חשבתי עלייך ועליו חצי לילה
מאמא יקרה, עצוב לי מאוד לשמוע.מאוד.
כמה מחשבות שהיו לי:
קודם כל, כן, הייתי עוברת כיתה. לגמריי.
כשאני רציתי שהדר יחליף חבר (הוא "התאהב" בילד אלים אלים ומגעיל, עם אמא בהתאם...), בחרתי ילד אחר שנראה לי מתאים, וממש ריכזתי את כל המאמצים שלי בו. יזמתי מפגשים, ארבתי לאמא אחרי הגן. התקשרתי עם הצעות שקשה לסרב להן ("אני לוקחת את הילד לקלונוע מחר ב 11:00 בבוקר. אולי X רוצה להצטרף?"). אם זו אמא עובדת שצריכה לפעמים עזרה אחר הצהריים, היא תעודד את זה. חשוב בעיני שזה ילד אחד (או שניים) שאליו מופנים המאמצים, שאיתו נבנה הקשר. לאט לאט, צעד צעד...
הייתי משתדלת להתפנות אליהם באותו אחר צהריים (ברור לי הקושי עם עוד שתיים....), ולהפעיל אותם קצת. במקביל,להאזין, לתווך, להתבונן באינטראקציה.. לבנות להם אוהל בסלון משמיכות. לעשות איזו יצירה מטורפת... דברים שהם כייפים מאוד, שלא עושים אצל אף אחד אחר.
עוד דבר אני מאמינה גדולה בכוח החיברות של כדורגל. בבי"ס, בהפסקה, אלה שיודעים לשחק כדורגל... תמיד מוצאים את הדרך שלהם למגרש, ויש שם איזשהוא בונדינג. ונוצרת קבוצה.
אנחנו מתכוונים לשלוח את הדר לחוג כדורגל בשנה הבאה, כי בעינינו זה כלי חברתי אצל בנים בגילאים האלה. אם זה מתאים לך... הייתי מחפשת חוג, עם מדריך שהוא כריזמתי, אמפטי ונבון. ומשתפת את המדריך בתמונה המלאה ובציפיות שלך, ונותנות לו להוביל את הקבוצה בהתאם.
ודבר נוסף: קצת רחוק, אמנם - אבל קייץ ותכף חופש: אתם מוזמנים אלינו לפליי דייט. הדר קצת יותר קטן ממנו ,אבל כל מי שמוכן לשחק איתו בפליימוביל, מגיל 4-140, יתקבל בשמחה.
בהצלחה. לילד שלך יש גב עצום מהמשפחה שלך ובזכות האהבה שלכם, וזה יתן לו את הכח בחיים. אני מאמינה בו, בכם.