Rachel47

New member

בעיקר כי יש לי כמה דקות לשרוף

לאחרונה התחלתי קצת לברר לגבי המהדורה הראשונה של ספר שאני מאוד מאוד אוהבת - The Princess Bride
יצאו המון מהדורות לאורך השנים ויש גם של ה-25 שנה וה-30 שנה (שאותה יש לי בקינדל)
אבל חשבתי שזה יכול להיות ממש מגניב אם יהיה לי עותק של המהדורה הראשונה שהודפסה אי שם ב1973

העניין הוא, שגם אם מצאתי כמה,זה לא שזה קשה ונעלם מהעולם
הם לא במצב הכי טוב בעולם..יש כמה שהם סבירים..אף אחד מה לא בארץ כמובן
והמחיר יכול להגיע ל10 אלף שקל..זה משוגע? או שזה באמת סביר? אני מניחה שזה סביר..בטוח יש ספרים שעולם אפילו יותר

בכל מקרה בתנאים האלה זה כנראה ישאר בגדר חלום..

מתחילות לי המעברות באצות השבוע
שזה..וול..הדבר הכי מגעיל בתואר עד כה (וודה שתקעו את זה בסמסטר האחרון..איפה האס"ק שלי?!?)
וזה מהמעבדות האלה שכתוב במערכת 8 בבוקר עד 6 בערב (כן כן) אבל המרצה כבר אמרה לא לקבוע תוכניות אחרי כי זה תמיד נגמר אחרי

וגם הנושא מגעיל..ואיכסע

והקורסים האחרים שלי הסמסטר לא יותר טובים או כיפיים
ממש איכס של סמסטר
ויש כל כך הרבה מה לעשות ולהגיש
לא מיצינו את העניין הזה כבר?!
תנו לסיים את התואר בשקט..

ואני עייפה..

Rachel47

New member
אהה ואיילת..

תעדכני מתי הספר מגיע

אם אין לי ספר להתמקד בו אני מתחילה להתפזר

o0Invisible0o

New member
אני אעדכן..

אבל את לא באמת חייבת לחכות...את יכולה להתחיל! אני לא רוצה לעכב אותך סתם.

Rachel47

New member
אהה אני בסדר בינתיים

אני קוראת שוב פרינסס ברייד וכשתגידי לי נתחיל ביחד נראה לאן זה יגיע

o0Invisible0o

New member
אמ.

10 אלף ש"ח זה לא משוגע לכשעצמו אם זו מהדורה נדירה ומיוחדת וכו' וכו' אבל כן, זה פסיכי בשביל לרכוש.
וברור שיש ספרים שעולים יותר אבל נו, מי רוכש את הדברים האלה?

יאללה סמסטר אחרון תשארי חזקה! והוו!! עוד שנייה נגמר!

אני לא הולכת לכתוב על הכנס

אוקיי. אז כחלק מאובססיית לורן גרהם מחודשת הגעתי לחלק ביוטיוב של הראיונות הפחות מוכרים וגיליתי שהיא השתתפה בפודקאסט של נרדיסט! הסיבה היחידה שאני לא מקשיבה לפודקאסט שלהם קבוע זה פשוט כי למי יש שעה וחצי כל פעם? אבל לורן גרהם! לא הבנתי איך היא קשורה בכל צורה או דרך וגם ממש רציתי לשמוע ו..אעהעעההה זה היה מושלם.
קודם כל, כריס הרדוויק והיא ידידים וותיקים [תמיד מפתיע אותי, זה כאילו נראה הכי לא קשור היום!] ויותר מכך שהם ידידים ותיקים, יש להם היסטוריה שהוא הציע לה לצאת כל הזמן והיא דחתה אותו כל הזמן! ואז בפודקאסט (משנה שעברה, ד"א) היא אמרה "רגע, למה אמרתי לך לא?" והוא כזה "I think it's because you knew what a mess I was.."
בכל מקרה, זה מצחיק כי הם נפגשו במקרה אחרי שנים שהם לא התראו (הם מתישהו בפודקאסט מגלים שזה 7 שנים שהם לא נפגשו) והוא הזמין אותה להשתתף, בעיקר כדי שהם יתעדכנו וזה והיא הסכימה אז הוא ידע על פרנטהוד כמובן אבל הוא היה בשוק שהיא כתבה ספר ושהיא כתבה פיילוט (שכרגע הוא הומלס ד"א, הוא היה אמור להקנות על ידי ה CW אבל הם הלכו עם זומבים במקום...).
בקיצור, זה סוריאליסטי, הם מדברים על מסיבות שלורן כל הזמן אירגנה בימי בנות גילמור המוקדמים שהוא ומליסה מקארת'י היו נוכחים בהן כל הזמן והם כולם היו חבורה מאושרת (הלוואי והייתי מצליחה לעקוב אחרי כל השמות הפרטיים האחרים שהם זרקו שם..).
אה וזה מצחיק גם- הוא סיפר שמת'יו פרי היה באחת המסיבות והוא נורא נלחץ אבל היה חייב לגשת אליו ואז הוא ניגש והיה גרוע..
בקיצור, הפודקאסט הזה קסום ומלא בכנות שפשוט אין בראיונות הטלוויזיונים של 10 דק' שכל נושאי השיחה שוחחו ונקבעו מראש. >_<

אה והיא אמרה מלא דברים של כזה להגשים את החלום שהיו מבאסים אבל לא לחלוטין הפתיעו אותי, אבל בגדול זה היה שככל שהיא הגשימה יותר מהשאיפות הקרייריסטיות שהיו לה ככה הן נראו יותר ויותר חסרות משמעות.. ושאם פעם היה חשוב לה לקבל כל תפקיד ולהגיע למשהו, היום הרבה יותר חשוב לה שהיא לא תעבוד 14 שעות ביום (ע"ע בנות גילמור).

תראו איזה יופי אני עובדת על כל הדברים שאני אמורה לעבוד עליהם. באמת. אני עושה עבודה מצוינת.

Rachel47

New member
דרך אגב

מישהי כאן מתכננת לקרוא את הספר של ורוניקה מארס

מסתבר שיהיה לו גם אודיאו
ומעט מעניין אותי אם ורוניקה תקריא :-O

Rachel47

New member
אכן בכוונה

כשהוציאו את הברו קוד (איך פגשתי את אמא) היה אודיאו בוק ומי שהקריא היה בארני, הדמות, לא השחקן.. כאילו, כן השחקן..הבנת

Moreiro

New member
מגניב!

אני מניחה שזה גם תלוי באיך הספר יהיה כתוב... כלומר אם הוא כתוב באופן אובייקטיבי או מנק' המבט של ורוניקה. אני מניחה שמנקודת מבטה אחרת צריך לוותר על המון מחשבות ציניות משעשעות וחבל.

על מה זה אמור להיות? על העלילה של הסדרה? של הסרט? משהו אחר בכלל?

Rachel47

New member
לפי מה שהבנתי

זה קורה..אחרי הסרט..או משהו כזה
מסקרן אותי לקרוא
וזה לא שאני באמת מקשיבה לאודיאו בוקס אבל סתם מסקרן אם זו היא
זה נכתב על ידי היוצרים של הסדרה
ואני חושבת שזה כן יהיה כתוב מנקודת המבט של ורוניקה, כמו הסדרה עצמה
איזה סיבה יש לכתוב את זה מנקודת מבט אחרת

Moreiro

New member
בתשובה לשאלתך...

זה מה שקיבלתי במייל היום:

It's true. Kristen Bell is narrating the audiobook of The Thousand Dollar Tan Line.

I'm pleased that we were able to get an actor with Kristen's talent and experience. I tried to get the voice actress who played the narrator in Gossip Girl, but apparently she has a movie out that just did a billion dollars worldwide, so she's entirely out of our league now. I think you'll enjoy Ms. Bell's performance as the titular heroine of the book, nonetheless. You'll also hear her interpretations of all the other roles as well: Veronica voices Weevil! Veronica voices Cliff McCormack!

וגם קישור ל5 דקות הראשונות!

אגב סופסוף ראיתי את הסרט והגבתי בשרשור שלו אבל אני חושבת שזה יותר מדי למטה ואף אחד כבר לא מסתכל שם

o0Invisible0o

New member
מצחיק.

אני לא רוצה להאזין. נראה לי שלא. אני רוצה?
אני אחפש את התגובה שלך לסרט..

Rachel47

New member

חחח זה גדול
זה נשמע ממש מצחיק ומסקרן אבל אני לא רואה את עצמי שומעת סרט באודיאו
עדיין..מגניב מאוד..

The Princess Bride

זה היה הספר האהוב עלי עד שקראתי את Alice in Wonderland (שמומלץ בחום לקריאה, רייצ'). לי יש עותק של מהדורת ה-25 שנה, אבל הוא כ"כ מרופט מרוב שימוש שחשבתי לקנות עותק נוסף.. אבל אני לא רוצה אחד חדש ומכוער!

Rachel47

New member
אני באמת צריכה לקרוא אליס

תכלס אני אגיד לך אני לא משתגעת על הסיפור
אבל בסדר..אקרא

זהו שאין לי עותק פיזי שלו וחשבתי שאם כבר קונים אז שיהיה משהו מיוחד
העניין הוא שרוב הדברים שמצאתי (נניח גם אלה עם המחירים המוגזמים) לא באמת במצב שמצדיק כזה מחיר
וברור שספר בן 40 יהיה מרופט
אבל אני לא עומדת להוציא סכום כזה..

בקיצור
זה ישאר בגדר חלום

RenanaD

New member
שאלת תלת מימד פרוזנית

הורדתי היום גרסת בלוריי שהיה כתוב "3D" ובסוף כל הסרט היה שני מסכים אחד ליד השני, מה לעזאזל

אבל ברצינות, יש דבר כזה להוריד תלת מימד? להוריד קובץ, לשים את המשקפיים של הקולנוע ולראות במסך המחשב שלי בדיוק כמו שם? או שזה לא יקרה לעולם כי צריך בו משהו מיוחד בשביל זה...
אה ועוד משהו. ליאורה/אופיר, איפה אפשר למצוא את הגרסה האיכותית ביותר של ה-10 ג'יגה? לא מצאתי, אז אשמח ללינק במסר

לא מכיר 10 ג'יגה
ה-1080P שלי הוא 5.43 ג'יגה...
כמובן שאת יכולה למצוא כבדים מזה, אני הלכתי על הבחירה הבטוחה (SPARKS), לדעתי זה כבר פחות קריטי ברמות האלו (במיוחד לסרט אנימציה), ולאו דווקא אומר יותר איכותי..

לגבי התלת מימד - אף פעם לא ניסיתי או התעניינתי בהורדה/הפעלה, אבל עד כמה שאני יודע, זה אמור להיות כמו שתיארת, 2 מסכים אחד ליד השני (רשום לך בגרסה SBS- Side By Side או יכול להיות OU- Over\Under).
ואז יש תוכנות שיכולות לעבד את זה לתלת מימד המוכר. יש כאן שיטה http://youtu.be/eAMlFzLin-s שמצאתי בחיפוש מהיר,
שהיא אמורה לעבוד, אבל הבנתי גם שניגון 3D קשור לתמיכה של המסך וכרטיס מסך (אולי בלי התמיכה זה רק ניגון של ה-3D הישן כחול-אדום?)
לא יודע, אני באמת לא מבין בזה חח 3D זה מיותר

RenanaD

New member
אהההה אז זה SBS

אוח, אני מתעצלת להוריד את התוכנה... לא יודעת איך ייצא ואם זה שווה את הטרחה! נשאר עם הגרסה הרגילה וזהו

למעלה