סיכום שבועי

bimbo.

New member
אם היא תחליט להביא אותם לחצר שלך,

היא בפרוש לא תתחשב בזכותך להכיר בהם או לא.
ואת מלך סיאם סרסי מה שיותר מהר. הוא לא יחכה לך.
ידוע שלמלך סיאם היו המון ילדים.

לתשומת לבך

עם זה אין לי בעיה.

עקרון חתולי רחוב מתקבלים בברכה בגינה שלי. את כניסתם לגינה אי אפשר למנוע ויש בהם תועלת - כשיש חתולים אין עכברים. ואפילו יש תמיד קערה עם מים טריים על הגדר ובכל שעות היום והלילה תמצאי אצלי לפחות חתול רחוב אחד מבסוט וכך היה בכל השנים שאני כאן (אחרי שהכלב מת...).
אני רק לא מאכילה, כי לא בא לי על התלות והאחריות הזאת וגם הנכדים שלי יצטרכו לפרנס את עצמם ככל חתולי הרחוב.

bimbo.

New member
רצית כנראה לכתוב את המלה "בעיקרון" וה"ב"

נשמטה לך.

Sigal H

New member
ביומיים איחור, גם אני

הטוב של השבוע: השיקום מתקדם נהדר. המילים הרבה יותר זורמות, בעיקר בכתיבה. אני מציירת בקשקושים כיפיים, פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל, עובדת על דיוק, עבודה ברצף ואחיזה נכונה. עדיין לא רואים הרבה שיפור, אבל הוא יבוא. והמתמטיקה אהובתי, שוב יש זמנים שיותר נוח לחשב ביד או בראש מאשר במחשבון, כולל נגזרות ואינטגרלים והדברים החמודים האלה. בחיי, לא פעם התחשק לי לקחת את עצמי לריקוד ניצחון - אני מצליחה! מצליחה!!!

הפחות טוב של השבוע: כרגיל, שגרה.

מאכל השבוע: עוף בלימון.

סרט/סדרת השבוע: סטפ אפ. סרטים של שנות התשעים כל כך הרבה יותר נוחים לעיניים.

ספר השבוע: ארבעה ביתם וגעגוע / אשכול נבו. קריאה שנייה או שלישית, כמה אנושי ופיוטי ורגיש.

בילוי/ יציאת השבוע: יום שני (שעבר, לא היום), רמב"ם, גנטיקאי. הוא עדיין רוצה בדיקות גנטיות, כי אני לא בדיוק נופלת למשבצות המסודרות והוא לא יודע איך לאכול את זה. אני כבר הפסקתי לחפש את ה-תשובה, ה-אבחנה. את הכוחות אני שומרת פשוט לחיות את היומיום בשמחה.

תוכניות לסוף השבוע: הייתה הפסקת חשמל כללית מתוכננת לחצי יום, אבל לי יש גנרטור גיבוי אז ארוחת צהרי-שבת הייתה אצלי. והכלבונת מתחילה להתרגל לבית שלי כמקום שהייה ולא רק כביקור באמצע הטיול!

שיהיו לנו ימים שטופי חיוך, וגשם ושמש בעיתם

סיגל

bimbo.

New member
סיגלי, כיף לקרוא שהעניינים משתפרים.

ואני מקווה שהמתימטיקה תחזיר לך אהבה ותחזור מהר לשמח אותך.

ויופי לך שיש לך כלבונת. הכלבים שלי הם ממש "משככי כאבים". אני נהנית בחברתם ומצליחה קצת לשכוח.
איך קוראית לכלבונת?

וחוצמזה - אפשר לקבל מתכון של עוף בלימון?

Sigal H

New member
אני קוראת לה פוז'יטה

למרות שזה לא השם הרשמי שלה (פוז'יטה זה אפרוחית בספרדית). בחורף הקרוב ימלאו לה 9 שנים. כשגרתי עוד בבית ההורים היא הייתה ישנה איתי בחדר, וכשקיבלתי חדר עצמאי בקיבוץ היא באה איתי לשם. אבל אח"כ המצב התדרדר ולא יכולתי לדאוג לה כמו שצריך אז היא חזרה להורים ומאז אנחנו נפגשות אצלם בארוחות שבת או כשמוציאים אותה לטייל באיזור. עכשיו, עם בעיות הנשימה, כבר לא עומד על הפרק יצור פרוותי שמנשיר בכל הבית, אבל לאהוב אפשר תמיד.

המתכון מצורף. לצערי אני לא זוכרת מאיזה ספר הוא נלקח, אחרת הייתי מביאה קרדיט כראוי. תהני

למעלה