אשת השבוע - debzz5

yaelal1

New member
אהלן דבז

היה ממש כיף לפגוש אותך לייב.
אני עדיין זוכרת את העבודה שלך שזכתה באיזו תחרות בתפוז. נדמה לי שזה היה בנושא: מה הייתי עושה אם היה לי כמה שעות פנויות. אני זוכרת כזה קומיקס שבו הגיבורה אומרת מה היא היתה עושה אבל בעצם נרדמת בכל אחד מהמקרים.
בעייני זאת עבודה מדהימה. הייתי שמחה אם היית מעלה את זה כאן, לשאר הבנות שלא ראו.
אני אמנם לא סמכות בנושאי אומנות אבל על פי העבודה הזאת את ממש מרגשת. יש לך "קול" ואת צריכה להביא אותו לידי ביטוי. זה דורש עבודה קשה, ברור, אבל את יכולה לעשות את זה. יש לך את הניצוץ.

ואחרי ההקדמה -
1) ממה הכי נהנית בלימודייך?
2) האם דריה דומה לך?
3) מה הדברים שהיא עושה שאת הכי נמסה?
4) אם את יכולה ורוצה לפרט על ההריון עם האיקס השביר, אני אשמח לשמוע. (כפי שאת יודעת גם אני לא בדיוק מלכת הפוריות הבינלאומית....) אם זה כואב מידי - אז אני רק שולחת אנרגיות טובות.

אגב, השאלות הם רק לשחרור שריר הכתיבה. את יכולה לענות רק על אחת או גם על אף לא אחת מהן.

חיבוק.

debzz5

New member
יה!!!

הזכרת לי נשכחות. אני אחפש את זה ואעלה.
גם אותך היה נהדר לפגוש :)
1. בלימודים הכי נהנתי מסיעור המוח, מלשבת בלילה עד הבוקר וליצור. מאוד אהבתי. (וגם מהבאנגים. המון באנגים)
2.היא מאוד דומה לי בצבעים, אבל תווי הפנים של בעלי.
3.יש לה חוש הומור הורס. זה ממש מרגש אותי לראות.
4. תודה, וחזרה עם האנרגיות. פירטתי אצל קמי החתול אם בא לך לקרוא.
ואין לי בעיה להרחיב . ברגע שאמא שלי התחילה ללחוש , ולהתייחס לזה באופן סודי, הודעתי לה שזה לא אשמתי שאני נשאית של הדרעק הזה , ואני לא מתכוונת להתייחס אל בעיה גנטית כסוד כמוס.

MiMamiMexicana

New member
תגידי, החתימה שלך לא בת מאה?

בערך אז נעלמתי מתפוז =) איזה כיף לחזור הביתה!
כפי שאמרתי, אין לי שאלות שהן לא אישיות מידי
רק אומר שכיף לי מאוד שאנחנו חברות ושנפגשנו כך במקרה בזכות הפורום!!!
שדריו מהממת ומצחיקה ברמות על! ושאנחנו צריכות להתחיל להיפגש יותר.
שולחת מלא
ומאחלת בהצלחה בתהליך שיהיה קצר ככל האפשר ויעבור בקלות עד כמה שניתן

debzz5

New member
אכן, אפילו לא קצת רלוונטית חחח

לעולם לא אשנה אותה.

תושה

New member
הי דבזזזז
זזז

למה דבזזז, באמת?

מצטערת שלא הצלחנו לדבר במפגש (פרט לשיחות השירותים / מעליות). מקווה לתקן במפגש הבא.
מאוד נהנית לקרוא אותך. מאוד.

אשמח לשמוע קצת על התוכניות לעתידד, אלה הריאליות ועל החלומות.... מה בא לך שיקרה קדימה? איך את רואה אותך, אתכם בעוד חמש או עשר שנים?

debzz5

New member
- זהירות יצא ארוך בטירוף

דבזז הוא שם החיבה שלי מגיל 0. אבא קרא לי כך. ואכן, בת"ז , כתוב לי שחור על גבי תכלת, דבורה.
יש כמה תוכניות קונקרטיות לעתיד הקרוב - להכין עוד ילדה, לשפץ את הדירה הישנה שרכשנו ולהפוך אותה לבובה'לה, לעבור לגור בה, לצאת לחופשת לידה, (לגלות שזה תאומים בנים).
וכאן מוסיפה את החלומות - לצאת לטיול כל המשפחה , ללא הגבלת זמן , ללמוד משהו. לא ברור מה. אני סטודנטית מעולה, ואני מתה על זה . נורא אוהבת ללמוד. אני נורא נורא רוצה לעזוב את העבודה הבאמת דבילית ולא משמעותית שלי, ולעשות משהו עם עצמי מבחינה מקצועית. הבעיה הכי גדולה שלי היא אני. אני נורא ביקורתית כלפי עצמי, ואני עושה לעצמי רע. מקווה נורא להתבגר מבחינה הזו. להיות קצת פחות פרפקציוניסטית, וקצת פחות לפחד מהצל של עצמי, ומהביקורות של הסביבה. ובאמת לעשות משהו עם מעט הדברים שחנן אותי בהם האל. כי כרגע, מבחינה מקצועית, אני קמלה. לא זוכרת מתי ציירתי משהו בשנה האחרונה.
ובנימה אופטימית זו

בעוד עשר שנים, אנחנו עדיין בזוג + שתיים , גרים בדירה חדשה (אחרי שמכרנו את הקודמת ברווח אדיר בגלל שעשו לה תמ"א ) אני משגשגת בעסק ביתי כלשהו שעוסק בידיים טובות (בישול, איור ) דריה מתבגרת בת ארבע-עשרה עם קרחת סגולה (חושבת שהיא עושה עלי רושם עם הפירסינגים שלה...) בעלי סתם עם קרחת - אבל חוזר סוף סוף מוקדם יותר מהעבודה,שדרך אגב, עברה מהרצליה להוד השרון (אם כבר ווישפול ת'ינגינג) , בת הזקונים שלנו בת 9 , והיא חמודה מאוד... (קשה לי לדמיין יותר מזה).
כולנו מחכים לטיול הענקי בחו"ל שסוף סוף הצלחנו לפנות בשבילו שנה (חוץ מדריה, שמגלגלת עיניים , ואומרת שאנחנו הורסים לה את החיים ומרחיקים אותה מהחברים שלה ושאנחנו בעעעע ) אבל היא תתגבר

נתראה בפעם הבאה

yaelal1

New member
חמודה, אני קוראת את כל התשובות שלך

וחייבת לומר לך שיש אנשים שהגשימו את הפנטזיה הזאת וגם חזרו לספר.
בטח דורש הון, אבל בשביל מה אנחנו חיים אם לא בשביל להשתמש בכסף?

http://gosite.co.il/westcoast/?page_id=163

תשובה מצויינת

לא מוצאת שאלות בינתים, אבל קוראת את השרשור. חבל שישבנו רחוק הפעם, מקווה שבפעם הבאה יתוקן!

קטנאמא

New member
והנה השאלון הקבוע שלי

מה החלק הראשון שאת שוטפת במקלחת
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה
מה הדבר שאת הכי מתחרטת עליו
מה הדבר שגורם לך את ההנאה הכי גדולה באמהות
נניח שהיית מקבלת במתנה משהו בגודל שנכנס לתוך קופסת נעליים, מה הכי היית רוצה שזה יהיה? אין הגבלת תקציב אגב אז תתפרעי
מה הכי היית רוצה שהילדים שלך יקחו ממך?
מה הכי היית רוצה שהם יקחו מבעלך?
באיזה מקום בעולם הכי היית רוצה לבקר?

וכשיהיה לי קצת זמן לנשום (מחר אחרי הגשת המחקר המפלצתי שאני עובדת עליו א-מן!) אולי יהיו לי שאלות נוספות

debzz5

New member
עונה :

מה החלק הראשון שאת שוטפת במקלחת - לרוב אני עומדת איזה חמש דקות עם הטוש באזור הצוואר ורק נותנת למים לזלוג. אחר כך הראש. זה מצחיק , כי אני מתקלחת עם מים לוהטים, שלפעמים ממש רואים איך עמדתי לפי הסימנים האדומים.
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה קוראת ספר, ומכניסה את הראש מתחת לכרית.
מה הדבר שאת הכי מתחרטת עליו - שלא חשבתי עוד קצת לפני הלימודים, ושנכנעתי ללחץ ללמוד ומהר. הייתי עושה דברים אחרת . אבל, היי, כך הכרתי את בעלי...
מה הדבר שגורם לך את ההנאה הכי גדולה באמהות - להיות כל כך נאהבת. אתה פשוט האדם המושלם עבור מישהו.
נניח שהיית מקבלת במתנה משהו בגודל שנכנס לתוך קופסת נעליים, מה הכי היית רוצה שזה יהיה? אין הגבלת תקציב אגב אז תתפרעי . טאבלט. וכרטיס לוטו זוכה.
מה הכי היית רוצה שהילדים שלך יקחו ממך? את הסבלנות שלי, ואת הנחמדות שלי, חוש הומור.
מה הכי היית רוצה שהם יקחו מבעלך? שהוא שם זין על העולם, ועושה דבר ראשון מה שטוב לעצמו. (ועכשיו הוא לידי מצקצק...ואומר "בגדול, בעלי זין" ) חוש הומור.
באיזה מקום בעולם הכי היית רוצה לבקר? כל מקום עם אוכל טוב.

רגע, סליחה אם אני מבלבלת

אבל הסרטון של דריה (נדמה לי) עושה זומבי זה שלכם נכון?? זה ענק. מה היה הרקע לסרטון? יש עוד מהז'אנר?

מזה ומהארי פוטר אני מסיקה שאת חובבת פנטסיה/מד"ב, נכון?

אם כן (וגם אם לא)
איזה ספרים את אוהבת? איך את צורכת אותם? אודיו, נייר או דיגיטלי? מה את קוראת עכשיו?
איזה סדרות את רואה? אילו סדרות אהבת בעבר?

אם דיברנו על הנושא בעבר אז סליחה, הזכרון שלי לא משו...

debzz5

New member
עונה -

יש לה מלא סרטונים ביוטיוב...
דריה זומבי בלי ספק עורר את ההד הגדול ביותר...
אני אוהבת מאוד את זה :
איך לאכול פסטה
ולזכר הימים ההם -
דריה הזומבי

האמת שחובב הפנטסיה והמד"ב זה בן זוגי. אני נסחפת...
יש לי פטיש מוזר לרומנים תקופתיים. ובאופן ספציפי אף יותר - פטיש לספרים על הנרי השמיני וימי הביניים.
אני גם מאוד מאוד אוהבת ספרים שמצליחים להצחיק אותי. אבל כאלה שאני ממש אצחק בקול. זה נדיר. מדריך לטרמפיסט נניח. מלכוד 22 (כמה נדוש).
אני קוראת בספרים רגילים, יש לי מנוי בספריה. אבל אם היה לי טאבלט משלי, בלי ספק הייתי קוראת באופן דיגיטאלי.

עכשיו אני רואה שושלת בורג'ה , אני בדרך כלל רואה סדרות מההתחלה ועד הסוף. הסדרות האהובות עלי : - הגדולה מכולן - משפחה בהפרעה. אין סדרה מצחיקה כמוה בעולם כולו. אחריה אני רואה : המשרד, פארקס אנד ריקריאיישן, מודרן פמילי, רוק 30, מד מן, בורדווק אמפייר. בטוח יש עוד...
יש לי מקום חם בלב, לסימפסונס, ששנים הייתה הסדרה החביבה עלי .
וכן, פעם הבאה בהחלט אפשר להחליף כמה מילים

תודה

ממש נהניתי לקרוא את התשובות שלך

הצחקת אותי הרבה!
ובן השבע שלי נגנב על הסרטון של דריה הזומבי ומייד התחיל לאמן את המפלצת הפרטית שלנו

למעלה