מפחיד? נהה
אני מניחה שזה מפחיד ברמה בסיסית כמו כל סדרת פשע/מתח/מד"ב. אם את מוצאת אותן מפחידות אז אולי גם זה יפחיד אותך. אבל אני לא הייתי אומרת שהיא מפחידה. וכן, היא מעניינת מאוד.
בדר"כ אני לא אוהבת סדרות מד"ב אבל אין שם כל מיני חייזרים או אנשי זאב או ערפדים וכו' אז זה בסדר. זו סדרה עם אנשים רגילים על תופעה קצת לא אנושית. אבל בסדר. זורמים עם זה מהר, בכל זאת.. סטיבן קינג
והחלטתי להשלים את The Voice בגלל אהובת ליבי החדשה - קאסדי פופ
אני לגמרי מאוהבת בה! אני זוכרת שכששודרה העונה שלה, בערך כל מי שאני מכירה אמר לי שאני חייבת לראות את הביצוע שלה ל-Over You של מירנדה למברט, ובאמת ראיתי אבל ממש לא התלהבתי. זה לא היה רע או משהו פשוט בתוכניות כאלה נוטים לקחת שיר ליריקה ולהפוך אותו למופע אקרובטיקה ווקאלית ולא חשתי שזה נחוץ לשיר הספציפי הזה. חוץ מזה שאני אוהבת את הפשטות בקול של מירנדה וזה מה שכל כך יפה בשירים שלה מבחינתי. בקיצור, זה לא עשה לי חשק לרצות לצפות בכל העונה (למרות שקאסדי כוסית על ובמקרים אחרים זה היה מספיק בשבילי בשביל לרצות לצפות בזה
)
בכל אופן, לפני כמה זמן קאסדי צצה באיזה טקס קאנטרי ושרה רבע בית מסינגל הבכורה שלה ופשוט התאהבתי
הסתכלתי באייטונס אם יש לה עוד שירים שם ומצאתי EP עם 4 שירים ואחד מהם הוא אחד השירים האהובים עליי ביותר ששמעתי מזה ה-מ-ו-ן זמן. אז החלטתי שהיא מספיק מעניינת כדי שאתן צ'אנס לעונה שלה. אבל אז החלטתי שאין לי באמת כוח לתת צ'אנס לכל העונה אז את כל האודישנים הרצתי (ראיתי רק את הקטעים שלה) ורק כשהגעתי לטופ 10 התחלתי לראות את העונה עצמה. למרות שגם פה "לראות" זה די שאפתני. את כל הקטעים לפני השירים העברתי ואת כל הביקורות של השופטים העברתי ונתתי לכל מתמודד שהוא לא קאסדי איזה 10 שניות לענין אותי, כמעט תמיד הם לא עניינו אז הרצתי גם את ההופעות עצמן...
בהתחלה קאסדי החליטה שהיא נערת פופ/רוק כזו סטייל אבריל לאבין וגם שרה שירים בהתאם אבל אז לאט לאט היא התחילה לשיר יותר שירי קאנטרי ובערך כל דבר אחר שהיא שרה שם היה טוב יותר בעיני מ-Over You. למרות שלכי תספרי את זה לכל ה-340,000 אנשים שהורידו את הגרסה שלה לשיר...
קיצר, היא עשתה שם קאברים לראסקל פלאטס, קית' אורבן ופיית' היל שבמקרה של השנים הראשונים- מתעלים על המקור ובמקרה של פיית' היל- קצת קשה להודות אבל כמעט משתווה אליה!
קיצר פאק, חפרתי
אבל אני מאוד מתרגשת ממנה עכשיו
לגבי סמאש, לא יודעת למה עוד לא התחלתי, אולי כי זו סדרה שאשכרה צריך לצפות בה ולא להריץ 90% ממנה אז קשה לי להתחייב עכשיו. אבל ברור שאני אגיע אליה.
ולגבי דניאל בראדברי (Bradbery זה די פשוט באנגלית
) רציתי לשים קישור לביצוע הכי מצליח שלה מתוכנית אבל לא מצאתי ביוטיוב. אז הנה במקום ביצוע שלה לקרי אנדרווד -
http://www.youtube.com/watch?v=4V0x1CbXoNE
לא יודעת למה אבל NBC מוחקים את כל הקליפים של התוכנית מיוטיוב אחרי שנגמרת התוכנית><
טוב חיפוש נוסף מצא לי את הקישור הזה -
http://www.youtube.com/watch?v=AM4vxhJpqWQ
זה השיר שלה שהכי הצליח, אבל הביצוע מהגמר.