|
ג׳וקים בתמי 4!!!!!!

ffrr2

New member
יש לי תמי 4 ועכשיו שאני חושבת על זה את צודקת!

לפעמים שהייתי שמה מים ואחרי זה את המטרנה אני מגלה שצף לי ברחשים!
בכמה פעמים!
מאז אני בודקת כל פעם את המים שאני מוזגת לבקבוק
ואז הנחתי שאולי זה ברחש שעף לו באויר ונחת ישירות לחלב של הבנות.
אבלללל עכשיו מה שאת מספרת השאיר אותי בהלם!!!!
מחר כבר הקומקום יוצא מהארון והעיקר שחשבנו שמים ככה יותר טובים לבנות...
ועכשיו אני ניזכרת שביום חמישי תמי4 הגיע אלינו לתיקון המכשיר ואמרתי לו שאני חושבת שיש לי ברחשים במים ומה הוא ענה לי?!?! כן ראיתי שהצינור מלוכלך ניקיתי לך אותו..
אבל מה שכרגע סיפרת יוו אני בהלם אני עכשיו הולכת לבדוק את הסנן..
ונותנת כבעלי לקרוא מה שכתבת..

תודה רבה לך

ffrr2

New member
אבל הבעיה היחידה זו

שגם עם עכשיו אני יפתח את הסנן יש אפשרות שלא יהיה שום דבר כי תמי 4 הגיע אלינו יום חמישי ופירק את המכשיר והחליף כמעט שם הכל אז יש מצב שהוא ראה ודאג שאני לא יראה...

בואו לירושלים.

כאן שותים ישר מהברז. לא ג'וקים, לא מים מינרליים ולא תמי 3/4/5, או מטהר אחר. מקסימום מסנן אבן בכניסה לבית.

גם ברמת גן - מים מהברז בלבד

המים בישראל טובים לשתייה (בינתיים). אין סיבה לממן את תאגידי המים למיניהם.

קומרן

New member

המים בישראל בהחלט טובים לשתייה. מעבר לתקלות נקודתיות שבהחלט יתכנו (כמו כל דבר בחיים).

רק ריקה

New member
לנסוע עד ירושלים כל פעם שאני רוצה לשתות?!

נראה לי יוצא יותר יקר מלרכוש תמי 4.....

mishmish04

New member
גם בחיפה המים טעימים ואינני רואה צורך בתמי

מעבר למישמישית מצוייה.

לא תאמינו כמה התופעה נפוצה ומוסתרת

תעשו גוגל בעניין של ג׳וקים בתמי 4 תהיו המומים, יש אפילו סרטון שרץ ברשת שלא העזתי לראות.. בקריות המים מגעילים אין מנוס מלשתות מים מינרלים...:/ גרתי 4 שנים בגליל עליון ושם יש את המים הכי טעימים בעולם. זה היה פשוט תענוג.. תמיד שראיתי תיירים/מבקרים קונים מים במכולית או בסופר ידעתי שהם לא מפה.. אהה אין על הגליל...

YESITIS

New member
אצלו במכונת קפה קיננו גוקים

מהגוקים הקטנים. גילה את זה האיש שעשה את הריסוס
לשמחתנו המכונה לא היתה ככ בשימוש אך עדיין היה מחריד לגלות... כמובן שנזרקה לפח בלי לחשוב פעמיים.
אוהבים לקנן במקומות ךלחים וחשוכים
מומלץ לכל מי שש אצלו מכת גוקים להיות ערני ולבקש מאיש המקצוע לחפש גם במקומות האלה

אני חייב להבין, הם במגע עם המים?

נשמע מזעזע מה שאת מתארת, אבל האם הג'וקים באמת במגע עם המים או פשוט נמצאים שם כי המקום חמים?
אני צריך הסבר לגבי איפה בדיוק פתחתם והיכן ראיתם, לפני שאני מתחשמל כשאני מנסה לפתוח משהו...

תודה ותהיו בריאים.

פעמיים2

New member
עכשיו הסתכלתי בגוגל והזדעזעתי

כשכתבת את ההודעה מיד הזעקתי את בעלי והוציא את הסנן, אבל בסרטון מראים שהוא ממש פותח את המכשיר ואלוקים ישמור זה פשוט מחריד, אני רוצה לשתות עכשיו ומפחדת לא מעזה זה ממש הכניס אותי לפחד אם להשתמש לילדות או לחכות שבעלי יפתח את כולו לא נוגעת בו עכשיו!!!!!!!!!!!!1

בנתים עוד לא חזרו אליי!!!

הייתי מצפה כלקוחה שאחריי סיפור כזה מחריד יתקשרו מיידית ובעדיפות.. אבל לאור העובדה שהסיפור הזה נפוץ אצלם ומוכר הם לא מתרגשים.. פשוט מזעזע!!!!! מבחינתי המכשיר הולך לזבל.. שירות מגעיל. לא רוצה להיות אצלם יותר שינתקו אותי מהשירות שלהם ויחזירו לי את התשלום עבור המכשיר גוקים הזה.. מעכשיו רק רק מים מינרלים

kapariki

New member
הגוקים לא אמורים להגיע מאיפשהו? ז"א שסביר להנ

להניח שהיו בבית לפני גוקים? איך גוקים נוצרים בתמי 4 ?? מאיפה הם הגיען?

ליהית

New member
נבהלתי, אז לזרוק את המכשיר?

היי לך, האמת הבהלת אותי וגם הסרטון שרק התחלתי לראות. מה זה אומר בדיוק??
הרי המכשיר הזה קצת מציל אותנו ומלהתעסק עם קומקום וכו'...

האינסטינקט אומר להעיף אותו לכל הרוחות. ואז מי ירתיח מים?

אם תוכלי שוב לפרט איפה היו הגו'קים? בתוך המסנן עצמו?

תודה.

למעלה