השבוע שלי!
מוזר, בעיקר. אני יודעת שאנחנו תמיד אותם אנשים אבל כל שנה הערבוב הוא שונה [כי אצלנו בחוג יש 200 איש בשנה..והכיתות מעורבבות בין שנים ב' וג'..
]
אז צריך כזה למצוא את החבורה של הקורס, אנשים להפסקות וחלונות וכו'..ואני עדיין עובדת על זה. נראה שהחלונות שלי הם בעיקר לבד וזה טוב כי יש לי זמן לקרוא ולאכול.
עצוב לי שאין הדס.
זכרוני התרענן עם כמה אנשים שמסתבר שלא כ"כ התגעגעתי אליהם.
אבל בסה"כ היה די מוצלח.
קורס עיוני אחד שלקחתי 100% מתוך שיקולי מערכת ופשרה התברר כמעניין, קורס מחוץ לחוג התברר כמשעמם ונורא למדי, כל דבר שקשור לסמינר שלי די מזעזע אבל הדרישות יחסית לסמינרים אחרים נמוכות אז אני אשאר איתו.
קורס הפקה אחד שלקחתי הוא ממש טוב, אני ממש ממש מרוצה ממנו!!! יאיי! והוא שני סמסטרים! אני גם אוהבת את הסטודנטים שאני מכירה מהקבוצה וגם התרשמתי לטובה מהמרצה.
השבוע עצמו היה די פסיכי - כי גם התחלתי לעשות אימפרוב וזה 3 שעות ואח"כ עוד יוצאים [לא שאני מתלוננת כן? אבל זה די גומר את ימי ראשון שאני גם עובדת לפני זה..]
יום שני אין הרבה לימודים [שני קורסים] אבל יש מלללאאא עבודה וזה די מתיש.
יום שלישי יש הרבה לימודים ויש סיכוי שאצטרך לעבוד אח"כ.
יום רביעי יש רק לימודים אבל עד 8 בערב.
ויום חמישי לימודים עד 6 ובולדרינג! [ליאורה, סיימתי את הV2 הראשון שלי!!! אעהאעההה!!
]
בקיצור, עמוס..מ-ד-י. אבל עמוס בדברים טובים [חוץ מעבודה.
]
יש לי כבר מלאאאא דברים לעשות בסופ"ש כולל פרוייקט חוץ לימודי כזה שאני ממש מקווה שיצא לפועל ואז אני אוכל לספר לכן מה זה.
ואין לי מושג איך אני אשרוד את הסמסטר [או איך אי פעם אעבור לת"א עם המשכורת/שעות עבודה הנוכחיות..
]