סרטי השבוע

yaeli54

New member
ממליצה לך לקרוא את הספר לפני שהסרט יוצא

מזכיר קצת את משחקי הרעב ברעיון של ילדים\בני נוער שנתקעים זה עם זה,
אבל הרבה יותר מדהים.

timboy123

New member
אתמול בערב ראיתי שוב את 'האביר האפל',

כדי להפיג את השממה.

אין באמת מה להוסיף, 10/10 בעיני, מאוד-מאוד קרוב ל'127 שעות'...

אקשר ל'ביקורת' שלי עליו כן באחד מסרטי השבוע הקודמים, לפני זמן יחסית לא רב-

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=65&messageid=168285919

בנוסף, בחמישי הקרוב אראה את 'פלאות'.
ואני מאוד מקווה שאחותי הקטנה (12) שעם כל כמה היא חמודה נחמדה וכו'-לראות איתה סרטים זה פשוט סיוט, לא תדבר (לפחות לא הרבה) הפעם במהלך הסרט.
אני מקווה שהשיטה שלי של לאיים עליה שאם היא לא תעשה זאת אני אשלח אותה לחדש של מ. נייט שאמלאן תוכיח את עצמה.

Murdock18

New member
אחלה איום, היה עובד עליי בוודאות.

אני לגמרי מסכים עם הביקורת שלך על "האביר האפל". ואגב, נולאן הוא הבמאי האהוב עליי גם כן.

mrpink3

New member
מטען הכאב,סיפור פשוט,כביש אבוד,ההחלפה

מטען הכאב - סרט מעולה. ההשוואה הבלתי נמנעת היא לכוננות של שחר, של אותה במאית ובעל אותה מהות, ו'מטען הכאב' לוקח אותו במיילים.

סיפור פשוט - לא אהבתי כל כך. השחקן הראשי יוצא מן הכלל.

כביש אבוד - סרט מדהים. אני אפילו לא רוצה להבין מה זה אומר, פשוט חוויה מדהימה.

ההחלפה - ההתחלה טרחנית אבל ככל שמתקדמים זה רק משתפר.

timboy123

New member
את 'ההחלפה' אהבתי מאוד.

'כוננות עם שחר' מעולה בעיני, וכבר מזה זמן רב שאני רוצה לראות את 'מטען הכאב', ואם הוא עוד יותר טוב ממנו-אני צריך גם לעשות את זה כמה שיותר מהר.

AsafA55

New member
אני הפוך לחלוטין ממך

מטען הכאב היה טוב מאוד,אבל אני חושב שהוא התיימר יותר מדי,כמעט קפץ מעל הפופיק.
סיפור פשוט היה אחד הדברים הכי יפים וטהורים שראיתי מימי.
אני חייב להיות נדוש ולומר שזה סיפור פשוט,מקסים וההיפך הגמור מכל היומרות שמנסים לעשות היום,פשוט נהדר.

את כביש אבוד לא ראיתי,אבל סקרנת אותי.

ואת ההחלפה אהבתי מאוד,אני מסכים הוא אולי מעט מנסה יותר מדי בהתחלה,אבל כמכלול הוא עשוי מצויין,אנג'ילנה מצויינת (חבל שהיא לא עושה עוד דברים כאלה) וקלינט איסטווד מביים את אחד הסרטים הטובים והפחות מוערכים שלו.

Optimus_Prime

New member
מה היה כ"כ טוב במטען הכאב?

באמת, תפרט קצת ברשותך, אני מצאתי אותו סתמי לחלוטין.
כוננות עם שחר סרט מעולה ואחד הטובים שראיתי בשנים האחרונות, אגב. והוא ההוכחה שכדי ליצור סרט אקשן/מתח טוב אין צורך בפיצוצים או בעלילה מהירה. אפשר גם לאט ובטוח, וזו נקודה ש"מטען הכאב" נכשל לדעתי.

סיפור פשוט מדהים ואגב, הסיפור האמיתי של ריצ'רד פרנסוורת שמשחק את השחקן הראשי עוד יותר מדהים (כמדומני הוא בכלל פעלולן שהמשיך להיות שחקן, וצילם את הסרט כשהוא חולה במחלה סופנית, נפטר מספר מועט של חודשים אחרי יציאת הסרט).

Murdock18

New member
פרט טריוויה מעניין

ובהחלט סיפור מדהים. יהי זכרו ברוך.

סרט וסדרה

- ראיתי בפעם הראשונה את "לא קיים", חוויה מאוד מיוחדת שלא יצא לי לחוות עוד מעולם כשצפיתי בסרט. ממליץ בחום אם אתם במצב רוח המתאים.
- אחותי השלימה את משחקי הכס ולקחתי את זה כהזדמנות לעשות מרתון צפייה חוזרת של כל העונות לפני פרק 9 של עונה 3 שסביר להניח הולך להיות הטוב בסדרה עד כה. מסקנות: בעונה הראשונה העלילה היא הכי טובה, מבחינת הקצב, בניית המתח, הקונפליקטים וכו'. העונה השלישית הכי איכותית מבחינת הדיאלוגים, המשחק והעומק של הדמויות. העונה השנייה היא שילוב ויש לה את הפרק הטלוויזיוני הכי גדול שראיתי ביחד עם פרק 11 בעונה 4 של שובר שורות (בלאקווטר). אם אני צריך לבחור את העונה הכי טובה (ואני צריך, כי כזה אני) הבחירה שלי היא עונה 3, גם כי אני יודע מה הולך לבוא וגם כי זאת העונה שבה הרגשתי שאני באמת אוהב את הדמויות ושהן בני אדם לכל דבר ועניין, עם אינטרקציה מרתקת עם הסביבה שלהם. אה כן, ובעונות 2-3 הסדרה הזאת מאוד מצחיקה, כמעט יותר מכל דרמה אחרת שראיתי. בכל אופן, על אף שהספרים טובים יותר, זאת סדרה פשוט גדולה נקודה.

Murdock18

New member
תוכל להרחיב על "לא קיים"?

לא מצאתי פרטים על הסרט, עפ"י השם שנתת.

Murdock18

New member
בתור אחד שלא התלהב יותר מדי

מטרילוגיית "שר הטבעות", אני חייב לציין שממש נהניתי מ"ההוביט". אני מסכים שהיה אפשר לקצר אותו בלא מעט, אבל הוא מהנה מאוד למרות אורכו.

Colfax

New member
"לא התלהבת יותר מדיי מטרילוגיית "שר הטבעות"?

זה ממש לומר דברי כפירה. היתכן שיש אנשים שלא יצאו מגדרם נוכח הסרטים הארוכים והמשמימים האלה?

למעלה