לוח

Yaeluchka

New member
קוראות j2?...

אז במסגרת החיפושים שלי אחרי j2 טובים נתקלתי בכותבת ממש לא רעה. קראתי את כל הj2 שלה, ורובם כאלה בסדר, אבל קצת חוטאים בקיטש קצת לא אמין. בכל מקרה מה שממש יפה לראות אצלה זה שהכתיבה שלה ממש משתפרת עם הזמן, עד שהיא הוציאה לאוויר העולם את הפיק המדהים הזה-

http://the8threalm.livejournal.com/28511.html

The courtship of Jensen's costar

תקשיבו הפיק הזה מעולה קודם כל הוא ארוך שזה כבר פלוס וnc. מעבר לכך יש בו אנגסט במידה ושמופ במידה והדיאלוגים בו פשוט. גאוניים. קורעים מצחוק, באמת. כל האינטראקציה בין הבנים פשוט מקסימה ברמות שקשה לתאר וזה כזה דומסטיק ברגעים מסויימים וזה פשוט פיק מדהים שגורם לך לרצות לחבק אותו חזקזק ולשמור אותו לנצח בפינה חמימה של הלב שלך. אני ממש אשמח אם תקראו אותו גם כי אני מחפשת פרטנר להתפנגרלות עליו כי יש המוווון מה לחפור עליו ואין לי עם מי!

ועוד אזהרה- הפרולוג לא מוצלח בעיניי. אל תתנו לזה לעצור אתכם. תחזיקו מעמד דרך הפרולוג ועד סוף החלק הראשון אתן תבינו על מה אני מדברת.

אה!

היא כתבה גם את The Empty Room, ששבר לי את הלב. זה היה נהדר. אני אוהבת את הכתיבה שלה.

אגב, אם את מחפשת J2 טוב, אני מקווה שלא קראת עדיין את The Doors of Time, וגם אם כן - הוא שווה קריאה נוספת. הוא מקסים, כתוב נהדר, עם מלא מוסיקה מצוינת (תורידי את הפסקול. הוא שווה כל דקה) ואנגסט.

Yaeluchka

New member
רגערגערגע
(ספויילר!לthe doors of time)

אני חושבת שאת מתבלבלת...
אני מדברת על כותבת בשם qblackheart הLJ שלה הוא the8threalm והיא כתבה מלא דברים יפים שהאמפטי רום הוא לא אחד מהם. תראי הנה הלייב ג'ורגנל שלה: http://qblackheart.livejournal.com/29281.html#cutid1

בלי קשר יש את דה דורס אוף טיים של felisblanco שכותבת בnight&day קבלי לינק - זה בכלל לא אותם פיקים... http://felisblanco.livejournal.com/436291.html

אממ בכל מקרה אז לא הבנתי - קראת את הקורטשיפ או לא? (כי אם לא אז הומייגאד תקראי! ואם כן אז הומייגאד תגידי לי כדי שנתפנגרל!)

ובקשר לדורס אוף טיים - הומייגאד קראתי וזה פשוט. מדהים!! זה מוחץ לך את הלב וג'נסן כזה מקסים שם והחלק שהם נפרדים ושולחים את ג'נסן לבית חולים לחולי נפש זה פשוט
ואז ג'ארד שהוא מגיע אחרי הכל וכולם מתרגשים ו ו ו והוא לא לגמרי מבין מה קורה אבל הוא עושה את כל מה שהוא יכול כדי לסדר את הדברים והוא כזה מבולבל אבל מקסים וזה פשוט מועך! לי את הלב ברמות חדשות לגמרי. אווו והקטע הזה שדרך השינוי הממש קיצוני שיש במזג אוויר ג'ארד מבין שג'נסן היה שם אוי וכל החברים המקסימים של ג'נסן ואיך שהם פשוט כאילו טייקינג קייר אוף הים וגם בפיצריה ולכל מקום שאליו הוא מגיע אנשים פשוט דואגים לו זה פשוט מ ו פ ל א וכאילו אני יודעת שזה טיפשי לומר אבל גם לגמרי קסום!

מה שקצת קשה לי עם הפיק הזה זה שג'נסן באמת נפגע והוא "לא ניתן לתיקון" כאילו אני ממש סאקרית של סוף טוב ואין ספק שלפיק הזה יש סוף טוב אבל ממשקשה לי עם זה שכאילו דברים שהוא היה מסוגל לעשות יורת טוב בעבר של להסתדר בעולם ולזכור לאכול וכל הדברים האלה אז המקום ההוא כלכך דפק אותו שהוא באמת לא. מסוגל. להיות. עצמאי יותר. זה פשוט. כן זה פשוט נוראי נוראי נוראי ולכן זה כזה עם טיפ]ה של שליכטע גם בסוף ולכן קשה לי לקרוא אותו עוד פעם, יו נואו?

ברור שקראתי.

גם את הקורטשיפ וגם את דורז אוף טיים. את שניהם יש לי ברידר באייפון, ואני חוזרת אליהם כל פעם מחדש. ואה, נכון! היא לא כתבה את ד'ה אמפטי רום אלא את ד'ה פליי נייס פרוביזו! וזה היה מקסים ומצחיק ונהדר. ואני מתה עליו. כן.

זה מצחיק, כי את הדורז קראתי רק ממש לא מזמן, אחרי שראיתי מלא המלצות עליו. הורדתי אותו למחשב (אני שונאת לקרוא על האינטרנט וחייבת להעביר למסמך) לפני איזה שנתיים ואז הוא שכב שם והעלה אבק בתיקיה של ה-J2 שיש לי במחשב ואז החלטתי לקרוא אותו. ולא יכולתי להפסיק. קראתי אותו במשך יומיים - לקח לי קרוב ל-12 שעות. ובגלל שאני עובדת הייתי קוראת אותו בלילה, אז לא ישנתי יומיים ברצף וזה היה שווה כל דקת שינה מבוזבזת. זה היה פיק כזה נהדר. קראת את הטיימסטאמפ שלו? כל הטיימסטאמפ נהדרים ומשלימים לך דברים שחסרים.

ואת הקורטשיפ קראתי ואומייגאד אני פשוט סאקר כשזה מגיע לקיטש והדיאלוגים שלה היו כאלו מוצלחים ונננג. כן. וואו. בואי נתפנגירל ביחד! DDD:

Yaeluchka

New member
במחווה להתפקדות יוני - הומייגאד

הומייגאד הומייגאד. קראת ו! תקשיבי אני! אוקי אוקי *נשימה. נשיפה. נשימה. נשיפה.*
פשוט - ניסיתי לשכנע את אור שניים לקרוא את זה כדי שיהיה לי מישהו לחפור לו על זה אז, כן עכשיו אני מתרגשת. וגם - בעקבות זה שהזכרנו את זה פשוט נזכרתי כמה טוב זה היה והלכתי לקרוא את זה עוד פעם כי אני פסיכית ומתעלמת באלגנטיות מכל השיעורי בית שיש לי. בכלמקרה -

נכוןנכוןנכון!! הפליי נייס פרוביזו שהיה כזה אוסום!! כןכן :) וגם אהבתי ת"רדי סט גו" שלה - את זוכרת? זה זה שבו הם נפגשים על הרכבת וזה מג'נסן פוב וזה קצר יחסית אז אם כזה אני צכה J2 טוב ואין לי כח ללכת לחפש וזה פשוט כזה כיפי וחמודי ואוקוורד!ג'נסן איז דה בסט וג'ארד שמתחבר שם עם כל העולם ואשתו רק כדי להתחבר לג'נסן זה כזה מתוק והקטע הזה שג'ארד מפספס פעם אחת את הנסיעה וג'נסן כולו נכנס לסרטים ועושה לו כזה "אל תעשה את זה יותר" והלב שלי פשוט מתפוצץץ!

הומייגאד הדורס ישב אצלך שנתיים לפני שקראת אותו?? חח זה פשוט כזה - מטמון זהב מתחת לאף שלך שישב שם וצבר אבק!!! אני כל כך מבינה אותך!! איזה מדהים זה למצוא פיק כזה מדהים בעיקר בפאנדום ותיק שלך וזה פשוט כן אני מבינה אותך לגמרי. והומייגאד ברור שקראתי את הטיימסטמפ! אני יודעת זה פשוט גאוני תקשיבי. (ואיך הלך בעבודה? אני מקווה שלא נרדמת באמצע..,
)

והקורטשיפ הו הו הו!!

אוקיי אז קודם כל כן, קיטש. כלכך הרבה קיטש ואני פשוט נמרחתי מזה לגמרי זה כזה נפלא. עכשיו הדיאלוגים. אהההה אוקיי מה שממש מדהים זה שאני קוראת את הדיאלוגים, והרבה פעמים היא כותבת רק את הדיאלוגים בלי כאילו תיאורים בין הציטוטים (סטייל-אמר ג'ארד וחיבק את ג'נסן) וכאילו היית חושבת אבל זה ממש ייפגע והאמת היא שזה לא! כי כי כי מתוך הדיאלוג את פשוט מבינה מה עבר עליהם וכל ה"אה. עכשיו הוא מחבק אותי עוד פעם" ולא יודעת מה איתך פשוט הייתה לי תמונה ברורה בראש של כאילו איך הם אומרים את זה ומה קורה וזה כלכך חי ומצחיק ונפלא ומתוק.
אוקיי עכשיו מה דעתך על ה"הבקרים הלכו בערך כך... הצהריים הלכו בערך כך... הערבים היו ואריאציה של זה..." ששזור בצורה ממש ממש יפה לכל אורך הפיק? זה פשוט - כאילו אני ממש אוהבת את זה כי מצד אחד זה נותן לך את האווירה ואת התחושה של אותה התקופה. ומצד שני זה מקדם את העלילה וקושר את כל הבדיחות הפרטיות של ג'נסן וג'ארד (הומייגאד ברידג'ט אומליי וכל בדיחות ההורוסקופ ואיך שג'נסן כאילו בהתחלה מזלזל בזה ואז כולו אינטו איט זה הכי אדורובול אבר!!)
עכשיו עכשיו עכשיו הסצנה של הארוחה שהם יוצאים אליה וכולם מנחשים מה ג'ארד הולך להזמין ------ ואוו סצנה כזאת גאונית ומדהימה וכאילו כן הם מכירים אחד את השני *עד כדי כך* והקטע שאחכ ג'ארד מזמין לג'נסן ואיך שג'נסן מנצח את סנדי ופשוט אוי הלב שלי הפך לשליכטע אחת גדולה בחלק הזה! גם את יודעת זה ממש יפה בעיניי כאילו רעיונית הקטע של האהבה שיש ביניהם והקשר החזק הזה ופשוט - כן.
עכשיו בכל הסצינות שמובילות למימוש - כאילו כל הקטע עם המועדון ואחכ במטבח (ויצ' ואז פאקינג הוט) ואז ואז ואז כאילו מצד אחד אני כולי בבכי ובסרטים וכזה פיגור איט דה פאק!! ומצד שני שמחתי כי הבנתי שאם זה כלכך מדרדר זה צריך להסתדר עוד מעט... ואז הקטע עם איך שהם משלימים וכשאת רואה את הדברים מהנקודת מבט של ג'ארד פתאום וזה פשוט כזה פאק יא!!!!! ממש אהבתי את ההתפתחות של זה ואיך שהאנגסט נבנה למימדים אפיים כדי להאדיר את הסיום הפלאפי וכן, נפלאנפלאנפלא.
ו - אוקיי נקודה אחרונה (באמת!) שממש ממש ממש אהבתי - הכל כלכך דומסטיק! (איך אומרים את זה בעברית? בייתי?...) כאילו כל ההתנהלות שלהם אחד סביב השני, איך כשהם גרים ביחד איך שהם תומכים אחד בשני איך שהם קדלד ביחד כשהם הולכים לישון לא יודעת זה פשוט מקסים ומחמם אותי ועושה לי כיףף ואז אחרי שהיה פיק ממש ארוך אז היא גם נותנת סוף ארוך בהתאם שמתאר את ההפילי אבר אפטר וזה פשוט. כן.

עכשיו ראית שיש עוד שתי נקודות מבט?? של צ'אד (שהוא ממש אוסום!! בפיק הזה) ושל כריס (שהאמת טיפה פחות אהבתי) ו ו ו - היא כתבה שאמור לצאת ב12 הפוב של ג'ארד ואנחנו ב12 ולמה היא לא כותבת אותו כבר שתכתוב אותו כבר אההה אני חייבת לקרוא את זה!!!

אז התוודות קטנה,

לא קראתי את ready, set, go עד שלא הצבעת עליו, ואז פשוט שמרתי לי אותו בקובץ וורד, שלחתי לעצמי וקראתי בבית. ונהניתי מכל רגע. האם הזכרתי את העובדה שאני סאקר בשביל קיטש? לא? כן?

וחוצמזה, אני יודעתתת לגבי הדורז, ואני עדיין לא מאמינה שהוא היה אצלי במחשב בלי לקרוא ואז קראתי אותו וסיפרתי אותו לאחותי בשבת בלילה (כי לפעמים יש לה קטע כזה שהיא דורשת ממני לספר לה דברים אז אני מספרת לה פיקים, ולקח לי שעה שלמה לספר לה את כל הפיק הנהדר והגאוני הזה), ואני רוצה לקרוא אותו שוב. ושוב. ושוב. (אה, לא נרדמתי בעבודה. היום השני היה שישי. אז יכולתי לישון בשבת. XD)

והקורטשיפ היה נהדר כלכך ואני מאוהבת בפיק הזה לגמרי. קיטש הוא פשוט-- כן. כן. נהניתי ממנו ובכלל-- מממ. הוא מקסים וכל מה שאמרת. אני מסכימה עם הכל. אני חושבת שקראתי את הטיימסטאמפים של כריס וצ'אד (לא זוכרת, צריכה לבדוק את זה), אבל בכל מקרה. הפיק הזה. כןןןןןן.

ואמג, אני חייבת לעשות השוואה על כל מה שקראת וכל מה שלא! בטח קראת את כל הדברים של mournthewicked ואם לא אז רוצי לקרוא אותם כי הם נהדרים.

Yaeluchka

New member
חח על מה את מדברת??

אני לגמרי גאה שדרכי הגעת לעוד j2אוסומנס וכן הרדי סט גו פשוט ממש ממש מוצלח

וכל הקטע עם אחותך- אממ מה?? את רוצה להגיד לי שגם את וגם אחותך פאנגירלז?? אבל אבל אם היא פאןגירל היא לא מעדיפה פשוט לקרוא בעצמה?...

אמג ובקשר להשוואת מה שקרנו- תקשיבי אני באמת חושבת שכבר נתקלתי בכל מה שטוב בפאנדום הזה. (וזה נאמר בצער רב כן? דוני גט מי רונג) כאילו לגמרי הגעתי למצב שכזה קראתי המוןהמוןהמון זבל ואז כזה כשהגעתי לפיק סביר הייתי מאושרת אבל הוא פשוט לא התקרב לנעליים של הפיקים שבתחילת הדרך היו הבסט שלי וכן. זה באמת עצוב.
הבעיה היא שאני קצת יצור טכנולוגי כושל אז אין לי מקום נורמלי ומסודר עם כל הפיקים שקראתי ואהבתי, אז כן די כושל.

בכל מקרה אמג!mournthewicked בארור! היא ממש אדירה. היא גם כתבה מלאא פיקים וויצ׳ איז או לווין אוסום. אממ האמת שכזה יש לה כאלה יותר טובים וכאלה שהרגשתי שהם קצת נפילתיים- ספציפית נגיד סינג מי סוויט ממש לא דיבר אלי, אבל זה לא במת הדברים האפיים שלה.
קודם כל יש את הריבמשהומשהו לאב ורס שכאילו אפי. העניין הוא שזה ממש טוב בהתחלה ואז אחרי ההפי אנד היא ממשיכה לכתוב מלא וזה כאילו-היא סתם כזה ממציאה קשיים והם לא באמת כאלה קריטיים ואני מרגישה שהיא סתם מותחת את זה בקטע מוגזם.
אבלאבלאבל הבאתם טובים שלה זה האז דיס סנסט טורנז טו מורנינג-לגמרי אפי ואדיר ומקסים, וגם מאוד אהבתי את א ספוט לייט און דיז דסולייט דרימז... פייבוריטים שלך?...

בכל מקרה אז בקשר לכל עניין הלא מתייגת טוב-יש j2 ממש קלאסי שאני לא זוכרת תשם שלו והוא מעולה ואני רוצה לקרוא אותו שוב ואההה עזרה! אוקי אז ג׳נסו פוב, הוא שמן ממשממשממש מגיע למחנה הרזיה וג׳ארד נהיה הפרסונל טריינר שלו. וזה מדהים מעולה וטוב ואני ממש צריכה את זה, יש מצב שאת מכירה??

ואחרון-מזלט על התואר!!

אה, יופי. XD

הלוואי שאחותי הייתה פאנגירל, אבל לא. אני רק מספרת לה דברים. הספקתי לספר לה את הפיק ההוא בו ג'נסן במחנה של ACT! וכריס נטש אותו כדי לנסוע למסע הופעות עם סטיב אז הוא נתקע עם ג'ארד הנוב בתור השותף שלו להצגה הראשית ויש שם שירים מסיפור הפרוורים וצ'אד/סופיה (שזה מיי פייבוריט גם).

וכן, אני מבינה אותך. כל שנה אני מתעלקת על הביגבאנג כדי לבדוק אם יש דברים חדשים ושווים (מישהו אמר צ'רי ואובסטינטריקס? או שוש?) אבל לא תמיד מוצאת. וגם אם אני מוצאת, לא תמיד יש לי את הסבלנות להשקיע להתחיל לקרוא משהו חדש, אז או שאני קוראת דברים ישנים או שאני מחפשת בטאג של ה-J2 בטאמבלר ואז בודקת אם יש שם וואנשוטים או קצרים שאני אוהבת. יש שם המון דברים לכי לחפש. הרבה זה גם קינקים - את יודעת, knotting ופירסט טיים ואייג' דיפרנס, אבל חלקם נהדרים וכן. תלכי לחפש. (יש לך טאמבלר? תפתחי. זה בולע חיים אבל זה נהדר.) אז עכשיו יש את הביגבאנג 2012 ואני יודעת מניסיון שמורנד'הוויקד ואובס וצ'רי כותבות - למרות שהן בחוסר ביטחון מטורף לגבי כמה זה טוב. (אני מנסה לומר להן שזה בטח יהיה מצוין! אני חייבת דברים חדשים. למרות שאני בטוחה שאובס כותבת ג'נסן/JDM/ג'ארד או משהו כזה. אע.)

בכל מקרה. אני מעבירה הכל לתיקיות של J2, ואז שם אני מעבירה לתיקיית 'קראתי'. אז יש לי מלא. הפייב שלי של מורנד'הוויקד זה אז ד'יס סאנסט טורנס טו מורנינג (לפעמים כשאין לי כוח לקרוא אני שומעת את זה באוזניות. הקול של juice817 פשוט אלוהי) והראינבנטלאב!וורס (אני אוהבת את כל הסיפורים הקטנים שלו. גם את טל ד'ם ווי אר לייק מגנטס וכל מה שבא אחרכך.) תגידי לי שאת שומעת את הסאונדטרקים שהיא עושה. הם גאוניים. בזכותה התוודעתי ללנקה ולמאט נתנסון (
).

והאם את מתכוונת ל-Biggest Loser? (תראי, לינק: http://mediaville.livejournal.com/51503.html).

אמג, חפרתי. Oם

Yaeluchka

New member
את מכרה זהב לפיקים ואני הולכת לאמץ אותך|פטריה

מה?מה?מה? אני לא מכירה את הפיק עם Act! הוא שווה משהו? כדאי?
כאילו את מתארת לה עלילות שלמות של פיקים? (פחח טוב, ׳עלילות׳...) זה ממש יפה מצידה להקשיב לכל זה עם היא לא בעניין חח
אין לי רגש מיוחד לצ׳אדסופיה, זה זורם אם זה שם וגם אם זה לא, למרות ש- (סטייה קלה מנושא הj2) יש כותבת שכותבת c2 כאילו כריס וצ׳אד. עכשיו למיב הזכור לי בגדול בj2 היא לא עד כדי כך מדהימה, אבל בשיפ הזה שבאמת לא כתוב בצורה נורמלית בשום מקום אחר היא פשוט אדירה. א ד י ר ה. נחשפתי לזה דרך j2 היי סקול au שבו יש 3 זוגות-j2 c2 וm2 בכל מקרה לא כזה אי אי אי אבל דרך זה נתקלתי בc2 שלה. את יודעת על מה אני מדברת? אם לא אני הולכת לעבוד ולמצוא לך לינק כי, באמת. אדיר.
הכותבות שציינת-שוש. היא טובה. אני לגמרי מסכימה למרות שכאילו פרינסס ג׳ארד לא היה לי כזה כיפי לא יודעת.. אמממ צ׳רי ואובסטינטריקס אוקיי אני לא יודעת מי אלה. יש מצב שפשוט לא הבנתי לעברית אנגלית או שאני אזהה את שמות הפיקים ולא את השמות שלהם אבל אבל אבל יש מצב שהן כותבות j2 טובות שאני לא מכירה ואז אני פשוט הולכת לאהוב אותך המוןהמוןהמון אז תפרטי

ואם כבר כותבות מעולות וקלאסיקות וכל זה-קודם הסיקוורס זה איך שנכנסתי לפאנדום אבל מניחה שאת מכירה. את מכירה נכון? וגם וגם עוד אחד שללא ספק בטופ שלי זה- a slow cadence שיוצא מן הכלל פשוט כסיפור ואת באמת צריכה לקרוא אותו אם עוד לא עשית את זה-יש לי פידיאף. ועוד אחד ממש אדיר שגם צוחק על פאנדום אין אן אוסום וואי זה קומון נולדג׳ והפאנגירלז פוקחות לג׳ארד את העיניים וזה קורע מצחוק.
אממ טאמבלר-לא אין לי כי כאילו אני גם ככה מבזבזת המוווון זמן במחשב כשאני צכה לעשות דברים אחרים אז כזה נראה לי פחות הגיוני לעשות אחד.. וגם-לא ידעתי שיש שם פיקים...

אממ בגדול אני אוהבת יותר ארוכים מקצרים אז כאילו לא יודעת אם זה רלוונטי....?
ואוו את מסודרת ואני מקנאת מלא!! אממ פודפיקים אני פחות עושה וחוץ מבקורטשיפ אף פעם לא הלכתי לסאונדטרק אבל אני לגמרי הולכת לשמוע את זה עכשיו

מצאת לי את הפיק עם הירידה במשקל ואני מעריצה אותך לנצח.
אולסו, חפירות לא מטרידות אותי בכלל

אוו

לצערי הרב אין לי קישור ל-ACT! (האינטרנט רימון המזורגג חוסם כל חלקה טובה של פאנפיקים ;;) אבל אני יכולה לתת לך את השם המלא, ואז תעשי מה שאני עושה: נכנסת לגוגל, כותבת את השם של הפיק, כותבת ליד j2 ואז livejournal, ולוחצת 'חפש' בתקווה שהוא ייתן לי את התוצאה הנכונה. ובדרך כלל זה עובד. ואם לא, הוא מפנה אותי לקומיוניטי של מציאת פיקים של J2 בלייבג'ורנל ושם יש קומנטס על ימין ועל שמאל עם מלא המלצות ובדרך כלל גם קישורים.

ואת! את גרמת לי לקרוא את הפיק על הג'נסן השמן ובגלל זה הלכתי לישון אתמול בשלוש בלילה! (וגם אז לא סיימתי. אני הולכת לסיים את זה היום. אר, עכשיו. בקרוב. כשאני אסיים להגיב לך, בעצם.
) ואני ממש נהנית ממנו כי ג'נסן. וזה ממש חמוד. ואני מזדהה. ששש.

לא אוהבת C2. אם כבר כריס אז כריס/סטיב, שגם על זה אני לא מתה, אבל וואטאבר, זה עדיף. ואמג, כריס/צ'אד? ברצינות? זה פשוט. כלכך. Oם

אוקי. בכל מקרה. צ'רי זו infatuated-ink ואובס זו obstinatrix (תראי, הנה קישור לפיקים של צ'רי, שנמצאים אצלי בפייבוריטס בטוויטר: http://infatuated-ink.livejournal.com/71029.html). אני די בטוחה שצ'רי כתבה את Not the Gumdrops Buttons שבו ג'ארד הוא ג'ינג'רברד מן. וג'נסן הוא אופה. וזה עושה לי חשק עצום לאכול עכשיו משהו עשוי זנגוויל למרות שאני לא יודעת אם אני אוהב את זה. הה.

את הסיקוורס קראתי אחרי שחיפשתי אותו בנרות כי הכותבת שלו הורידה אותו מהאינטרנט אז יש לי אותו על קובץ PDF ועל וורד, ואני מאוהבת בפיק הזה בצורה מטורפת. הוא מקסים, הוא נהדר, הבנייה של הדמויות שם איטית, ג'נסן שובר לי הלב, אנד איי מיי אור מיי נוט הדפסתי את המכתב שהוא כתב לג'ארד - ההוא שמסיים את הפיק.
ובארור שקראתי את קומון נולדג'. הוא הבסיס לדעתי אם את רוצה להתחיל לקרוא J2. אבל אולי זו רק אני. ומה זה Slow Cadence? תשלחי לי את ה-PDF או משהו. אני צריכה פיקים טובים חדשים.

וכן. סאונדטרקים. תעשי את זה.

אוקי, אני הולכת לכתוב עכשיו רשימה של פיקים שאני ממש ממליצה אז לכי לחפש אותם בגוגל או משהו. כי שוב. אינטרנט רימון. ]-:

ACT!פיק: To Teach the Human Heart the Knowledge of Itself.
ההומוורק וורס. פאאאאאאק, זה אחד הפיקים. אם זה מפריע לך, תוכלי לדלג על בערך חצי ממנו, אם לא שני שליש, שהוא פשוט סצנות NC-17 קינקיות לחלוטין (ג'נסן הוא מורה, ג'ארד הוא תלמיד. תפעילי את הדמיון). אבל הוא נהדר בכל מקרה וגרם לי לשמוע ג'ורג' מייקל. הבושה.
A Devil to Help Me Get Things Right שבו ג'נסן הוא אידיוט שחוטף אמנזיה והדבר האחרון שהוא זוכר זה שהוא וג'ארד ביחד, אבל עכשיו--. כן. תקראי.
By All Means, Rome. ג'ארד הוא אמריקאי שחי ברומא וכותב לעיתון רכילות. יום אחד הוא מחלץ מישהו מהרחוב ואז מסתבר לו שזה ג'נסן אקלס, מגה-סטאר וזוכה שני פרסי אוסקר. וג'ארד חושב שהוא יוכל לשכנע את ג'נסן לתת לו את סקופ חייו.
Coda. ופה אני לא אומרת כלום רק מצרפת קישור לאתר של הפיק. http://codafic.com/ ואז הטריילר נפתח אוטומטית.
Domestic Bliss. שבו ג'נסן מדבר עם אימא שלו הרבה והוא חי עם ג'ארד ביחד. אז בסט פרינדז.
Imprint. בעולם בו אנשים מוטבעים על אנשים אחרים, ג'נסן אקלס פוגש את ג'ארד פאדאלקי. (אני יודעת שזה נשמע כמו טוויסט לדמדומים, אבל זה הרבה יותר טוב. הרבה.)
The Silver Ring. שזה פיק פנטסיה. אז אין, הרבה קסם, עכברים מדברים וחלומות.

כולם יחסית ישנים (לא מצאתי שום דבר חדש, או שיש לי חדשים מעולים אבל לא קראתי אותם, אופס), אז אני מקווה שלא קראת. ואם כן - יש לי עוד. הרבה. מאד.

Yaeluchka

New member
הו! גמני קראתי הלילה את

הפיק עם ג'נסן השמן ונזכרתי למה חיפשתי אותו כלכך הרבה. ג'ארד כלכך מדהים שם. באתמ פשוט ננגננרנרננ וזה מצחיק וג'נסן קורא להם "בקר" ו ו והדימוי של החולצה-
וכל מה שקורה אחרי המסיבה! והפוןסקס! וכשג'ארד מכין לו אמבטיה ופשוט! והסוף! גם בהופעה ואחכ הארבע שנים אחרי פשוט מעולה!! חח כן והזדהות עם ג'נסן? לגמרי מובן. וזה נתן לי ממש חשק לעשות ספורט חח

אני מה זה מבינה את התגובה שלך על כריס/צ'אד גמני ממש הרגשתי ככה וזה רק כותבת אחת שממש גרמה לי לאהוב את הסלאש הזה...
תראי אני ממליצה לך לנסות ולראות אם זה מתחבר לך או לא -
לאבלנד היי - זה הפיק שדרכו הכרתי אותם. כעקרון היא כתבה לבינגו קלישאות וזה היי סקול איי יו שקראתי בכלל בגלל J2 ואז היה C2 אנד איי ווז סיידטרקד. אז כזה אם בא לך את מוזמנת לחנסות. הJ2 שם חביב למדי אז יש את זה. גם תראי בפירוט של הפרקים אפשר ללכת רק לפרקים עם הסלאש שמעניין אותך...
http://masterlist415.livejournal.com/91183.html
אוקיי בלי קשר הנה הרשימה של כל הפיקים של הבחורה הזאת-
http://masterlist415.livejournal.com/36183.html כמו שאת רואה היא כותבת המון. ואני ממש נרגשת כרגע כי מסתבר שזה התעדכן מאז הפעם האחרונה שהייתי שם אעעהה! יאי ^.^ אז כן איפה הייתי? אה. מבחינת J2ים טובים יש לה הרבה יותר טובים מהלאבלנד היי. יש ויש, ויש שם כאלה שבכלל לא רציתי לקרוא כמו עם החירשות... בכל מקרה שווה לחקור אותה אם את לא מכירה כי בהחלט יש גודיס לגלות

עכשיו אם חיבבת את הC2 אני ממליצה להמשיך ביפק מדהיםואנגסטיוקורעלב - http://masterlist415.livejournal.com/36183.html יור קונסטנט הרט ביט.

אוקיאוקיאוקי אז מסתבר שאני לא מכירה את צ'רי ואובס והומייגאד הן כתבו המון ויש לי מלא פיקים חדשים!!!!! *אוקיי לנשום לנשוף לנשום לנשוף אהההההה!!!!* בכלל לא נתקלתי בדברים שלהם איזה מוזר. האמת שקראתי קצת את הקיצורים של הדברים וראיתי שהם טיפה משונים כאלה ויכול להיות שבגלל זה לא כלכך נכנסתי אליהם אבל איי וויל טק יור וורד פור איט. (ויקח לי זמןל עבור על הכל יאיייי
)

סיק וורס וקומוןנולדג' לגמרי מזדהה והומייגאד את לא מכירה את סלוו קדנס???? ואוו. אני פשוט ואוו. אוקיי אני הולכת להכיר לחייך את אחד הפיקים הכי מדהימים אבאר כאילו. הכתיבה שם - את יודעת מה? תקראי אותו ואז נדבר עליו כמו שצריך בלי חשש לספויילרים. אז אממ יש לי את בפידיאף. בא לך לשלוח לי מסר עם מייל שאני אוכל להעביר לך?..

סאונדטרקים. is doing.

המלצות! (וצירפת הסבר לנכים טכנולוגית של איך למצוא! תודההה)
טוב אז ACT באמת לא קראתי.
הומוורק ורס - תקשיבי אני זוכרת שהתחלתי והפורנו פשוט הבריח אותי כאילו - באמת שלא. לא יודעת, נורא הפריע לי. בגדול מורה/תלמיד צריך להיות כתוב ממש ממש ממש ממש טוב כדי שאני אהנה ממנו. (את במרתור? כי נגיד צ'לו זה האקספשיין למשל... אבל עוד פעם, נדיר).
אממ אמנזיה? טוב מוכנה לנסות אווו הרומא נראה מגניב.

דומסטיק בליס-חח אני מכירה ומאוד בעד באמת ממש טוב ומקסים כזה.
אימפרינט-הומייגאד אחד האהובים עליי כאלו חזרתי וקראתי אותו ופשוט ואוו ואוו ואוו וגם הכותבת, כאילו לקחה משהו ממש כזה עם פוטנציאל גדול להיות מעפן ואז שיפרה אותו ממש ועשתה את זה כזה מדע-יש ובגדול כלכך טוב. כל כך.
אממ קראתי את דה סילבר רינג - לחא יודעת קצת פחות התחברתי. :\ זה היה מזמן אז אני לא זוכרת בדיוק למה...

ולסיום - למה אינטרנט רימון??

מזל שסיימתי את לוסט אנד פאונד

אחרת הייתי ממש כועסת שספיילרת לי את הכל. XD (סיימתי את זה היום! אני כלכך גאה בעצמי; מהירות הקריאה שלי באנגלית מתקדמת מחודש לחודש.) וכןןןןןןןן זה היה פיק כזה מקסים ומאחר שקראתי בחדר של האנגלית לא ממש יכולתי להגיב כמו שרציתי (ואתמול קראתי עד שלוש, אז כולם ישנו ושוב לא יכולתי להגיב כמו שרציתי!), וזה היה פשוט נהדר. ממש אהבתי איך שהם הכניסו את דני ואת צ'אד והארנסטו הזה פשוט קרע אותי מצחוק וכלכך שמחתי בסוף בסצנה של הבאר! וג'נסן ניגן את המוסיקה שלו! וג'ארד בא! היה לי את החיוך הכי גדול והכי מטופש ביקום על הפנים.

אז כשאני אגיע הביתה אני אפתח טאבים עם כל הדברים האלו ואקרא קצת. כדי לראות אם זה מוצא חן בעיניי. D:

מייל נשלח.

ואני מתה על טריילרים לפיקים! יש את הטריילר של הביגבאנג של 2010: http://www.youtube.com/watch?v=xNq4QPwABYQ, שהוא כזה נהדר. ואגב, כל הווידאו-אים של היוצרת הזאת - SecretlyToDream - הם מדהימים. מדהימים.

והומייגאדאיך לא הראיתי לך את הטריילר ל-The Lake House! http://www.youtube.com/watch?v=8OUDmdxaPME והאם ראית את הטריילר ל-The Empty Room? (שאני יודעת שקראת, אבל עדיין. עדיין.) http://www.youtube.com/watch?v=6TRfp_0Fsgc&feature=relmfu ואההההההההה, נכון, יש גם את הטריילר ל-After The Tone! (פליז, פליז, פליז תגידי לי שקראת את זה!) http://www.youtube.com/watch?v=UK6dgra5X5E, ויש כמובן את הטריילר לקורטשיפ - http://www.youtube.com/watch?v=RLLakwDLr_Y ועכשיו מצאתי טריילר לפיק שבחיים לא קראתי! אז אני הולכת לקרוא אותו. מתישהו. בקרוב. XD קוראים לו Change Your Name And Come Seek Me וזה הטריילר שלו: http://www.youtube.com/watch?v=CPS3i9YS__o

ואז יש סתם וידאו-אים של J2 שאני אוהבת לראות.

אינטרנט רימון הוא בגלל שאני לא בבית - אני במכללה שלי. עדיין עובדת שם, למרות שקיבלתי את התואר. עוד שבועיים וזהו. ^^

והאם תרצי עוד המלצות? *גבות*

(בטח שאני במרתור. וכןכן, קראתי את צ'לו. הננננג. ואם לא קראת - אז תקראי את Pianos Are Made For Falling - הנה הטריילר שלו. http://www.youtube.com/watch?v=V4gLikqG0XI)

Yaeluchka

New member
מהההה הייתי בטוחה שכבר קראת אותו מזמן! |פטריה

תקשיבי אני מה זה נגד ספויילרים בגדול! הייתי מרגישה נורא אם הייתי מספיילרת לך אז טוב שזה לא קרה חח.

ממ כן הקטע עם מהירות הקריאה באנגלית-אני גם הרגשתי את זה

אוקיי יש מצב שזה מביך אבל עד שלא ראיתי את הקודם שלינקקת בכלל לא ידעתי שיש טריילרים לפיקים!!
כאילו לא הכרתי את הקונספט בכלל! יש בזה משהו ממש הגיוני ומגניב חח אניוויז ואוו תודה על כל הלינקים-טוטאלי אוסום! וכשיתפנה לי טיפה זמן אני אחקור אותם

אממ קראתי את רוב מה שציינת שם. האחרון שאמרת שאת לא מכירה, אז גמני לא ו- מה זה אפטר דה טון? לא קראתי! זה שווה??

חח וידאוים של j2 אני גם מכירה. אני ממש אוהבת לראות את האינטראקציה שלהם בכנסים-הם פוט מאשרים את כל החשדות שיש לנו כנגדם. ראית את השאלות המהירות עם הscience fiction or fan fiction? ואת זה שבו ג׳נסן מגן על כבודו של ג׳ארד אחרי שאלה נבזית על השיער שלו? כי הם לגמרי מהפייבוריטס שלי ;) שלא לדבר על הזה שבו ג׳ארד ממלא לג׳נסן תכוס מים! או או או מה עם זה שבו הם מדברים על מלחמות אוכל על הסט?? גאד אם משהו מזה לא ראית תגידי לי ואני ארוץ למצוא לך! :)

בקשר להמלצות- בגדול אני תמיד רוצה עוד המלצות, אבל בואי נעשה הפסקה רגע כי באמת שסידרת לי איזה 20 פיקים חדשים לקרוא וכאילו באמת שלא היה לי דבר כזה בj2 מזממממן אז כאילו אני אסיים איתם ואפנה אליך

יאי וגם המלצה למרתור -מאוד זורם
שלחתי לך את a slow cadance תגידי לי כשתסיימי ותקבלי עוד המלצות והוו!

ו- קראתי את act ו-הומייגאד! תקשיבי. איזה פיק מצויין כאילו ואוו כלכך כלכך נהניתי!!!! אמממ אוקיי אז יצא לך גם ממש לקלוע במקרה כי הייתי מלא שנים בחוג תיאטרון וזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות כאילו *אבאר* ופשוט-הפיק הזה בבירור נכתב על ידי אוהבת תיאטרון ולכן מאוד מאוד נהניתי והתחברתי לכל הדיבורים שהלכו שם על האמנות הזאת ומכיוון שזה כזה חלק גדול מהפיק ומעיצוב הדמות של ג׳נסן הפיק פשוט השתדרג ממש בשבילי. מעבר לכך כאילו פשוט אוסום פיק. התיאורים של ג׳ארד כל המערכת יחסים שהייתה מאוד תמימה כזאתי והתקדמה יפה ולא רצו לסקס זה היה לי ממש כיפי ונכון. והאמת היא שהפריד אאוט הקטן של ג׳נסן היה טיפה מוגזם אבל הבנתי למה הוא הוכנס.
גם כל הדמויות משנה מש תיבלו יפה את העניינים. אני הכי אוהבת את העיצוב המנוגד של צ׳אד וסופיה. חוץ זה גם התיאורים של כריס היו כיפיים ומאוד יכולתי להתחבר אליהם במובן של פרטנרים למשחק שאתה סומך עליהם והם חברים מאוד מאוד טובים שלך. וג׳ף שמה גם כתוב מעולה כאילו ואני אוהבת שהוא כזאת פדר פיגר. עכשיו כל המסורות והדברים האלה שמדברים על המחנה - גם לזה מאוד התחברתי כי הייתי בעצמי במחנה קיץ בחול והתיאורים שם שלו-של המסורות, או איך שהיא תיארה יפיפה את החברויות שנוצרות הם ממש דד-און. מדויקותמדוקיות אממ זהו כמו שאת מבינה ממש בלי כוונה המלצת לי לא על סתם פיק ממש טוב של j2 אלא גם אחד שאני אישית ממש מתחברת אליו אז זה היה נפלא. ותודה לך והומייגאד יש דבר אמיתי כמו הact הזה?? כי אם כן- sign me in! זאת נראית חוויה כזאת אדירה

למעלה