מה אתם אומרים על זה? אני טיפוס שמאוד אוהב סרטי אימה ואני נתקלת בלא מעט סרטים מהז'אנר שיש בהם סצנות מין, חלק לוקחים את הסצנות ממש עד הקצה(היו סרטים שהראו בהם מין מלא) וחלק דברים בסיסים כאלה שקורים בחלק גדול מהסרטים ברוב הז'אנרים,
אז אתמול ראיתי איזה סרט(אם זה חשוב אז שמו Road Train ) והיה שם חלק מיני די...מיני, זה לא מפריע לי כי אני מנסה להסתכל על כל העלילה עצמה אז אני לא מרגישה רע עם זה/לא בנוח וכד'. אבל מה איתכם....מעניין אותי לשמוע מה זה עושה לכם לראות סצנה מינית בסרט...האם זה מעורר אתכם מינית? האם זה גורם לכם לעוד תסכול שהנה..אתם הצופים אבל לא השחקנים? האם זה מעניין אתכם לראות סצנות מיניות בסרטים? יש כאלה שיצרחו מפחד/חוסר רצון לראות ויש כאלה שיהנו, ויש אותי....לא נהנת מהסצנות עצמן, אבל בהחלט נהנת מכל העלילה עצמה של הסרט.
אז להפסיק לראות סרטים בגלל סצנות מיניות-BIG NO NO, אני אמשיך לראות וזה ממש לא מגביל אותי/ימנע מימני להנות מסרט. אבל הייתי שמחה לשמוע גם צדדים אחרים, אולי תובנות אחרות על הנושא. אני יודעת שיש אנשים שדי מתנגדים לסצנות מיניות בסרטים ולפעמים יוצאים מגדרם עקב כך, אבל לדעתי זה סך הכל עוד חלק מהעלילה ומי שיכול ורוצה-יכול להנות מכך