חיים.

limors2

Well-known member
אני לוקחת חצי מהאייקונים בחזרה.

זה נראה טרגי מדי, ועדיין אפשר להתפלל להשתלה מהירה ומוצלחת

אין הרבה יותר עצוב מזה

ממש עומדות לי דמעות בעיניים

מאיזה גיל אפשר לעשות השתלת כליה?

dans girl

New member
אין לי שמץ... בינתיים הוא לא צריך אחת, שזה מזל, כי אם הכליות בכלל לא היו עובדות אז היינו בבעיה יותר גדולה, אבל מתישהו הוא יצטרך כנראה. נקווה שזה יהיה יותר במאוחר כשהוא יהיה גדול יותר וחזק יותר ויוכל להתמודד עם זה טוב יותר פיזית ונפשית.
בינתיים רק מחכים ומקווים שתפקודי הכליה ישתפרו כמה שיותר, ושנצטרך להתמודד עם השאלה הזאת כמה שיותר מאוחר...

dans girl

New member
עוד עדכון קטן... 1. בדקתי, השתלה בד"כ עושים מגיל חצי שנה והחיובי בעניין הוא שבילדים אחוזי ההצלחה גבוהים מאוד ביחס למבוגרים.
2. אחותי בסדר, חזקה ונפלאה כתמיד, קשה לה מאוד אבל הם מחזיקים מעמד ועושים מה שאפשר.
3. מאז הלידה היה קצת שיפור בתפקודי הכליה שלו, אז מה שאנחנו מתמקדים בו עכשיו זה לקוות שמגמת השיפור הזאת תמשיך ושהכליה תעבוד כמה שיותר טוב, כדי שהוא יתחזק והכליה תוכל לשמש אותו לכמה שיותר זמן. אז בינתיים מחזיקים אצבעות ורואים לאן זה מתקדם

ותודה לכן, אתן מקסימות
.

o0Invisible0o

New member

אוי. פספסתי את כל זה ושיגעתי אותך בענייני ניו מדיה חסרי חשיבות.
סורי!
שמחה לשמוע שאחותך חזקה ושיש לפחות את התפקוד החלקי, מקווה שהוא יתחזק כמה שיותר ושבמידה ויצטרך השתלה, הכל יעבור בשלום.

יקום אקראי ואנחנו חסרי שליטה זה פשוט מדכא כל פעם מחדש.

אוף.

dans girl

New member
זה בסדר, שמחתי שהסחת את דעתי! אתן מוזמנות להטריד אותי בכל דבר, זה טוב לא לחשוב על זה כל הזמן, ולזכור שיש גם דברים טובים ונחמדים בעולם
...

גם תמשיכי להסיח את דעתי עם הכנס, אני ממש רוצה לשמוע מה קורה עם זה. אני אשתדל לדבר איתך כשאני אצל אחותי - אני שם היום אבל משמרטפת על איתמר, אז זה לא אפשרי, אבל אם אני אהיה שם מחר או בשבוע הבא אני אעדכן אותך ונשב איפשהו.

Rachel47

New member

אני מה זה רוצה להיות אופטימית ולהגיד שהכל יהיה בסדר
אוף
תהיו חזקים
!

dans girl

New member
עוד עדכונים. תפקודי הכליה שלו ממשיכים להשתפר, אז אתמול שחררו אותו הביתה. אחותי ובעלה דיברו עם הנפרולוגית והיא שידרה הרבה אופטימיות. הוא ימשיך להיות במעקב די צמוד אבל בינתיים הוא ואחותי בבית, ואמשיך לעדכנכן כשיהיו חדשות!
תודה על התמיכה ואהבה

בעניינים אחרים, אתמול היה לי סיור ממש מגניב עם המעבדה בעיר העתיקה, באזורים שאף פעם לא הגעתי אליהם של הרובע הנוצרי, כולל כל הויה דולורוזה וכל מיני כנסיות מגניבות, וזה היה כיף. מה שכן זה גרם לי לגלות שיש לי דלקת בקרום החיצוני של הריאות
. כבר 3 ימים לפני היו לי קצת כאבים שנראה לי הגיוני שהם בריאות אבל בגלל שהריאות אף פעם לא כאבו לי בעבר נתתי לזה קצת זמן כדי לוודא שזה לא איזה שריר תפוס או משהו, ואז אתמול בטיול עלינו וירדנו והלכנו מלא ואז פשוט נהיה ממש כואב לנשום עמוק
. אז הלכתי לרופא והוא נתן לי כדורים אנטי-דלקתיים ואני כבר מרגישה הרבה הרבה יותר טוב ויכולה לצחוק ולהתעטש בלי שכואב לי
.
בקיצור, WTF

LemonLimeLilach

New member
איזה יופי ששחררו אותו!

בטח אחותך ממש שמחה שהוא איתה בבית

דלקת בקרום של הריאות? לא שמעתי אף פעם על דבר כזה
איך גילו את זה? הזוי. תרגישי טוב!

dans girl

New member
סתם, הרופא עשה לי בדיקה שגרתית כזאת סטטוסקופ (ככה כותבים?
), כמה נשימות עמוקות, שמע את הסימפטומים שלי (אני לא משתעלת נגיד, בכלל), וזה מה שהוא אמר
.

o0Invisible0o

New member
אני שמחה שאת צוחקת!

הרגת אותי עם הדלקת בקרום החיצוני של הריאות? מזל שזה אנטיביוטיקה ושהיא משפיעה מהר!

מגניב הסיור, אף פעם לא היית ברובע הנוצרי? טוב, לי יצא להגיע לשם רק עם חברות נוצריות בשנים האחרונות ובתכלס גיליתי כמה אני לא יודעת על זה כלום ומגיע להן מדריך.

יאיי איזה חדשות טובות על האחיין!
שמחה ששניהם בבית ומקווה שתפקודי הכליה ימשיכו להשתפר ככה!

dans girl

New member
זה אפילו לא אנטיביוטיקה
סתם כדור אנטי-דלקתי
.
וכן
. תמיד ידעתי שירושלים ממש מגניבה בקטע של היסטוריה וכאלה אבל רק אתמול ממש הבנתי למה יש נוצרים שחוסכים כל החיים שלהם כדי להגיע לירושלים. זה ממש לעבור תחנה תחנה וכנסיה כנסיה בדרך האחרונה שבה ישו (לכאורה) הלך, ולמישהו שמאמין בזה אני יכולה להבין איזו חוויה עצומתית וחזקה זאת. זה ממש מגניב!

Kill Bernard

New member
וואו דאמ לא הייתי פה עם כל העדכונים שלכם.

אז - "וואו. אוי. יאי." יסכם את זה בינתיים

למעלה