קיטור לרביעי

שחר292

New member
חייבת לשפוך: נעלי קליגולה

קניתי סנדלים ביום חמישי שעבר, הלכתי איתם פעמיים בקושי עד ששמתי לב שהחלק שמחזיק את הרצועה מלמטה פשוט קרוע (כאילו מישהו קרע עם סכין) - זה נראה לגמרי פאק בייצור.
מודה שאני ממש אבלה שלא בדקתי בחנות שאין פאקים (אבל בחיי שלא קניתי אותה בשום אלא ב Caligula) - חנות עם מוניטין מסויים.
בקיצור, הלכתי אתמול להחזיר אותן (לא רוצה שיתקנו- נעל חדשה אז אני רוצה או זיכוי או חדשה) והפרוצדורה שם כל כך מסובכת....הם שולחים את זה לשירות לקוחות ורק עוד שבועיים תהיי תשובה מהוד רוממותם.
שירות ישראלי טיפוסי. כל כך מעצבן

noahanoon

New member
נורא מעצבן

קניתי לפני כמה שבועות כפכפים פושטים באינטימה (40 שקל). לא שציפיתי להרבה אבל אחרי שבוע הם התחילו להתפרק. הלכתי לסניף של גולף - הם לא מוכנים לקבל ובטח שלא לזכות כי זו רשת אחרת עאלק. הרי בסניפים שיש אינטימה משלמים באותה קופה... ולא יוצא לי להגיע לסניף שיש בו אינטימה...
&nbsp
לעומת זאת - בעלי עכשיו בארה"ב. קנה שם תיק גב למחשב של סמסונייט. כבר פתח אותו, הוריד את הטיקטים והשתמש בו, ואז החליט שלא מתאים לו, גדול מדי. חזר למחרת לחנות, הראה חשבונית והחליפו לו את התיק! אמרו לו "אין בעיה. מוכרים אותו בעודפים בסוף העונה...".

kramerkaren

New member
אני חושבת שהשתן עלה לראש

בכל החנויות האלה.
השירות הזייתי. אני לא מבינה למה אנחנו ממשיכים לקנות אצלם. עדיף כבר לקנות באינטרנט, לשלם חצי, ולקבל שירות לקוחו מופלא. פשוט בזיון.

שחר292

New member
בואי נגיד שאין מצב שאקנה שם שוב

פשוט תבדקו לפני שאתן קונות נעליים/בגדים גם בחנויות שמחזיקות מעצמן....

ושוב דוחפת את האג'נדה האהובה שלי

אין שום סיבה, אבל שום סיבה בעולם לקנות בחנויות האלה ולשלם את המחירים ההזויים שלהן, תמורת מוצר שמסתבר שהאיכות שלו זה עניין של מזל. מחירי אינטרנט הם לא כאלה זולים לדעתי ויש לזה עלות חברתית גבוהה, סליחה על הפלצנות
וברצינות אני מעדיפה לתמוך בעסקים מקומיים. אז אנחנו קונים ה-כ-ל, נעליים מגפיים (אלגנטיות ושלוליות :)) סנדלים לילדים ולעצמי, בגדי ים, בגדי הריון (מכנסי רמילי ב-40 שקל. הזוי), בגדי תינוקות, מעילים לילדים ממש הכל, בשוק בצלאל ובשוק הכרמל ומה שאין אני משלימה בהנגארים (אבל תמיד יש הכל אז זה כמעט לא קורה
). אני קונה שם כבר עשר שנים, בחיים, אבל בחיים לא התפרק לי ולא נקרע לי שום דבר. נכון שהדברים יותר נגישים למי שבת"א אבל יש דברים מהסוג הזה בכל אזור כמעט, בכל רחוב עירוני קלאסי יש חנויות קטנות שמציעות כל מה שיש ברשתות רק בשליש מחיר ועם פנים אמיתיים מאחורי מי שנהנה מהקניה שלך. לדעתי זה כה משתלם, ובכסף שנשאר אפשר לנסוע לנופש ושם לא מתבאסים אם הכפכפים בעשרה שקלים הלכו לאיבוד מקסימום קונים חדש

שחר292

New member
בגדול מסכימה איתך

ותכלס לא שילמתי מחיר מאוד הזוי, אבל באזור השרון אין הרבה מקומות עם מחירים זולים וגם חיפשתי סנדל ספציפי שלא מצאתי באף חנות אחרת....בת"א יש הרבה יותר אפשרויות לקניית דברים בזול...אבל לצערי אין לי את הזמן לסוע לשם.... (בקושי זמן להסתובב בקניון יש לי...)

mAmA MiSiSiPi

New member
שוק זה אחלה

אבל לא במידות גדולות
נדיר למצוא משהו במידות האלה שלא מכוער.
&nbsp
לילדים הכי שוק והאנגרים לי אף פעם לא מצאתי.

הלוואי שהיה לי איפה...

האנגרים יש בסביבתי בכמויות, ושם באמת אני עושה את רוב קניות הבגדים. לילדים ולבגדי יום-יום עבורי ועבור האיש זה סבבה. אבל בגדים קצת יותר מחוייטים לעבודה אין שם. בכלל. מה שאומר שאני יכולה לקנות לילד מלתחה שלמה ב-200 שקל, אבל אם אני צריכה חולצה מכופתרת הכי פשוטה אז אין לי ברירה אלא לחפש אותה בקניון ולשלם כמעט את אותם 200 שקל. ואין פה חנויות שכונתיות ברחוב עירוני קלאסי כי אנחנו לא בעיר קלאסית אלא (בעצם) בפרבר שינה... ולנסוע לעיר אחרת, לעמוד בפקקים, לחפש חניה, לשלם עליה כסף (כי זה לא קניון שהחנייה שלו חינם) וכו', זה סיפור מההפטרה.

טוב, עם פרוורים אני לא מתווכחת

אני לא אוהבת לגור בפרבר, מכל כך הרבה סיבות, אבל זה כבר דיון אידאולוגי אחר.

חולצות מכופתרות באמת אין בשווקים. גם לא מכנסי בייסיק לעבודה. את כל אלה אני קונה בתמנון, בסוף עונה החולצות המכופתרות (חמודות לאללה בשלל צבעים ודגמים) עולות בסביבות 30 ש"ח, אז נניח בתחילת העונה 70 שח מקסימום. מכנסיים כנ"ל. הדברים שלהם הרבה יותר טובים ועמידים מפוקס וקסטרו למיניהן, עולים רבע (ובצדק! מאיפה החוצפה לקחת 100 שקל על טי שרט!?!), וזו רשת עם שם חמוד ועליז בעברית - שהקטלוגים שלה לא נראים כמו פורנו רך. אבל גם זה כבר דיון אידאולוגי אחר...

אז כן ברור שאי אפשר באמת את כל הגרדרובה בשווקים אבל לילדים זה בהחלט הכל ולעצמי זה בהחלט הרבה מאוד... והרבה יותר כיף מאיזה קניון דוחה...

תמנון מעצבנים אותי כל פעם בגלל שגיאת העברית

השם שלהם באנגלית מאויית TAmnoon וצריך להיות TMAnoon

טוב, את לא יודעת כמה אני מרוצה

שאני לא היחידה שמחליטה איפה כן או לא לקנות בגלל דברים כאלה. אני כל כך מאושרת שיש רשת אחת שנשארה עם שם בעברית, שרק בגלל זה בא לי לקנות שם - אפילו אם יש להם שגיאות באיות באנגלית... מאותה סיבה הכרזתי על קניון עזריאלי בתור הקניון האהוב עליי (כלומר זה שאני שונאת הכי פחות מכל קניון אחר ) רק כי הוא לא נכנע לטרנד הפתטי שבכל דבר חייבת להיות המילה ביג/סנטר/סיטי/קידס/משהו אחר באנגלית פתטית. אז עכשיו אני יודעת שזאת לא רק אני! איזה כיף. אני מרגישה נורמלית

&nbsp
&nbsp

BluishSky

New member
אגב בגדים מחוייטים בזול

עבדתי מעל האאוטלט בהרצליה, והייתי קונה שם חולצות ומכנסיים מחוייטים בעודפים של קסטרו ורנואר - גם לי וגם לבעלי - במחירים ממש זולים.
זה מדהים איך חולצה שעלתה 200 ש"ח בקניון בתחילת עונה, עולה שם 30-50 ש"ח. ולפעמים זה בזמן שהיא עדיין נמכרת במחיר מלא בחנויות הרגילות!
&nbsp
ומה שהיה הכי נחמד, זה שהייתי קונה בדרך לארוחת הצהריים - עושה סיבוב של שתי דקות לראות מה התחדש, מודדת דקה, קונה וממשיכה לאכול... אח, געגועים...

mother cat

New member
יש לי שאלה בענייני שוק בצלאל/הכרמל

יש סיכוי למצא נעלי בובה או משהו "חגיגי" לתינוקת (מידה 20-21), ואם כן, כמה בערך יעלה?
&nbsp
יש לנו בספטמבר חתונה של קרובת משפחה אהובה, ושמלה ממש פנסי כבר יש לי בשביל הגורה - קיבלתי בירושה מחברה משהו שהבת שלה מעולם לא לבשה ובינינו, אם לא החתונה גם הבת שלי לעולם לא היתה לובשת. אבל יש שמלה שווה, ובא לי נעלים נחמדות ולא הסנדלי צעד ראשון הרגילות שלה. אבל אני מתקמצנת להוציא כסף על משהו שהיא תנעל פעם אחת... ואז חשבתי שאולי אם אתאמץ להגיע לשוק אמצע משהו בכלום כסף. אבל מה זה כלום כסף?

בטח. בסביבות 40 ש"ח קינג ג'ורג' 5

שם ממש על שוק בצלאל נמצאת חנות העודפים הזעירה של Fila, חנות קטנטנה ומצויינת. סנדלי הדמוי-שורש של הקטנה עלו שם 50 ש"ח כך שאני מניחה שנעלי בובה יהיו קצת פחות, אבל אולי הכי כדאי להתקשר ולוודא איתם שיש להם - 03-5281392
&nbsp

mother cat

New member
תודה. רשמתי בפני את הפרטים.

אנחנו בחופש בשבוע האחרון של אוגוסט אז אולי נעשה בוקר אחד שוק - הבת מצווש בטח תשמח לקנות בגדים, ונחפש לגורה נעלים. נעלים היתה אחת המילים הראשונות שלה, אז היא בטח תשמח... הבן 16.5 יקטר... ברוך בורא הסמרטפון. נושיב אותו איפהשהו לשחק...

mAmA MiSiSiPi

New member
מה אנחנו עושים לא בסדר?

אני לא מבינה למה אף אחד לא רוצה לשחק איתו , לא מבקשת חברות נפש אבל כמה דקות של משחק ואם לא משחק אז לפחות לא הצקות ודווקא.
&nbsp
אתמול החלטנו להצטרף למפגש כיתתי אחה"צ שנערך בפארק , התארגנו בקבוצת הווטסאפ ואני חשבתי שזה יהיה טוב שנצטרף כדי לשמור על קשר וכו' במהלך החופשה.
&nbsp
הגענו מוכנים אפילו קניתי כל מיני משחקים כי ידעתי שנהיה בשטח פתוח בלי מתקנים אז שיהיה לילדים מה לעשות, הבאנו כל מיני צלחות מעופפות וכדורים ומטקות ובועות סבון . היו בערך 20 ילדים. משום מה למרות שהגענו בשעה שנקבע היו שם קודם נו שוין שיחקו בכדור אמהות ישבו על מחצלת.
&nbsp
הוא מנסה להצטרף למשחק ומתעלמים ממנו , רצים סביבו לא משתפים אותו. הוא נגש לתיק שלנו מתחיל להוציא את כל המשחקים שהבאנו ולפזר אותם על הדשא. מנסה להזמין לשחק איתו ואף אחד לא ניגש. קמתי אני חשבתי שאם יראו אותנו משחקים יסתקרנו ויתקרבו, כלום.
אח"כ חלק ניגשו למשחקים ושיחקו בינהם וחלק לקחו את הדברים והתחילו לזרוק אותם רחוק כדי לראות אותו רץ ומביא ואז ניסו לזרוק את הדברים שיתקעו על העץ כדי לראות אותו מתעצבן, או התמסרו בינהם כשהוא מתחנן להצטרף וצחקו עליו בלי למסור לו.
&nbsp
מציקים לו כשרואים שהוא מתעצבן מנסים לעצבן אותו יותר, כשהוא מנסה להצטרף למשחק הודפים אותו .
הוא מרחף סביבם מחכה שרק תהיה לו הזדמנות לשחק להיות חלק מהם הוא לא מותר הוא לא מתיישב בצד הוא לא בוכה{אני דווקא כן רציתי}
&nbsp
הוא תחת טיפול תרופתי וטיפול רגשי אני מרגישה שאנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים לעשות אני לא מבינה מה אנחנו עושים לא בסדר
למה הוא תמיד נשאר לבד. הוא מצטיין לימודים ועזרה חברתית בבית הספר, מורים והורים כל הזמן מחמיאים על איזה ילד מקסים הוא אבל רק עם ילדים משהו לא מסתדר.
&nbsp
חשבתי בתחילת השנה להעביר אותו כיתה כי זה נמשך כבר שנתיים שהמצב יותר רע מטוב אבל אם הבעיה בנו אז זה לא ממש יעזור כי זה יחזור על עצמו גם בכיתה אחרת.
&nbsp
מיואשת ובעיקר עצובה

מרגישה שאתמול במקום שיהיה לו כייף כמו לכולם זה היה עונש בשבילו, עונש שבכלל לא מגיע לו.

שחר292

New member
מה לגבי להזמין חבר אחד או 2

אליכם לאחהצ אחד? ככה לאט לאט לחבר אותו?
ניסית לדבר עם המורה ולבדוק מה היא מציעה?

mAmA MiSiSiPi

New member
לרוב מתחמקים מלבוא אלינו

אם הוא לא מזמין את עצמו לאחרים אז הוא לא מוזמן
כשהוא כן הולך עליהם אני בדר"כ מקבלת דיווח שהילד שיחק במשחקים שלו או במחשב ולא ממש שיתף אותו ולפעמים זה מה שקורה גם אצלינו הילדים באים וננעלים על הטלויזיה או המחשב ולא ממש משחקים יחד איתו והוא מתבאס.
&nbsp
הייתי מתקשרת לפעמים לחצי כיתה בנסיון להזמין אלינו או שהוא ילך אליהם ככה כמעט כל יום בשבוע ובמקרה הטוב היה יוצא מזה מפגש או שניים אני מרגישה שאני והוא מתאמצים לשווא.
&nbsp
המורה ניסתה לעזור בשעות בית הספר אבל עכשיו בחופש אני לא יכולה להטריד אותה אני גם לא יודעת אם היא ממשיכה איתם לשנה הבאה.
בפגישה האחרונה היה נדמה שכבר נמאס לה מאיתנו , ניסתה לרמוז שההצקות קורות לו בגללו כי הוא מזדנב אחריהם ולא עוזב אותם, ברור! כי הוא רוצה שישתפו אותו במשחק.

מ י כ ל10

New member
קשה לקרוא

זה ממש מתסכל וצובט בלב.
מקריאה נראה שאתם עושים נהדר. ממש כל מה שאפשר. ובכל זאת ככה...
אולי מפגשים של אחד על אחד יעבדו יותר טוב?
כי ילדים בקבוצה הם לפעמים ממש לא נעימים. לקבוצה נורא קל, והיא תמיד מתחזקת מלהחליש מישהו אחר. זה גם לא תמיד עובד, אבל אם מתחילים בקשרים אינטימיים יותר אולי אפשר יהיה להרחיב אותם?
את אומרת שאתם בטיפול. מה אומרים שם על סיטואציות כאלה? מה חושבים שם על טיפול קבוצתי? (אני לא בקיאה בזה אבל אני מניחה שיש טיפולים כאלה)
מה לגבי חוג שיש בו אלמנט קבוצתי (תחרותי / לא תחרותי. למשל ג'ודו או קפוארה)?
מה קורה בביה"ס? מה אומרת המורה? אולי בשיעורי ספורט הוא יכול להיות לפעמים מאלה שבוחרים את חברי הקבוצה?
&nbsp
אני כן הייתי מתייעצת לגבי שינוי כיתה (למעשה, הייתי אפילו שוקלת בי"ס אחר. כי ילדים נוטים 'לסמן' ילדים, ואח"כ זה הופך להרגל).
&nbsp

למעלה