טוב, אני אתחיל לשם שינוי
וברשותכם, לא ממש לפי הסדר, אם לא יצליח לי.
הטוב של השבוע: אני לא בטוחה שאני יכולה לומר מהו. אבל אני מאמינה שהיה השבוע טוב יותר מהשבוע הקודם. משהו בתחושה הכללית שלי, שאני ממש מנסה שתירגע, ותהיה פחות לחוצה, ומודאגת מכל הדברים שקרו בחודשים האחרונים.
אולי אפשר להכניס לכאן גם את הביקור שלי אצל הרופא שלי, שהוא איש מעודד ומכיל. וזה לא פחות חשוב.
הפחות טוב של השבוע: הרופא זיהה שיש החמרה במצב של הרגל. החמרה שכבר רואים בעין, כולל זה שיש שוב הבדלי טמפרטורה של יותר משתי מעלות בין הרגליים. זה אומר שמצב העצב פחות טוב, ומצב זרימת הדם כנראה פחות טובה. זה לא משמח. אבל מצד שני, יש בזה משהו טוב, כי זה לפחות מוחשי, ולא רק "כואב".
מה שעוד לא ממש שמח הוא שהגענו שוב לקצה יכולת הטיפול מבחינה תרופתית, ובוודאי מבחינת הפעולות הפולשניות. אז.. ההכרעה בעניין הקנאביס צריכה להיות ממש בקרוב.
וכמו שכתבתי למטה לסיגל, אני בהתלבטות גדולה מאוד בעניין הזה. מה גם, שאני צריכה להחליט אם לנסות שוב את התרופה החדשה שנתנו לי, ואני לא יודעת כבר מה נכון לעשות...
ואולי עוד משהו אחד שאפשר להכניס לכאן הוא - ששוב אין לי רופא בקופ"ח.
כן, יש מין עניין לא ברור בקופה שלי שהם לא מעסיקים רופאים משלהם, אלא חותמים כל מיני חוזים לא ברורים עם בתי חולים אחרים, ובכל פעם בא רופא מבית חולים.
העניין הוא שעד עכישו היה לי רופא קבוע, שידתי מתי הוא בא, ולפני כשנה הוא הפסיק לבוא, כי הפסיקו את החוזה עם בית החולים שלו. והבאיו בית חולים אחר.
אבל .. כן כן, לפני שבועיים הודיעו שהפסיקו את החוזה עם הרופא החדש.
התוצאה, שוב אין לי רופא.
מבאס. אין לי כוח ללכת שוב לעוד מישהו חדש ולספר לו את כל מה שעבר עליי בעשר השנים האחרונות.
מאכל השבוע: נדמה לי שהסלמון ברוטב טריאקי שהכנתי לשבת מקבל את התואר הזה הפעם.
סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי אפילו את האנטומיה... לא יכולה לדווחעל משהו כזה.
חייבת לעשות יס מקס. אחרת לא מצליחה לזכור מתי התכניות שאני אוהבת משודרות. ממש בעייתי נהיה העניין עם הזיכרון שלי.
ספר השבוע: מובן שאין.
בילוי/ יציאת השבוע: "בילוי" זה לא, אבל .. הייתה לנו האזכרה של ה-30 של הדודה שנפטרה.
לפחות זה מאחורינו. לא היה פשוט.
תוכניות לסוף השבוע: עבר....
מה שאני רוצה להוסיף כאן עוד זה תודה לכל מי ששולח מסרים ומעודד אותי מאחורי הקלעים או שואל לשלומי שם.
אני ממש מצטערת שאינ לא עונה בימים האלה בצורה סדורה. אני עוברת באמת ימים קשים מאוד מאוד. מקווה שבקרוב מאוד התקופה הזאת תיגמר.
תודה שאתה פה!