סרטי השבוע

RoyceGracie

New member
שלי

Snitch.2013
סרט חמוד מאד עם דה רוק. מסופר על בחור שהבן שלו נכנס לכלא והוא עושה הכל כדי להוציא אותו, כולל להשתתף בעסקאות סמים.
אהבתי יחסית לסרטים אחרים של דה רוק. מרגיש שהעלילה קצת שחוקה ושראיתי את הסרט הזה מליון פעם כבר בווריאציה של גרסאות.

The King's Speech
פעם שניה שאני רואה את הסרט הזה. ובפעם השניה שאני ממש ממש נהנה. הומוריסטי, מרגש, מעניין, סיפור אמיתי. סרט מעולה על המלך הבריטי במהלך מלחמת העולם השניה שסבל מגמגום והקשר שלו עם התרפיסט הבלתי רגיל שלו. משחק מצויין של כל השחקנים הראשיים.

The.Heartbreak.Kid
סרט חמוד ממש עם בן סטילר על בחור שכבר לחוץ להתחתן, בירח הדבש שלו דברים הופכים לבעייתיים וקורים כל מיני דברים. סרט דרמה-קומדיה כאילו שגרתי סטייל מליון אחרים שראינו אבל עם טוויסט פריקי מגניב. האבא של קארי מ"מלך השכונה" משחק שם והוא מצחיק לאללה. סרט טיפה יותר בוגר משאר הסרטים בז'אנר. אהבתי.

I'm.Not.There
פעם שניה שאני מנסה לראות את הסרט ופעם שניה שנרדמתי דיי בהתחלה...

Fargo [1996]
גולת הכותרת של השבוע שלי, סרט מדהים לטעמי, מלא בדקויות ואפלוליות וסצנות מעניינות כמו שהאחים כהן יודעים לעשות. ממש נהנתי לראות את הצד הצפוני של ארה"ב, את הקור, את האפלוליות (אולי כי אני עובר לשם ללמוד חצי שנה בעוד כמה זמן אז נורא מעניין אותי לראות איך זה).

Centurion
הגעתי לסרט הזה בעקבות חיפוש אחר הביטוי "best ancient times movies",
התאכזבתי לגלות שצדקתי ויש מעט מאד סרטים על התקופות של אז שהם טובים. זה עוד סרט על פלוגה רומאית שנתקלת בברברים ואז מתחילים מרדפים ועניינים ולאנשים נחתך הלשון והגיבור כמובן פוגש עלמת חן שחיה לבד ביער ומצילה את חברים שלו.... לא מומלץ

Murdock18

New member
טריוויה: האבא של קארי ממלך השכונה

הוא אבא של בן סטילר במציאות. ואגב, לא הייתי מגדיר את "אשת החלומות" כדרמה-קומית, אלא כקומדיה. הסרט הזה מצליח להצחיק אותי בכל פעם מחדש, למרות שהוא לא נחשב מוצלח במיוחד.

RoyceGracie

New member
לא !! באמת ??? הוא אבא שלו ????

והוא הכניס אותו לשואו ביזנס ??

BlackUnicorn

New member
דווקא הלכת למלך השכונה? הוא ידוע דווקא

מסיינפלד...
וכן, זה ידוע :) הם די דומים אפילו אם מסתכלים טוב.

GK_FF

New member
מסכים על סנטוריון, אנא לנסות.................

את הסרט Valhalla Rising.

ולדעתי האישית, גם אלכסנדר.

Optimus_Prime

New member
סנטוריון גדול!

אלימות גורית בטירוף וסוף סוף סרט שמציג חיילים כחיילים - אלימים, גסים ובהמיים. לא כאציליים וגיבורים. דווקא אהבתי את הזווית הזו...
בקשר לואלהלה רייזינג רק מההמלצות עליו פה בפורום אני מתכנן לקנות אותו אבל היו לי כבר פעמיים בעיות עם המשלוח.. עוד אצפה בו

Murdock18

New member
קנייה עיוורת? אתה עושה את זה בתדירות גבוהה?

נדיר שאני לוקח את "הסיכון" הזה, אפשר לספור על יד אחת סרטים שקניתי על סמך המלצות בלבד.

Optimus_Prime

New member
זה די פשוט

אני לא מוריד סרטים בכלל אז כדי לנסות סרטים חדשים יש לי אפשרות של קולנוע, טלוויזיה או רכישה. לרוב רכישה היא יותר זולה (בשלל אתרי אינטרנט) ולרוב אני גם יודע מה אני אוהב, פחות או יותר. מתוך מאות הסרטים שרכשתי אני מניח שיש 2-3 שנפלתי חזק איתם (עד כדי כך שלא המשכתי לראות אותם עד הסוף, שזה נדיר אצלי) , אבל כל השאר הם הימור בטוח

RoyceGracie

New member
עצם ההוצאה הכספית הופכת את הסרט לטוב יותר

הרי כשמשלמים משהו ומשקיעים בו מאמץ (שהוא נגזרת של כסף) אז מן הסתם שהטעם מתוק יותר כשצופים בו.

שלא כמו להוריד סרטים שאפשר כמו זבל, קליק פה וקליק שם ויש סרט אז אין שום פאקטור נוסף מלבד הסרט עצמו.

ד"א, אני חושב שהווילהלנה רייזינג זה סרט גרוע, לא הצלחתי להבין מה קורה שם לעזזל והסרט כמעט חסר עלילה

Optimus_Prime

New member
זה נכון,

אבל שיקולים פסיכולוגים אפשר לדחוף כמעט לכל דבר.
ההתנגדות שלי להורדת סרטים היא אידיאולוגית/חוקית/תרבותית ומיליארד נימוקים שאין לי כח לפרט עכשיו, אבל אחד מהם הוא דומה למה שכתבת - בתקופות שהורדתי (ואני עוד מותיקי ההורדות בFTPים למיניהם בשנות ה-90) אז הרגשתי שזה ממש מוזיל את המשמעות - הייתי מוריד מאות סרטים והרעיון של "סרט" קיבל ערך זול יותר מבחינתי.

אני אנסה את והלהלה רייזינג, ואז אני אכתוב מה דעתי

Murdock18

New member
זום אין, דרושה חברה לסוף העולם, אבדון.

"זום אין" (2008). סרט אימה מחורבן. עלילה שראינו בערך במיליון סרטי אימה אחרים, שגם הגרועים בהם מתעלים על הנ"ל. פיכסה של סרט, גרוע מכל הבחינות. 1/10.

"דרושה חברה לסוף העולם" (2011).
סרט חמוד להפליא בכיכובו של סטיב קארל וקיירה נייטלי. משעשע למדי, מעביר את הזמן, מצליח לרגש לעיתים גם ברגעים היותר דביקים שיש בו ובמיוחד באלו שלא. מתאים לצפייה גם בזוג, אולי אפילו עדיף. פחות מתאים לצפייה עם החברים. 7/10.

"אבדון" (2013).
סרט מד"ב שאפילו לא בא לי לפרט עליו, משום שהוא פשוט מורכב מהרבה סרטי מד"ב אחרים וקשה לי להתייחס אליו ברצינות או כאל יצירה בפני עצמה. כולו ספק מחוות, ספק חוסר מקוריות שגובלת בגניבה בוטה. אחלה אפקטים, טום קרוז הוא טום קרוז... סרט צפוי להפליא וחוסר מקרויות מבחיל, עם טוויסטים מטופשים וצפויים כאמור. ובכל זאת, סביר מספיק אם אין לכם משהו אחר לראות. 6/10.

למעלה