שבוע ראשון?

#RoommateProblems

מניסיון, זה ממש לא נעים להיות במצב כזה עם שותף...

את לא יכולה להמשיך ככה כל השנה עם ההרגשה הזאת, שימי זין, תנמיכי ציפיות...

כל הקטע של הקניות, אצלנו זה כ"כ ברור ואפילו לא בקטע של שותפים שצריכים לעשות קניות ביחד, אלא אנשים שאתה מכיר שיוצאים לקניות, כולם סטודנטים, כולם יודעים עד כמה זה עוזר לעשות קניות במקומות הזולים יותר עם הסעה לשם. וגם אולי זה רק אצלי, אבל זה בעסה לעשות קניות לבד

Rachel47

New member
גם אני מתבאסת לעשות לבד

ובב"ש גם אם הייתי עושה לבד הייתי עם תומר (ולוקחת פשוט רשימה מהבנות)
כאן אין לי את האפשרות הזאת
זה אני לבד כאן, איתה
ובאמת חשבתי שבתור חברה שלי היא תנסה לפחות לגרום למעבר הזה להיות יותר נעים

dans girl

New member
אמג. היא ממש פסיכית. איזו מן התנהגות. גם זה ממש מוזר שחיפשתן דירה ביחד ואז פתאום היא התחילה להתנהג כמו כלבה בלי שום טריגר. זה רק עושה את זה עוד יותר מדאיג.
אני מסכימה בתכלס עם כולן - תתרחקי. "שלום, שלום", "מתי מנקים?" והדברים ההכרחיים בלבד. מעבר לזה את יודעת עם מי יש לך עסק אפילו יותר טוב מפעם - אולי היא מחשיבה אתכן חברות אבל את צריכה לחשוב פעמיים לפני שאת מחשיבה אותה כחברה. את יודעת איך את חושבת שהגיוני להתנהג אל חברים והיא ככל הנראה לא עונה על ההגדרות האלה ולא מאמינה בהן (או שהיא מאמינה בהן ואין לה טיפת מודעות עצמית). ואם היא לא מאמינה בהן אין שום סיבה שתמשיכי את להיות בקשר חברי איתה. ולכי תדעי, אולי תגלי במחלקה אנשים נחמדים חדשים, או סתם באילת בקמפוס. אבל בשורה התחתונה היא לא נראית כמו בנאדם יציב שטוב להסתובב איתו, ומניסיון עם כאלה לחיות איתם בנימוס זה סבבה, אבל להיות קרובים אליהם זה מתכון לאכילת סרטים והרבה כאב. אז תהיה לך שנה של דירה קצת מעצבנת של לחיות בריחוק, אבל זה יחסוך לך המון עצבים וכאב ותסכול.

Rachel47

New member
כמו שאמרתי

היא תמיד הייתה קצת פסיכית אבל אנ יכן הסתדרתי איתה
כנראה שעכשיו שזה רק אנחנו אין לה על מי להוציא את הפסיכיות שלה אז הכל מופנה רק אליי
זה ההסבר היחיד שיש לי

RenanaD

New member
הקורסים שלי התחילו רק היום

אוקיי, וואו. בתור מישהי שרגילה כבר 3 שנים ללמוד 5 ימים בשבוע, מהבוקר עד הערב, תואר שני זה חתיכת ת״ש

הסמסטר יש לי רק מעבדה אחת (שתתחיל בשבוע הבא), סמינריון (מאמר באנגלית שאני צריכה לקרוא ולהרצות עליו מול כל הכיתה - רק שהשנה זה באנגלית
והמרצה אמריקאי
), קולקויום (הרצאה שבועית של מרצה אורח שיש בה רק חובת נוכחות - יאי, שינה!), וקורס אחד אמיתי ונורמלי עם מבחן בסוף הסמסטר וכו׳. איזה שיפור מהעבר, אלוהים.
הסמסטר הבא יהיה כבר יותר רציני, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו בכלל! בינתיים אני נהנית מאווירת החופש, ומקווה שזה לא יחזור אלי כמו בומרנג...
מבחינת התואר השני עצמו, כלומר המחקר שאכתוב עליו תזה, אני לומדת. שזה אומר לקרוא לקרוא לקרוא לקרוא. וזה הולך לי כ״כ לאט... אני לא מצליחה להתרכז, זה פשוט גרוע. ואין לי כח לזה. כמו עכשיו למשל

RenanaD

New member
נכון!!!

עכשיו אני בבייביסיטר, אבל לפני שיצאתי הספקתי לשים את ״שקרניות״ ו-״דה ווייס״ להורדה! הוריי!!!

RenanaD

New member
בוא׳נה, אני בבייביסיטר עכשיו ויש פה חתול

כבר שעה וחצי הוא לא עושה כלום חוץ מלישון, להתעורר כדי ללקק את עצמו (פלוס קולות ליקוק מעצבנים), ולחזור לישון. מה זה, חיים דבש! וכדורי פרווה.

RenanaD

New member
אל תדאגי, אח"כ הוא כבר מצא דרך לשעשע את עצמו!

להיעלם, להגיח פתאום משום מקום, לקפוץ בטיל על השולחן שישבתי לידו ולעשות לי התקף לב

אם הוא לא עשה את זה איזה 5 פעמים, אני צנצנת!

dans girl

New member
שבוע ראשון
הוא היה עוד מהשבועות הקלים הצפויים כמובן, בעיקר כי אין מעבדות עדיין.
אבל למזלי יהיה רק שבוע אחד במהלך הסמסטר עם 3 מעבדות... יהיו הרבה עם שתיים אבל זה כבר פחות גרוע.
אז שבוע ראשון ועושים מלא חזרה ולומדים דברים בסיסיים אז זה בסדר. בתכלס אני לומדת הרבה רק ביום ראשון (וכשיש מעבדה - ביום שני וחמישי), אז השבוע היה די רגוע מהמבחינה הזאת, אבל בגלל שאני עובדת גם במעבדה וגם באניקליפ אז זה נהיה קצת יותר מורכב
.
אבל בגלל שלא היו מעבדות יכולתי לתת המון שעות עבודה ועוד אין הרבה מטלות אז גם הספקתי את מה שהיה (חוץ מהמטלה למעבדה הראשונה במדעי הצמח - לצייר עץ. אני לא יודעת איך אני אתמודד איתה עדיין, זה כל כך מורכב
). כמובן שאני בפיגור בסדרות אבל הסופ"ש עוד אצליח להדביק אותו לדעתי..
בסה"כ רוב המרצים שלי (למעט אחד, במיקרוביולוגיה, שהוא לא באמת מרצה רע אלא הוא סתם די מעצבן) ממש ממש סבבה ומעניינים ומגניבים. והשיעורים בינתיים עדיין זזים לאט אז המצב בסדר...
וזהו, שבוע עמוס אבל אני אשתדל להתרגל כי זה רק יחמיר
.

dans girl

New member
זו רק סיבה טובה לחכות לסופ"ש... [לפחות בינתיים, כשאני עדיין לא צריכה לבלות אותו בלכתוב דו"חות מעבדה
]
ככה בסופ"ש מצטמחים מלא ונחים
.

LemonLimeLilach

New member
תראו כמה יש לי לראות

וחלק לא רואים כי זה מסתיר את הפרקים הישנים... נגיד בבוס יש לי בעצם מ 202, ובהומלנד מ 201 לא ראיתי

Rachel47

New member
איך את עושה שזה לא ימחוק

את מה שסימנת "A" מהרשימה
איך שאני מסמנת A זה מוחק לי את המהאפיזוד ליסט

למעלה