SHTRUDIDI

New member
לא ידעתי שגם קייסי משם

טוב לדעת.
השניים האחרים שציינת נשמעים לי מוכרים בשם אבל אני לא חושבת שאי פעם שמעתי איזה שיר שלהם.

וויטני ממש טובה

אם כי היא התפרסמה בעיקר בתור מתמודדת בהישרדות.
אבל הנה שיר אחד שלה - http://www.youtube.com/watch?v=scEUZK-F15w
שעכשיו כשחושבים על זה, הסגנון שלה (קאנטרי פופ/רוק) יכול להתאים לקאסידי.

וכריס יאנג מאוד מצליח בעולם הקאנטרי. הנה שיר מאוד מוכר שלו (למרות שאני די בספק אם תכירי) - http://www.youtube.com/watch?v=ETVjll5eR88

SHTRUDIDI

New member
לא משהו השיר שלה

די רגיל כזה, לא משהו שאני אזכור.

השיר של כריס לעומת זאת, אכן לא הכרתי והוא טוב. אהבתי את הליריקס מאוד.

השיר אולי רגיל, אבל אני ממש אוהבת את הקול שלה

היא מגניבה כזו וגם הייתה מגניבה במהלך העונה.
דווקא בגלל הסגנון שלה שהוא יותר רוקרי ופחות פופי היא בלטה לטובה בעונה.
היא הייתה בעונה עם קייסי מאגרייבס ומשום מה את קייסי בקושי זכרתי בזכות הביצועים ואת וויטני דווקא כן.
אבל מבחינת חומרים אחרי התוכנית אין ספק שקייסי מוצלחת יותר

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה, נכון

טוב, מבחינתי זה בכלל שודר בטורנט

SHTRUDIDI

New member
עד שמצאתי את ההודעה הזו

פתחתי אותה אתמול ואז השרשור התנפח ואיבדתי אותה וזכרתי רק שהיו בהודעה 2 קישורים ל-2 בנות שתהית מה דעתי עליהן.
הקיצר, מצאתי...

האודישן של קרולין ממש טוב בעייני. יש לה קול כזה לא מתאמץ וגוון קול ממש מיוחד. אהבתי גם את בחירת השיר כי עם קול כזה הייתי מניחה שהיא תבחר משהו יותר פולק או בלוז ונחמד לראות שהיא דווקא לקחה משהו לא צפוי. גרסה לא מושלמת מבחינת העיבוד, אבל איזה קול

שרה קיבלה מינוס כבר בהתחלה על בחירת השיר. נמאס לי מקאברים של השיר הזה

הקול שלה בהתחלה היה מתאמץ כזה ולא ממש מרשים ולא הבנתי מה בדיוק אדם ושאקירה שומעים.
בשנייה שהיא עלתה בקול הוא נשבר כזה בצורה מגניבה ואז שמעו את הטון הכל כך מיוחד שלה והתלהבתי.

אה, וקרוליין באמת יפה.

LeAnnDylan

Well-known member
תאמיני לי שבחירת השיר הזו של שרה

הייתה אחת הנורמליות העונה. אני לא יודעת מה יש לשופטים שם אבל זה כאילו קיימים רק 4 אמנים בעולם (חוץ מהם
)
במקרה הרלוונטי לעולם המוזיקה כולם שרים קלי קלרקסון/קרי אנדרווד/פינק/ריהאנה/ברונו מארס.
ובמקרים הפחות רלוונטים, אחת לשבוע יש שם קאבר של Feeling Good. בחיי שאני לא מסוגלת לשמוע את השיר הזה יותר. לא את זה ולא את Angel של שרה מקלחלן.
אני גם די משוכנעת ששמעתי את כל הדיסקוגרפיה של מרטינה מקברייד ואבריל לאבין בשתי העונות האלה

גם משום מה לאיידול ודה וייס יש בדיוק את אותו הפלייליסט. זה נוראי. פשוט כל השירים שבוצעו בשתי העונות האחרונות של איידול בוצעו גם בשתי העונות של דה וייס.
אם לא היית יודעת טוב יותר, היית חושבת שיצאו לרדיו במשך שנתיים רק 10 שירים ש-80 מתמודדים שרים שוב ושוב ושוב...

is00

New member
בחירות השירים ב- TV:US בהחלט נוראיות.

פעם ב... מישהו מצליח להפתיע. העונה ראו את זה לא מעט בקבוצה של בלייק בעונה 4.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אבל רוב הבחירות המעניינות היו שירי קאנטרי

והן היו מעניינות בעיקר כי אף אחד שלא שומע קאנטרי, לא היה מכיר אותם. זה מאוד שימח אותי שבלייק בחר לדניאל שירי קאנטרי שהיו להיטים גדולים אבל לכל הנוער של היום הם לא מוכרים בכלל.
לאחים היו הפצעות מעניינות אבל רוב הבחירות שלהם, על אף שהיו "חדשניות" היו די משעממות...

is00

New member
לגבי דניאל...

מהגמר שהיה בסוף הגיע לה לזכות. ללא ספק. היא מה שנקרא "The whole package" , אבל אני קיוויתי לגמר בינה לבין אמבר לבין מישל. גמר שהיה יכול להיות הרבה יותר מעניין, לטעמי.
אפרופו אמבר קרינגטון... לדעתי היא הייתה "הדבר האמיתי" בעונה הזאת, אבל היא נאלצה כל פעם להוכיח את עצמה מחדש לצופים של התכנית, וזה לא שיחק לטובתה בסופו של דבר, כי לא היה לה את הגב שהיה לדניאל ומישל, שהצליח להעביר אותן הלאה גם אחרי ביצוע חלש(טוב, לפחות כשזה מגיע למישל, כי דניאל די הצליחה לשמור על רמה טובה, כמעט לאורך כל התכנית. להוציא מהביצוע שלה לשירים של קרי אנדרווד). בסופו של דבר אמבר נפלה, לטעמי, בגלל בחירת שיר שגויה לחלוטין בחצי הגמר וסללה את הדרך לאחים סוואן.

ולגבי קרוליין...היא הראשונה מהעונה הזאת שהתחלתי לעקוב אחריה בטוויטר. היא ואמבר היו הפייבוריטיות שלי. קרוליין, כבר, מהאודישן שלה(בזכות הטון המנחם של הקול שלה) ואמבר מיד אחרי הדו-קרב שלה.

דבר אחד אני אגיד על עונה 4 - התחילה טוב, אבל בתוכניות החיות היא הידרדרה מאוד. זאת הייתה העונה הראשונה של התכנית שוויתרתי על צפיה בגמר שלה. הרבה מזה קשור לכך שהיה, לטעמי, יותר מדי קאנטרי בשלבים המתקדמים של העונה.

בעיני הולי הייתה טובה יותר מאמבר

אבל גם היא וגם אמבר היו טובות יותר מדניאל לדעתי.
לדניאל יש קול טוב ונוכחות בימתית. היא ילדה יפה וחמודה שמתאימה מאוד לכל תדמית בת השכן והאמריקאים מתים על זה. אבל בעיני אין לה שום בשר. אין לה את האדג' הזה שהיה גם להולי וגם לאמבר.
גם בחירות השירים שלה היו מאוד בנאליות. אני מתה על השירים שהיא שרה אבל לא היה בהם שום דבר מענין או מאתגר כמו אצל נערות הקאנטרי האחרות.
על האחים סוואן הייתי מוותר כבר בהתחלה. הם סיפקו בעיני רק ביצוע אחד טוב (Who's Gonna Fill Their Shoes) ומאז הם היו סתם מעיקים.
אני מההתחלה קיוויתי לגמר של הולי/קרוליין/שרה ואחרי שהעיפו לי את שרה וקרוליין בשלב כל כך מוקדם זה הפך להיות רצון לגמר של הולי/דניאל/אמבר.
מישל הייתה טובה בעיני אבל מוזרה מידי ואני יודעת שאין סיכוי שאקנה מוזיקה שלה אחרי התוכנית אז היא לא עניינה אותי במיוחד.
לסאשה היה קול מצוין אבל שאקירה לא יודעת לבחור שירים בכלל

is00

New member
היתרון של אמבר על הולי,לדעתי, היה...

שהיא לא מוגבלת לז'אנר אחד כמו הולי. היא מסוגלת ללהטט בין כמה וכמה ז'אנרים והיא הראתה את זה בתכנית. דבר, שלדעתי, גם הפך אותה הרבה יותר מעניינת מהולי.
לצערי, מההודעות שלה בטוויטר, נראה שאמבר החליטה לבחור ללכת בדרך הקאנטרי, ולדעתי זה חבל, כי שם היא לא תוכל להתבלט מספיק וזה גם סתם יגביל אותה ואת היכולות האמיתיות שלה, לטעמי.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה שטויות

אמבר יכולה לשיר מה שהיא רוצה. אבל מה זה עוזר לה בחיים? היא רוצה להיות זמרת קאנטרי ורצתה להיות כזו כבר מתחילת העונה.
דווקא זה שאדם לא הפסיק לנסות להזיז אותה משם פגע בה לדעתי.
הרבה זמרים היום יכולים לשיר מה שהם רוצים, אבל כמה זמרים מצליחים באמת אתה מכיר שכל יומיים מחליפים ז'אנר?
בשליפה מהראש אני חושבת על ג'ול, שריל קרואו וקלי קלרקסון. אבל גם במקרה שלהן, כל פעם הן התרכזו בז'אנר אחד. וגם אז, תמיד היה את הז'אנר הראשי שלהן שבו הן הכי הצליחו.
כל זמר צריך לדבוק במה שהוא טוב בו ואמבר טובה בקאנטרי פופ.

ובשביל הרקורד, גם אני מעדיפה את אמבר על פני הולי ודניאל. הקול שלה מענין יותר משל שתיהן. ואם כבר מדברים על ממשיכי קרי, אמבר לגמרי נראית כמו אחותה האבודה של קרי! הדימיון בניהן פשוט מדהים!

is00

New member
דווקא אני מאשים את אמבר ולא את אדם.

היא בחרה לשיר את השיר של קייטי פרי. אני די בטוח שאדם ניסה להניא אותה מזה, ממה שהראו בחזרות שלהם(נראה לי שאפילו קייטי פרי ניסתה להניא אותה מזה בקטע הווידאו שלה לאמבר), אבל היא עמדה על זה ו...נפלה חזק, לצערי.

לגבי ליהטוט בין ז'אנרים - אני לא חושב שאמבר צריכה ללהטט בין יותר מדי ז'אנרים, רק לבחור את הז'אנר שיביא לידי ביטוי את היכולות האמיתיות שלה, וקאנטרי לדעתי, הוא לא הז'אנר המתאים, כי הוא מגביל אותה יותר מדי. אני חושב שהיא צריכה ללכת יותר לכיוון הרוק-פופ מקאנטרי, אבל מה אני יודע.

אבל אני מסכים איתך - זה מה שאמבר רצתה והיא צריכה ללכת עם הלב שלה, אולי בעתיד היא תשנה את דעתה בעניין.

LeAnnDylan

Well-known member
מה מגביל בקאנטרי?

אני מזכירה לך שבקאנטרי יש ווקאליסטיות אדירות כמו ליאן ריימס, קרי אנדרווד, פיית' היל, שאניה טווין, ג'ניפר נטלס, מרטינה מקברייד וכו' וכל אחת מהן, ווקאלית, הרבה יותר חזקה מאמבר וגם יש להן את מרחב הפעולה להפגין את היכולות שלהן. חוץ מזה שגם אם היא בוחרת להיות זמרת קאנטרי, זה לא אומר שהיא חייבת לשיר יודל כל היום. היא עדין יכולה לבחור להיות זמרת קאנטרי-רוק או קאנטרי-פופ או בלוז או סול או ג'אז בדיוק כמו אלו שציינתי למעלה. ככה שהיכולות שלה ממש לא "מבוזבזות" על הז'אנר.
מה שכן, היום התחרות בז'אנר כל כך גדולה ואין מקום בשוק לנשים. אם תסתכל על המצעדים ומכירות, על כל אישה אחת יש 8 גברים שלהם הרבה יותר קל להשתלב בז'אנר. חברות התקליטים המובילות בנאשוויל מסרבות להחתים זמרות חדשות (בגלל זה גם קרי הריסון עדין לא הוחתמה)
לכן, הדבר ה"חכם" לעשות הוא לנסות לשווק אותה כזמרת פופ ואולי שם היא תמצא יותר הצלחה. לא ששם יותר קל להשתלב והיא גם רגילה מידי בשביל להתבלט בין כל הפרובוקטיביות שמעטרות את פסגות הפופ.
לדעתי כך או כך היא תיפול בין הכיסאות וגם אם היא תצליח להשיג חוזה תקליטים, הוא לא יחזיק מעמד.

ועדין לא סיימתי את העונה אז לא ראיתי אותה שרה קייטי פרי.
אבל איך אפשר לטעות עם קייטי פרי

is00

New member
בראש ובראשונה - קהל היעד.

זה, נכון להיום ולמיטב ידיעתי, ז'אנר פופולארי רק בארה"ב. זה כבר מגביל אותה.
מה עוד? אני חושב שגם הכתיבה של שירים בז'אנר הקאנטרי מגבילה מאוד - גם מבחינת מלל וגם מבחינת מלודיה. אבל, באמת שאני לא מכיר את הז'אנר הזה, כדי להיות בטוח שאני לא כותב שטויות.

אה, וחכי כשתגיעי לשיר של קייטי פרי שאמבר בחרה לבצע...

למעלה