המשך- מצעד שירי אהוד מנור

feldman89

Well-known member
המשך- מצעד שירי אהוד מנור

ממשיכים עם המצעד של שירי אהוד מנור. למי שפיספס את השרשור הקודם אז הנה:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/314/183059330/מוזיקה/מצעדים_וביקורת_מוזיקה

בשרשור זה אמשיך את מקומות 200- 101! כל 50 מקומות יהיה מקבץ של 50 המקומות למי שנוח לו להגיב במרוכז. אתם מוזמנים להגיב, לתת דעה על השירים וכמובן לנחש איזה שירים יופיעו בצמרת

feldman89

Well-known member
מקום 200

אצבעות שוקולד- אריק אינשטיין

הופתעתי אבל אריק אינשטיין המהמם שר גם הוא שיר שכתב לו אהוד מנור למרות שהשניים לא עבדו ביחד. זהו שיר מתוך אלבומו של אריק "לאן פרחו הפרפרים" שיצא בשנת 1997. שיר יפהפה בסגנון לטיני. אריק יופיע פעם נוספת

feldman89

Well-known member
דווקא לא, אני מאד נהנה לכתוב על כל שיר בנפרד

אני מתנצל אם זה נראה מכביד למי שרוצה להגיב. חשבתי אולי לפרסם בעשיריות חלק מהמקומות עד מקום 100 אבל הרגשתי שכל שיר ראוי לקבל יחס ולכן אני כותב ומפרסם כל שיר

kobyz21

New member
לטעמי שיר חותם חזק של אריק, גרובי ומטריף... נמוך...

feldman89

Well-known member
מקום 199

מה את רוצה שאומר לך היום- שלמה ארצי

שיר פופ מצוין שיצא כסינגל בתקליט שדרים אך לא נכלל באף אלבום והוא משיריו הנדירים. השיר הוא משנת 1977

feldman89

Well-known member
מקום 198

מימי המתוקה-רומן שרון ויזהר כהן

דואט מעולה ומרענן בעיני של שני זמרים משכמם ומעלה. השיר בוצע לראשונה במסגרת המחזמר "לילי גם" שעלה בשנת 1973 ואת כולו כתב אהוד יחד עם השירים. מותו של רומן שרון הוא טראגי וחבל שלא ניצל מתאונת הדרכים שפקדה אותו

feldman89

Well-known member
מקום 197

מי ראה את באני- תיקי דיין

שיר ילדים מקסים שבוצע במסגרת פסטיבל שירי ילדים בשנת 1974 שנערך בחג הפסח במקום בחנוכה באופן חד פעמי. השיר לא זכה במקומות הראשונים אך נותר אחד המוכרים בפסטיבלי הילדים. השיר נכתב מסיפור אמיתי, הכלבה של משפחת מנור נעלמה והמשפחה יצאה לחפש אחריה, כך נולד השיר

feldman89

Well-known member
מקום 196

לגעת באושר- אלי לוזון/ אילנה אביטל

בשנת 2001 שודרה בערוץ ויוה הטלנובלה הישראלית הראשונה בז'אנר הזה- לגעת באושר. אהוד כתב את השיר עבור אלי לוזון שנאות לבצע את השיר כפסקול הטלנובלה. כמה חודשים לאחר מכן לכבוד סיום הצילומים הקליטה אילנה ששיחקה בטלנובלה עצמה- את השיר והוא נכלל באלבומה "נוגעת באושר" שיצא באותה תקופה. אני אוהב מאד את שני הביצועים ולכן לא יכולתי לבחור מה עדיף. אני גם רוצה לציין שאילנה זמרת שאני ממש אוהב ועם השנים היא רק השתפרה והתקדמה

ady18

Well-known member
הסדרה יותר אוהבת, שיר נחמד ךא משהו מאוד מיוחד

inbal321

New member
איזה נוסטלגיהההההההה

לגעת באושר!!! אני והמשפחה שלי היינו רואים את זה כל ערב
הייתי בכיתה ד' כשזה שודר... וואי איזה זכרונות...
לא ידעתי שאהוד מנור כתב את זה. תמיד כולם תהו על השורה "אבל אהבה הורגת אושר, ואושר הורג אהבה"

inbal321

New member
הייתי בת 9-10. היום כשאני רואה ביוטיוב אני לא מאמינה שפעם

זה היה נראה לי אמין.... אבל הייתי קטנה.... בכל אופן הסדרה הזאת זה טראש כזה נוסטלגי וכיף
תכלס צריך כישרון לא רגיל ליצור כאלה עלילות מסובכות ומפותלות, ולזכור איזו מהדמויות יודעת מה על מי

feldman89

Well-known member
מקום 195

מה עשית לי- ליאורה

בטח תגידו שזה יציאה לא קשורה למצעד, אך אני ממש אוהב את השיר הכיפי והמעניין שבמקום הזה. ליאורה פרצה באמצע שנות ה- 90 ובשנת 1995 ייצגה אותנו באירוויזיון. השיר הזה יצא כסינגל אי שם בשנת 1995 וכבש את המצעד של רשת ג' לשבוע אחד(אם אני זוכר טוב). השיר נכלל באלבומה השני "עצב ושמחה" משנת 1996. אוהב את הצלילים והעיבוד האתני והקול של ליאורה מקסים
אם הייתה מתמידה במוסיקה היא היתה מבריקה

למעלה