אורלד, כמה אלים אני עוד אכיר?
הלסבית הוא אל, ועכשיו גם את? והחתול של האהי"ב הוא גם אל בפני עצמו... אלה, כמה עוד אלים בגוף בשר, כמה?!
מזל שאת גם קומקום. את קומקום סגול, נכון?
אני נכנסת כאן לתחום של לא פוליטיקלי קורקט, אבל...
יוצא שאת סוג של ניסחת את מה שאני חשבתי במידת מה כבר זמן מה (מוזר, הא?). יש הגדרות שהן גמישות ואפשריות למשחק - ויש את העניין של יציאה מהארון. יצא לי לקרא (בויקי?) על זה שליציאה מהארון יש שלב שבו האדם/ית צריךה לקבל את עצמה/ו כזהות שלה קודם כל...
אני לא יודע לגבי זאב נחמה (גיליתי על קיומו רק בעקבות הבלאגן שקם בנושא) - אבל כאשר אדם בא לחקור את המיניות שלו עצמו - והוא מגלה משיכה מינית ו/או רגשית לאנשים יותר ממגדר אחד, אז התשובה עבורו היא אחת. אנחנו כולנו (רובינו) כאן לא באנו כי בהכרח בחרנו להמשך ליותר ממגדר אחד - אלא כי ככה אנחנו.
אישית, יש לי תחושה קצת לא נוחה מלבוא לומר לאנשים בפרצוף "את/ה נמשךת לאנשים מיותר ממגדר אחד? את/ה בי!", אבל - ובכן, זה נכון...
אבל עניין ההזדהות הוא תהליך שעל האדם לעבור לבד, החקירה שלו צריכה לעבור דרך עצמו ולא דרכינו.
אני יכולה לנסות להזדהות כג'ינג'ית איטרת יד ימין - אבל אני ברונטית (יש הטוענים כי בלונד כהה... אבל נראה לי שלא...) איטרת יד שמאל. זה
מה שאני(או זה הגוף שלי). עכשיו, אני לא אבוא אל הברונטיות הטוענות לג'ינג'י ואומר להן - לא, אתן ברונטיות. יש להן סיבה טובה להזדהות כג'ינג'יות. אולי הן מפחדות מתגובת הסביבה, אולי זו דרכן לתשומת לב (וזה לא דבר רע!), אולי הן אפילו היו רוצות להיות כל כך שהן מוכנות להזדהות ככאלו. אני לא אבין לעולם למה הן עושות זאת, אבל אקבל זאת (אלא אם הן באות ופוגעות באנשים בגלל ההזדהות שלהן, תרחיש קצת מוזר - אני מודה, אבל יש הרבה דברים מוזרים שעשויים לקראת).
אם פאנבי רוצים להזדהות כסטרייטים - שיבושם להם. כל עוד הם לא באים ופוגעים בשם ההזדהות הזו באנשים אחרים, לא אכפת לי. הם יעברו את תהליך הקבלה של מי שהם (אם בכלל) בקצב שלהם.
אני לא המוציא פאנבי מהארון (נשמע כמו ברכה|דתי|
), כשיש להם סיבה להשאר בו.
ספקולציה על זאב נחמה: ביסקסואליות היא מילה נורא לא מקובלת בחברה, חשיבה מאוד לא ידועה, ובכלל, מבלבלת. יש סיכוי שזאב נחמה מעדיף לא להתעסק עם ההגדרות אלא מניח שכולנו נבין לבד אם הוא בי, יש מצב הוא אמר והמראיין הכחיש בזכרונו שהוא אמר (מזכיר לי קצת את ההודעה למטה בביקטואליה, על בי אחד שפנה לעצה הנוגעת לחיי המין שלו, ועונה התשובה התעלם לחלוטין מהסוגיה, ולכל היותר כתב - נטיות הומוסקסואליות. יופי, מה השגת בזה?), או אפילו לא האמין ולא רצה לרשם. אולי זאב נחמה לא מכיר את המושג, אולי הוא לא אוהב את המושג, אולי הוא בכלל אנטי מושגים.
האם הוא בי ב"אופן הקליני"? לפי מה שכתוב בעיתון, נראה שכן. למה מילת הב' לא כתובה בכתבה? אין לדעת.