LemonLimeLilach

New member

מי רוצה לבוא איתי להופעה של שלמה ארצי ביולי בבריכת הסולטן????? (זה בירושלים)

RenanaD

New member
לא נראה לי...

למרות שזה קורץ, האמת

ועכשיו אעבור לדבר על עצמי...

רייצ'ל ודפע, נא לקנא בי בבקשה! סיימתי אורגנית!!!

בגלל שבחרתי במגמת חומרים ולא תרופתית, אז בשנה ג' יש קורס אורגנית אחד, רק בסמסטר א'. למדתי ממש בקושי למבחן, ואז ערב לפני החלטתי לא לגשת בסוף ולעבור ללמוד למבחן הבא.
היום היה לי מועד ב' שאליו למדתי קצת יותר רציני, וסיימתייייייייייי!

זה מרצה בן 100 (רציני
הוא בן איזה 80
) שאף אחד לא הקשיב לו כל הסמסטר, באנו רק כדי שיראה שיש אנשים בכיתה ולא ידפוק לנו מבחן קשה כמו שהוא עשה לשנה מעלינו. כל המבחנים שלו משוחזרים, אז צריך פשוט לתרגל מלא משנים קודמות. ולצערי הוא בדיוק שאל שאלות שלא הכרתי / לא זכרתי כ"כ טוב
אבל בד"כ הוא בודק ברחמנות, אז נקווה שהוא לא שונא אותנו כמו המחזור הקודם וגם הפעם יעשה ככה. אם כן, אני רגועה!

RenanaD

New member
אה אוי, שכחתי להוסיף משהו

סיימתי אורגנית!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
יאי! וחה, את לא תאהבי אותי יותר
אבל אני ממש אוהבת אורגנית, אז אני לא כזה מקנאת בך
.
למעשה, אני את הקורסים שלי באורגנית סיימתי (למעט המעבדה, שהשבוע דווקא הלכה ממש חלק יחסית, חוץ מהעובדה שיצאו לי 43% ניצולת
, ואחריה נשארו רק עוד 3 מעבדות) ואני דווקא שוקלת ברצינות לוותר על קורס+מעבדה במדעי הצמח בסמסטר הבא כדי לעשות מעבדה בסינתטיקה. שזה נשמע כמו גיהנום עלי אדמות ובו זמנית נפלא ובו זמנית ממש חשוב כי זה סמסטר שלם של מעבדות, 8 נ"ז, שאתה מתכנן כל ניסוי שאתה עושה מאפס ועושה איזה ניסויים שאתה רוצה. בקיצור, אני יודעת שאני מוזרה, אבל אורגנית זה ממש כיף
.
אם היית אומרת פיזיקלית או קוונטית, זה היה עניין אחר
.
אבל אני שמחה בשבילך שסיימת ללמוד מקצוע שאת שונאת. ואני שמחה שהלך לך בסדר למרות שזה היה השאלות הפחות טובות ומחזיקה לך אצבעות שהוא יהיה רחמן.

RenanaD

New member
נו, אני יודעת את זה

המעבדה שאת מתארת לא היתה מעניינת אותי בשום צורה (
), אבל הוריי! נשמע כיף בשבילך!

ו-43% ניצולת זה יפה, כבר היה לי גרוע מזה בהרבה

dans girl

New member
לא אוהבת אותו... סורי
אבל יש סיכוי שאצטרף לבבט לפני או אחרי

dans girl

New member
יש לי פטיפוןןןןןןןןןןןןןן -מאושרת הוא כל כך יפההההההההההההההה
.

ביקשתי מההורים פטיפון ליומולדת עוד לפני איזה 4 חודשים, ואמרתי שאני אחפש באיזה חנות בירושלים שקונה פטיפונים ומוכרת אותם... אז היום כולם התלחשו סביבי מהבוקר אז ידעתי שמביאים לי והביאו ליייי! והקטע הכיף הוא שעכשיו אחותי הביאה לי ביחד עם הפטיפון כל מיני תקליטים שקניתי כי הם טובים ואחסנתי אצלה כי לא היה לי פטיפון
.
אז עכשיו חיברנו אותו בחדר שלי בבית (הוא בפועל הולך להיות בירושלים, אבל הייתי צריכה ללמוד איך לחבר אותו), וכדי לשמוע איך הוא אז שמנו את a day at the races של קווין ואומייגאד הוא מושלם
. אז חשבתי שהיות והדבר הראשון שהוא ניגן עבורי (הוא היה של חברה של אחותי והם רצו למסור אותו אז אחותי קפצה על המציאה) היה קווין, פרדי זה שם הולם למדי
.
בקיצור, כיף לי ממש. למרות שבכלל שאני בכלל עדיין לא סגורה איפה למקם אותו בירושלים
. אבל אני אמצא כי הוא מאממי
.

o0Invisible0o

New member
יאאאאאאא איזה יופי!!

התחדשי! איזה כיף.

אני חושבת שפרדי זה בהחלט שם הולם.

Kill Bernard

New member
וואו!!

אני חושבת שזה כ"כ מגניב שזה מזכה במילה הקיצונית - כביר!!

RenanaD

New member
תתחדשי!!!

יש לנו פטיפון בבית ומלא תקליטים... האמת, אחד מזכרונות הילדות היותר חזקים שלי הוא לשמוע "ברבאבא" בקולי קולות, ולדלג בעיגולים מסביב לשולחן הסלון

או לשמוע "הדבורה מאיה" ולברוח אל אמא שלי בצרחות כל פעם שהגיע הקטע הפחיד של ההיא הרעה, כי אחותי היתה רודפת אחרי ומפחידה אותי בכוונה

אם אי פעם נרצה להעביר אותם הלאה, אעדכן אותך

dans girl

New member
לגמרי, את ממש מפשלת
גם לי יש משהו דומה, רק עם מלא תקליטים של אריק איינשטיין
.

ואכן תעדכני אותי אם אתם נפטרים מהם

RenanaD

New member
אני מתנצלת

אני בספק אם זה יקרה בזמן הקרוב, או בכלל, אבל אם אי פעם!

o0Invisible0o

New member
רק רציתי להגיד

שאקווה אלטה זה הדבר הכי מגניבבבבבב שיכול להיות!!
אתן יודעות מה זה? זה שכשוונציה מוצפת! זה הזוי כ"כ! זה לצערי/מזלי לא באיזור של הבית שלי..אבל אתמול כשיצאנו היינו צריכות לשנות מסלול חמישים פעם בגלל כל הסמטאות המוצפות..וברחובות הגדולים שמו כאלה catwalks - כמו שולחנות עץ ארוכים, צמודים אחד לשני ומוגבהים שעליהם צעדנו כדי לא להרטב.
ממש מסלול.
עכשיו תגידו לי שזאת לא עיר פסיכית וממש מגניבה??

ולא, לא צילמתי..וכן, זה ממש חבל שלא.

o0Invisible0o

New member
רק רציתי להגיד 2

הדס - קיבלתי 100 בלהאזין לסרטים!!!
חחחחחחחחחחחחחחח

את לא מבינה כמה זה הצחיק אותי!
וההתפלגות בכלל לא כזאת מדהימה, כאילו רק אני ועוד 2 מעל 95. [את ביניהם?
]

שתבינו שזה הקורס שהכי הכי שנאתי בסמסטר הזה, הברזתי תמיד משעתיים מתוך 4 ולפעמים מכל ה4 שעות
וכתבתי את העבודה באיזה סופ"ש בונציה.

אין לי מושג איך זה קרה אבל יאיי!!!

Kill Bernard

New member
וואו!

על מה עשית בכלל?
אני 95. יאי. הייתי בטוחה שאחרי שפשוט המשכתי ללכת כשהוא אמר "השיעור שלנו היום עד 2 אבל תעשי מה שאת רוצה" לא יהיה לי סיכוי ליותר מ-60 אצלו.
הוא המשיך לשלוח לי מבטי טינה כל הסמסטר!

o0Invisible0o

New member
חח כן, גם חשבתי על זה

שהוא ראה אותנו נעלמות מהשיעורים שלו ולא מקשיבות אז הוא בטח יתנקם בנו בציון..מסתבר שאשכרה היה אכפת לו מהעבודה בלבד.

חהחה.
אמממ עשיתי על הבוגר והאמת? היה ממש כיף! כי זה סרט הרבה יותר טוב ממה שזכרתי [הייתי צעירה מדי כשצפיתי בו לראשונה] ועשיתי ניתוח פסיכואנליטי של צלילי האם וכל מעטפת צליל והשטויות האלה.

יאיי לנו!

למעלה