הוווו..
ממש שימחת אותי עם הבלוג! אני מתכננת לכתוב עוד, לפעמים קשה לי להזיז את עצמי אבל ממש כיף לשמוע, תודה.
יאיי כסף! העבודה בתכלס לא מגניבה אבל היא מתאימה לי לעכשיו, היא נוחה לי בתנאים וסבבה בשכר אז אני מקווה שהיא תהיה כל הדברים האלה. ^^
וגמישה בשעות, שבאמת תהיה גמישה בשעות..זה יעשה אותי מאושרת.
לגבי הכנס- לאאאאאאאאאאאא, הכנס חייב להיות ה-ר-ב-ה יותר מוצלח משנה שעברה. שנה שעברה היה לי כיף, היה תוכן מעניין אבל לא היה מסעיר או חדשני, לא היה קהל (בתכלס? לא היה קהל) ואלו היו 4 שעות קצרצרות, השנה אנחנו מתכננים משהו הרבה יותר גדול, קודם כל יום מלא, שנית כל- יותר מזה, אבל כנראה ללא שיתוף הפעולה של הפסטיבל שזה קצת מעצבן, אבל נצטרך להשען על אחד מנותני החסות העתידיים שלנו.
אני צריכה באמת לחפור לך על זה קצת, אבל אני רק אגיד שאחד הדברים המעצבנים שקרו ומעכבים אותנו עכשיו והפכו את כל הפגישות לגרועות זה שאחת ממנהלות הפסטיבל הייתה בהריון והיא ילדה עכשיו (someone didn't think it through!) סורי, ברור שצריך להעסיק נשים בהריון ושהחוק יגן עליהן מפיטורים וכו' וכו' אבל אתם יודעים שהפסטיבל הוא בחודש מאי ומתי היא צפויה ללדת אז אולי להעסיק אותה בפרויקט ספציפי, לא עבודה קבועה (מנהל פסטיבל מתחלף כל פסטיבל) זאת לא הייתה ההחלטה הכי חכמה. בכל מקרה, החליפו אותה במנהל משנה שעברה והוא מדבר על דברים שהוא רוצה לשנות, אבל בפועל מפחד לעשות כל שינוי ו..בקיצור, הוא מסבך אותנו.
ההיא שהצטרפה לא מציעה רעיונות גרועים, פשוט לא כאלה שאנחנו רוצים לעסוק בהם...היא רוצה לעסוק בסכסוך...מזווית של ניו מדיה ואני מצטערת אבל עיסוק בסכסוך יהווה סטייה מהדיון בניו מדיה לדיון פוליטי וזה לא הכנס שאני רוצה בכלל. כמובן שהמנהלים בעד זה כי אוני', סכסוך זה תמיד דיון טוב *פיהוק*.
אני רוצה תרבות פופלרית, יוטיוב, סיפורי הצלחה, לא פרויקט אומנותי שאף אחד לא ראה או שמע עליו ומדבר אך ורק לסטודנטים מאוני' ת"א ולברנז'ה התל אביבית הקטנה שתגיע לכנס. נופ. אני רוצה להביא את האנק וג'ון גרין ושהם יצלמו סרטון עם סטודנטים שוקיסטים לקולנוע שלא שמעו בחיים שלהם על brotherhood 2.0, שיבינו מה זה להיות וולוגר ולמה זה שונה מלהעלות את התרגיל שלך ליוטיוב, שיבינו שזו רשת חברתית שיש בה דיון ולא עוד דרך לקבל לייקים וצפיות ושיבינו שהתוכן צריך להיות מיועד לפלטפורמה, מותאם ולא פשוט לזרוק אותו לשם.
זה דיון הרבה יותר מעניין, רלוונטי וחשוב מאשר עוד דיון בסכסוך, הפעם מהזווית הטכנולוגית (בעיקר שיש גם כנס שלם בנושא הישראלי-פלסטיני).
עכשיו אני רק צריכה להחזיר את הזמן ולהגיד את זה בפגישה והכל יהיה בסדר.
את צודקת, אני ארוויח הרבה למרות תלונותיי הבלתי פוסקות וזה יהיה שווה את זה, הכנס של שנה שעברה היה לגמרי שווה את זה ואני עדיין נדהמת שאני יכולה להגיד בלי לשקר שניהלתי צוות של סטודנטים מתנדבים, הפקתי, הבאתי אורחים וכו'...