אמממ
וואו!!!!!!!
איזה קטע שזה הסם שנותנים!!!
למרות שזה בדיוק הגיוני אם רוצים גם טישטוש וגם הכרה מלאה
ואו!!
ואת לא זוכרת כלום?
ועכיו אחרי כל כך הרבה זמן, דברים לא חוזרים אלייך?
את יודעת שלפנייי המוווווון זמן כשהייתי ממש קטנטנה ודיברתי עם חברות על כל עניין ה"יש סם שגורם לך למחוק ערב שלם מהחיים"
ואמרתי בטיפשות ותמימות גמורה..."אוקיי, אז איך הבחורה בכלל יודעת שהיא נאנסה?"
ואז חברה שלי אמרה לי כזה "וול, אם האנס יועיל בטובו להכניס אותה הביתה שלה להלביש לה את הפיג'מה ולהשכיב אותה על המיטה אחרי זה..אז סביר להניח שהיא לא תדע"
|חבול!
בכל מקרה אומייגאד ממש מור"ק!!
תכלס, אני מדברת עכשיו בתור המדענית הסקרנית (נשמע כמו שם של תוכנית ילדים בערוץ המדע) זה שיא המעניין לראות השפעות של זה!!!
הדיוק כמו שמצחיק אותי כשאני נזכרת ביום של הניתוח מחיצה באף שלי..זה ניתוח בהרדמה מלאה אז תכלס מפוצצים אותך בסמים ולאנשים שונים יש תגובות שונות, יש את אלה שקמים כאילו משינה..ויש את אלה שקמים בקריז..
אני הייתי מאלה עם הקריז
היה מחובר לי לאצבע מכשיר שמודד לחץ דם כל איזה חצי דקה...והוא כל הזמן צפצף...והציפצוף שיגע אותי..אז איך שקמתי פשוט תלשתי את המסיכת חמצן מהפנים וצרחתי שמישו יפסיק את הציפצוף
ואז נרדמתי...
ואז קמתי וצעקתי שאני ממש רוצה מים..בטירוף..הייתי צמאה כאילו לא שתיתי שנה וחצי
ואסור לתת מים למישהו אחרי הרדמה מלאה כדי שלא יקיא..אז הביאו כוס מים והרטיבו לי את השפתיים ואני זוכרת שזה עיצבן אותי נורא אבל הייתי כל כך מעוכה
ואז נרדמתי שוב
והיו עוד מס' סשנים בהם אני מתעוררת וצועקת משו ואז נרדמת שוב
עד שהביאו אותי לחדר התאוששות
וכשקמתי הייתה עוד מישי בחדר שעברה אותו ניתוח והיא אמרה לי שכשהיא שמעה אותי מתעוררת היא ממש נבהלה (היא מסוג האנשים שפשוט קמו משינה
)
היה יום מאוד משעשע ומוזר
אבל הסיפור שלך אוכל את זה!!
כל כך מגניב!!!! (כאילו כן, רק בסיטואציות מבוקרות וזה..אבל בכל זאת מגניב..)
וואו!!!!!!!
איזה קטע שזה הסם שנותנים!!!
למרות שזה בדיוק הגיוני אם רוצים גם טישטוש וגם הכרה מלאה
ואו!!
ואת לא זוכרת כלום?
ועכיו אחרי כל כך הרבה זמן, דברים לא חוזרים אלייך?
את יודעת שלפנייי המוווווון זמן כשהייתי ממש קטנטנה ודיברתי עם חברות על כל עניין ה"יש סם שגורם לך למחוק ערב שלם מהחיים"
ואמרתי בטיפשות ותמימות גמורה..."אוקיי, אז איך הבחורה בכלל יודעת שהיא נאנסה?"
ואז חברה שלי אמרה לי כזה "וול, אם האנס יועיל בטובו להכניס אותה הביתה שלה להלביש לה את הפיג'מה ולהשכיב אותה על המיטה אחרי זה..אז סביר להניח שהיא לא תדע"
בכל מקרה אומייגאד ממש מור"ק!!
תכלס, אני מדברת עכשיו בתור המדענית הסקרנית (נשמע כמו שם של תוכנית ילדים בערוץ המדע) זה שיא המעניין לראות השפעות של זה!!!
הדיוק כמו שמצחיק אותי כשאני נזכרת ביום של הניתוח מחיצה באף שלי..זה ניתוח בהרדמה מלאה אז תכלס מפוצצים אותך בסמים ולאנשים שונים יש תגובות שונות, יש את אלה שקמים כאילו משינה..ויש את אלה שקמים בקריז..
אני הייתי מאלה עם הקריז
היה מחובר לי לאצבע מכשיר שמודד לחץ דם כל איזה חצי דקה...והוא כל הזמן צפצף...והציפצוף שיגע אותי..אז איך שקמתי פשוט תלשתי את המסיכת חמצן מהפנים וצרחתי שמישו יפסיק את הציפצוף
ואז נרדמתי...
ואז קמתי וצעקתי שאני ממש רוצה מים..בטירוף..הייתי צמאה כאילו לא שתיתי שנה וחצי
ואסור לתת מים למישהו אחרי הרדמה מלאה כדי שלא יקיא..אז הביאו כוס מים והרטיבו לי את השפתיים ואני זוכרת שזה עיצבן אותי נורא אבל הייתי כל כך מעוכה
ואז נרדמתי שוב
והיו עוד מס' סשנים בהם אני מתעוררת וצועקת משו ואז נרדמת שוב
עד שהביאו אותי לחדר התאוששות
וכשקמתי הייתה עוד מישי בחדר שעברה אותו ניתוח והיא אמרה לי שכשהיא שמעה אותי מתעוררת היא ממש נבהלה (היא מסוג האנשים שפשוט קמו משינה
היה יום מאוד משעשע ומוזר
אבל הסיפור שלך אוכל את זה!!
כל כך מגניב!!!! (כאילו כן, רק בסיטואציות מבוקרות וזה..אבל בכל זאת מגניב..)