חיים.

o0Invisible0o

New member
חיים.

I had a breakthrough בבולדרינג אתמול, אחרי שעשיתי את אותו צעד שוב ושוב איזה חמישים פעם (לא צוחקת!) הצלחתי אותו והבנתי איך עושים אותו..ואז ניסיתי צעד דומה במסלול אחר (שגם לא הצלחתי לפני) ופתאום הצלחתי גם אותו.
מאז אני מרגישה כאילו מישהו משך לי את שתי הידיים עד שהכתפיים יצאו מהמקום אז זה פחות כיף אבל יאיי! וגם הגב תפוס לי.

אם בטעות הדס תקרא כאן לפני יום רביעי- V3 הצהוב באולם הקטן, זה שירון כמעט סיים..והצעד הדומה הוא בV3 האדום הנורא שהצלחת אבל היה לך קשה.

עבודה- התקבלתי לעבודה אבל אני עדיין לא מכריזה עליה בשמחה כי אני כבר מלאת פחדים שהיא לא תהיה מה שסגרנו עליו.
אם היא כן תהיה אז היא מהבית והתשלום הוא לפי כמות עבודה ולא לפי שעות אז זה נ-ש-מ-ע טוב והעבודה היא כתיבה והזנת תכנים לאתר ככה שכמה שיותר פריטים (תמונה, טקסט קצר ותגיות משיוכות לפריט) בפחות זמן אומר יותר כסף. ומבחינת שעות וכאלה, אני יכולה לשלב איתה עוד עבודה במשרה חלקית, כנראה כנראה אם התנאים הללו אכן יהיו כך אז אני מנסה לשמור על אופטימיות זהירה.

אני עובדת על הכנס ניו מדיה ואנחנו בשלב משברי שבו הכל נראה אבוד, מנהלי הפסטיבל יותר ויותר מתאכזבים מאיתנו אחרי כל פגישה וצירפו אלינו בכפייה מישהי עם אג'נדה שסותרת לחלוטין את מה שאני והשותף לכנס מתכננים ורוצים ולמרות שהשותף דיבר איתה על כך שאנחנו לא רוצים לעסוק בנושא שהיא הציעה, היא העלתה אותו בפגישה מול המנהלים והם עפו עליו.
ידעתי לא לסמוך עליה שתצטרף אלינו לכל הפגישות.

וכבר לפני שבוע ככה עבדתי על עיצוב חדש לבלוג וזה ואני ממש מרוצה ממנו. כאילו, הוא חירבש את כל הפוסטים הישנים והתצוגה של כולם קצת off אבל אני חושבת שהבלוג באופן כללי נראה הרבה יותר טוב ומעתה והלאה הפוסטים יראו יותר טוב ובתקווה יום יבוא ואני אחזור אחורה לכל הפוסטים הישנים ואסדר אותם. הדבר הזה לוקח הרבה יותר זמן ממה שחשבתי.

יאללה חפירות!

LemonLimeLilach

New member
חפירות לימודים

אני לא מאמינה שעדיין יש לי כאלה
אבל יש שתי עבודות (אחת רגילה של 10 עמודים ואחת סמינריון) שהגשתי ב13.10 ועדיין אין לי ציונים.
לפני שבוע ביום שני (אחרי מיליון שיחות ובכיות כמובן) אמרו לי שהציונים של העבודה הקטנה כבר הגיעו. הם עדיין לא עלו לאתר.
ביום שישי המרצה של הסמינריון אמרה לי שהשבוע יהיו ציונים. לכולם היא שלחה היום במייל ציון והערות ולי לא.
אוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה לסגור כבר את התואר כושילרבאק תנו לי לסיים!!!!!!!!!!!! FREE LILACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
אה וסורי איילת

בהצלחה בעבודה החדשה אם היא אכן תתממש ותהיה כל מה שרצית שהיא תהיה!

o0Invisible0o

New member
אני לא מבינה למה זה כ"כ מפריע לך..

כאילו, מה הבהלה לציונים? אין לזה כבר כל חשיבות, לא? יש לך עבודה כרגע, הציון משנה לך? הרי הממוצע כבר ממש לא חשוב, סיימת תואר שני ואין לך כוונות להמשיך אז..? מה זה מפריע 'לסגור' את התואר?
אני גם לא קיבלתי ציון לסמינר עדיין אבל זה כ"כ חסר חשיבות..! טוב, יש לי גם עוד שני מבחנים עוד חודש אז...
ומצחיק, אשכרה הפסדתי עבודה היום בגלל זה, כנראה לטובה..אבל עבודה ב'קשת'.
הפריע להם שאני יום חמישי אצטרך לצאת ללימודים ב13:00 בצהריים..יש לי הרגשה שזו משרה מלאה מעל ומעבר אם כך. אמ.

LemonLimeLilach

New member
מה זאת אומרת?

עד שאין לי ציונים אין לי תואר שני, אני לא יכולה לקבל תואר. אני לא יכולה לגשת למכרזים, אני לא יכולה לכתוב בקו"ח שיש לי תואר שני, אני לא יכולה לבקש העלאה בשכר על סמך השכלה (כרגע זה לא רלוונטי לי אבל בעבודות שאני חולמת עליהן, ברור שכן). הפסדתי שני מכרזים כבר בכנסת שיכולתי להיכנס אליהם, כשלאחד מהם הדרישה היחידה הייתה תואר שני, לא משנה באיזה תחום. ולא יכולתי לגשת. אז זה שהם לא נותנים לי כבר ציונים ולוקח להם חודשיים וחצי לבדוק עבודות זה פשוט בושה והם יודעים שהם מונעים ממני (ומאחרים כמובן שמתקשרים גם כל יום להתלונן ככה שאני לא איזה חיה קסומה בודדה) אפשרות להתקדם וחוץ מזה זה חוצפה לא לתת לי את התואר אחרי ששילמתי להם 30 אלף שקל והם הוציאו לי את הנשמה בשנתיים האלה. למה אני צריכה להיות קשורה אליהם עדיין? שחררו אותי כבר!

LemonLimeLilach

New member
ושכחתי את העניין הפעוט

שבר אילן זה המקום המטומטם עלי אדמות אז מהרגע שמגישים בקשה לסיום תואר זה לוקח חודש לאשר. אז על כל הזמן המתבזבז תוסיפי עוד חודש. בינתיים זה כבר 3 וחצי חודשים והסוף לא נראה לעין. זה לא נראה לך ביזיוני? אני רוצה לסיים!

dans girl

New member
מתי המכרז הבא?? תמשיכי לקרצץ, בסוף זה יעבוד!!

ואת צודקת לגמרי, זה ביזיון מוחלט.

LemonLimeLilach

New member
לא יודעת

אי אפשר לדעת עם מכרזים או תפקידים... מתי שמישהו עוזב יש מכרז... הסיכוי שיהיה מכרז שהדרישות שלו יהיו כל כך מעטות בקרוב הוא... 0.0000001%

o0Invisible0o

New member
אוקיי. בדיוק בגלל זה שאלתי, לא היה לי מושג.

את צריכה לקבל את הציונים ואשכרה את התואר בשביל לגשת למכרזים למרות שטכנית סיימת אותו? בחיי שאצלנו זה פשוט חוקים אחרים.
איזה מעפנים הם..

מקווה שהלחץ מכולכם ישפיע עליהם ויתנו לכם ציונים בקרוב.
אין לכם כזה תאריכים שהם חייבים לעמוד בהם ואז אם הם חורגים אפשר לפנות לאגודה?

LemonLimeLilach

New member
זה לא קשור לחוקים שלכם

זה קשור לחוקים של כל מקום עבודה שמכבד את עצמו, זה שסיימת את הקורסים לא אומר שיש לך תואר ואף מקום עבודה לא ייתן לך לעבוד במסווה של "כאילו סיימתי תואר שני" אלא יבקש ממך להביא את התעודה. או לפחות אישור זכאות. פחות מאישור זכאות ויגלגלו אותך מכל המדרגות וזה בדיוק מה שעשו לי. איך את יכולה לכתוב בקו"ח שיש לך תואר אם אין לך תעודה? ואין סיכוי שתוכלי להוציא אישור תואר בלי ציונים... מה אם בדיוק בציון האחרון שחסר לך תיכשלי? ייקחו את התואר בחזרה ויגידו לך ללמוד עוד שנה? אין דברים כאלה, זה לא הגיוני. אם נגיד עכשיו אני אקבל ציון נכשל בסמינריון אני אצטרך לעשות סמינריון חדש, אז בתכל'ס- לא סיימתי את התואר. בגלל זה רק שייתנו לי כבר 60 וישחררו אותי אני אפילו לא רוצה 100 או 90 או 65 אפילו!
אגודה?
תאריכים?
יש דברים כאלה?
אני מחכה שיהיה 11:30 כדי להתקשר למדור מבחנים (שעות קבלה עלק) ולשאול אותם עם מי צריך לשכב שם בשביל שיעבירו לי כבר ציון. כי לפחות ציון אחד אני יודעת בוודאות שהעבירו אליהם ביום שני שעבר!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףף!

o0Invisible0o

New member
זה בדיוק ההבדל, אף אחד לא מחפש

תעודה אצלנו, באמת שלא יבקשו ממך..לא קשור מקום שמכבד את עצמו או לא, מסתכלים על דברים אחרים.
אני מניחה שאם זו תהיה עבודה לא בתחום הקולנוע ואחד התנאים יהיה תואר אז כן יבקשו אבל בתחום? לא באמת אכפת להם, רק ממה שאני באמת יכולה לעשות בשטח.

LemonLimeLilach

New member
אני לא יודעת

אם את מציגה את עצמך כבעלת תואר, את צריכה להציג את התואר. זה בסיסי. לא עשיתי תואר שני בשביל לזרוק אותו לפח. אני רוצה שהוא ייתן לי בדיוק את האקסטרה הזה שעד עכשיו לא היה לי בשביל עבודה ומשכורת טובים יותר. אם אני מתמודדת מול מועמדים נוספים ולי יש את התואר שני הזה שייתן לי אדג' עליהם, בשביל זה שילמתי עליו. ואם אני הולכת לעבוד במקום שזה אחד הדברים שאמרתי בקו"ח/בריאיון בשביל לקבל את היתרון על מועמדים אחרים, אז אני צריכה להציג להם את התואר כי אני צריכה לעמוד מאחורי מה שאני אומרת.
וחוץ מזה שבכל מקום צריך להיות רישום מסודר של הדברים האלה כי סתם דוגמא, תואר נותן לך נק' זיכוי במס הכנסה. ואף רואה חשבון לא ייתן את הנק' זיכוי בלי שתראי לו את התעודה והוא יצלם וישמור עותק בתיק עובד שלך. ואם את עובדת במקום שנותן תוספת שכר על השכלה, אותו דבר. וכו' וכו'.

קשיים זה דבר טוב!

זה אומר שהחיים מאתגרים אותך ושאת יכולה להתמודד איתם.
צריך פשוט לנצל את המקסימום מהמצב בו את נמצאת, ולשמוח על כל ניצחון.
הבולדרינג זה ממש ניצחון!. העבודה נשמעת ממש טוב! מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר...

אצלי דברים מתנהלים באיטיות. אבל זה בדיוק מה שאני רוצה. מדהים אותי כל יום לגלות כמה ביטחון צברתי בשנה שעברה (טפו, טפו). אני מרגישה יותר שלמה עם עצמי, יותר בטוחה בעצמי. אם יש דבר אחד שלמדתי מכל ההתמחות הזאת זה שמקושי אפשר לצאת מחוזקים הרבה יותר
.

dans girl

New member
יאיי
זה מאוד משמח לשמוע

קחי את הזמן ותהני ממנו, אין לך מה למהר לשום מקום
.

ואיילת - תקשיבי לשרי! היא יודעת! היא עשתה שנה התמחות ויצאה מחוזקת!!

o0Invisible0o

New member
יאיי!

רגע, מה את עושה בימים אלו? חזרת לעבוד באניקליפ? עובדת במשהו אחר?

אני אוהבת את האופטימיות שלך ושל דפי, אתן נפלאות. זה נכון מה שאמרת על אתגרים, זה פשוט קצת קשה להיות באמצע ולהרגיש תקועה...ולהכנס לפגישה ולדעת שאת לא מוכנה אליה וכו' וכו' אבל כן, בטוחה שישתפר בקרוב. וכן, הבטחון העצמי שלי גם משתפר כל הזמן, מדהים איך זה קורה.

אני מתחילה לעבוד ב1 לינואר, בהתחלה שעתי ומהמשרד- לחפיפה, עדיין מחזיקה אצבעות שהעבודה היא מה שהובטח, יש לי טראומות מהמקום האחרון שעבדתי בו.

נו, אז את בהחלט בדרך הנכונה!!

וכן, בינתיים אני באניקליפ. זה מספק לי בדיוק את מה שאני רוצה כרגע. ואני מקבלת הרבה אחריות והערכה

dans girl

New member
יאי V3
אני שמחה שהצלחת וזה מגניב גם אם כואב לך כל הגוף

אני מחזיקה לך אצבעות שהעבודה תהיה ממש מגניבה ובדיוק מה שחשבת שהיא תהיה, ויאי כסף!

העיצוב החדש של הבלוג נפלא, והוא נראה ממש מגניב
. רק תעלי עוד פוסטים כי את כותבת דברים יפים ומעניינים

ולגבי הכנס - באסה שצרפו את הבחורה המעצבנת שמביאה רעיונות גרועים שאנשים עפים עליהם. אבל תעשי מה שאת יכולה כדי להוציא את הכנס הזה מוצלח ואיכותי. לפעמים דברים לא זורמים ולא עובדים וזה מעצבן אבל זה לא אומר שזה לא יצליח בסוף. את רק צריכה להסתכל על הכנס שלך משנה שעברה ולדעת שזה יהיה מצויין ומוצלח כמוהו, גם אם התהליך יהיה גיהנום נוראי שיימרר את חייך למשך זמן מה. תחשבי מה הרווחת מהכנס הזה ותדעי שגם מהכנס הקרוב, למרות הכל, את תרוויחי הרבה

o0Invisible0o

New member
הוווו..

ממש שימחת אותי עם הבלוג! אני מתכננת לכתוב עוד, לפעמים קשה לי להזיז את עצמי אבל ממש כיף לשמוע, תודה.

יאיי כסף! העבודה בתכלס לא מגניבה אבל היא מתאימה לי לעכשיו, היא נוחה לי בתנאים וסבבה בשכר אז אני מקווה שהיא תהיה כל הדברים האלה. ^^
וגמישה בשעות, שבאמת תהיה גמישה בשעות..זה יעשה אותי מאושרת.

לגבי הכנס- לאאאאאאאאאאאא, הכנס חייב להיות ה-ר-ב-ה יותר מוצלח משנה שעברה. שנה שעברה היה לי כיף, היה תוכן מעניין אבל לא היה מסעיר או חדשני, לא היה קהל (בתכלס? לא היה קהל) ואלו היו 4 שעות קצרצרות, השנה אנחנו מתכננים משהו הרבה יותר גדול, קודם כל יום מלא, שנית כל- יותר מזה, אבל כנראה ללא שיתוף הפעולה של הפסטיבל שזה קצת מעצבן, אבל נצטרך להשען על אחד מנותני החסות העתידיים שלנו.

אני צריכה באמת לחפור לך על זה קצת, אבל אני רק אגיד שאחד הדברים המעצבנים שקרו ומעכבים אותנו עכשיו והפכו את כל הפגישות לגרועות זה שאחת ממנהלות הפסטיבל הייתה בהריון והיא ילדה עכשיו (someone didn't think it through!) סורי, ברור שצריך להעסיק נשים בהריון ושהחוק יגן עליהן מפיטורים וכו' וכו' אבל אתם יודעים שהפסטיבל הוא בחודש מאי ומתי היא צפויה ללדת אז אולי להעסיק אותה בפרויקט ספציפי, לא עבודה קבועה (מנהל פסטיבל מתחלף כל פסטיבל) זאת לא הייתה ההחלטה הכי חכמה. בכל מקרה, החליפו אותה במנהל משנה שעברה והוא מדבר על דברים שהוא רוצה לשנות, אבל בפועל מפחד לעשות כל שינוי ו..בקיצור, הוא מסבך אותנו.

ההיא שהצטרפה לא מציעה רעיונות גרועים, פשוט לא כאלה שאנחנו רוצים לעסוק בהם...היא רוצה לעסוק בסכסוך...מזווית של ניו מדיה ואני מצטערת אבל עיסוק בסכסוך יהווה סטייה מהדיון בניו מדיה לדיון פוליטי וזה לא הכנס שאני רוצה בכלל. כמובן שהמנהלים בעד זה כי אוני', סכסוך זה תמיד דיון טוב *פיהוק*.
אני רוצה תרבות פופלרית, יוטיוב, סיפורי הצלחה, לא פרויקט אומנותי שאף אחד לא ראה או שמע עליו ומדבר אך ורק לסטודנטים מאוני' ת"א ולברנז'ה התל אביבית הקטנה שתגיע לכנס. נופ. אני רוצה להביא את האנק וג'ון גרין ושהם יצלמו סרטון עם סטודנטים שוקיסטים לקולנוע שלא שמעו בחיים שלהם על brotherhood 2.0, שיבינו מה זה להיות וולוגר ולמה זה שונה מלהעלות את התרגיל שלך ליוטיוב, שיבינו שזו רשת חברתית שיש בה דיון ולא עוד דרך לקבל לייקים וצפיות ושיבינו שהתוכן צריך להיות מיועד לפלטפורמה, מותאם ולא פשוט לזרוק אותו לשם.
זה דיון הרבה יותר מעניין, רלוונטי וחשוב מאשר עוד דיון בסכסוך, הפעם מהזווית הטכנולוגית (בעיקר שיש גם כנס שלם בנושא הישראלי-פלסטיני).
עכשיו אני רק צריכה להחזיר את הזמן ולהגיד את זה בפגישה והכל יהיה בסדר.

את צודקת, אני ארוויח הרבה למרות תלונותיי הבלתי פוסקות וזה יהיה שווה את זה, הכנס של שנה שעברה היה לגמרי שווה את זה ואני עדיין נדהמת שאני יכולה להגיד בלי לשקר שניהלתי צוות של סטודנטים מתנדבים, הפקתי, הבאתי אורחים וכו'...

dans girl

New member
איכ, הסכסוך. הכי בנאלי וגרוע. זה לגמרי יהיה כנס פוליטי ולא כנס על תקשורת, מה נראה להם? זה כזה רעיון גרוע. זה כזה לא כנס ניו-מדיה. בעע.

dans girl

New member
חדשות... לא טובות למרבה הצער.
לאחיין שלי יש אי ספיקת כליות. למעשה זה אי ספיקת כלייה וחצי, אבל זה עדיין ממש ממש חרא ודי בלתי הפיך ובלתי ניתן לניתוח. אחת הכליות עובדת חלקית, מה שלבינתיים מספיק לו, אבל סביר להניח שלא לנצח - רוב הסיכויים שככל שהוא יגדל והעומס עליה ייגדל המצב שלו יחמיר, כך במוקדם או במאוחר הוא כנראה ייצטרך השתלה.
בינתיים הוא נשאר בבית החולים, תפקודי הכליה שלו עדיין חלשים אז מחכים שזה ישתפר קצת מבחינת הבדיקות ואז ישחררו אותו. ואחותי מתזזת בין הבית לבית החולים כי היא מנסה להניק אותו. עדיין לא דיברתי איתה אבל לפי אמא, באופן לא מפתיע מסתמן שהם עדיין לא ממש יודעים איך לאכול את זה וממש קשה להם.

וזה רק מדגיש את כמה היקום המחורבן הזה אקראי, וכמה אנחנו חיים באשליה שיש לנו שליטה על דברים בחיים שלנו.

בקיצור, אני אוהבת אתכן המון
.

למעלה