מרמור/יאי נתחיל מהמרמור, כדי שנסיים בחיובי
.
לא חפרתי לכן כבר תקופה על המעבדה בפיזיקלית לדעתי, אבל בסופו של דבר כמו שאמרתי לכן ציוותו לי מישהי שעברה לקבוצה שלי. בשורה התחתונה היה עדיף אם הייתי לבד. או שהיא עושה את עצמה נעל, או שהיא באמת נעל, אבל היא ממש לא מבינה כלום מהחיים שלה ואני עושה את הדו"חות כמעט לבד. אז מהר מאוד הבנתי שזה העניין ושכנעתי אותה להפריד דו"חות - לעשות לסירוגין אחת כל פעם, וכל אחת מקבלת ציון על הדו"ח שלה בלבד. אז נשאר לנו עוד דו"ח אחרון ביחד. ובדו"ח הזה החישובים (הממש רבים שהיו) היו באחריותה. וקבענו שניפגש בשני או שלישי כי היה לה מועד ב' ביום חמישי. כמובן שהשעה כבר 12 בלילה ועדיין לא קיבלתי את הנתונים. היא כזאת מעפנה וגרועה שאין מצב שאני יושבת איתה עליהם לפני שאני בודקת בטירוף את כל מה שהיא עשתה, ולכן זה דופק אותי בלמידה למועד ב' שלי כי אנחנו עכשיו צריכות לשבת על זה ביום שישי, כשתכננתי ללמוד אליו. בקיצור, היא טיפשה, ואני מתה שהדו"ח הזה ייגמר כבר. ואחריו, הודות להפרדה, יישארו לי רק 4 דו"חות להגיש.
ולעניינים נחמדים יותר - הייתי עכשיו בבבט. אז בדרך לשם גררתי את חברותיי לקנות לי תקליטים (דון מקלין, ג'נסיס, אלה פיצג'רלד ואריק איינשטיין, תודה ששאלתן), וזה היה כיפי ממש, ואז אכלנו בבט, שזה נפלא תמיד, אבל נפלא במיוחד כשא' - זה היה הוופל העשירי ולכן הוא היה בחינם, וב'- בפינת ה"מבצעים לאנשים שאף פעם לא מקבלים מבצעים" היה "אנשים שיש להם שם של אוכל", אז לאחר התלבטות קלה המוכרת החליטה שדפנה זה תבלין ולכן זה אכן שם של אוכל, וקיבלתי צ'ייסר שוקו ממש טעים חינם
. אז היה לי נחמדי.
ואז - הלכנו לממילא. כי בראש השנה קיבלתי 100 ש"ח מתנה לחג מסוהו כי עבדתי שם לקראת החג, ואתמול הם סימסו לי שאני מקבלת 50 ש"ח ליומולדת כי אני חברת מועדון. עד ה5.5. אז קפצתי על המציאה
. אז קניתי לי כפיות מדידה בצורה של בבושקה, ומסננת פסטה של ג'וזף ג'וזף
, ומשהו מדהים ונפלא ולא פרקטי בשיט - מן חותמת ענק כזאת שמטביעים בעוגיות וכתוב עליה HOME MADE
. היא כמובן עלתה הון, אבל כמובן שלא אכפת לי
. אז הוספתי איזה 17 ש"ח אבל קניתי מלא דברים שווים
.
ומחר אני לומדת רק שעתיים
בקיצור, השותפה שלי טיפשה, אבל זה לא מקזז את זה שיש לי שבוע כיפי
.