נמאס כבר מהבכי והדמעות, דאחילק זו תוכנית בישול, לא יוסי סאייס, כל ההשתפכויות הנפשיות מאד מפריעות ובגלל ששלי עושה המון פרצופים והיא בחורה חתיכה אז כמעט כל הזמן מראים אותה
ואת ג'קי החמודה , אך המוגזמת בדמעות. למנהלי התוכנית: דווקא בלי כל האמור לעיל עדיף לראות את התוכנית ולא עם ההתייפחויות וכדומה.
וגם: אתם מגזימים בהראותכם את שלי וג'קי כמעט כל הזמן, דיייייייייייייייייי
מסכימה עם מה שנאמר כאן מעליי, בבישול ביתי אין עליה,
אבל לפעמים היא קצת מתישה.
שנית היא לא יוצאת מהמסגרת- וזה יכול למנוע ממנה באמת לנצח. רושפלד רמז לה את זה השיפוט שלו אבל לא נראה לי שהיא הבינהץ
סה"כ כבש עם קוסקוס. אצלי מכינים את הכבש בדיוק ככה כל יום שישי.
התנזיה מיותרת לחלוטין כי זה כבר עומס פחממות וסוכרים, שהתאכבזתי שהקוסקוס היה מוכן- מילא מוכן, אבל לפחות היתה משדרגת אותו באיזה תוספת נחמדה
ושהיא צריכה להכין מרק שעועית עם בשר...
אז היא זרקה את החומרים לסיר לחץ וחיכתה שעה ורבע ליד הסיר ואז פתחה אותו (לרגע חשבתי שתהיה סצינה עם אדים לפרצוף ואמבולנס...)
והופה - מנה טעימה מהסרטים והנה עברה עוד שלב...
אם עשתה אותו כוסית עם לחלוחית בעיניים (שלא לאמר מפלים משתפכים) וחיוך מתקתק (שלא לאמר סכריני), אז אפשר להגיד עליו שהוא אגדי, אלוהי, מעלף ומרגששששששששששששששששש... אם אני הייתי מגישה להם אותו הייתי עפה בבעיטה מהאולפן.
אז האורז לא היה לגמרי מוכן, והמרק היה בעצם נזיד, והנזיד היה בעצם סתם נזיד שעועית ובשר נחמד וטעים, אבל לא שונה במאומה ממאות ואלפי נזידים שמתבשלים בבתי ישראל מידי יום שישי (וגם בימי חול), והכל ביחד לא הגיע לקרסוליים של מנה זהה במסעדת פועלים (15 ש"ח בצלחת פלסטיק שמנונית), אבל........ ראית את המחשוף? את המיני? את העקבים? את השיער המתבדר בצלחת?
כשראיתי את הגיסה של פאולין נזכרתי בתוכנית ריאליטי אחרת - "הרווק" (ערוץ 10) עם גיא גיאור, האני הגיסה של פאולין היא אמא של גיא, וכך יוצא שפאולין היא דודה של גיא!!!
בזמן שצפינו, אמרה היא ממש דומה לאמא של גיא גיאור. אין לי מושג איך אמא של גיא גיאור נראית אז אמרתי לה בביטול לא...
עכשיו שאני קוראת מה שכתבת זה מצחיק אותי.