גם אני חושבת שמטרת הפרק
הייתה לבדר יותר מאשר ללמד בישול.
חוץ מזה, גם לי מפריעה ההטיה לטובת האוכל המזרח תיכוני. זה סוג האוכל היחיד שהמתמודד יכול לבשל כל הזמן, פעם אחר פעם, בלי להעז ולשנות שום דבר, ועדיין לקבל מחמאות ולעבור שלב. אם מישהי הייתה באה לתוכנית ומבשלת את האוכל הצ'כי (שאני מכירה) פעם אחר פעם, בלי שום טוויסט - הייתה עפה מזמן כמו שאליסיה עפה עם האוכל הרוסי בעונה הקודמת, בדיוק מהסיבה הזו - שהיא לא יוצאת מהקופסה. אבל סמדי בומבה יצאה מהקופסא? אבי יצא מהקופסא? ג'קי יוצאת מהקופסא? לגבי האחרונה לפחות יש לי תחושה שהיא עושה מושלם את מה שהיא עושה. עם סמדי בומבה גם זה לא בטוח - תתפלאו אבל קניתי בדיזנגוף סנטר קציצות דגים מהדוכן שלה (שלה אישית) וכן היו גם מלוחות וגם יבשות.
כבר הבנתי שחייבים בשלן סירים אחד לפחות בגמר, לצד בשלן גורמה אחד לפחות בגמר (אחרת יהיה מירמור מצד יותר מדי צופים). אבל בכל זאת, הייתי רוצה לראות דרישה מהמתמודדים לצאת מהקופסא. עם כל הכבוד, מרק קובה - טעים ככל שיהיה - זה לא "מאסטר שף". זה בשלן מדהים, בשלן מעולה, מישהו שכיף לאכול אצלו - אבל לא "מאסטר שף" (אלא אם הוא ורסטילי ומסוגל לעשות גם דברים אחרים).