חג שמח!

RenanaD

New member
חג שמח!

טוב שהפורום לא מת בימים האחרונים... מדי פעם אני נמלטת מהמטבח לבדוק מה חדש, ואין. שעשעוני

חג שמח,
בתיאבון,
תזהרו מהקצוות של המצה, הם חדים,
ותהנו עם המשפוחה

אגב, לילך - מה נסגר עם הסדר שלכם בסוף? איפה תעשו אותו?
ואגב, שרי - אחותי שלחה את הגיס שלה לשאול רבנים (הוא אוהב את הדברים האלה...), והוא קיבל תשובה בחזרה שמותר לנו לאכול קטניות בפסח! כי גם ככה אנחנו מסכנות
או משהו כזה. וגם לילדים שלה התירו, כי הם קטנים. אבל לבעלה לא, אז שייחנק עם תפוחי האדמה
חחחח טוב שלא פסקתי את ההלכה הזאת בעצמי כבר לפני 4 שנים... תמיד אמרתי שאם לא תהיה לי ברירה ואני אגיע למקום שיהיה לי רק קטניות לאכול (או שרק את התחליף הזה ארצה לאכול...), אז אוכל בלי בעיות. בסופו של דבר אף פעם לא הגעתי לסיטואציה כזאת אז לא באמת יצא לי, אבל טוב שההלכה מיישרת איתי קו

Rachel47

New member
חג שמיייייייייייייייח!!

אממממ

חברה...

חול המועד...יום שני....בין 6 ל-7.. יס פלאנט איילון
טיטאניק בתלת מימד
אני ולילך בדוק שם
מי מצטרפת?!

RenanaD

New member
סרט אחר, אולי!

במיוחד שמותר לי פופקורן

אבל ב-"טיטאניק" כ"כ סבלתי שאני לא רואה צורך לעשות את זה שוב לעצמי.

RenanaD

New member
חחחח בכיתה ח' או ט' גילינו שאחת הבנות לא

ראתה אותו, ואפילו לא ידעה על מה הסיפור, אז עשינו מפגש צפיה בשבילה ולא ספיילרנו כלום.
10 דקות לפני שהתחלנו התקשרה אליה חברה אחרת לא קשורה. חברה שלי התלהבה שהיא סוף סוף הולכת לראות על מה כולם מדברים, ואז ההיא הסתומה אמרה לה: "מה? אף פעם לא שמעת על זה?! את לא יודעת שהוא מת בסוף?!?". חירבה הכל, אחרי שנים שהיא הצליחה להתחמק מהידיעה

dans girl

New member
לגמרי יותר מדי קיטש בשבילי [או לחילופין, פחות מדי
. תלוי איך מסתכלים על זה
]

limors2

Well-known member
אם לא הייתי עובדת.

ראיתי מתישהו (באחד מ2 הסרטים היחידים שראיתי בקולנוע בחודשים האחרונים
) את הטריילר וחשבתי כמה זה נורא שעושים את מסחטת הכסף האיומה הזו, וכמה זה נורא שהייתי שמחה לשתף איתה פעולה אם הייתה לי הזדמנות

Rachel47

New member

הכי נורא

תראי אני לא חושבת שזה סרט טוב..כי הוא לא..
ולפי איזה חצי שנה היה אותו ביס וראיתי עם השותפה

העניין הוא שהסרט הזה...הוא ממש נוסטלגיה בשבילי
וזה גם סרט שראיתי עם אמא וסבתא בקולנוע וקצת בא לי לראות אותו בקולנוע שוב
בדיוק אמרתי לחבר של אחותי שתכלס הייתי הולכת אליו גם אם זו הייתה הקרנה מיוחדת בלי תלת מימד...פשוט בשביל קולנוע שוב (אני מאוווווווווווד אוהבת קולנוע)
וזה לא משנה אם אני מדקלמת את הסרט בע"פ
בדיוק כמו מלך האריות..שהלכתי כמובן..

Rachel47

New member
באמת?

אני ממש זוכרת את היום הזה כאילו זה היה אתמול

זה הסרט היחיד שראיתי אי פעם עם סבתא שלי..

גם אני אוכלת קטניות

עוד לפני שנתיים וחצי בדקתי באינטרנט ומצאתי שהתירו לנו לאכול קטניות, ומאז אני עושה לכל המשפחה שלי "נהנהנה אני יכולה לאכול את זה ואתם לא", אחרי שכל השנה זה הפוך
(לא שמישהו מאיתנו באמת משתמש ב"ננה-בננה"
).
והשנה יש לי גם את המצות מהשיבולת שועל וגם מצות שהן לא המוציא (אבל אמורות להיות טעימות) של מצות יהודה.

שיהיה חג שמח לכולם!

אני בחופש שבוע, המשרד סגור, אז סוף סוף אני יוצאת לטייל קצת!

RenanaD

New member
חחחח ואת באמת אוכלת?

מה זה המצות החדשות?! לא מכירה... אני עדיין בטראומה מהמצות של שנה שעברה. הן אשכרה היו מסריחות
ואפילו שהכנו מהן בובלעך / מצה-ברייט / איך שלא קוראים לזה, ושמתי טון סוכר, הן עדיין היו מרות! גועל נפש. מקווה שהשנה הן יחזרו להיות... בסדר, כי טעימות הן אף פעם לא היו.

תהני בחופש!

כזה-

זה בעצם קרקר כשר לפסח שמעוצב בצורת מצה. ולא מוכרים את זה בחנויות כי הם מייצרים את זה כדי למכור בחו"ל וכאן מוכרים את עודפי הייצוא במפעל בירושלים.
וכן, אני אוכלת קטניות. מה, מותר לי!

RenanaD

New member
בא לי! אני מתגעגעת ללחמית!

שמנו את כל המוצרים שלי בארון של החמץ, כי לא זכור לי שהיה כתוב עליהם שהם כשרים לפסח. אבל גם לא נפטרנו מהם או שרפנו אותם, כי קיבינימט &^*)#$%$^*)$!@#$%$&)&* אני גם ככה כשרה לפסח כל השנה

בקיצור, אני צריכה איזה קרקר לאבוקדו שלי
המצות האלה דוחות. לא אכלתי אפילו חצי מצה בסדר ביום שישי.

limors2

Well-known member
חג שמח!|קרטון|

השנה אנחנו סופסוף נוסעים לעשות את החג עם המשפחה מהצד של אבא שלי, שהרבה יותר מצחיקים וכיפיים מהצד של אמא שלי. נראה לי. לא היינו איתם שנים
אבל הדבר הרע היחיד בזה זה שלנסוע לחג=לא להיות בבית=אין מחשב! מה אני אעשה כל היום?

למעלה