ה"י 30.5

edenlevi2

New member
ה"י 30.5

יום חדש.... יהיה מעניין לשמוע דברים חדשים ומעניינים ושיהיה בהצלחה לכולם :)

edenlevi2

New member
חיפשתי וחיפשתי והמשכתי לחפש ובסוף....

מצאתי נשק אמפרס... נשבעת לכם שאין נשק אמפרס לפיראטים בשוק של ברואה היה אחד ואני ועוד ילד נלחמנו עליו... קניתי אותו בזול רק 350 מיל :) :) :)

edenlevi2

New member
lol

ההודעה פשוט נשלחה בלי שאני אשלח אותה... אז הנה תמונה :)

btekx

New member
יפה! את רונה בעתיד שאר בגדים רמה 140?

כמו כובע, גלימה, נעליים, ארובול וכפפה

killer97

New member
כדי לקנות את שאר הסט של האמפרס

כי הוא מוסיף המון דברים שווים(ראי תמונה)

תתחדשי !

רואה ? לא צריך 5 ביל.... מספיק 350 מיל.....

עכשיו כדאי לך לרכוש את כל הסט אמפרס לפיראטים. קודם כל זה מאד זול.

דבר נוסף - זה יתן לך המון כח..... יוסיף לך 45 אטק ו 30 % נזק לבוסים.

כל הכבוד.

edenlevi2

New member
שאלה לגבי סט מלא של אמפרס...

יש לי נעליים 8%STR+4STR 5SLOT
כפפה 14 אטק
אוברול 6%STR 18STR
כובע ראוונה נקי
וגלימה 8אטק 6% הכל
האם באמת משתלם לי יותר לקנות סט מלא של אמפרס?

יש לקחת בחשבון שבתקציב שנותר לי (530 מיל כרגע... אני עובדת על להגדיל אותו) אני מתכוונת לסקרל את הנשק המהממם שקניתי

ושגלימה לש אמפרס לפיראט מאוד נדירה ומאוד יקרה (לפחות בברואה)
והבאסה שבדבר... אני צריכ ה לחכות לשינוי כדי שאני אוכל ללבוש את הנשק :( חסר לי 15DEX (נו באמת הנשק לא יכול לוותר על 15DEX שבמילא אני אקבל כשאני אלבש את הנשק
)
פתוחה לעצות והצעות :)

כן. שווה לך.

בקרוב גלימות יהיו יותר זמינות וזולות. גם בסקניה גלימות (חוץ מאילו של הגנבים) עולות הרבה.

הגלימות של הגנבים פשוט נופלות מהבוס גנב.... כל השאר לא.

על הכפפות שלך לדוגמא יש 14 אטק. על כפפות אמפרס יש 5 אטק כשהן נקיות......הכובע רבנה הוא ממש לא משהו (אם להיות עדינה) על אוורול אמפרס נקי יש 30 STR ..... ו 2 אטק. בלי ששמת עליו אף סקרול....

אפילו אם תקני סט ללא גלימה בנתיים יהיה לך בונוס של 15 אטק....

חסכתי לך 4 ביל ו 650 מיל על נשק.... אז תשקיעי את התקציב בסט מלא.

מאז ההודעה על סגירת ה MTS

אני ממש מבואסת.....

עשיתי כ 90 K NX השבוע אבל מכרתי הכל ממש זול - כמו מכירת חיסול של יצירות כפיי.....

מסכה שמכרתי (חוקית, מעשה ידיי) ב 20 K NX לפני 10 ימים , מכרתי הלילה ב 12 K ......

מכנסיים שהייתי מוכרת ב 20-25K NX , מכרתי הלילה ב 8.8 K ...... הם לא עלו לי דבר, אבל עצוב לי.....

מנסה ממש לחסל הכל ולעשות מכירות של הרגע האחרון לפני שנגמרת החגיגה.

כל כך אוהבת את MTS.....
לא יודעת איזה עיניין אמצא במשחק בלעדיו.....

לעדו ורותם

יש לכם בקווסטים של ה JOB קווסט.

אתם צריכים לדבר עם גנדל הקוסם הזקן בסיפריה של אליניה.

אחר כך לדבר עם פאנגבלייד בפריון.

ו.......

.......

זהו.

תוכלו לגלוש על הדרקונים המהממים שלכם.

הסקיל נקרא dragon glide

מ י ל ר

New member
איוונים משוחדים

אני שונא אותם ואת הדרקון המעופף שלהם

יש לי גם דרקון, למה אני לא יכול לעוף?

מה הדרקון שלי מזוייף? כי הטמבל ההוא מלפרי הביא לי אותו, והוא נראה לי אמיתי לגמרי, הוא לקח לי את הסילבר הוג המאנגיב בשביל הדבר האדום המכוער, למה הוא לא עף? למה יש לו כנפיים כאלה קטנות?! למה יש לו כאלה עיניים גדולות ומסכנות?!!? למה הוא לא עף כמו ה-DS !?!?! למה איוונים עפים כמו DS?! למה!! אני שונא איוונים

אסף...

קינאה מובילה לשינאה....

למה ככה?

איוונים זה אחלה דמות. למה אתה שונא אותם כל כך.... ? אני מאד אוהבת אותם כי הם הקוסמים היחידים שהם פרטנרים נורמלים לבוסים. ובזכותם אני יכולה להרוג ארקריום ......

ולמה רגשות כאילו חזקים ???? כולה דמות וירטואלית.... למה לשנוא עבודות אחרות?
נקסון יצרו דמויות וילדים החליטו לבחור לעשות איוון.

רוצה לעוף? תעשה איוון.

יש לך מלא זמן במשחק.... תוך כמה ימים יש לך איוון דרגה 200.....וציוד יש לך.... (למרות שלאיוונים מתאים יותר מטה אש...)

זה כמו ש DK יגיד שהוא שונא DS.... מכירה כמה DK שהכינו DS ולא השקיעו רגשות בלשנוא......

Don Nirtin

New member
אני מסכים עם סמדר

זה כמו השנאה המטופשת שלי לקוסמי אש כי הם יריבים של קוסמי אש

מ י ל ר

New member
איך אתה מסכים עם סמדר?

אתה מספר 1 בלהתלונן שאי אפשר ככה ואי אפשר ככה, אתה אפילו לא משחק מרוב שאתה שונא את המשחק.. אם כבר אתה אמור להסכים איתי, בגלל שלא אמרתי משהו טוב אלה אמרתי מה רע והתלוננתי...

מ י ל ר

New member
לא רוצה איוון, לא רוצה כלום...

אני עם הקוסם הרבה לפני ה-BB
הייתי חלש, ואז חזק עם בליזרד, ואז אחרי ה-B שוב חלש לתקופה מאדדדדדדדדד ארוכה, ואז היה את החיזוק של הקוסמים ומשם הכול בסדר, אבל בלי לשים לב עברו להם שנתיים(!) ואז שוב היה חיזוק של הקוסמים והופ אני יותר חזק ממה שהייתי קוסם, לקוסמים חדשים זה ברגיל שהדמות ככה, לי הכול חדש, זה לא מובן מאליו בשבילי שרשרת ברקים פוגעת 6 פעמים, כי פעם היא לא היית עושה כלום (לפני ה-BB) ואחרי ה-BB היא פגעה פעם אחת, ואז עברה ל-4, ואז עברה ל-6.
ולא רוצה איוון כי לכולם יש איווון, לא רוצה להיות עוד סתם איוון, לא רוצה להיות כלום, יש לי דמות והיא שלי.. אבל ואללה לעשות את האיוון עף.. למה? זה קוסם, למה קוסם מקבל יכולות של DS, כן זה מעצבן.
לא קשור לזה שזה משחק, אני לא בא לאמא שלי וצועק עליה למה אני לא יכול לעוף במייפל, אני לא לוקח את זה רחוק שאני חושב על זה לפני שאני הולך לישון, הרי פה זה המקום להוציא את העצבים האלה, לא?

למעלה