אשת השבוע - debzz5

Nicki

New member
אשת השבוע - debzz5

חברות, היה לי לעונג ולכבוד להיות אשת בשבוע שעבר, ובכיף ואהבה גדולה אני מפנה את הבמה לחברתי האהובה והמופלאה, דבז, שבחרה להציג את עצמה במילים הבלתי נשכחות הללו:

אני דבזז. בת 31 , עם המון שיער לבן. חולקת את חיי עם בן זוג שחור שיער, אך מקריח. אמא לוולדמורט הנהדרת.
רעיונאית דגולה, שלב הביצוע פרובלמטי.
מכלה זמני בעולם ברכישת אינפורמציה לא חיונית, חיפוש אחר קריירה, וחיפוש אחר מזון. לא בהכרח בסדר הזה.
משתדלת להיות מאושרת במה שיש לי, במה שהיה לי, ובמה שיהיה לי.
השבוע רכשתי את הליפסטיק הראשון בחיי (אדום) ולכן נוספה לי ההגדרה " פאם פטאל".
נכון לרגעים אלה - שלב 391 בקנדי קראש.
שיהיה שבוע מצויין לכולנו
אתם בית.

שאלו בהמוניכן!

numi70

New member
הו.. יש לי שאלה!!

איך עוברים את שלב 350 לעזאזל???
ושיהיה לך שבוע מהנה

קטנאמא

New member
רגע רגע רגע

יש דרך לעבור את 347 בלי לרמות/לשלם? מודה שאני מתחילה להתייאש כבר...

numi70

New member
זה דווקא ממש בקטנה

לעומת ה 350 הארור הזה!!

כל פעם אני שואלת את עצמי למה אני עושה לעצמי את זה אבל המשפט "אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה" לא עובד כאן

Nicki

New member
פחחחחח, חובבניות.

סיימתי היום את המשחק. כן, כן, על כל 515 שלביו ו56 שלבי עולם החלום.
חייבת למצוא משחק חדש.

או חיים.

י ע ל י ש

New member
פשששש יפה!

מה באמת הסיפור של החלום הזה? עד שאני הראשונה מבין כל חברי בפייסבוק שלי כשאני משאירה אבק אחריי, ופתאום פתחו שלבי חלום שם כולם עקפו אותי ואני למטה למטה ברשימה

זה לא נגמר..כל פעם פותחים עוד

אני סיימתי כבר לפני חודש, חיכיתי בשלב 500 עד ששבוע שעבר פתחו עוד שלבים גם במסלול הרגיל וגם במסלול החלום, לפני כמה ימים סיימתי אותם בשני המסלולים ועכשיו שוב צריך לחכות עד שיפתחו עוד שלבים (הם עובדים על זה במרץ).

ולבנות ששאלו אם אפשרי לעבור בלי לרמות\לשלם\ להוסיף חיים וכו'- יש לכן כאן הוכחה חיה לאחת ששחקה מהפייסבוק במחשב הביתי בלבד (אין לי נייד\טאבלט עם אנטרנט), ככה שלא יכולתי לאגור ולהשיג חיים מעבר ל-5 חיים , לא יכולתי להעביר שעונים קדימה ואחורה, לא יכולתי לעשות כאילו מוחקת ולשחק שוב 12 שלבים ראשונים על מנת לזכות בבוסטרים...
למעשה סרבתי להשתמש בבוסטרים שקבלתי כי שמרתי אותם ליום סגריר...
והנה אני כאן, גאה (לא ממש
) לספר שתוך בערך חודשיים סיימתי את כל השלבים בלי לרמות, בלי לשלם, בלי להשתמש בעזרות (וברוב השלבים השגתי 3 כוכבים ואת כל הגביעים |מכורה
)

קטנאמא

New member
טוב אני מיואשת

את יכולה להסביר רגע את העניין עם הזכייה מחדש בבוסטרים? מעולם לא רימיתי לפני כן בקנדי קראש אבל כרגע זה בין לרמות או להפסיק לשחק, ואני לחלוטין ולגמרי מכורה מדי...

אני לא בדיוק סגורה על איך זה עובד

כי אין לי טלפון נייד עם אנטרנט, אבל אם את משחק גם בפייסבוק וגם מהנייד אז את עושה כאילו את מוחקת את האפליקציה ואז משחקת שוב את ה12 מסכים הראשונים שנותנים בוסטרים ואחר כך נכנסת דרך הפייסבוק או משהו כזה וזה חוזר לך למסך שהיית בו, אבל שוב אני לא סגורה על זה, רק יודעת שגיסתי היתה נותנת לבן שלי כל הזמן לשחק לה את ה-12 הראשונים בשביל לקבל בוסטרים.
תחפשי בגוגל, רשומות שם כל השיטות.
לפי מה שאני זוכרת היא לא היתה נכנסת למחשב הרגיל, זה פשוט היה נשמר לה כי היא רשומה גם בפייסבוק, היא היתה עושה הכל דרך הנייד.

כסאות בטיחות

זה פרסים כאלו קטנים שלפעמים קצת עוזרים לעבור מסכים.
למשל:
שיניים שאוכלות שוקולד.
סוכריה על מקל שמפוצצת ריבוע מסויים (טוב לזכוכיות והשכבות).
כפפה שמחליפה בין 2 סוכריות שלא קשורות.
כדור שוקולד שמפוצץ את כל הסוכריות מצבע מסויים.
תוספת זמן לאתרים של השניות.
תוספת צעדים
וכו' וכו'....

zivaf2

New member
אה, לא ידעתי שיש לזה שם

אבל משום מה זה עובד רק מהמחשב, לא מהנייד. ככה זה צריך להיות?
וסליחה אם השאלה מטומטמת מדי

mitmit11

New member
חיים. לגמרי חיים

ותודה לאל על החלטתי להפסיק לשחק אחרי שנתקעתי שלושה שבועות ב-147

debzz5

New member
עונה לשתיכן על שאלות הרות גורל אלה

התשובות תקפות לשתי השאלות.
מקללים המון המון. בסוף עוברים.
וכן. זה היה נורא. 347 מזעזע, אבל שלב 350 הוא פשוט באמת, אבל באמת לא הוגן. זה לא שלב מבחינתי. זה התעללות מוחלטת. נראה לי שהייתי תקועה עליו חודשיים.

shirush35

New member
מקווה שיצא לכן לראות את הפרק Guitar hero

של סאות' פארק- גאונות...!

סו ורד

New member
איזה כיף שאת אשת השבוע

אני אחשוב על שאלות עסיסיות אבל בינתיים רק רציתי לכתוב שבמפגש פורום הוקסמתי ממך. ישבת שם יפה ושלווה כמו איזה מלאכית חכמה ושקטה שנחתה בלול התרנוגולות

שאלות כשתהיה לי הפסקה...

למעלה