סצנות סקס בסרטים

sarne

New member
איברי מין אפשר לראות גם בלובר.

ומשפחות נוהרות לשם כל יום בשנה ורואות אותם.

באמת שעירום אמור להיות הדבר שיש הכי פחות טעם לצנזר אותו.

בכל מקרה, מצאתי קלוז-אפ נחמד עכשיו על חלק מסוים מתוך דוד של מיכאלאנג'לו. אני מתלבט אם לקשר אליו.

נו. הנה. קצת תרבות:
http://www.theweeklings.com/wp-content/uploads/david_Penis1.jpg

dori78

New member
אבל...

יש מקום לצנזר עירום, בתלות בגיל ובסיטואציה.
יש הבדל גדול בין ילדה בת 7 שרואה איבר מין גברי בטלויזיה, לבין אותה ילדה שתראה את אותו איבר על פסל במוזיאון, כשאמא שלה לידה ומסבירה לה מה היא רואה ואיך יש להתייחס לזה. אתה לא באמת רוצה שילדות בכתה א' יתחילו לבקש מחבריהן לספסל הלימודים לראות מה יש להם להציע, נכון?

sarne

New member
כן, זה לא משהו מוחלט

אם ילדה בת 7 רואה איבר גברי בטלויזיה, היא כנראה צופה במשהו שיש בו תכנים הרבה יותר בעייתיים בשבילה מהפרט הקטן הזה. אני לא רוצה להתיימר ולהתחיל לדבר על איך ומה להציג לילדים, כי באמת אין לי מושג מה להגיד. אולי טעיתי כשהכנסתי את המילה "משפחות" להודעה הקודמת שלי, כי זה לא היה העיקר.

כשאני מדבר על צנזורה אני בעיקר מתכוון למבוגרים ותוכן שמיועד להם. לפעמים נראה שלאנשים יש קושי גדול יותר עם עירום פשוט מאשר עם תכנים מיניים (שלא רואים בהם עירום). וזה פשוט מוזר.

טום גיא

New member
אני לא מבין מה הבעיה

עם ילדה בת 7 שרואה בולבול בטלויזיה. במקרה הכי גרוע היא תתעלם מזה, ובמקרה הטוב היא גם תבין שגוף האדם הוא לא משהו להתבייש בו או לפחד ממנו. אם היא סקרנית אז גם שיהיה לה לבריאות לבדוק את הבולבולים של הילדים בכיתה שלה ולראות שזה לא כזה ביג דיל, ושזה סתם איבר שאין לה. לעומת זאת, ילדה שכל החיים שלה הסתירו ממנה בולבולים עלולה לחשוב שזה משהו רע, ואולי אפילו כתוצאה מזה לשנוא גברים.

Elle992

New member

אני מאוד בעד פתיחות וללמד את הילדים מגיל קטן מזה גוף האדם ואיבריו, להסתיר מהילד דברים כאלה בסיסים וחשובים-לא מועילים בשום דבר, להפך-רק גורעים.

dori78

New member
אין בעיה

בתנאי שיש לה אמא או אבא שיסבירו לה את מה שכרגע הסברת.
יש קצת יותר בעיה עם ילדים, שבאופן כללי לא זוכים לתיווך מתאים של העולם.
זה נכון לגבי עירום וגם לגבי אלימות.

מנומשת27

New member
יש לציין שעיקר הפסלים האלה הגיחו

לאוויר העולם כשהם מצוידים היטב. לכיסוי אחראי האפיפיור פול הIV שציווה לכסות את איבריהם המוצנעים של כל הפסלים הגבריים בעלה-תאנה (אחריו הגיע אפיפיור שהחליט שמוטב לכסות אותם בעלה תאנה ממתכת. האפיפיור פיוס הIX לעומת זאת כבר סירס את הפסלים שהמשיכו להביך את הכס הקדוש. קשה, קשה להיות פסל בותיקן
).

sarne

New member
הם עשו את זה גם לפסלים יוונים ורומים, לא?

איברים שעמדו גאים אלף שנה ויותר אבדו בן רגע בגלל גחמה של אפיפיור אחד או אחר.

שום דבר לא קדוש בשביל האנשים האלה.

sarne

New member
כן, אני יודע איפה הוא

אני זוכר שביטאתי פה באחד השאלונים האלה את הרצון לבקר בפירנצה. בעיקר בשביל הגלריות

כשאני אראה אותו במציאות אני אחליט מה הכי מרשים בו.

עיר נפלאה

אל תשכח להזמין כרטיס מראש לאטרקציות החשובות. אני זוכרת שלא בכל המקומות זה היה נחוץ, אבל באקדמיה שבה מוצג "דוד" בודאות כן, כי זה מקום קטן.

sarne

New member
תודה על הטיפ

אבל היום שאני אשתמש בו נראה עדיין רחוק.

האם זה יותר או פחות מקובל חברתית לנסוע לאנשהו לבד אם המטרה המוצהרת שלך היא ללכת לבהות בבחור עירום משיש? אני צריך להבין את זה קודם.

ברור!

אף אחד בכלל לא מסתכל עליך. אם אני זוכרת נכון, היו שם גם לא מעט אנשים שהגיעו לבד בכדי לשבת שעות ולאייר את אותו בחור עירום משיש

nivos7

New member
חחח, הצחקת אותי

וסיקרנת אותי , מתוך 127 צופים שהיו לך לפוסט הזה
מעניין כמה לחצו על הקישור ששמת,
וכמה אנשים מתוכם חשבו על ניסים גרמה ותלתליו השופעים.

קטניפ

New member
במיין סטרים

את לא תראי אף פעם איבר מין גברי.
זו השמרנות האמריקאית
ציצים - כן
זין - שלא נדע....

Elle992

New member
לא יודעת מזה מיין סטרים אבל

מה שאני שמה לב שבסרטי אימה סצנות המין באות בצורה יותר טבעית ולא מאולצת ובסרטים מז'אנרים אחרים זה יותר מאולץ ואי לכך גם לרוב לא תואם את המציאות.

אני יכולה להמר שכן יצא לי לראות איבר מין גברי בכל מיני סרטים(חלקם אימה חלקם ז'אנרים שכרגע לא זוכרת) אבל כן זה כמעט ולא קיים בצורה גסה וגורפת, וכשהתכוונתי שראיתי איברי מין התכוונתי ל"איברי מין" ולא לחזה. היו לא מעט סרטים שהראו בצורה ברורה את איבר מינה של הבחורה.

מה לעשות, אני לא בוחרת את הסרטים שלי לפי כמות סצנות המין שלהם ושכבר יוצא לי לראות סרט עם סצנות מיניות אני משתדלת להתרכז בעלילה עצמה ולא לייחס למין עצמו חשיבות עליונה,

Hawkgirl

New member
את צריכה לראות משחקי הכס

יש עירום בשפע. גם גברים. ואם יש דרך להלביש שחקן באיבריו המוצנעים בלי לעבור לשוט חדש, אז אני חומוס

למעלה