pennylane11

New member
אני יכולה להסביר,

כשהוא עובר בנקודות הזמן השונות הוא רואה את אותה האחת שוב ושוב, ומצליח לקלוט מי היא, הטיים-טראוולר הזאת, ושומע שהיא אומרת את אותו הדבר שוב ושוב. אם זה היה יקום מקביל רגיל אז א. היא לא הייתה מצליחה לזלוג לתוכו (פינאלה 2 מישהו?) וב. היא הייתה מזדקנת ומתה באיזשהו שלב כי אין לה חיי נצח. מכאן הוא מגיע לזה שהזמן אצלה עובר מהר יותר, ואז זה יקום כיס של היקום הרגיל בו הזמן עובר אחרת והוא יכול בטעות להתנגש בו יותר מדי מקרוב (הכניסו כאן את הדגמת הבלונים המגוחכת שמאט עשה).
רק אני לא אהבתי את עניין המריבה של הטארדיס וקלרה? זה היה כאילו "תני לי להיכנס!" "לא!" "אבל תני לי להיכנססס" "נו בסדר". סירייסלי? זה דווקא היה קו כזה מסקרן שהטארדיס לא אוהבת אותה ובהתחלה חשבו שלא מתרגמת לה כלום, זה היה יכול להיות נורא יפה והם הורסים את זה לחלוטין
והרפרנסים לרוז היו הכי
בעולם!

עדושית

New member
אה. אוקיי.

כי בהתחלה לא הבנתי באמת מה ההבדל בין זה לבין העולם המקביל של רוז. עכשיו הכל ברור

אני אוהבת את המערכת יחסים של קלרה והטארדיס. העובדה שיש אחת.
כי פשוט לא היה כזה דבר לפני כן, וזה מעניין.
אני לא חושבת שהטארדיס אוהבת אותה עכשיו אגב. אני פשוט חושבת שקלרה שיכנעה אותה שיש צורך להציל את הדוקטור והטארדיס אוהבת את הדוקטור.
או לפחות ככה אני רוצה להאמין. כי אם פתאום הטארדיס תהפוך לחברה הכי טובה שלה אז כן זה יבאס אותי שירדו מהקו עלילה הזה.

shoham95

New member
מה לא מפחיד?!?!?!?!?

מה לא מפחיד?!?!?! הדר! את ממש אמיצה!!!!11
אני פחדתי פחד מוות
זה היה כמו סרט אימה

לגבי הדוקטור שמפחד- אני ממש רוצה להאמין שזה לא נעשה סתם, כי הדוקטור אף פעם לא מפחד ברמה כזאת. הוא היה ממש מבועת (כמעט כמוני
). וזה בטוח לא נעשה בטעות- הם הדגישו את הפחד שלו- הוא אמר בעצמו "אני הדוקטור, ואני מפחד". וזו הייתה סתם מפלצת פשוטה ורגילה. אז יהיה מוזר אם הוא היה סתם מפחד בצורה כזאת ממפלצת כזאת. אני באמת מקווה שיש לזה משמעות להמשך, אבל קצת קשה לי להאמין בזה, כי מצד שני- מה זה כבר יכול להיות?

וקלרה!

היא נהדרת. היא פשוט נהדרת. אני נהנית מכל רגע איתה.
והגוסטבאסטרס בהתחלה!

מעניין אם לאמה הזאת באמת יש קשר לקלרה. אם כבר דברים בעלי משמעות בהמשך- קשה לי להאמין שהדוקטור בא כל הדרך עד לאמה, שאל אותה מה היא יודעת על קלרה, ובסופו של דבר לא תהיה לזה משמעות. אני חושבת שעוד נפגש איתה בהמשך, או לפחות עם משהו שקשור אליה, ונגלה שהסיפור של קלרה קשור איכשהו.

אני ממש ממש אהבתי את הפרק, בעיניי הוא היה מעולה, וכאמור- ממש מפחיד- שזה משהו שהרבה זמן לא היה בדוקטור, וזה היה כיף.
קלרה אדירה (לא אכפת לי שכבר אמרתי את זה אלפי פעמים), והיו המון רגעים מצוינים בין הדמויות.
הקטע של קלרה בטארדיס, כשהיא מבינה פתאום מה היא רואה, היה ממש יפה ועצוב. והקטע שלה נלחמת עם הטארדיס- משעשע ביותר, אם כי מוזר שהטארדיס פתאום כן פתחה את הדלת. לא ציפיתי שהיא תפתח, זה לא היה נראה ככה בכלל... וקיוויתי שיש משמעות לכך שהיא כל הזמן אומרת שהטארדיס לא אוהבת אותה. אז מהקטע הזה כן קצת התבאסתי.
אבל חוץ מזה- פרק ממש טוב.

עדושית

New member
האמת שאני ממש לא

אמיצה, ז"א

הפרק פשוט באמת לא היה מפחיד..

לגבי הדוקטור, אני באמת לא רואה איזה משמעות יכולה להיות לזה...

זה פשוט הדוקטור הזה.. הוא מגיב אחרת לדברים..
אבל זה באמת היה לא הגיוני שהוא ממש פחד ככה, אז לא יודעת.

הגוסטבאסטרס רק גרם לי לחשוב על דומסדיי ודיוויד

וכמו שכתבתי למעין אני מקווה שבאמת ימשיכו עם קו העלילה של קלרה והטארדיס שלא אוהבת אותה, ושזה היה חד פעמי רק בשביל להציל את הדוקטור

לגבי אמה.. באמת היה לי מוזר שהוא נסע עד אליה וכל מה שהיה לה להגיד זה שקלרה נערה רגילה לחלוטין. ומצד שני היא אמרה לקלרה לא לסמוך על הדוקטור. אולי היא כן יודעת משהו לגביה ופשוט לא רצתה להגיד לדוקטור?

הפרק הראשון של עונה 4

טוב אני בשוגר היי של דיוויד. ראיתי כל הרבה דברית איתו היום
.
אבל עזבו הכל קודם כל יש טייק דאת בדוקטור הו !!!! יש!! טייק דאת!! בדוקטור הו
בשלב שאמא של דונה יושבת בבית קפה עם חברות שלה יש could it be magic ברקע !
זה אדיר!!!!!!
ודונה אמג היא אדירה ברמות על האישה הזאת
כל סצנה שלה זו גאונות רצופה

וגולת הכותרת של הפרק - רוזזזז!!!!!!!!! פריקנג רוז !!!!!!!! אעעעעעעעעההההההההההההההה

עדושית

New member
זה פרק ממש מעולה

דונה נובל מלכת עולם

אני פשוט חולה על האישה הזאת. אני לא יכולה להסביר לך אפילו עד כמה.
מהשניה הראשונה שהיא הופיעה בניגוד לרצונה בטארדיס, אהבתי אותה.
היא הקומפניין היחידה שמרגישה שהיא שווה לדוקטור.
היא לא מאוהבת בו - יור נוט מאטיינג וויט מי סאנשיין!

היא לא תלותית. היא רק רוצה להיות היז מייט.

כמו שמעין אמרה לי אתמול, זה ממש לא פייר שהעונה של דונה נמצאת בסימן רוז

כי דונה הרבה יותר מעולה מזה. אני אפילו אוהבת אותה יותר מרוז (כןכן זריקת אבנים ושאר ירקות, זה כאן).
אבל למען האמת, כל העונות של הדוקטור העשירי מאז דומסדיי היו בסימן רוז..

לפחות דונה לא מקנאה בה כמו מרת'ה..

והפרק הזה - היה פשוט אדיר ומצחיק והיצורי שומן הקטנים שנראים כמו מסטיק קוביות היו ממש חמודים

ודונה נובל, פריקניג דונה נובל. איזה כיף שהיא חזרה!!!

ובנימה יותר מפורטת פרקים 2-5

ופומפיי - אוי אדיר שאין דברים כאלה time lord ,tardis,yes אין ,שני אלה קורעים אותי מצחוק דונה נובל פשוט מלכת עולם! היא קורעת נותנת לו בראש הם כאלה חמודימים..והיו עוד קטעים אדירים ..

הכוכב של האוד - למען האמת קצת דאגתי כי הפרקים הקודמים של האוד הרדימו אותי למוות היתי צריכה קיסמים כדי להחזיק את עצמי ערה .. אבל לא הפעם.. הפעם היה פרק ממש חמוד. והשיר בסוף
זה היה ממשממש יפה..

ואז הכפול הראשון - איך שראיתי את הפרומו ישר הבעתי מחאת על ,לא רוצה לראות יש את הנודניקית ההיא לאאאאא רוצההההההההההההה אבל הדר שכנע אותי שיש דונה וזה בסדר
אז ראיתי , הפרק הראשון שעמם אותי למוות אשכרה ישבתי ושיחקתי קנדי קראש כל הפרק
חוץ מהקטע של דונה הולכת הבייתה ,דאמבו!

הפרק השני הרבה יותר טוב בהחלט הרבה יותר טוב .. אחלה אקשן וכמובן שיש את היי לייט שהוא לוקח את המסכת אבכ וישר שואל are you my mummy קרע אותי מצחוק

ומרתה אוי מרתה מה היא תקועה עכשיו

ויאללה פרק 6 ברעל

עדושית

New member
עונה 4 נהדרה

למרות ההופעה הבלתי רצויה של מרת'ה.
אוי כמה שאני התעצבנתי כשהיא הופיעה. לא סבלנו ממנה מספיק?!

אבלללל!
יש את דונה, ודונה נובל היא כאמור מלכת עולם!

כל שניה שלה על המסך, ממש בדומה לדיוויד, פשוט מעולה.

אז כן הכפול הזה הוא אחד החלשים של העונה אבל יש בו הרבה קטעים מעולים - הקטע שבו דונה הולכת הבייתה ודיוויד נפרד ממנה והיא צוחקת עליו

וכל הקטעים של ווילפרד

הפרק של האוד מעולה ובעיקר מלא במלא רפרנסים עתידיים שמבינים בראיה לאחור, כמו בכל העונה הזאת בערך. והשירה של האוד..

פומפייייייייייי
אני מאוהבת בפרק הזה, למרות שהוא עצוב, למרות שזאת הפעם הראשונה בערך שאנחנו מבינים כמה זה קשה להיות טיים לורד באמת, יש בו כל כך הרבה רגעים מצחיקים כמו זה

ו-נלחמת איתם עם אקדח מים, אי בלאדי לאב יו!!

דונה

בכלל היא מראה לו כמה הוא באמת צריך מישהו לצידו בפרק זה, היא מאזנת אותו, היא לא מפחדת להתנגד לו, להגיד לו שלמרות שהוא טיים לורד הוא לא אלוהים, והוא לא תמיד צודק.
כבר הזכרתי כמה אני אוהבת את האישה הזאת?

ויש פרקים מעוווולים לפניך.
כמו שאת יודעת, בפרק הבא תפגשי את אשתו של דיוויד והם באמת חמודים.
ואח"כ יש כפול שעד היום סרבתי לראות שוב אבל אני מוכנה לצפות בו איתך

ובפרקים האחרונים כל כך הרבה אסימונים יפלו לך מכל הרמזים המעולים שמפוזרים לאורך כל העונה שעם כמה שזה עצוב, זה אדיר.
כי ראסל (בניגוד למופאט למשל
) ידע לכתוב לעונה שלמה ולפזר רמזים קטנים שנראים לך חסרי משמעות לחלוטין, עד שנופל האסימון

עדושית

New member
משחקי הכס עונה 3 פרק 3

כל מי שלא קרא את הספר השלישי בשלמותו נא לצאת!!

הומייייייגד! הם כרתו לג'יימי את היד!!!

כןכן, אני כבר יודעת את זה, אבל גאד. זה היה נורא. כאילו טוב. כאילו עשוי מעולה.
הם עשו את הקטעים של ג'יימי כל כך טוב שאני סולחת להם על כל השאר.
על כל הסצנות סקס המיותרות להפליא ועל שינוי העלילה וההכנסה של ת'יאון וכל מה שלא אמור בכלל לקרות בשלב הזה.

השחקן שמשחק את ג'יימי

עוד מהפרק: משחק הכיסאות של סרסיי וטיריון בישיבה עם אבא שלהם ממש הצחיקה אותי

ודאני הרבה יותר טובה בסדרה מאשר בספר

הם (לפחות כרגע) מעבירים את כל הטוב שבדמות - החוזק, העוצמה והחמלה שלה לעניים/שבויים/עבדים

מקווה שאני אספיק לראות את פרק 4 היום-מחר.
ג'יימי

shirush3

New member
פרק 4 וכל ספר 3

הסצנה האחרונה עכשיו של דאני הייתה מדהימה!
אני באמת חושבת שזאת העובדה שהיא הרבה יותר בוגרת בסדרה

מעניין איך זה היה בספרים אם מבחינת גיל היא הייתה כמו בסדרה.

ג'יימיייייייייי

אני רק לא מבינה למה הם רצים עם העלילה כ"כ מהר ומגלים דברים הרבה לפני הזמן

אני מרחמת על מי שלא קרא את הספרים בקטע הזה

זה כאילו הם מכינים דברים שעתידים לקרות

http://www.youtube.com/watch?v=SoemaxLkgRQ
בפרומו נראה מתקרבים לחתונה של סנסה וטיריון
מעניין אותי אם קודם הם יעשו את החתונה האדומה ואח"כ את של סנסה
הם הרי מגלים כבר שכולם רוצים אותה בגלל ווינטרפל

מעניין אם מרטין יכתוב את הפרק של החתונה האדומה

עדושית

New member
פרק 4 באמת היה יותר טוב

בטח הטוב של העונה סו פאר.

אני גם לא מבינה למה הם רצים עם העלילה, במיוחד לאור העובדה שהם חילקו את הספר על פני 2 עונות

ועוד יותר למה הם הכניסו את ת'יאון לעלילה של העונה. עדיף היה לא להראות אותו בכלל

והפרומו נראה מבטיח!
אני חושבת שטוויון מגלה על המזימה לחתן את סאנסה עם אחד מהטיירל ומגיב בחתונה משלו

וכבר אמרתי לך שמרטין כותב להם תסריט, לפחות זה מה שהוא כתב לגבי עונה 4.
אז כולי תקווה..

כי אם הם יהרסו את החתונה האדומה...

למרות שאת כל הקטעים "הגדולים" הם עשו ממש טוב עד עכשיו.
נד..
היד של ג'יימי..
והקטע של דאני בסוף הפרק שהיה גאוני ממש. היא יצאה מלכה ולא הילדת כאפות שהיא לפעמים בספר.

עדושית

New member
האישה הטובה פינאלה 2

אני לא יודעת מאיפה להתחיל..

אז אני אתחיל מהסוף.
לא אהבתי את הסוף של עונה 2.
כי עם כמה שאני אוהבת את וויל, אני לא אוהבת את מה שאלישיה עושה. לא מתאים לה בכלל.
אני יודעת שכאילו מאז שהיא גילתה היא "אלישיה חדשה" ויש בזה אספקטים טובים אבל לפעמים זה פשוט מרגיש ממש רחוק מהדמות.

אבל מה שכן אהבתי בפרקים האחרונים של העונה זה איך שהיא הגיבה אחרי שהיא גילתה על פיטר וקלינדה.
קודם כל, היא בכתה. סוף כל סוף. האישה הרובוטית מגיבה רגשית!

והקטע שהיא פשוט אספה את כל הדברים שלו והעבירה אותו דירה היה גדול!

זה מה שהיא הייתה צריכה לעשות בפעם הראשונה שהיא גילתה על כל הבגידות שלו

התגובה של פיטר לכל זה הייתה נוראית. סיירסלי? אתה חושב שיש לך זכות בכלל להגיד לה משהו? כי אתה נפגעת?

בלעכס.

אבל בגדול אני חושבת שאלישיה קצת מתבכיינית עכשיו יותר מדי גם שלא צריך ואני מעדיפה את הצד החזק שלה, ההחלטי ולא זה הבכייני והמאשים. כי בכל זאת, חזרת אליו אחרי שהוא שכב עם האמבר הזאת את לא יכולה להעמיד פנים שלא ידעת שהוא בגד בך ומה יותר גרוע מלהיות כל כך הרבה זמן עם פרוצה?

ג'קי
האישה הזאת דורשת מכות!

עוד לגבי העונה - מסקרן אותי המעבר של איליי למשרד של וויל ודיאן - ממש מעניין אותי איך זה יתפתח.
פחות מסקרן אותי - החיים הפרטיים של קלינדה. בבקשה תגידו לי שיורדים מזה בעונות הבאות. זה כל כך לא מעניין וממש גורם לי לחבב את הדמות שלה פחות.

סה"כ אחלה עונה הרבה יותר טובה מהעונה ה-1.

למעלה