לוח

Grim Sister

New member
אמג! הצלחתי להדביק מישהי באהבה שלי לדדפול!

היאח, הידד!
אבל השאלה היא עם מי לעשות שיפינג לדדפול? כי ספיידרמן זו הבחירה הראשונה שלי. (מעריצות אחרות טוענות שהוא וקייבל [עוד דמות קומיקס, מהעתיד] הם זוג. מעריצות אחרות שהוא ולוגן יוצאים כבר שנים)

Grim Sister

New member
שכחתי

יש כמה דברים שאני חייבת להראות לך. לויייד יש חיבה מוזרה ללבישת שמלות. אני לא ממש מבינה למה, אבל זה ממש חמוד.
שימלה
שמלה שנייה
שמלה שלישית
טוטו

ויש את הוויכוחים הילדותיים עם ספיידרמן, שזה פשוט מצחיק

OKDeSign

New member
חחחח דדפול מוצלח!! (ואני מכירה אותו מלפני)

אומנם אני לא קוראת המון קומיקסים אבל אני מאוהבת בו מאז הארכ שהוא נשלח לחסל את וולברין בוולברין:אוריג׳ינס

ויצא לי לראות המון סטריפים שלו על ספיידרמן.. שזה תמיד זהב (וזה עונה על השאלה, וויד/פיטר!)
מצחיק, וויד/פיטר הרבה הרבה יותר חזק אצלי מסטיב/טוני (שזה מה שהביא אותי לכל הגיפסטים האלה )

בקיצור כן, וויד/פיטר. ובונוס נחמד זה התגובות של סטיב וטוני לכל הענין ואם הם יודעים בכלל :D

Grim Sister

New member
ווייד של הסרט הוא גרוע

כאילו, כל כך גרוע, שהמעריצים של דדפול כמעט צעדו למשרדים של פוקס 21 רק כדי לקרוע לגזרים את הבנאדם שהחליט לסתום לו את הפה.
אבל יש פיצוי, יוצא ספין אוף שהולך להיות נאמן לקומיקס. ריאן ריינולדס (השחקן היחיד שראוי לגלם את דדפול) אמר בראיון שהדדפול של הסרט החדש בפירוש לא יהיה דומה לדדפול של X מן, המקור: וולברין.

OKDeSign

New member
Kלאט איכס של הסרט!!

הקומיקסים של וולברין. הסרט היה מממ אחלה? פחות סבלתי משאר האנשים אבל טוב הוא לא היה

L e i a

New member
רוני יש לי שאלה אליך

זה את?
(אני חצי צוחקת וחצי רצינית).

knitting needle

New member
אני יודעת שזה לא לגמרי קשור לפה

אבל לפני שאני מתחרפנת...

נרשמתי לפוטרמור, ואני מנסה להכין שיקוי. אחד משלבים זה wave your wand.
איפה לעזאזל השרביט שלי נמצא?! אני לא מצליחה לגלות איפה הוא או מאיפה אני יכולה להביא אותו...

אהבתי הנצחית למי שיודעת

יש בצד--

מצד ימין - מאחורי כל האביזרים של השיקויים? לא ליד הקדרה שלך והעלי ומכתש. צריך להיות שם משהו ארוך וקצת עבה ותלחצי על זה. אני די בטוחה שהוא מתעופף לבד ונוקש על הקדרה, אבל אני לא בטוחה. לא הכנתי שיקוי מלא זמן.

Grim Sister

New member
לחובבות מארוול קומיקס

דדפול סוחט את ספיידרמן בתמורה לתמונה שחושפת את זהותו האמיתית. מה דדפול ירצה?

OKDeSign

New member
עצת כתיבה..

לא יודעת כמה זה באמת נפוץ פה, אבל, בנות שכותבות
פאנפיקים ביחד, איך זה עובד?
ברור לי שיש שיטות עבודה שונות וכו, אבל עדיין, איך מחליטים מי כותב מה, את המשך הסיפור, ביחד לבד, מבטאים אחת לשניה?

YaYa07

New member
מממ

אני ולי כותבות לפי POVs, אז זה מפשט את העניין. לא מבטאות אחת לשנייה (יש לנו שיטה ממש משעשעת כדי לערוך, אנחנו תמיד עובדות על המסמך האחרון בעזרת שיתוף שולחן עבודה מרחוק וזה אחד המצחיקים כי לפעמים אנחנו מוצאות את עצמנו הולכות מכות על העכבר (*שלי*, לי
) וכאלה.) ואז בסוף גורמות למיכאל או משהו לבטא לנו.

בדרך כלל אנחנו חושבות יחד על ומתייעצות מלא ו ח ו פ ר ו ת וזה הכי כיף בארץ (ומידי פעם אנחנו מפתיעות אחת את השנייה עם "יש לי משהו ממש רע לעשות.").

הקטע הוא גם שיש לנו סגנון כתיבה מאוד שונה, אבל בגלל שלכל אחת יש דמות זה ממש סבבה (נדמה לי
) ו... לא יודעת. בכללי, אני לא באמת חושבת שאני מסוגלת לכתוב עם כל אחת. כלומר, זה מצריך טון שיתוף פעולה ומלא יכולת לסמוך אחת על השנייה, אבל זה אדיר ממש ולומדים אחת מהשנייה המון וזה מדרבן בטירוף כי את מרגישה חובה מוסרית לכתוב. וזה טוב לאגו. הכי חשוב.

למעלה