ה"י 30.5

מ י ל ר

New member
רשמתי שזה כולה משחק

בהודעה שלי, בשביל שלא יהיה לי תגובות כאלה שזה כולה משחק

אמאל'א

כן זה המקום גם לקטר.... אבל יש צורה להגיד כל דבר. להגיד שאתה שונא איוונים כשיש כאן אנשים בפורום עם איוונים זה לא לעיניין. ויש כאן חבר'ה צעירים.

אתה אוהב את הקוסם שלך - סבבה. למה להוציא רעל על איוונים? (האמת היא שממש בא לי להכין איוון..... )

אני במשחק שנים לפניך ולא זוכרת כבר מה זה BB ומה זה לא BB..... וזה לא קשור לדיון בכלל.

אני שונאת NL. פעם כתבתי את זה כאן ?

קוסמי אש אוייבים של קוסמי קרח רק בראש של ניר, כי הוא החליט..... רוב השחקנים עומדים ליד הקוסם הזקן בסיפריה של גרלד ומחליטים שרירותית איזה קוסם להיות.
אני החלטתי להיות קוסמת אש כי כשהייתי ממש ממש ממש נובית. הגיע לעץ הפיטריות המפורסם באליניה (בטח אתה אפילו לא יודע מה זה) קוסם אש וירה לכל עבר את הסקילים המרשימים שלו ונשארתי פעורת פה...רציתי גם כאילו......

זה יפה לירות חיצים ולהוציא תיסכול בפורום אבל צריך לבדוק איפה זה יכול לפגוע....

תגיד, אתה ב PMS או משהו ?

אבישי ר

New member
אני ממליץ מאוד על איוונים

אם כבר אתם מדברים עליהם... הם ממש כיפים! אין לי מושג על מה אתה מדבר אסף
לי לא יצא להיתקל ביותר מידי מהם... אנשים כמעט ולא פותחים איוונים בגלל שצריך NX בשבילהם
הם מושלמים לדעתי.. אולי רק אם היה להם stance הם היו מושלמים לגמרי, ולמען האמת אני צופה שיהיה להם סקיל כזה בעתיד

לא צריך להגזים

רק בגלל שאסף אמר שהוא שונא איוונים זה לא אומר שהוא שונא את האנשים שמשחקים בדמות הזאת, אז לא נראה לי שזה צריך לפגוע באף אחד...

אסף צודק, הפורום הזה קיים בשביל לדבר על מייפל סטורי, ואם משהו מעצבן אותו או לא מוצא חן בעיניו או לא משנה מה, במייפל סטורי, אז כאן זה המקום להגיד את זה, להוציא את זה, לשתף...

לא צריך להיבהל כ"כ מהתגובה שלו ולקחת אותה כ"כ רחוק.

אם מישהו כאן היה אומר שהוא שונא קוסמי קרח, או אם מישהו היה מלגלג או צוחק על קוסמי קרח, אני ממש לא הייתי נפגעת מזה, זה לא שהבנאדם שונא אותי אישית...

מה שכתבת ברור לחלוטין

אני לא נבהלת מהודעות כאן.... אני גם חוטאת בכתיבה מהירה ולא מלטפת לפעמים.....

האמאל'א היה עם חוש הומור.... נראה לי תגובה מתאימה ל"צעקות" הכתובות של אסף .

ומה שאת מבינה מהודעות כאן אולי קוראים אחרים לא מבינים.

את בוגרת ולא היית נעלבת מההודעה של אסף אבל אולי קורא אחר כן היה נעלב. יש כאן מגוון קוראים ומגוון גילאים.

את כתבת את הרגשתך האישית. סבבה.

חבל לי על כל העצבים והבאסה של אסף..... אין שום סיבה. לפעמים עוזר שמישהו מהצד עוזר לך לראות את זה....

אני חושבת

שכאן אפסיק לענות.

הדיון הזה כבר לא הולך לשום מקום.

כל אחד ודעתו הוא.

וגם, אני שונאת לנהל דיון כזה:

לפעמים אסף יורה כאן משהו, ואז בורח, הפורום דן מעל הראש שלו בהודעות שלו, תכף יבואו הסנגורים....ויהיה כאן "שמח"

אני פרשתי.....

מ י ל ר

New member
לאלאלאלאלאלא

אני לא רוצה שזה יהיה כזה דיון... בכלל לא!
הכול טוב הכול באווירה טובה

מ י ל ר

New member
אוקי תיקון קטן

יש לי חברה במשחק ממש אבל ממש טובה שהיא איוון, אני מכיר אותה שנה פלוס אני חושב, שהכרתי אותה היא הייתה רמה 102 בערך ועכשיו היא 199
בשביל לעשות את הקוסוט של לרכוב על איוון אני שכנעתי אותה בכוח.. כי זה היה מאודדדדדדד ארוך ובאתי איתה להכול (אבן טלפורט D: ) אני גם גרמתי לה להתמכר לאבן טלפורט :/
היא איוון ואני ממש לא שונא אותה, נקסון לא הפסיקו לחזק את האיוונים פאץ' אחרי פאץ' ובאיזה שהוא שלב היא נהפכה ליותר חזקה ממני בלי שעשתה כלום, ואז כמובן יום אחד היא יכולה לעוף כמו DS.
עם DS אין בעיה כי ככה באה הדמות פשוט, אבל איוון מה הקשר. פתאום לעוף? כן בא לי גם לעוף.למה אני לא יכול לעוף על האיפריט קרח שלי? למה איוון יכול על הדרקון?

ואין לי מושג מה זה-PMS אגב...
אני מקווה ששום שחקן שמשחק באיוון וקרא את ההודעה שלי לא נפגע, אני לא מדבר על האנשים בכלל.

ואל דאגה אני לא עצבני פה ברמה של לשבור משהו, סתם משחרר פה קיטור על המשחק D: הכול באווירה טובה אפילו שאני קצת מקצין פה דברים

אחלה הודעת תיקון - אהבתי.

ו PMS .... עדיף שלא תדע מה זה.... אני סתם צחקתי איתך..... יש את זה רק לנשים פעם בחודש....

אז אולי תגלה לנו מה עושים כדי לעוף ???? צריכים לעשות את כל הקווסטים של האיוונים? כי לבת שלי אין את הקווסט המדובר פתוח ב JOB.....

מ י ל ר

New member
הא אה! גיליתי מה זה PMS!

זה פוקימון מייפל סטורי!
סתם, לא ידעתי שיש לזה שם, אבל מסתבר שיש לזה שם. תודה על ההצעה אבל אני אוותר על זה D: אני אוהב לשמור על השפיות שלי כול החודש רצוף

בקשר לסקיל של האיוון, צריך ללכת למלאאאאאא מקומות!
במיוחד לאיזה מקום ליד פריון (צמוד ל-6 הדרכים) יש מפה כזאת עם בובת וודו שרק איוונים יכולים להכנס, צריך לטייל בקרנינג ויאילניה ושוב למפה של הוודו בפריון.. זה מאוד ארוך :|

killer97

New member
שנינו עדיין לא מצליחים לעופף

אפילו שיש לנו סקיל רכיבה ואוכף

רותם לא מצליחה לשים את האוכף בכלל

אני אבקש ממישהו להתחבר לדמות של רותם ולראות מה קורה....

אבל לא עכשיו..... אין לי ממי לבקש עכשיו ואני בכלל מכינה מקושקשת.......

killer97

New member
אני חושב באולי צריך אוכף

בsrage מתאים להתפתחות של הדרקון (רותם- עבודה 8, אני- עבודה 7)

אבישי ר

New member
הייתם צריכים לעשות את שני הקווסטים,

גם של רמה 50 וגם של רמה 80. לאחר שתסיימו את של 80 תוכלו לעוף!

יש

סוף סוך הרגתי PB עם הדימונית שלי

הלכתי עם חבר DK.

לוחם + DS = שילוב מנצח !!!!!!!!!!!

CRASH + BINDING = שילוב מנצח !!!!!!!!

היה קלללל... 0 מיתות !!!!

PB יותר קשה לי מהאמפרס.... האמפרס החמודה לא עושה 1.1 כל 10 שניות..... כמו PB

למעלה