וארחיב על כך...
בינתיים מדובר בשנה חלשה מאוד בעיני.
מאז ינואר לא היה שום סרט שבאמת הרגשתי צורך ללכת לקולנוע בשבילו (ואני באמת לא חושב שזה קרה מאז, במחשבה לאחור) חוץ מ'טראנס' שגם הוא היה די מאכזב. גם על אייסמן די שמתי עין, אבל לא באופן מוחלט.
הסרט היחיד כרגע שבאמת מעניין אותי, ובעצם בכל השנה הזאת (פרט לדג'אנגו) הוא MAN OF STEEL. ואליו אני מחכה מאוד, וחסר לו מאוד אם יאכזב (בבקשה תחסכו ממני את הדיון של להנמיך ציפיות כי מדובר בזאק סניידר, כי כבר הייתי ותף להמון כאלה והם פשוט חוזרים על עצמם. וכן, אני מנמיך ציפיות).
שבוע הבא אני אראה את 'פלאות', אבל גם זה כמסגרת המסורת של לראות סרט ביום ההולדת שלי, אני בכלל לא בטוח שהייתי הולך במיוחד לראות אותו סתם ככה.
והאמת? חוץ מMOS, אני לא רואה שום דבר ששווה לחכות לו בעתיד.
את סטארטראק הראשון לא אהבתי, על האשליה, סרט שגם ככה לא מאוד חיכיתי לו, הבנתי שיש ביקורות לא מרשימות במיוחד, על אף שציפיתי ממנו להיות איזה סרט מרענן כזה, אם יצא לי אולי אראה את 'הפרש הבודד', כאחד ששודדי הקאריביים הם הסרטים שקירבו אותו באופן הכי משמעותי לקולנוע, מלחמת העולם Z-ממש לא תודה, EPIC-אם אצטרך מתישהו לבלות עם אחותי הקטנה, לפארק היורה בתלת-מימד אולי אלך מתישהו, אבל גם כן לא דחוף לי במיוחד, וולברין-הטריילריםף בלשון המעטה-לא עשו לי את זה, PACIFIC RIM-אני אשמח אם תסבירו לי למה כולם מתלהבים כל כך. כן, זה נראה מגניב, אבל לא בתור סרט של שעתיים +, ול'התלקחות' בטח אלך.
היחיד שדווקא די חשוב לי לראות, אבל מסיבות של לו"ז לא בטוח שיצא לי הוא 'בית ספר למפלצות' של פיקסאר.