אשת השבוע - debzz5

סו ורד

New member
שאלות!!

ממי למדת לבשל? מה מנת הדגל שלך?
איפה את מרגישה בבית? מה יוצר אצלך את התחושה הזו? אם יכולת לנטוע את ביתך בכל מקום בארץ או בגלובוס -איפה היית מניחה אותו?
סיפרת שאת לא מתעניינת במוסיקה - אבל בכל זאת -איזו מוזיקה עיצבה את נעורייך? האם גם את כמו ניקי נושאת בעברך הערצות מביכות?
תמיד היית כה יפה? ואיך זה השפיע על חייך?
חילקי איתנו גילטי פלז'ר טלווזיוני מביך במיוחד?
את כותבת שיש לך חלומות רבים ותכניות בשפע, ספרי עליהם/ן...
מה את הכי אוהבת לעשות עם וולדמורט?

debzz5

New member
תשובותיי:

1. לא ברור ממי למדתי לבשל. אמא שלי מבשלת לא רע, אבל היא אלופת קיצורי הדרך, שזה ממש לא אני. אני חושבת שלמדתי לבשל מהחבר שלי, האינטרנט. זה גם קצת לא חכמה מבחינתי להגדיר את עצמי כבשלנית, כי מהראש אני לא מבשלת משהו... אבל אני יודעת לעקוב מעולה אחרי מתכונים, ואם המתכון מוצלח - אז תמיד יצא לי טעים. יש כמה מנות מעולות שהכנתי בשנתיים האחרונות - אבל הזכורה והאהובה בביתי, היא מנה גרוזינית שנקראת "סלנקה" שזה תבשיל בשר מהמם. ואני גם חזקה באפיה (יודעת לעקוב אחרי הוראות...)
2. אני יודעת שבבית הנוכחי שלי - אני לא כל כך מרגישה בבית... לא סובלת את הדירה הזו, ומייחלת לעוף ממנה (שיגיע כבר אוגוסט) . אני אוהבת שיש לי עציץ ירוק איפשהו, בעיקר משהו שגדל קצת פרא - פחות פרחים מסודרים. אם הייתי יכולה לגור בכל מקום בעולם - הייתי בוחרת אזור קריר , עם אנשים מנומסים שלא דוחפים את אפם לישבני.
3. אכן, לא מתעניינת במיוחד במוסיקה. כשהייתי נערה אהבתי נורא את משינה, וזו הייתה ההופעה הראשונה שהלכתי אליה, עם אחי הגדול, שקנה לי מתנה לגיל 13 כרטיס למופע הפרידה שלהם . אמא שלי הכריחה אותו שזה יהיה לקיסריה ולא לערד (וטוב שכך...) אהבתי קלאסיקות רוק, וזלזלתי באנשים כמו ניקי
על הערצותיהן הדביליות . (נערות עילאיות ומתנשאות...) אגב, בקיץ האחרון פינקתי את עצמי בנוסטלגיה, והלכתי להופעה של סקאנק אננסי

4. שאלת הלק מביכה
אז ראשית, תודה. לא יודעת איך המראה שלי השפיע על החיים שלי. הלוואי והייתי יודעת.
5. גילטי פלז'ר טלוויזיוני - דאונטון אבי (כרגע...) . היפה והחנון. חייב להיות עוד. אני אחזור אליך עם זה.
6. יש לי כמה שאני מבשלת עכשיו (תרתי משמע). אני חושבת להפוך את פרוייקט "ערב עמים" לפרוייקט קיק סטארטר,ולבקש מאנשים עזרה במימון של זה ולהוציא בסוף ספר או אתר, או משהו שיפובלש.
אני רוצה לכתוב ספר מאוייר - או ספר קומיקס על הסיפור שלי עם האיקס השביר (אולי כספר, אולי כסיפור מתוך ספר כללי על הפסקות הריון )
לכתוב ולעצב משחקים לפעוטות, אבל מוצלחים ויפים שלא מזלזלים באינטילגנציה שלהם.
זה כרגע. זה מתחלף כל הזמן

7. אני הכי אוהבת - לבשל איתה!!! היא אלופה, יודעת להכין שניצלים, לקלף תפוחי אדמה, היא אומרת לי אם צריך להוסיף קמח - היא אדירה! שתינו מתות על זה.
הסיפור לפני השינה היא שעה קסומה (אם היא לא בעייפות יתר , או אני...) זה חצי שעה של חיבוקים והצהרות אהבה דביקות משני הכיוונים.
-תודה על השאלות

עוד לא מצאתי שאלה, רק רציתי לומר

שאת נהדרת ומצחיקה ואני מתה עליך! (אפילו שאנחנו לא מכירות)
ועכשיו אלך לי לחשוב על שאלה..

טוב, שאלות:

באיזו תקופה בהיסטוריה היית רוצה לחיות?
ספרי על אירוע מעצב בעברך
איך הכרת את בן זוגך?
מהו המאכל האהוב עליך ומה את לא סובלת?

debzz5

New member
היי בלדה :)

1 . אני אוהבת את התקופה שלי , תודה! הייתי שמחה לראות מה קורה עם מעמד האישה בעתיד , ואז אולי שם. אבל כאישה , באופן כללי, לא היה קל לחיות בעולם הזה... ובאופן עוד יותר תיאורטי, הייתי שמחה להיות נוכחת בעולם עוד לפני שהוא זוהם מהתעשייה, וכשהוא היה שקט יותר, ירוק יותר, פורח יותר, חשוך יותר, פחות דיגיטלי .
2. ארוע מעצב- קשה לענות על זה, אבל מצאתי אחד. לא ממש ארוע , יותר כמו תובנה שקרתה ברגע. למדתי באולפנה דתית, וכל בוקר הייתה תפילה משותפת. והתפללתי, והרמתי מבט, והסתכלתי סביבי, והבנתי שאני פשוט לא שם בכלל. זה לא היה מרד אפילו. הבנתי שאני לא דתיה, ושלא הייתי כזו אף פעם. בגדול - שם הפסקתי להיות דתיה בראש. טכנית עדיין שמרתי מצוות הרבה אחרי.
3. את בן זוגי הכרתי בלימודים . הוא ישב מולי (זה היה מעין ח כזו) והיתה הפסקה. והתחלנו בלי לדבר להוציא דברים מהתיק - ולעשות מעין "תחרות" ולראות איזה דברים מיוחדים יש לכל אחד. הוצאנו מהתיק באמת דברים הזויים , ואז הוא חשב שהוא מתקיל אותי עם תהילים קטן - והראיתי לו שגם לי יש. (ובהקשר לשאלה הקודמת , אצל שנינו זה היה בטעות בתיק, מהיותנו אספנים כפייתיים ולא משום כוונה דתית או אמונית.) בשיעור הבא כבר עברנו לשבת אחד ליד השני, היינו המון זמן ידידים, עד שאמרנו פאק איט. אנחנו מתאימים פרפקט. הבה נהיה נאהבים.
4. אוהבת לאכול המון דברים. יש לי פינה חמה מאוד בלב לפתיתים, ותמיד אני צריכה שיהיו לי פתיתים בבית. לא מסוגלת להתקרב למיונז.

shirush35

New member
יקירה!

1. מה חשבת שתהיי כשהיית קטנה?

2. אם הייתה לך הזדמנות לפגוש את דבז בת 6 , מה היית אומרת לה שהיא צריכה לדעת לקראת העתיד?

3. איזה חלק בגוף הייתה רוצה לשנות? ואיזה חלק את אוהבת ומרוצה ממנו ?

4. מאיזה פורום הצטרפת לתפוז?

debzz5

New member
מהממת. כרגיל, לא יודעת לשרשר

אני עונה על השאלות תוך כדי לגימת קפה , שאני חושדת שהחלב בו מקולקל. סתם לידע ...
1. הייתי בטוחה שאני אהיה רקדנית. ואז רקדנית על הקרח. ואז ציירת. ידעתי שאני לא אהיה אופטומטריסטית כמו אבא.
2 . שאלה קשה שירוש!!! לא יודעת. הייתי בת שש כזו מבסוטה, שאני חושבת שהייתי מאחלת לה להישאר כזו תמימה ומאושרת. אני חושבת שאת רוב הדפיקויות שלי קיבלתי בגילאים הרבה יותר מאוחרים. בגיל שש היה לי ביטחון עצמי בשמיים, והילדה הזו צריכה ללמד אותי דברים על העולם. לא אני אותה...
3. הייתי שמחה להגדיל קצת את הציצי על חשבון הקטנת הטוסיק. הייתי גם שמחה אם השיער שלי היה פחות "פריזי" . אני אוהבת את העיניים שלי.
4. הצטרפתי בהריון ולידה. אני חושבת שכן הייתי סמויה לפני זה בפורומים של תקשורת חזותית, ואפילו היה לי ניק ניים מפתיע - debzz שלא הצלחתי לשחזר את הסיסמא שלו. ולכן - debzz5

הו איזו נשאלת מהממת

כתבת שאת עם הרבה שיער לבן-את צובעת או חושבת לצבוע? מה התגובות על השיערות הלבנות?

איך את מבטאת את היצירתיות שיש בך (ושמתי לב שיש בך המון יצירתיות!)

מה את הכי אוהבת לעשות עם וולדמורט

debzz5

New member
יש לי שיער לבן מאז הצבא

אבל בשנה האחרונה אני מרגישה שממש הלבנתי הרבה. אני כן שוקלת לצבוע, ואפילו קניתי צבע, ועדיין לא צבעתי.
בגדול זה מתחיל כן קצת להפריע לי. לא מאוד.
אמא שלי כבר מעירה לי שנים שכדאי שאני אצבע את השיער .
האנקדוטה הכי מצחיקה, זה שסבתא שלי, שהיא באמת עיוורת, אמרה לי לפני כמה זמן שיש לי המון שיער לבן. אפילו היא צחקה מעצמה על הביקורתיות שלה, שמנצחת כל עיוורון ...
כרגע בלי ספק הביטוי היצירתי שלי הוא במטבח. גיליתי את הבישול אחרי שהתחתנתי, ומאז אני רק לומדת כל הזמן עוד ועוד.
הכי אוהבת לבשל עם וולדמורט (למעלה יש פירוט של הדברים שהיא כבר יודעת לעשות. יש לי מאסטר שף קטנה בבית...)

י ע ל י ש

New member
אויש אני ממש

לקח לי זמן להבין שוולדמורט זה לא כלי מטבח משוכלל (כמו כל השמות שיש למיקסרים היום.. נו, אני לא מהבקיאות במטבח חח) אלא הבת שלך

אז רגע.. מאיפה הכינוי הזה בא?
ועוד שאלות שעלו לי מקריאת השרשור - X השביר, מה הסיפור שלך איתו?
והבנתי שאת באה מבית דתי. כיום את ההפך הגמור או שיש איזשהי מסורת.

אגב, אני שלב 437 נה נה נה

debzz5

New member
היי יעליש -

וולדמורט, הלא הוא "זה שאין לומר את שמו" היה הכינוי שלה בשבועיים בהם היא הסתובבה נטולת שם בעולם. זה תפס, וגם היא יודעת שקוראים לה "דריה וולדמורט".
הסיפור שלי עם האיקס השביר הוא שאני נשאית שלו
, עברתי לא מזמן הפלה עקב עובר חולה , ואני מתחילה בקרוב טיפולי PGD (אבחון טרום השרשתי) כי להכין ילדים בריאים...
אני באה מבית דתי, אבל זה לא שאני ההפך - אלא שאני פשוט "לא". אני לא מרגישה אפיקורסית, כי אף פעם לא הייתי שם, ואין בגוף שלי אפילו נים קטן של אמונה, ולכן, גם אין לי במה לכפור... מבחינתי זה כמו לעשות השוואה בין תפוח וכורסא. זה לא הפכים, זה פשוט לא אותו דבר...
כמובן שכשאנחנו אצל אמא שלי בשבת אנחנו מכבדים, ובעלי אפילו שובר את השיניים על הקידוש מאז שאבא שלי נפטר ביוני האחרון. דריה יודעת שאצל סבתא שומרים שבת, ושדריה לא אוכלת בשר וגבינה יחד.
וחכי, חכי, אני מתכוונת לסיים את השבוע האדום שלי בקנדי קראש סאגה במקום קרוב לשלך

Nicki

New member
אין לי כרגע שאלות,

רק רציתי לומר שאני אוהבת אותך ממש. איזה כיף לי שזכיתי בסבב ב' מוצלח איתך

השאלות

היי!
חבל לי שפספסתי אותך במפגש האחרון, מקווה בבא להיפגש.
זוכרת מתכון מעולה של סלט ברוקולי שנתת לי. תודה!!
1. מה הסיפור עם האיקס השביר? לא עושים לזה בדיקה גנטית? אם מתאים לך לשתף..אם לא עברי ל2.
2. במה את הכי גאה בעצמך?
3. במה מתביישת?
4. על מה את מרגישה אשמה בהורות אם בכלל?
5. את משחקת בסלולרי או במחשב?
6. למה את מכורה?
זהו בנתיים...

debzz5

New member
אני נתתי מתכון לסלט ברוקולי???

תני לי אותו בחזרה מיד!!! אין לי מושג על מה את מדברת
לא זוכרת שאי פעם הכנתי סלט ברוקולי .
1. זה לא ממש סיפור. אני נשאית של איקס שביר, שהיא מחלה שגורמת לפיגור קשה. אני לא גנטיקאית, ולכן לא ארחיב כאן, כי זה מורכב מאוד, אבל האיקס שלי ספציפית, מתנהג לא יפה, וגרם לנשאות עוד יותר גדולה אצל דריה (באופן לא "רגיל") ולמחלה אצל העובר שהפלתי.
בגלל שאני לא במיוחד רוצה לעבור עוד הפלה יזומה בשבוע 13 , החלטתי לעבור תהליך שנקרא PGD, אבחון טרום השרשתי. למעשה זה עובר מבחנה, שנלקח ממנו תא, התא נבדק לראות אם הוא בריא או חולה, ואז מחזירים רק עוברים בריאים. מדע בדיוני הא?

הקטצ'- משום מה באיקס שביר , הפריה חוץ גופית עובדת פחות טוב. כך שבהנחה ואין לי בעיות פריון , הסיכוי שלי להיקלט קטן יותר מהסיכוי שלי להיקלט טבעי. שזה מבאס. אבל הכל יהיה בסדר, טפו טפו טפו.

2. אני מאוד גאה בסבלנות שלי. נדיר שאני מתפוצצת.
3. אני מתביישת מאוד! בזה שאני תוקעת את עצמי במקום, ומקנאת מאוד! בכל מי שמתקדם. שתי התכונות לא יפות לי.
4. האשמה הכי גדולה שלי , שהכי קשה לי, זה שדריה למדה לישון בדרך הקשה (בבכי). לא עבד שום דבר אחר, לא לישון איתנו, לא הרמה הורדה, לא טפיחה, לא לשבת לידה. היא לא הצליחה להרדם כשהיה לידה מישהו. אף פעם. (עד היום). אז היא נאלצה לבכות עד שנרדמה. עדיין לפעמים, כשהיא באובר עייפות ובוכה. לצערי, אי אפשר לשבת איתה בחדר ולעזור לה, כי זה עושה ההפך. מזל שזה כבר כמעט ולא קורה. אבל אז זה היה נורא. בטח עם כל רגשות האשמה שרצות בפורומים ומסבירים כמה זה נורא שילד בוכה ולא מקבל מענה. אני שלמה לחלוטין עם מה שעשינו, כי ברור לי שילד חייב , אבל חייב לישון, אבל זה לא היה נעים לי.
5. במחשב!!! לא היה לי סמארטפון עד לא מזמן, וזה שיש לי עכשיו הוא סיני, שהטאצ' שלו לא משהו...
6. אני מניחה שמחשב תהיה התשובה הכי נכונה לשאלה זו.
בוקר טוב!

כמעט בטוחה....חחח

גם אני רק פעם אחת עשיתי אותו אבל היה מעולה!!!!!!!!!!!
נעים להכיר, אשמח להפגש במפגש הבא :)

קטנאמא

New member
אפשר לשאול?

לגבי דריה, מה הכוונה נשאות עוד יותר גדולה? מה המשמעויות מבחינתה להמשך? האם גם היא תצטרך לעבור אבחונים טרום השרשתיים או שתלוי בבן הזוג שלה? או שזה בכלל לא קשור לבן הזוג אלא רק לאם?
אם כואב/קשה מדי לחשוב ולענות על זה מוזמנת לדלג...

debzz5

New member
עונה -

מתקנת את עצמי לגבי שאלת רגש האשם הקודם. אבל כאן זה באמת לא תלוי בי, אז זה רגש אשם לא הוגן כלפי...
כן. מבחינתה זה לגמרי אומר מה שכתבת. לדריה יהיה חמישים אחוז סיכוי להביא לעולם ילד חולה. זה גומר אותי. בהריון כשבישרו לי שהעוברית רק נשאית כולם נורא שמחו, ואני התמוטטתי מבכי, כי כל כך קיוויתי שהיא לא נשאית.
איקס שביר לא קשור בבן הזוג בכלל.
כולי תקווה שעוד עשרים שנה (לפחות) זה יהיה הרבה יותר פשוט ממה שזה היום.

למעלה