סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

טוב, אני אתחיל לשם שינוי

וברשותכם, לא ממש לפי הסדר, אם לא יצליח לי.
הטוב של השבוע: אני לא בטוחה שאני יכולה לומר מהו. אבל אני מאמינה שהיה השבוע טוב יותר מהשבוע הקודם. משהו בתחושה הכללית שלי, שאני ממש מנסה שתירגע, ותהיה פחות לחוצה, ומודאגת מכל הדברים שקרו בחודשים האחרונים.
אולי אפשר להכניס לכאן גם את הביקור שלי אצל הרופא שלי, שהוא איש מעודד ומכיל. וזה לא פחות חשוב.

הפחות טוב של השבוע: הרופא זיהה שיש החמרה במצב של הרגל. החמרה שכבר רואים בעין, כולל זה שיש שוב הבדלי טמפרטורה של יותר משתי מעלות בין הרגליים. זה אומר שמצב העצב פחות טוב, ומצב זרימת הדם כנראה פחות טובה. זה לא משמח. אבל מצד שני, יש בזה משהו טוב, כי זה לפחות מוחשי, ולא רק "כואב".
מה שעוד לא ממש שמח הוא שהגענו שוב לקצה יכולת הטיפול מבחינה תרופתית, ובוודאי מבחינת הפעולות הפולשניות. אז.. ההכרעה בעניין הקנאביס צריכה להיות ממש בקרוב.
וכמו שכתבתי למטה לסיגל, אני בהתלבטות גדולה מאוד בעניין הזה. מה גם, שאני צריכה להחליט אם לנסות שוב את התרופה החדשה שנתנו לי, ואני לא יודעת כבר מה נכון לעשות...
ואולי עוד משהו אחד שאפשר להכניס לכאן הוא - ששוב אין לי רופא בקופ"ח.
כן, יש מין עניין לא ברור בקופה שלי שהם לא מעסיקים רופאים משלהם, אלא חותמים כל מיני חוזים לא ברורים עם בתי חולים אחרים, ובכל פעם בא רופא מבית חולים.
העניין הוא שעד עכישו היה לי רופא קבוע, שידתי מתי הוא בא, ולפני כשנה הוא הפסיק לבוא, כי הפסיקו את החוזה עם בית החולים שלו. והבאיו בית חולים אחר.
אבל .. כן כן, לפני שבועיים הודיעו שהפסיקו את החוזה עם הרופא החדש.
התוצאה, שוב אין לי רופא.
מבאס. אין לי כוח ללכת שוב לעוד מישהו חדש ולספר לו את כל מה שעבר עליי בעשר השנים האחרונות.

מאכל השבוע: נדמה לי שהסלמון ברוטב טריאקי שהכנתי לשבת מקבל את התואר הזה הפעם.

סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי אפילו את האנטומיה... לא יכולה לדווחעל משהו כזה.
חייבת לעשות יס מקס. אחרת לא מצליחה לזכור מתי התכניות שאני אוהבת משודרות. ממש בעייתי נהיה העניין עם הזיכרון שלי.

ספר השבוע: מובן שאין.

בילוי/ יציאת השבוע: "בילוי" זה לא, אבל .. הייתה לנו האזכרה של ה-30 של הדודה שנפטרה.
לפחות זה מאחורינו. לא היה פשוט.

תוכניות לסוף השבוע: עבר....

מה שאני רוצה להוסיף כאן עוד זה תודה לכל מי ששולח מסרים ומעודד אותי מאחורי הקלעים או שואל לשלומי שם.
אני ממש מצטערת שאינ לא עונה בימים האלה בצורה סדורה. אני עוברת באמת ימים קשים מאוד מאוד. מקווה שבקרוב מאוד התקופה הזאת תיגמר.
תודה שאתה פה!

תודה רבה. את מותק.

כן, קשה. ולא משתפר בינתיים, אלא בינתיים נהיה עוד יותר גרוע, מתברר, שככל שכואבת לי יותר הרגל הפגועה, מיתוספים גם עניינים לרגל הטובה, כי היא נושאת עוד ועוד משקל. וזה לא כיף.
אבל.. יהיה יותר טוב.
בוודאות!

bimbo.

New member
ימים יקרה, מאוד הצטערתי לקרוא ההרעה שחלה ברגל

ועל כך שהמצב עם הרופאים הוא כמו נדנדה.
אני פשוט לא מבינה, איך משאירים אנשים במצבך ללא עזרה.
ברור שהרגל השנייה נפגעת כי כל המשקל עליה.

אני מקווה לשמוע ממך בקרוב מאוד שמצאו טיפול מתאים ושהסבל שלך הוקל.
בנתיים אני שולחת מליון
ופרחים

פנינה21

New member
אחרי יום עבודה ארוך

הטוב של השבוע:
אני כשירה לחזור למקצוע שלי - עכשיו עובדים על איך ומתי
המנחה שלי באוניברסיטה שלח לי הוראות לסמנריון אז פיניתי את מחר לעבוד על זה
ואני והבן זוג החדש (נא להירגע 3 שבועות והוא לא רצה לפרסם) אכלנו צהורים עם אבא שלי אתמול ו
הכרזנו על עצמנו במערכת יחסים עם שיא של כמעט 30 תגובות והודועת תמיכה בפייסבוק-כן רדוד לגמרי אבל עשה לי ממש טוב.
לימדתי השבוע לשון לבגרות וזה דווקא לא כל כך קשה והיה אפילו נחמד

הפחות טוב של השבוע:
העוגה שהייתה היום במשמרת הכילה
ונשברתי כמובן ואכלתי רק קצת ועכשיו כואבת לי הבטן זוועה- ואמא שלי אמרה שזה טוב כי עכשיו אני לא אשבר פעם הבאה.

מאכל השבוע: אני מנסה להעלות תמונה -תבשיל של אורז עדשים גזר גמדי ובצל - שכבות שכבות ובישול ארוך .

סרט/סדרת השבוע: אין לי מושג עבדתי יותר מדי הבוע

ספר השבוע: כרגיל הספרים של הלימודים

בילוי/ יציאת השבוע:אכלתי אתמול צהורים במסעדה איטלקית היה ממש כיף

תוכניות לסוף השבוע:הייתי בעבודה

משמח!!

ספרי על החזרה למקצוע.
ו.. בטח שללמד לשון זה כיף. זה ידוע! וגם ללמוד! (בתנאי שיש מורה טובה).

ותתחדשי על הבנזוג החדש. ממש ממש ממש משמח.
כשתהיי בשלה לזה, אשמח לשמוע איך הוא מגיב למצבך הכללי.

פנינה21

New member
תשובות תשובות תשובות

אז ככה:
אני מקווה שאני אקבל עד סוף השבוע תשובה חיובית ואחזור לאותה חברה שעבדתי בה עד מאי. אני ממש מקווה ולא יודעת מה יקרה אם זה לא יאושר ...

הבן זוג לדעתי עוד לא לגמרי מבין
למרות שאמרתי וסיפרתי הכל - אני חושבת שהוא עדיין לא מבין בדיוק את הבעיה ובעיקר עדין לא מבין שהוא לא מבין..
מדי פעם אני אומרת לו שהוא עוד לא מבין כי לפעמים זה קצת מפריע לי אבל הוא ממש משתדל להיות בסדר ואני חושבת שרק אחרי שיעבור השלב הזה שהוא מסתובב עם חיוך ענקי כמו חתול ליד הר של שמנת- אז הוא יתחיל להבין.

bimbo.

New member
אופונת, ברכות מקרב
על חזרתך

לעבודה וללימודים, ועל בנזוג חדש.
שיהיה לכם רק טוב

bimbo.

New member
סליחה סליחה סליחה!! התכוונתי לברך את

פנינה. מקווה שכעת לא טעיתי.

השבוע שלי:

הטוב של השבוע:
לקחתי את הילדים לבדיקת עיניים. המצב של הבת השתפר פלאים והבן - הסתבר שהראיה שלו לרחוק לא טובה והוא זקוק למשקפיים. אז למה זה טוב? כי זה מסביר את כאבי הראש שהיו לו לאחרונה וגם כל מיני תקריות התנהגות. זה יותר טוב מהסרטים שרצו לי בראש... (ויפה לו בטירוף!)

הפחות טוב של השבוע:
לסוזוקי יש חברה... פחתולה צעירה (דווקא יפה) והוא עסוק בה כל היום וכל הלילה. אני חייבת לסרס אותו בקרוב.

מאכל השבוע:
עוגה בחושה עם ריבה שהכנתי כי חשבתי שיבואו חברים ביום שישי אחה"צ. בסוף לא באו ואני "נאלצת" לאכול אותה בעצמי.

סרט/סדרת השבוע:
תכנית אפיה של מירי ארזי ("מתוקה"). מעצבנת נורא.

ספר השבוע:
"קארי" של סטיבן קינג. זה הספר הראשון שהוא כתב ורק עכשו יצא בעברית. כנראה בגלל שעשו רימייק לסרט משנות ה-70.

בילוי/ יציאת השבוע
ארוחה משפחתית בשבת שנגמרה בצעקות (לא שלי) שכל השכונה שמעה.. זה מצחיק אותי שאנשים מגיעים למצבים כאלה עם האנשים הכי קרובים להם. רק מי שאין לו משפחה יכול לראות כמה זה מיותר...

שיהיה שבוע טוב!

מבינה את זה

לפעמים יש דברים שאנחנו בכלל לא מבינים את הקשר ביניהם, ואחרי שמוצאים אותו, הכול כל כך פשוט.
שמחה שמצאו לו את הצורך במשקפיים כבר עכשיו. לפחות לא יהיה לו קשה להסתגל מאוחר יותר בחיים לזה
(אני לא מצליחה עד היום...
)
שלחי תמונה של הפחתולה החדשה. מעניין מי מצאה חן בעיניו

היא פרגית צעירה! נראית לי בת שנה בערך ונראה

לי שהוא קטף את בתוליה..

הוא מסתובב איתה כל הלילה ובשש בבוקר מביא אותה הביתה בכוונה להזמין אותה לארוחת בוקר, אבל כשאני מתקרבת לחלון היא בורחת אחורה ומסתכלת עליו נכנס הביתה.
ניסיתי לצלם את זוג היונים ביחד, אבל היא כמובן ברחה... אז קבלי תמונה של הבייגלה לבד

אחי אמר שהוא נראה כמו שרימפ עם פרווה

bimbo.

New member
אופונת, אם את לא רוצה גורים בבית,

הזדרזי לעקר אותה. ואולי תוכלי להזמין לוכדים מצער בעלי חיים שיתפסו אותה בשבילך.
אצלנו העירייה עשתה מבצע סירוס (ללא תשלום). הם לכדו את החתולות, סירסו והחזירו אותן.
כעת שקט לנו.
בכולופן, נראה שסוזוקי הוא גבר לעניין.

אני לא אחראית עליה..

אם יהיו לה גורים היא תגדל אותם כמו כל החתולות ברחוב ותהיה חד-הורית. אני, כל אופן, לא מתכוונת להכיר ב"נכדים" שלי..

דווקא מעקרים אצלנו בעירייה, אבל נראה לי שהיא עדיין לא עוקרה, כי היא צעירה והאוזן שלה לא חתוכה.
את מלך סיאם, לעומת זאת, אני מתכוונת לסרס בקרוב.

למעלה