תשובותיי:
1. לא ברור ממי למדתי לבשל. אמא שלי מבשלת לא רע, אבל היא אלופת קיצורי הדרך, שזה ממש לא אני. אני חושבת שלמדתי לבשל מהחבר שלי, האינטרנט. זה גם קצת לא חכמה מבחינתי להגדיר את עצמי כבשלנית, כי מהראש אני לא מבשלת משהו... אבל אני יודעת לעקוב מעולה אחרי מתכונים, ואם המתכון מוצלח - אז תמיד יצא לי טעים. יש כמה מנות מעולות שהכנתי בשנתיים האחרונות - אבל הזכורה והאהובה בביתי, היא מנה גרוזינית שנקראת "סלנקה" שזה תבשיל בשר מהמם. ואני גם חזקה באפיה (יודעת לעקוב אחרי הוראות...)
2. אני יודעת שבבית הנוכחי שלי - אני לא כל כך מרגישה בבית... לא סובלת את הדירה הזו, ומייחלת לעוף ממנה (שיגיע כבר אוגוסט) . אני אוהבת שיש לי עציץ ירוק איפשהו, בעיקר משהו שגדל קצת פרא - פחות פרחים מסודרים. אם הייתי יכולה לגור בכל מקום בעולם - הייתי בוחרת אזור קריר , עם אנשים מנומסים שלא דוחפים את אפם לישבני.
3. אכן, לא מתעניינת במיוחד במוסיקה. כשהייתי נערה אהבתי נורא את משינה, וזו הייתה ההופעה הראשונה שהלכתי אליה, עם אחי הגדול, שקנה לי מתנה לגיל 13 כרטיס למופע הפרידה שלהם . אמא שלי הכריחה אותו שזה יהיה לקיסריה ולא לערד (וטוב שכך...) אהבתי קלאסיקות רוק, וזלזלתי באנשים כמו ניקי
על הערצותיהן הדביליות . (נערות עילאיות ומתנשאות...) אגב, בקיץ האחרון פינקתי את עצמי בנוסטלגיה, והלכתי להופעה של סקאנק אננסי
4. שאלת הלק מביכה
אז ראשית, תודה. לא יודעת איך המראה שלי השפיע על החיים שלי. הלוואי והייתי יודעת.
5. גילטי פלז'ר טלוויזיוני - דאונטון אבי (כרגע...) . היפה והחנון. חייב להיות עוד. אני אחזור אליך עם זה.
6. יש לי כמה שאני מבשלת עכשיו (תרתי משמע). אני חושבת להפוך את פרוייקט "ערב עמים" לפרוייקט קיק סטארטר,ולבקש מאנשים עזרה במימון של זה ולהוציא בסוף ספר או אתר, או משהו שיפובלש.
אני רוצה לכתוב ספר מאוייר - או ספר קומיקס על הסיפור שלי עם האיקס השביר (אולי כספר, אולי כסיפור מתוך ספר כללי על הפסקות הריון )
לכתוב ולעצב משחקים לפעוטות, אבל מוצלחים ויפים שלא מזלזלים באינטילגנציה שלהם.
זה כרגע. זה מתחלף כל הזמן
7. אני הכי אוהבת - לבשל איתה!!! היא אלופה, יודעת להכין שניצלים, לקלף תפוחי אדמה, היא אומרת לי אם צריך להוסיף קמח - היא אדירה! שתינו מתות על זה.
הסיפור לפני השינה היא שעה קסומה (אם היא לא בעייפות יתר , או אני...) זה חצי שעה של חיבוקים והצהרות אהבה דביקות משני הכיוונים.
-תודה על השאלות