אמ.
10 אלף ש"ח זה לא משוגע לכשעצמו אם זו מהדורה נדירה ומיוחדת וכו' וכו' אבל כן, זה פסיכי בשביל לרכוש.
וברור שיש ספרים שעולים יותר אבל נו, מי רוכש את הדברים האלה?
יאללה סמסטר אחרון תשארי חזקה! והוו!! עוד שנייה נגמר!
אני לא הולכת לכתוב על הכנס
אוקיי. אז כחלק מאובססיית לורן גרהם מחודשת הגעתי לחלק ביוטיוב של הראיונות הפחות מוכרים וגיליתי שהיא השתתפה בפודקאסט של נרדיסט! הסיבה היחידה שאני לא מקשיבה לפודקאסט שלהם קבוע זה פשוט כי למי יש שעה וחצי כל פעם? אבל לורן גרהם! לא הבנתי איך היא קשורה בכל צורה או דרך וגם ממש רציתי לשמוע ו..אעהעעההה זה היה מושלם.
קודם כל, כריס הרדוויק והיא ידידים וותיקים [תמיד מפתיע אותי, זה כאילו נראה הכי לא קשור היום!] ויותר מכך שהם ידידים ותיקים, יש להם היסטוריה שהוא הציע לה לצאת כל הזמן והיא דחתה אותו כל הזמן! ואז בפודקאסט (משנה שעברה, ד"א) היא אמרה "רגע, למה אמרתי לך לא?" והוא כזה "I think it's because you knew what a mess I was.."
בכל מקרה, זה מצחיק כי הם נפגשו במקרה אחרי שנים שהם לא התראו (הם מתישהו בפודקאסט מגלים שזה 7 שנים שהם לא נפגשו) והוא הזמין אותה להשתתף, בעיקר כדי שהם יתעדכנו וזה והיא הסכימה אז הוא ידע על פרנטהוד כמובן אבל הוא היה בשוק שהיא כתבה ספר ושהיא כתבה פיילוט (שכרגע הוא הומלס ד"א, הוא היה אמור להקנות על ידי ה CW אבל הם הלכו עם זומבים במקום...).
בקיצור, זה סוריאליסטי, הם מדברים על מסיבות שלורן כל הזמן אירגנה בימי בנות גילמור המוקדמים שהוא ומליסה מקארת'י היו נוכחים בהן כל הזמן והם כולם היו חבורה מאושרת (הלוואי והייתי מצליחה לעקוב אחרי כל השמות הפרטיים האחרים שהם זרקו שם..).
אה וזה מצחיק גם- הוא סיפר שמת'יו פרי היה באחת המסיבות והוא נורא נלחץ אבל היה חייב לגשת אליו ואז הוא ניגש והיה גרוע..
בקיצור, הפודקאסט הזה קסום ומלא בכנות שפשוט אין בראיונות הטלוויזיונים של 10 דק' שכל נושאי השיחה שוחחו ונקבעו מראש. >_<
אה והיא אמרה מלא דברים של כזה להגשים את החלום שהיו מבאסים אבל לא לחלוטין הפתיעו אותי, אבל בגדול זה היה שככל שהיא הגשימה יותר מהשאיפות הקרייריסטיות שהיו לה ככה הן נראו יותר ויותר חסרות משמעות.. ושאם פעם היה חשוב לה לקבל כל תפקיד ולהגיע למשהו, היום הרבה יותר חשוב לה שהיא לא תעבוד 14 שעות ביום (ע"ע בנות גילמור).
תראו איזה יופי אני עובדת על כל הדברים שאני אמורה לעבוד עליהם. באמת. אני עושה עבודה מצוינת.