limors2

Well-known member
אופס, שלי היא גם 5 ג'יגה

ועל התלת מימד, מה שאופיר אמר. הגרסה הזו של ה2 מסכים בנויה למסכים/טלווזיות שתומכים בתלת מימד, בסוג מיוחד שמייוצר לסגנון הזה.

limors2

Well-known member
חחחחחחחחחח סליחה.

אבל להגנתי, מצאתי עכשיו גרסה של 40 ג'יגה! אני מניחה שזה כל הדיסק של הבלוריי, כולל הכל

למרות שבגרסה אחרת של 20+ ג'יגה, בלי כל התוספות הסרט שוקל 13.

Moreiro

New member
אני באמת צריכה לקרוא את זה מתישהו...

אבל אני מסכימה עם איילת, 10,000 זה סביר לכשלעצמו, אבל מכאן ועד באמת לקנות את זה... זה באמת שווה בעינייך כל כך הרבה?
אולי יש מהדורה אחרת באמת שהיא גם מיוחדת וגם עם מחיר הרבה יותר פרקטי? שווה לברר...

אז
אממ
מסתבר שבפקולטה שלנו יש כל שנה ביום הזכרון טקס הנצחה לסטודנטים מהפקולטה שנפלו, ויש מלגות לסטודנטים מצטיינים כך שכל מלגה היא על שם אחד הסטודנטים שנפלו. והמלגות מחולקות בטקס עם כל המשפחות וגם עם המשפחות השכולות.
אז היום המזכירה של הפקולטה שלחה לי מייל שקיבלתי את אחת המלגות האלה, שזה כמובן נחמד ומרגש, ואז היא שאלה אם אני מוכנה לשאת נאום בטקס, בשם כל הפקולטה (אין לי מושג למה שאלו דווקא אותי...). וזה מלחיץ אותי בטירוף. כי מצד אחד, אני ממש ביישנית ונלחצת מדברים כאלו. אם היו מביאים לי איזה משהו להקריא אז עוד פחות בעיה אבל אני צריכה גם לכתוב משהו. המזכירה הביאה לי כמה נוסחים של דברים שהקריאו בשנים הקודמות כדי שאני אסתכל ואולי זה יתן לי השראה והם ממש יפים ואני ממש לא רואה איך אני כותבת משהו שבכלל עומד בסטנדרטים האלה (בפועל אני יודעת שכל מה שאני אכתוב בתכלס יהיה בסדר ואף אחד לא יישב ויגיד וואו איזה נאום גרוע מי נתן לה לדבר. אבל עדיין, זה מלחיץ ולא עשיתי משהו כזה אף פעם ואני אפילו לא יודעת איך להתחיל). אז בינתיים אמרתי לה שאני אחשוב על זה ואחזיר תשובה עוד כמה ימים. וכמובן שאף אחד לא יכריח אותי ושזה לגיטימי לסרב אם אני לא מרגישה עם זה בנוח, אבל מהצד השני אני לא מרגישה כאילו באמת אני יכולה לסרב לזה... זה כבוד גדול, וכשחושבים על קצת פרופורציות אז אנשים לחמו למען המדינה ונתנו את חייהם ואני מתפדחת מלכתוב משהו ולהקריא? מרגיש קצת שטותי.
וההורים שלי דווקא ממש מבסוטים מהעניין וטוענים שזה טוב לאתגר את עצמי ככה ושזה יעזור לבטחון העצמי.
בקיצור, לא יודעת.
סביר להניח שאני אסכים אבל אני קצת בחרדות לגבי כל העניין והחלק של הלכתוב נאום עכשיו.
ולא יודעת להחליט אם טוב שהציעו לי או שהלוואי שהיו מציעים למישהו אחר והייתי פשוט יושבת בקהל כמו שאר האנשים. נוטה לכיוון השני, אבל אולי באמת הגיע הזמן להתמודד...

LemonLimeLilach

New member
קודם כל

כל הכבוד על זה שאת מצטיינת! כנראה שאת לא רק רואה סוס מי וידה במקום ללמוד

בקשר לנאום, כן, מלחיץ... אבל זה יכול להיות משהו די קצר, לא? אולי תחפשי באינטרנט גם כל מיני נאומים שקשורים ליום הזיכרון ותקבלי עוד רעיונות. ואיזה ציטוט או חלק משיר, זה משהו שעושים הרבה. ואת תמיד יכולה לשלוח לנו לפני!

RenanaD

New member
מור - להתמודד!

אמנם לאו דווקא חד פעמית, אבל הזדמנות כזאת לא נופלת על כל אחד כל יום... אז אני ממש בעד! יש לך את כל הזמן שבעולם לשבת לנסח נאום. תרגיעי את עצמך שהוא לא חייב להפיל את הקהל מהכסאות, מספיק שהוא יהיה יפה ולעניין... ופשוט תעשי את זה. כדאי לך, זה שווה את זה. ההורים צודקים - תאתגרי את עצמך! עבדת קשה, למדת טוב, תהני מהפירות

Moreiro

New member
את צודקת...

נראה לי שאני באמת אלך על זה, מקסימום אני אתפדח קצת זה לא יהרוג אותי (אני מקווה).
סתם קצת קשה לצאת מהcomfort zone... כמו בכל דבר

תודה חומד!

limors2

Well-known member

תדמייני שכולם שם דוקטורים ערומים.

טוב אולי לא.

Moreiro

New member
חח

סוס מי וידה זה כזה סמסטר א'! עכשיו אני רק רואה דוקטור הו כל היום במקום ללמוד
(כנראה שאצלי אובססיות לא מתות הן רק מתחלפות...)

זהו חשבתי גם על להסתכל באינטרנט ולחפש דברים... בינתיים אני אומרת לעצמי שיש מספיק זמן עד אז, אבל נראה לי שבפסח אני צריכה להכריח את עצמי לקחת איזה יום יומיים ולשבת על זה, כי החלק הקשה זה בעיקר להתחיל...
תודה!

יוטיוב... כל פעם שאני נכנס הוא שואל אותי עם איזה יוזר אני רוצה להיכנס. ואז האפשרות השניה זה האימייל שלי. לא רוצה, רוצה להישאר על היוזר הרגיל שלי!!!!
רק לי זה עושה את זה?
באמת שזה משגע אותי. התדירות עלתה לאחרונה וכל איזה שעה זה קופץ לי מחדש.
מאז הגוגל+ הזה איבדתי אותם לגמרי.

LemonLimeLilach

New member
לא, זה כל הזמן עושה לי את זה!

אי אפשר לנתק את זה איכשהו מהמייל??????? מעצבנים

מצאתי כל מיני הצעות אבל אין לי כח לנסות אותם. מפחד שיעשה נזק :/

RenanaD

New member
מה דעתכם בשאלה החשובה - האם אוקן (המוכר

בחנות/סאונה) הומו?
כשהוא נופף "היי פמילי!" למשפחה בסאונה

מצד אחד, ההיא בצד ימין באמצע קצת גדולה מדי בשביל להיות ילדה. מצד שני, היא גם קצת קטנה מדי להיות אשה, ואותו דבר בדיוק אפשר להגיד על הבן/בן הזוג הבלונדי הגדול במרכז
שלא נראה כ"כ קשור גנטית.
(וכל זה כמובן אם יוצאים מנקודת ההנחה שזו המשפחה של אוקן, ולא זוג עם 3 ילדים שסתם עצרו להתארח אצלו...)

Rachel47

New member
!!!

ועל השאלה שלך-

וואלה אין לי מושג
אבל יש מצב שהוא הומו

למעלה