חג שמח!!! ואני כותבת על סדרות אבל אף אחת לא כאן כדי לענות לי
.
יאי על הקטניות, סוף סוף פעם בשנה את (ושרי
) מתפנקות ביחס לאחרים
.
אני עשיתי את ליל הסדר אצל דוד שלי, מהצד הכיפי, כך שהיה ממש מצחיק כרגיל עם דרבוקות ודפיקות על השולחן ובלאגנים
. אבל הסדר היה קטן מהרגיל (משהו כמו 10 אנשים) ובן דוד שלי לא היה עם הגיטרה אז היה קצת יותר שקט מהרגיל. והבת של בת דודה שלי הייתה והיא הדבר הכי מופלא שקיים בערך בעולם ולא ראיתי אותה כבר איזה חודשיים (שזה נצח במונחים שלי, אני משתדלת לראות אותה אחת לשבועיים לכל הפחות) אז היה לי ממש כיף
.
והיום היינו בארוחת ערב אצל ההורים של ארוס של אחותי, שהייתה די מבאסת כי זה היה עם מלא מהמשפחה המורחבת שלו שאני לא מכירה והם דתיים אז לא יכולתי להיות עם הפלאפון ואפילו אחותי השניה לא הייתה שם כדי לשעשע אותי (אמא פטרה אותה, ואותי לא, שזה אוף
).
בכל מקרה, מה שכן יצא מזה חיובי, שהנעליים של סבתא שלי התפרקו לה לגמרי באמצע הדרך, והיא מידה 33
. אז נתתי לה את הנעליים שלי, שהם אמנם מידה 36-7 אבל עם סקוצ' אז אפשר להזיז ואני הלכתי יחפה (דבר שאין לי בעיה לעשות באופן כללי בלי קשר), וכמובן שכתמיד סבתא מחפשת סיבות להרעיף עלינו מתנות וכסף, אז היא החליטה שהיא קונה לי נעליים
. אז מחר אנחנו כנראה הולכות לחפש, כי אני צריכה לחתונה של אחותי ואמא צריכה וסבתא כמובן צריכה
. וזה גם היה מתוזמן היטב כי בדיוק אתמול לסדר לבשתי שמלת סטרפלס שחורה והגעתי למסקנה שאין לי נעליים שמתאימות
. אני לא חובבת של נעליים שחורות, זה משעמם מדי, אז כלום לא ממש התאים
. בסוף הסתדרתי אבל זה יוצא די מגניב שעכשיו גם יש לי סיבה טובה לקנות נעליים וגם סבתא רוצה שזה יהיה על חשבונה
.
חוצמזה זה בערך היום חופש היחיד שלי בחופש הזה, אני די לומדת בשאר הזמן
. זה מבאס לגמרי, אבל אני אודה לעצמי על כך בהמשך הסמסטר, כשהמעבדה בפיזיקלית לא תתפוס לי כ-85% מהזמן שאני לא בשיעורים במהלך השבוע
.