dans girl

New member
איזה מגניבבב
מדהים שיש לזה מונח משל עצמו
. כי זה כל כך תדיר
.
נרא הלי שזה למזלך.
אבל לא נורא שלא צילמת, יש סיכוי שזאת לא תהיה הפעם האחרונה במהלך שהותך

RenanaD

New member
ורק אוסיף

שאני רוצה לראות אנשים נופלים מהשולחנות האלה
הם יציבים?

RenanaD

New member
תראו משהו

בליפ
(קישוט למסך המחשב)

שווה 35 שקל? כתוב שהמשלוח חינם. ראיתי בתמונה את הדלי על מסך של ידיד שלי, וממש התלהבתי! גם השעון חמוד ממש.
בקיצור, יעצו לי אם כדאי לקנות... שווה או סתם בזבוז מטופש שאתחרט עליו מהר מאוד? כרגע יש לי על המסך בצד שמאל שני קופי קינדר כאלה, מזכרת מתקופת הצבא.

LemonLimeLilach

New member
*מגיבה גם*

זה ממש חמוד ולמה שתתחרטי? זה לא כאילו זה מאות שקלים... אם בא לך לכי על זה!

RenanaD

New member
כי כמו שדפי אמרה, זה חמוד אך גם מיותר

וזה לא שהמסך שלי ריק ובודד בלעדי זה

מה עדיף גם, הדלי או השעון?

dans girl

New member
זה חמוד. אבל אני לא בטוחה שאני הייתי רוכשת את זה ב-35 ש"ח
.
אבל זה די מאממי ויפה
.

dans girl

New member
מרמור/יאי נתחיל מהמרמור, כדי שנסיים בחיובי
.
לא חפרתי לכן כבר תקופה על המעבדה בפיזיקלית לדעתי, אבל בסופו של דבר כמו שאמרתי לכן ציוותו לי מישהי שעברה לקבוצה שלי. בשורה התחתונה היה עדיף אם הייתי לבד. או שהיא עושה את עצמה נעל, או שהיא באמת נעל, אבל היא ממש לא מבינה כלום מהחיים שלה ואני עושה את הדו"חות כמעט לבד. אז מהר מאוד הבנתי שזה העניין ושכנעתי אותה להפריד דו"חות - לעשות לסירוגין אחת כל פעם, וכל אחת מקבלת ציון על הדו"ח שלה בלבד. אז נשאר לנו עוד דו"ח אחרון ביחד. ובדו"ח הזה החישובים (הממש רבים שהיו) היו באחריותה. וקבענו שניפגש בשני או שלישי כי היה לה מועד ב' ביום חמישי. כמובן שהשעה כבר 12 בלילה ועדיין לא קיבלתי את הנתונים. היא כזאת מעפנה וגרועה שאין מצב שאני יושבת איתה עליהם לפני שאני בודקת בטירוף את כל מה שהיא עשתה, ולכן זה דופק אותי בלמידה למועד ב' שלי כי אנחנו עכשיו צריכות לשבת על זה ביום שישי, כשתכננתי ללמוד אליו. בקיצור, היא טיפשה, ואני מתה שהדו"ח הזה ייגמר כבר. ואחריו, הודות להפרדה, יישארו לי רק 4 דו"חות להגיש.

ולעניינים נחמדים יותר - הייתי עכשיו בבבט. אז בדרך לשם גררתי את חברותיי לקנות לי תקליטים (דון מקלין, ג'נסיס, אלה פיצג'רלד ואריק איינשטיין, תודה ששאלתן), וזה היה כיפי ממש, ואז אכלנו בבט, שזה נפלא תמיד, אבל נפלא במיוחד כשא' - זה היה הוופל העשירי ולכן הוא היה בחינם, וב'- בפינת ה"מבצעים לאנשים שאף פעם לא מקבלים מבצעים" היה "אנשים שיש להם שם של אוכל", אז לאחר התלבטות קלה המוכרת החליטה שדפנה זה תבלין ולכן זה אכן שם של אוכל, וקיבלתי צ'ייסר שוקו ממש טעים חינם
. אז היה לי נחמדי.
ואז - הלכנו לממילא. כי בראש השנה קיבלתי 100 ש"ח מתנה לחג מסוהו כי עבדתי שם לקראת החג, ואתמול הם סימסו לי שאני מקבלת 50 ש"ח ליומולדת כי אני חברת מועדון. עד ה5.5. אז קפצתי על המציאה
. אז קניתי לי כפיות מדידה בצורה של בבושקה, ומסננת פסטה של ג'וזף ג'וזף
, ומשהו מדהים ונפלא ולא פרקטי בשיט - מן חותמת ענק כזאת שמטביעים בעוגיות וכתוב עליה HOME MADE
. היא כמובן עלתה הון, אבל כמובן שלא אכפת לי
. אז הוספתי איזה 17 ש"ח אבל קניתי מלא דברים שווים
.

ומחר אני לומדת רק שעתיים

בקיצור, השותפה שלי טיפשה, אבל זה לא מקזז את זה שיש לי שבוע כיפי
.

LemonLimeLilach

New member

בקטע של הבחורה הטיפשה, מבינה אותך כל כך
נראה לי שמתישהו זה קורה לכולם במהלך הלימודים. מתסכל בטירוף!

וכל השאר- יאי! בא לי גם בבט, מלא זמן לא הייתי
ודברים שווים של עוגיות. אם רק הייתי עשירה הייתי קונה את כל החנות הזאת

dans girl

New member
לגמרי, זה היה ממש מתסכל לעבוד שם בראש השנה, כי עבדתי במחסן, אז כל הדברים האלה היו שם בהישג ידי אבל לא
.
אבל עשיתי חבר מועדון ביום האחרון שלי לעבודה, וחברי מועדון מקבלים כל שנה 50 ש"ח מתנה ליומולדת
. אז זה לגמרי הוריי, כל שנה אני אוכל לקנות לעצמי כלי מטבח נוסף של joseph joseph. וככה יהיו לי כלי מטבח מגניבים בלי להוציא עליהם כסף
. למרות שאחותי ממש צחקה עליי שלקנות מצקת ב-50 ש"ח זה מוגזם לגמרי
. שזה נכון, אבל הם חברה ממש טובה ויש להם כלי ממש אדירים
. וגם ככה 50 ש"ח בסוהו זה לא ממש משהו שמאפשר לך לקנות יותר מדי, וזה הדבר הכי פרקטי שאפשר להוציא משם במחיר הזה
.

dans girl

New member
ולגבי בבט. את בירושלים כל יום ראשון. זה מחדלי שעדיין לא הלכנו.
that being said, עוד 3 שבועות (אמצע מאי) נגמרות לי 2 מעבדות מתוך ה 3 ואני נשארת רק עם פיזיקלית- החל מהשבוע הזה זה זמן טוב ללכת. שבוע הבא זה רעיון רע כי יש לי 3 מעבדות+מועד ב', אז פשוט עדיף שנדחה את זה למתי שיהיה לי באמת זמן לשבת, ושבוע עם מעבדה אחת עונה על הדרישה.

LemonLimeLilach

New member
אני כנראה משנה לימי רביעי

לפחות לחודש מאי כי הפרוייקט שלי בסופר פארם בימי ראשון.

אני לא מאמינה שאני כבר חודשים בירושלים כל שבוע ולא קובעת כלום עם אף אחד אבל ככה זה כשאני אף פעם לא יודעת מתי אני אסיים
שיתנו לי כבר עבודה קבועה ואז הכל יהיה בסדר. גם הזמנים, גם החברויות, וגם החשבון בנק.

RenanaD

New member
איזו באסה איתה

להתקע עם זוג גרוע במעבדה זה הכי נורא שיש. ואני גם לא מבינה את האנשים האלה. הם לא מרגישים רע עם עצמם שהם דופקים אחרים?! השנה נניח הצלחתי לתפוס למעבדה החשובה בחומרים את הבחור הכי חכם ונחמד במחלקה. הרבה הרבה יותר מוצלח ממני. אז ברור שאני עושה שמיניות באוויר כדי להתאים את הרמה שלי אליו, ולא לאכזב אותו! זה הכי בסיסי שיש! אנשים שלא עושים את זה הם אנטיפתים

תתחדשי על כל הדברים השווים

למעלה