סצנות סקס בסרטים

Elle992

New member
סצנות סקס בסרטים

מה אתם אומרים על זה? אני טיפוס שמאוד אוהב סרטי אימה ואני נתקלת בלא מעט סרטים מהז'אנר שיש בהם סצנות מין, חלק לוקחים את הסצנות ממש עד הקצה(היו סרטים שהראו בהם מין מלא) וחלק דברים בסיסים כאלה שקורים בחלק גדול מהסרטים ברוב הז'אנרים,

אז אתמול ראיתי איזה סרט(אם זה חשוב אז שמו Road Train ) והיה שם חלק מיני די...מיני, זה לא מפריע לי כי אני מנסה להסתכל על כל העלילה עצמה אז אני לא מרגישה רע עם זה/לא בנוח וכד'. אבל מה איתכם....מעניין אותי לשמוע מה זה עושה לכם לראות סצנה מינית בסרט...האם זה מעורר אתכם מינית? האם זה גורם לכם לעוד תסכול שהנה..אתם הצופים אבל לא השחקנים? האם זה מעניין אתכם לראות סצנות מיניות בסרטים? יש כאלה שיצרחו מפחד/חוסר רצון לראות ויש כאלה שיהנו, ויש אותי....לא נהנת מהסצנות עצמן, אבל בהחלט נהנת מכל העלילה עצמה של הסרט.

אז להפסיק לראות סרטים בגלל סצנות מיניות-BIG NO NO, אני אמשיך לראות וזה ממש לא מגביל אותי/ימנע מימני להנות מסרט. אבל הייתי שמחה לשמוע גם צדדים אחרים, אולי תובנות אחרות על הנושא. אני יודעת שיש אנשים שדי מתנגדים לסצנות מיניות בסרטים ולפעמים יוצאים מגדרם עקב כך, אבל לדעתי זה סך הכל עוד חלק מהעלילה ומי שיכול ורוצה-יכול להנות מכך

HH husa

New member
מה עם החלק של האימה ?

בסרטים כאלה אמורים להיות דברים איומים ולא נעימים ומזעזעים.
יש דברים מפחידים דם וכו.

זה גם תלוי איך נראות סצנות הסקס לא ?

מה עם סרטי טבע ? (יש כאלה שיש סצנות מין ויש הרג דם וכו)

אפשר להתרכז בעלילה ורעיונות בסרט בנופים אפקטים יפים ואם יש גורים/ילדים חמודים במקום..

Elle992

New member
אתה אומר לי...

החלקים הזוועתים בסרטי אימה בשבילי זה כמו פורנו למי שחובב פורנו, אני נהנת מזה מאוד. אני גם מעדיפה לבחור סרטים שמכילים תכנים קשים לצפייה וכבדים מאוד,

האמת שאני מסתכלת על העלילה עצמה, כפי שציינתי בהודעה הראשית. ממש לא אכפת לי שיהיו סצנות מיניות, אבל כן שמתי לב לזה...בסרט האחרון בצורה יותר משמעותית

קטניפ

New member
בעייני רוב סצינות המין בסרטים

הן די מגחכות בעיקר כי הן לא ממש מציאותיות
מלאות קיטש ונטופות שמאלץ...

מעט מאוד סרטים מציגים את הסקס באופן אמיתי

Elle992

New member
כן, אבל היו סרטים שהציגו את הסקס

"כמו" שהוא, ולא הרגשתי שזה שונה מהמציאות. בייחוד באימה לרוב מציגים את הסקס בצורה הכי פשוטה וקלילה שלו, בלי מטפורות, בלי גינונים, ככה, כמו שזה. היא למעלה הוא למטה....אין יותר מדי דברים מסביב.

אני יודעת אבל שבז'אנר סרטי רומנטיקה למשל וכד'-כן משקיעים מבסביב וכל זה וזה כבר באמת מאבד מהמציאות של הסקס עצמו כמו שהוא מתבצע במציאות

Hawkgirl

New member
סרטים עם סצנות מין מלאות..?

נשמע לי מעט מוזר... או שלא הבנתי נכון... ממש סרט שהראו בו יחסי מין מלאים??

מוזר לי לשמוע, כי הרי מדובר בשחקנים בסך הכל. חלקם נשואים עם ילדים... איך ייתכן שיש סצינה עם יחסי מין מלאים....?

בכל אופן, לא תמיד מפריע לי לצפות בסרטים/סדרות עם סצנות מין כל עוד אני מוצאת אותן קשורות לאווירה/עלילה של הסרט/סדרה.
במשחקי הכס למשל, אין לי בעיה עם הסצנות. כן קשה לי מן הסתם לצפות בסצנות אונס, או התעללות/ניצול האישה, אך זה חלק מאווירת התקופה שהסדרה משדרת.

סרטים כמו מת לצעוק, אמריקן פאי, או כל הסרטי קולג' האמריקקים האלו אני לא יכולה לסבול..
הם לא מצחיקים אותי, לא מעניינים, ורדודים ברמות שאני מסרבת לרדת אליהן

Elle992

New member
כן, סצנת סקס מלאה..

היה איזה סרט אחד(לא זוכרת את שמו כרגע) שהראו את שני הדמויות מקיימות יחסי מין בעירום מלא ורואים את כל המהלך עצמו...אז כן זה נחשב לסצנה מינית מלאה,

לא נראה לי שהם היו נשואים כי הם היו צעירים כאלה...את יודעת, סקס היום נחשב למשהו מהנה ויש כאלה שלא לוקחים את זה בצורה כבדה ולא אכפת להם לקיים יחסי מין בלי רגש/אהבה/קשר.

Hawkgirl

New member
הא, נכון, לא חשבתי על זה!

יכול להיות שמדובר בכפילים!

sarne

New member
דווקא בדיוק ראיתי אחד מהסרטים האלה

לפני כמה ימים, וזה סרט "רגיל" - אני אפילו זוכר שזכה להקרנה בסינמטק לפני כמה חודשים.

In the Realm ot the Senses \ Ai no korida של אושימה נגיסה. אין בו שום שימוש בכפילים. יצא ב-1976 ועד היום יש ויכוח מעצבן על "פורנוגרפיה או אמנות".

הוא היה ממש לא רע. בעיקר מתרכז בקשר המיני בין שני אנשים, ויש בו מרכיב פסיכולוגי שנראה אמיתי מספיק. הייתי ממליץ עליו בקלות אם לא היו לאושימה לפחות 4-5 סרטים הרבה יותר טובים שהסרט הזה גוזל מהם את כל הפופולריות בגלל העיסוק הזה במין...

sarne

New member
בשמחה!

אני לגמרי מופתע שמישהו מתעניין, לא התכוננתי בכלל לאפשרות הזאת. אני אנסה רק לא להיסחף

הסרט הכי טוב שלו שראיתי בינתיים נקרא (באנגלית) Death by Hanging. מין קומדיה שחורה על אפליה (של קוריאנים ביפן), לאומנות, עונש מוות, ודברים כיפיים אחרים. עוד יש את...
The Ceremony, The Man Who Left His Will on Film
כולם בערך מאותה תקופה.

יש גם את Merry Christmas Mr. Lawrence, משלב יותר מאוחר בקריירה שלו. עם דיוויד בואי וטאקשי קיטאנו.

להשיג אותם, זה כבר קצת בעייתי... את האחרון אפשר למצוא יותר בקלות אולי, אבל השאר - יש יחסית הרבה סרטים שלו שיצאו על DVD עם כתוביות (רק באנגלית, מן הסתם), אבל איכשהו נראה לי שבחרתי את אלה שלא. אני יכול לכוון אותך למקומות הנכונים להשיג גם אותם, אבל כנראה לא מעל דפי הפורום

snoopytush

New member
סצינות מיותרות

ברגע שמכניסים סקס אני כזה
רגע עכשיו אני לא אוכל לצפות עם אבא שלי בסרט
שיט!
וזה גם לא מעניין אותי אני מעדיפה סצינות רומנטיות קישטיות במקום..

dori78

New member
ובכן

בואי נפריד סצינות מין בסרט רגיל, לבין סרטי פורנו.
בסרט רגיל לא תראי איברי מין באקט עצמו. את כן יכולה לראות גבר ואשה שוכבים/יושבים אחד על השני, אבל לא יראו לך קלוז-אפ על אברי המין. גם אם תראי פוזיציה של גבר שוכב בישבן חשוף מעל אשה פשוקת רגליים, תהיי בטוחה שהם לא עירומים לחלוטין ואין מגע אמיתי בין אברי המין שלהם. לא ראיתי מעולם סרט פורנו, אז אני יכולה רק להניח ששם הדברים האלה כן קורים.

באופן אישי, אין לי בעיה לצפות באקטים האלה בסרטים, לא משנה מאיזה ז'אנר (אימה/רומן רומנטי) ברמת המין.
מה שכן, כמו בחיים גם בסרטים, כשאני רואה זוג מתנשק לאורך זמן או עוסק בפעילות מינית שבעיניי נתפסת כאינטימית - יש לי תחושה של חדירה לפרטיות של הזוג (כן, אני יודעת שזה מטומטם. ככה זה).

snoopytush

New member
זה לא מטומטם זה טוב מאוד שאת מרגישה

ככה. זו אכן פעולה פרטית שדורשת ספייס ולא התעמקות במה שהם עושים

dori78

New member
זה מטומטם כי זה סרט.

מדובר בשחקנים שלא באמת מרגישים אינטימיות, מה גם שהסצנות האלה מצולמות כשיש מסביב לא מעט אנשים.

Elle992

New member
דווקא יצא לי לראות לא מעט איברי מין

של נשים, אומנם של גברים פחות אבל של נשים זה לא נתפס ככזה גרוע. כמובן רק בסרטי אימה.

למעלה