SHTRUDIDI

New member

אז מה אתם שומעים בימים אילו?
איזה סדרות אתם רואים?
ראיתם סרט טוב או משהו ממש גרוע?
או כל דבר אחר שבא לכם לספר ולא קשור ישירות לפורום.

הבה נחפור...

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

קודם סדרה טובה שאני רואה עכשיו היא Under the Dome, מי שיש לו יס, יש את כל הפרקים (נכון לעכשיו רק 6) ב-VOD. סדרה מגניבה שמבוססת על ספר של סטיבן קינג

חוץ מזה אני עושה השלמות של The Voice כי אין לי שום דבר אחר לראות. אני עדין סוג של מריצה 90% מהתוכנית אבל לפחות הפעם הגעתי לסוף העונה השלישית ולא פרשתי באמצע

עכשיו אני משלימה את העונה הרביעית והפורמט שם עדין עולה לי על העצבים. בקבוצה של אדם היו 4 בחורות סופר מוכשרות שכולן היו צריכות לעלות שלב אבל בגלל הפורמט המטופש שמעיף מתמודד מכל קבוצה ולא את 4 המתמודדים הגרועים ביותר, אחת הבנות של אדם עפה
וכמובן שמי שעפה הייתה המתמודדת האהובה עליי

ואגב, אני אוהבת את דניאל בראדברי (או כמו שדנה קוראת לה- דניאל ברבארבארבאבראבי) אבל ממש מוזר לי כל המחמאות שהם מעיפים עליה. כאילו, נכון שבמבט לאחור היא בהחלט מצדיקה את כל הייפ סביבה מבחינת מכירות. אבל אפילו בתור אחת שאוהבת קאנטרי אני לא חושבת שהיא כזו מיוחדת או שונה ממה שיש בשוק כרגע. אם כבר נערות קאנטרי אז אהבתי יותר את אמבר קרינגטון והולי טאקר.

SHTRUDIDI

New member
שמעתי שUTD מפחיד

זה לא מפתיע, כי בכל זאת זה סטיבן קינג, אבל היא מעניינת?

אני בהלם שאת טורחת להשלים את כל העונות של TV. במיוחד לאור שנאתך לפורמט. למה את לא משלימה סמאש? כולה 2 עונות ורוב הפרקים מוצלחים. ויש גם שירים שם!

ואין לי מושג מה זאת דניאל שם ארוך. השם מוכר לי אבל לא שמעתי אותה מעולם. תעשי שלינק

LeAnnDylan

Well-known member
מפחיד? נהה

אני מניחה שזה מפחיד ברמה בסיסית כמו כל סדרת פשע/מתח/מד"ב. אם את מוצאת אותן מפחידות אז אולי גם זה יפחיד אותך. אבל אני לא הייתי אומרת שהיא מפחידה. וכן, היא מעניינת מאוד.
בדר"כ אני לא אוהבת סדרות מד"ב אבל אין שם כל מיני חייזרים או אנשי זאב או ערפדים וכו' אז זה בסדר. זו סדרה עם אנשים רגילים על תופעה קצת לא אנושית. אבל בסדר. זורמים עם זה מהר, בכל זאת.. סטיבן קינג

והחלטתי להשלים את The Voice בגלל אהובת ליבי החדשה - קאסדי פופ
אני לגמרי מאוהבת בה! אני זוכרת שכששודרה העונה שלה, בערך כל מי שאני מכירה אמר לי שאני חייבת לראות את הביצוע שלה ל-Over You של מירנדה למברט, ובאמת ראיתי אבל ממש לא התלהבתי. זה לא היה רע או משהו פשוט בתוכניות כאלה נוטים לקחת שיר ליריקה ולהפוך אותו למופע אקרובטיקה ווקאלית ולא חשתי שזה נחוץ לשיר הספציפי הזה. חוץ מזה שאני אוהבת את הפשטות בקול של מירנדה וזה מה שכל כך יפה בשירים שלה מבחינתי. בקיצור, זה לא עשה לי חשק לרצות לצפות בכל העונה (למרות שקאסדי כוסית על ובמקרים אחרים זה היה מספיק בשבילי בשביל לרצות לצפות בזה
)
בכל אופן, לפני כמה זמן קאסדי צצה באיזה טקס קאנטרי ושרה רבע בית מסינגל הבכורה שלה ופשוט התאהבתי
הסתכלתי באייטונס אם יש לה עוד שירים שם ומצאתי EP עם 4 שירים ואחד מהם הוא אחד השירים האהובים עליי ביותר ששמעתי מזה ה-מ-ו-ן זמן. אז החלטתי שהיא מספיק מעניינת כדי שאתן צ'אנס לעונה שלה. אבל אז החלטתי שאין לי באמת כוח לתת צ'אנס לכל העונה אז את כל האודישנים הרצתי (ראיתי רק את הקטעים שלה) ורק כשהגעתי לטופ 10 התחלתי לראות את העונה עצמה. למרות שגם פה "לראות" זה די שאפתני. את כל הקטעים לפני השירים העברתי ואת כל הביקורות של השופטים העברתי ונתתי לכל מתמודד שהוא לא קאסדי איזה 10 שניות לענין אותי, כמעט תמיד הם לא עניינו אז הרצתי גם את ההופעות עצמן...
בהתחלה קאסדי החליטה שהיא נערת פופ/רוק כזו סטייל אבריל לאבין וגם שרה שירים בהתאם אבל אז לאט לאט היא התחילה לשיר יותר שירי קאנטרי ובערך כל דבר אחר שהיא שרה שם היה טוב יותר בעיני מ-Over You. למרות שלכי תספרי את זה לכל ה-340,000 אנשים שהורידו את הגרסה שלה לשיר...

קיצר, היא עשתה שם קאברים לראסקל פלאטס, קית' אורבן ופיית' היל שבמקרה של השנים הראשונים- מתעלים על המקור ובמקרה של פיית' היל- קצת קשה להודות אבל כמעט משתווה אליה!

קיצר פאק, חפרתי
אבל אני מאוד מתרגשת ממנה עכשיו

לגבי סמאש, לא יודעת למה עוד לא התחלתי, אולי כי זו סדרה שאשכרה צריך לצפות בה ולא להריץ 90% ממנה אז קשה לי להתחייב עכשיו. אבל ברור שאני אגיע אליה.

ולגבי דניאל בראדברי (Bradbery זה די פשוט באנגלית
) רציתי לשים קישור לביצוע הכי מצליח שלה מתוכנית אבל לא מצאתי ביוטיוב. אז הנה במקום ביצוע שלה לקרי אנדרווד - http://www.youtube.com/watch?v=4V0x1CbXoNE
לא יודעת למה אבל NBC מוחקים את כל הקליפים של התוכנית מיוטיוב אחרי שנגמרת התוכנית><
טוב חיפוש נוסף מצא לי את הקישור הזה - http://www.youtube.com/watch?v=AM4vxhJpqWQ
זה השיר שלה שהכי הצליח, אבל הביצוע מהגמר.

SHTRUDIDI

New member
אוי דניאל יפיפייה

היא ממש יפה וגם קול טוב.
באופן אישי ג'נל ארתור מילאה את מכסת בלונדת הקאנטרי שלי לשנה זו ואין לי כוח לאהוב עוד אחת, אבל הקול שלה מוצלח והביצוע לקרי טוב.
והביצוע השני גם נהדר, שיר מעולה לקול שלה.
לאיזה מקום היא הגיעה?

לגביי UTD אני מניחה שאם יום אחד לא יהיה מה לראות אולי אגיע אליה, אבל יש הרבה דברים להשלים עוד לפני. ובאופן כללי אני לא מאוהבת בסדרות מלחיצות כאלה.

danlevin1

New member
קאסידי אדירה!

הרבה יותר טובה מהזוכה האחרונה!
כל הביצועים שלה בעונה כולל האודישן היו מעולים ! ושיר הבכורה שלה - WASTING ALL MY TEARS ON YOU
שיר ענק!
חוץ מזה, עונה 3 הייתה בעיניי עונה מדהימה , אפשר להגדיר אותה בהחלט עונת הרוק! עם שילוב של קאנטרי
טרי מקדונלד שסיים שני ובריאן קית ועוד וגם מי שסיים שלישי נורא אהבתי - ניקולס דיוייד ששר בלוז וסול!

LeAnnDylan

Well-known member
היא בהחלט אדירה

וגם בעיני היא הרבה יותר טובה מדניאל בראדברי.
מה שכן, בעונה 3 לא התלהבתי מאף אחד אחר מלבד קאסדי.
הייתה את הילדה הזו בקבוצה של אדם עם הרווח בשיניים ששרה Seven Nation Army שגם היו לה כמה ביצועים טובים. והייתה גם את השניה מהקבוצה של אדם שעפה באותו שבוע של הילדה הזו. שגם הייתה טובה.
אבל מבריאן לא התלהבתי בכלל. וטרי היה חמוד והכל אבל היו לו כמה ביצועים ממש רעים כמו Stay With Me (וגם התרומה המזעזעת שלו לשיר של קלי קלרקסון בגמר הייתה די מיותרת
)
בתאכלס זו הייתה פשוט עונה של קאסדי. אף אחד לא השתווה לה
הביצוע שלה לשיר של קית' אורבן היה מצמרר ברמה כזו שאם היום אני שומעת את הביצוע של קית' אני מרגישה שהוא הרס לקאסדי את השיר...

danlevin1

New member
טוב לגבי השאר אני לא מסכים

זה בהחלט היה העונה של קאסידי !

אבל גם שאר המתמודדים היו מעולים , לבריאן יש קול נהדר ולטרי היו אחלה ביצועים - STAY WITH ME בעיניי
היה מעולה ובכללי הוא שמר על רמת ביצועים טובה , לדואטים בגמר אני לא מתייחס אף פעם
לילדה קוראים מלאני מרטינז וגם אותה חיבבתי

LeAnnDylan

Well-known member
הדבר היחיד שאני זוכרת מבריאן זה את הביצוע

לניו יורק סטייט אוף מיינד. שזה עוד דבר שמפריע לי בדה ווייס. יש שם מתמודדים שבאופן קבוע השופטים שלהם נותנים להם לשיר את כל השירים הכי מאוסים אבר בהיסטוריה. חשבתי שאידול וכל הנושאים משנת התרפפ"ו שלהם נוראיים אבל בדה וייס שכל הזמן מתלהבים מזה שהמבחר שלהם הרבה יותר "חדשני" משל איידול המצב הרבה יותר מזעזע.
וכן, מלאני. היא הייתה מכוערת אז הל אבל כל עוד לא ראו את השיניים שלה היא הייתה בסדר.
באמת אהבת את Stay With Me?

כל קאבר שאי פעם שמעתי של השיר הזה היה יותר טוב מהביצוע של טרי

LeAnnDylan

Well-known member
מה, שהיא מכוערת? היא נראית כמו שפן סלע

אבל היא מוכשרת. אז למזלה היא צריכה רק טיפול דנטלי יסודי..

LeAnnDylan

Well-known member
אגב לא יודעת אם זה ירגש אותך כמו שזה ריגש אות

אותי*
אבל יש תאריך ליציאת אלבום הבכורה של קאסדי!! 8 באוקטובר!!

danlevin1

New member
ברור שירגש

אם אני צריך לחשוב מכל המתמודדות שאהבתי מכל התוכניות (אקס פקטור,אמריקן איידול,THE VOICE )
אז ללא ספק את קאסידי אני הכי אוהב , אני הכי מתחבר לסגנון שלה ושלא תטעי - היא פופ רוקרית סטייל אבריל לאבין עם נגיעות קאנטרי
הסינגל הראשון מוכיח זאת

RealDealPickle

New member
אצלי היא בטופ 3

הסגנון שלה הוא פופ רוק במקור אבל נראה שהיא מתרחקת ממנו קצת. אני מקווה שהיא תחזור אליו באלבום. למרות שאני אוהבת קאנטרי, אני מעדיפה אותה יותר בסגנון אבריל לאבין של פעם.
הביצוע שלה בתוכנית לשיר של מישל בראנץ' היה הביצוע שלה שהכי אהבתי בעונה

LeAnnDylan

Well-known member
וואו באמת?

ראיתי יותר מידי תוכניות ריאלטי בשביל להכריז עליה כמתמודדת האהובה עליי בכל הזמנים, אבל היא בהחלט המתמודדת האהבה עליי ביותר מ-THE VOICE

אצלי מירנדה למברט היא מתמודדת הריאלטי האהובה עליי ביותר. ואח"כ נראה לי שקלי וקרי בעיקר כי הן הוכיחו את עצמן מעבר לתוכניות. אבל אני חושבת שקאסדי תוכיח את עצמה כשיצא אלבום הבכורה שלה והיא תתברג אצלי חזק בחמישיה הראשונה.
אני סומכת על בלייק שיקשר אותה עם האנשים הנכונים בנאשוויל.
לגבי הסגנון, היא כבר הכריזה שהיא רואה את עצמה משתלבת בעולם הקאנטרי, אבל אני מקווה לראות באלבום שלה נגיעות רוק. אם ממש בא לה על קאנטרי, אפשר ללכת על סגנון רוק קאנטרי כזה כמו של מירנדה בימיה הטובים ופחות כמו קרי/טיילור/ליידי איי. ככה גם היא ודניאל בראדברי יוכלו לחיות בשלום זו עם זו במצעדים.

RealDealPickle

New member
דניאל גם ממש טובה בעיני

כל הביצועים שלה בעונה היו מאוד טובים.
אבל בקאסאדי יש קסם מסוים והסגנון שלה יותר קוסם לי.

דניאל היא הדבר החם ביותר בעולם הקאנטרי כרגע

היא הולכת בדרכה של קרי אנדרווד להפוך לסנסציית קאנטרי בין לילה.
גם ככה כל העונה שלה היא הייתה כמה רמות מעל כולם, לאו דווקא מבחינת כישרון אלא יותר מבחינת באז, אהדת קהל ומכירות.
ורק הסתיימה התוכנית, היא עוד לא הספיקה לעשות אפצ'י ויש לה סינגל בכורה שכתבו השמות החמים בעולם הקאנטרי ועוד לא עבר שבוע ויש לה מכירות של למעלה מ-50 אלף עותקים... לא בדקתי מה קורה עם הסינגל עכשיו אבל אני מאמינה שהוא כבר חצה את המאה אלף.
אני מאמינה שכבר בשנה הבאה היא וקאסידי יתחרו על תואר ה-breakthrough בקאנטרי ודניאל תנצח בקלות.

Guncrazy

New member
oh please קרי פי אלף יותר טובה ממנה

ואני אומרת את זה כשאני מאוד *מאוד* אוהבת את דניאל. אבל באמת שיש לה עוד הרבה עבודה כדי להיכנס לנעליה של קרי.

אוי נו, את יודעת שאני לא משתגעת עליה

זו לא הייתה הצהרת אהבתי כלפיה. היא נחמדה וזה אבל בעיני היא ממש לא אמורה להיות הדבר החם הבא בעולם הקאנטרי. ובטח שקרי עדיפה עליה פי מיליון (וגם קאסידי!)
בסכ"ה ציירתי את תמונת המציאות כרגע. ווט'ר איי לייק איט אור נוט...

למעלה