אוהדאדם

New member
הפנמת את הזבל הזה עד הסוף

אם גבר לא מסכים איתך, סימן שהוא מסגביר...

הסגברה זה כאשר גבר מתנשא מעליך ומזלזל באינטילגנציה שלך ומתנהג כאילו את לא מבינה במשהו שאת בבירור מבינה בו. אני יודע שלא באמת אכפת לך מהאמת או המציאות - אבל ההודעות ממש שם, מעלינו. בשום נקודה לא טענתי שאת לא מבינה משהו. את זו שטענת שאני לא מבין משהו, ואני אמרתי שלא אכפת לי. זו לא הסברה.

זו, הפסקה מעליי, זו הסברה. חוסר הכבוד שלך והאלימות שלך אכן ראויות לזלזול; לא בגלל שאת אישה, אלא בגלל שאת מתנהגת בבריונות.

Apikachu L

New member
נא להפסיק את ההתכסחות הזו.

לא יאה ולא נאה, ואני לא מסכימה שתתכסחו, בלי קשר למי הצדק - אז נא לעצור - זה לא עושה טוב לפורום או לאווירה בו.
רוצים להתווכח? סבבה. אבל נא לא להתכסח.

אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות כאן.

Apikachu L

New member
מדיון זה נמחקו הודעות

לאחר שפורסמו כאן הודעות הומופוביות, טרנספוביות וכאלו המגיבות לגופם/ן של גולשותים (למרות שביקשתי כמה פעמים לא לעשות זאת) נמחקו כאן הודעות.
ריענון קל של הנהלים:
-לא מגיבותים לגופםן של גולשים, ומבטאים דעות בצורה מכבדת - זה בסדר לבקר, זה לא בסדר לרדת ולהתכסח על אנשים או על אתרים (או להשתמש בהומו כקללה. )
-אנחנו חיות/ים בעולם מעפן, שבו אנחנו מוצפות על בסיס יומיומי בגישות ביפוביות, טרנספוביות, לסבופוביות, הומופוביות, סקסיסטיות, גזעניות ועוד.
בפורום עדיף להמנע מגישות כאלה. הודעות המעודדות גישות כאלו ימחקו והמשתמשים יחסמו.
-בדיונים מתלהטים, נא להגיב לא לגופו/ה של גולש/ת ולהאשים האשמות אלא לעניין הדעה שהיא/הוא מתארת.

אני מתנצלת על עוגמת הנפש שנגרמה לגולשותים בעקבות הדשדוש שלי עם עצירת הריב הזה - שהיה צריך להעצר עוד קודם.
גולשותים הרוצותים לשחזר את הודעותיהם/ן - יכולו לפנות אלי במסר עד 30 יום מהיום ואני אשלח להםן את תוכן המסר.

Apikachu L

New member
נא לעדן אמירות.

מזכיר לא להגיב לגופןם של גולשותים ולנהל דיונים באופן ענייני בלי השמצות.

Apikachu L

New member
מה ההגדרה שלך לביסקסואל אם כך?

זו זהות לדעתך. ספר לנו מה הזהות הזו מגדירה ומתארת, או מה מגדיר ומתאר אותה.

daniel4949

New member
כבר הרבה מאוד שנים אני יודע שזאב נחמה -גיי

לדעתי הוא עדיין גם בהודעתו לא שלם לחלוטין -למרות שכביכול יצא מהארון

Apikachu L

New member
גיי באיזה קונטקסט?

בקונטקסט מסויים גיי זה להט"ב, בקונטקסט אחר זה הומוסקסואל. אז... באיזה קונטקסט?

בדיוק העלו אותו במיוחד בשבילי בפורום השכן

וזה מה שכתבתי שם - אפילו מקריאה רופפת זה הזכיר לי דבר מוכר מאוד - גם בתוך הקהילה עצמה יש המון ביפוביה.
לפני שנה התעניינתי בבחור שהוא בי, ושיתפתי בכך שני ידידים גייז שפגשתי במצעד הגאווה.
התגובות שלהם היממו אותי, הוכיחו לי עד כמה חוסר מודעות לנושא יש גם בקרב כאלה שלהם עצמם יש מיניות שונה.
עיקר התגובות היה, אגב - שאדם שהוא בי תמיד זקוק לחוויות מיניות גם עם המגדר שהוא לא נמצא איתו במערכת יחסים. זאת הדעה הכי נפוצה.
אני מניחה שזה בעיקר כי קשה להבין משהו שהוא לא קוטבי, שנמצא על סקאלה, אנשים אוהבים הגדרות של שחור ולבן.

Apikachu L

New member
לא יצא לי לחוות את הביפוביה יותר מידי על בשרי

מקרב הקהילה הגאה, אולי כי רק לא מזמן התחלתי פיזית ליצור קשר עם הקהילה

אבל כבר יצא לי להתקל בכל מיני דעות מוזרות בקרב סטרייטיםות, אבל יותר אי ידע ואי הכירות עם הנושא.

"אני אוהבת בנות"
"אבל יש לך חבר!"
ואז... רואים איך הגלגלים שלהן (לא יצא לי לצאת בקרב גברים כ"כ) מסתובבים, מסתובבים, ונתקעים לגמרי. רק אחת אולי תבין מתוך 10, וגם אז, לא תטרח לומר את מילת הב'.

לאחרונה שמתי לב שבחברה התקשורתית האופציה של ביסקסואליות היא ... לא קיימת. אם זה גבר - הוא הומו. אם אישה - היא סתם מתלהבת, או לסבית מתכחשת. זה תמיד מפתיע כמה שזה לא רעיון ברור. יש איזו דיכוטומיה מוזרה שאו שאת/ה אוהב נשים, או גברים - וזהו. כל דבר אחד - בי, פאן, או אפילו סתם א-מיניות הם כל כך לא מוכרים וכאשר הם כן, אנשים ממציאים המצאות על בסיס דברים שלא שמעו.

ליזי133

New member
לא הכי קשור, אבל אנשים תמיד מנסים לומר שההחלט

שההחלטה שלך לא נכונה. כלומר- נגיד לאנשים שלא רוצים ילדים אומרים שהם טועים, והם יתחרטו על זה ויבינו כשיהיה מאוחר מידי. כשמישהי לסבית, אומרים לה שהיא מדמיינת ועדו לא בטוחה ומתבלבלת, לא יודעת לגבי גברים, אולי גם... וכשאת/ה בי, אז זה בטוח שאו שאת/ה סטרייט, או שאת/ה לסבית/הומו בהכחשה, או שאת/ה סתם מתבלבלת וחושב מחשבות שגויות ולא נכונות והכל זה בכלל טעות שלך.
בקיצור, עזבו את העולם, תקשיבו לעצמכם. זה מסקנה שכבר הגעתי אליה, כי אי אפשר לרצות את העולם, לעולם תמיד יהיו טענות חדשות ועוד ועוד... אז פשוט לא שמים על מה שאנשים אומרים ומחליטים מה שבאמת טוב לנו.
בכלל, הדברים הכי נפוצים זה לסבית והומו. אנשים מכירים את זה. אין כמעט אחד שלא יכיר. אבל כשאומרים בי, אז זה בטח לא קיים. כמו שהומואים ולסביות גם לא היו קיימים פעם. נכון? נכון שהם לא היו קיימים? זו המצאה של המאה הזאת, מה זה, פעם הם לא היו קיימים (או שהיו מדחיקים הכל מתוך פחד למות או להיכנס לאיזה מוסד סגור בגלל המחלה הנפשית חשוכת המרפא שלהם
) בקיצור, יש רק לקוות שכל השאר (בי, פאן, וכו' וכו') יוכרו יותר אחר כך. כמו שכל הקהילה התחילה בכלל לקבל תשומת לב ויכרות רק אחרי הרבה זמן, ועדיין להרבה א/נשים לא ירדה ההגדרה של 'מחלה'....

Apikachu L

New member
ואם לא מחלה, אז ה"נדמה להם"

שלא לדבר על הדבר הזה שנקאה עיקרון הדווקא, שכאשר מישהו הוא שונה מהאחרים, זה לא כי ככה היא מרגישה, אלא כי הוא עושה דווקא, בשביל לעצבן.

זה כל כך דבילי...

orald

New member
כשאני אתחיל לעשות "דווקא"...

אנשים צריכים להתחיל לפחד.

Apikachu L

New member
אני מעל גיל 20, ועדיין חושבים שזה קטע של מרד

אצלי...

כמו העניין שלי בצמחונות (גם מרד), או זה שאני צובעת את הציפורניים בירוק מידי פעם, שזה בכלל, מרד שמצדיק קולות הקאה כל פעם שאני עוברת ליד...

עיקרון הדווקא בפעולה, אכן אכן.
אה, ולא לשכוח את זה שאנשים באים וצוחקים על פאנבי כבחורות שפשוט מתנשקות בשביל צומי. אין בזה שום דבר רע כמובן, אבל מוזר שאף אחד לא חושב שחלק מהבחורות נהנות מהנשיקה ולא הצומי.

מסכים

עם האבחנה שרוב הציבור רואה רק דיכוטומיה. עברתי את זה על בשרי עם בת זוג שהייתה לי פעם.

למעלה