק מים קרים מתמי 4 .
גילינו מכת ג'וקים במטבח ובבית...
עשינו הדברה בכל הבית
ועדיין היו אותה כמות של ג'וקים
לא הבנו איך זה ייתכן? למרות ההדברה?

ואז התמי 4 יתקלקל ,,, כל הזמן היה נוזל ממנו מים
הזמנו טכנאי וכשהוא פתח את המכשיר
גילינו קן של אלפי ג'וקים

הבחור רצה לנקות ולהחזיר את המכשיר למקום
דרשתי מכשיר חדש ולא וויתרתי
הביאו לנו חדש ועשינו הדברה נוספת בבית

כרגע אנחנו שוב במכת ג'וקים
חושבת שוב פעם לקרוא לטכנאי של תמי 4

באמת???

זעזוע גדול.. ואני חשבתי שהייתי היחידה בסיפור ההזוי הזה:/ תודה על השיתוף באופן אבסורד טיפה מעודד.

שירות תמי 4

שלום אנהמונטנה,

מכשירי תמי 4 אינם מייצרים מזיקים משום סוג שהוא, במידה ונמצאו מזיקים מקורם בסביבת המטבח בלבד. מיכלי המים והמערכת ההידראולית סגורים ולכן אין אפשרות כי מזיקים יגיעו אל המים.
חשוב לנו לבדוק את פנייתך לעומק, נודה לך אם תוכלי להשאיר את פרטייך בקישור המצורף ונציג מטעמינו יחזור אלייך בהקדם.

[email protected]

בברכה,

ליאת, שירות תמי 4

אני בשוק!!!!!!!!!!!!!

איזה באסה!!!!!!!!!!!!! יש לי בחילה נוראת מהסיפור הזה!!!
חבל שהסיפור הזה עלה רק עכשיו... קנינו אלקטרה בר ביום רביעי והתקינו לנו אותו!!! מקווה שבגלל שעשינו הדברה לפני שנכנסנו לדירה לא יהיה לנו מקרה דומה...
רפואה שלמה לכולכם! לקחתם דגימות מהמים שמעבדה תבדוק אם הם מקור המחלות??? תעדכני, זה נשמע כמו פרק של האוס!!! ליבי איתך!

למעלה