הקובה במים רתוחים, ניסיתי בבית והאמת המים שבושלו בהם הקובות הפכו להיות עכורים , כך שכל הלכלוך של הסולט /בורגול נשטף ואז שמתי את הקובות במרק . שווה לנסות
אבל מי שמכיר - מזהה. לא נכתב או נאמר דבר על כך. היא הוצגה רק כ"רמה, אמא של מיה". לי זה קצת מוזר. בדף שלה במאקו, באחת התגובות היא זורקת משהו על "המסעדה של אמא שלי". אבל זהו.
למשל, משימת ההדחה עם הפירות. זהב משימה טובה למאסטר שף! למה רק קומץ אנשים מתמודד בה?
היה מסקרן אותי לראות דווקא את דליה,ג'קי ואתי מתמודדות איתה- אלו שהכי הכי צריכות לצאת מהקופסא...