חג שמח!

Rachel47

New member
אמממ

וואו!!!!!!!

איזה קטע שזה הסם שנותנים!!!
למרות שזה בדיוק הגיוני אם רוצים גם טישטוש וגם הכרה מלאה
ואו!!
ואת לא זוכרת כלום?
ועכיו אחרי כל כך הרבה זמן, דברים לא חוזרים אלייך?
את יודעת שלפנייי המוווווון זמן כשהייתי ממש קטנטנה ודיברתי עם חברות על כל עניין ה"יש סם שגורם לך למחוק ערב שלם מהחיים"
ואמרתי בטיפשות ותמימות גמורה..."אוקיי, אז איך הבחורה בכלל יודעת שהיא נאנסה?"
ואז חברה שלי אמרה לי כזה "וול, אם האנס יועיל בטובו להכניס אותה הביתה שלה להלביש לה את הפיג'מה ולהשכיב אותה על המיטה אחרי זה..אז סביר להניח שהיא לא תדע"
|חבול!

בכל מקרה אומייגאד ממש מור"ק!!

תכלס, אני מדברת עכשיו בתור המדענית הסקרנית (נשמע כמו שם של תוכנית ילדים בערוץ המדע) זה שיא המעניין לראות השפעות של זה!!!

הדיוק כמו שמצחיק אותי כשאני נזכרת ביום של הניתוח מחיצה באף שלי..זה ניתוח בהרדמה מלאה אז תכלס מפוצצים אותך בסמים ולאנשים שונים יש תגובות שונות, יש את אלה שקמים כאילו משינה..ויש את אלה שקמים בקריז..
אני הייתי מאלה עם הקריז

היה מחובר לי לאצבע מכשיר שמודד לחץ דם כל איזה חצי דקה...והוא כל הזמן צפצף...והציפצוף שיגע אותי..אז איך שקמתי פשוט תלשתי את המסיכת חמצן מהפנים וצרחתי שמישו יפסיק את הציפצוף
ואז נרדמתי...
ואז קמתי וצעקתי שאני ממש רוצה מים..בטירוף..הייתי צמאה כאילו לא שתיתי שנה וחצי
ואסור לתת מים למישהו אחרי הרדמה מלאה כדי שלא יקיא..אז הביאו כוס מים והרטיבו לי את השפתיים ואני זוכרת שזה עיצבן אותי נורא אבל הייתי כל כך מעוכה
ואז נרדמתי שוב
והיו עוד מס' סשנים בהם אני מתעוררת וצועקת משו ואז נרדמת שוב
עד שהביאו אותי לחדר התאוששות
וכשקמתי הייתה עוד מישי בחדר שעברה אותו ניתוח והיא אמרה לי שכשהיא שמעה אותי מתעוררת היא ממש נבהלה (היא מסוג האנשים שפשוט קמו משינה
)

היה יום מאוד משעשע ומוזר

אבל הסיפור שלך אוכל את זה!!
כל כך מגניב!!!! (כאילו כן, רק בסיטואציות מבוקרות וזה..אבל בכל זאת מגניב..)

RenanaD

New member
אני לא זוכרת כלום מזה, ממש כלום

וההזוי הוא שהתנהגתי כרגיל, דיברתי עם אנשים וקראתי את הדו"ח והכל. מבחינתי הייתי מוכנה לצאת באותו רגע מביה"ח ולחזור ישר הביתה, זהו נגמר. זה אבא שלי שאמר לי לישון קצת
אז נרדמתי תוך שניה. ועד היום מעניין אותי מה היה קורה אם לא הייתי הולכת לישון! זה ממש ממש מעניין! תשיגו לי חומר ותשמרו עלי, אני מתנדבת

אבל תכל'ס, זה ממש מסוכן. יש באמת מצב שבחורות ייאנסו ולא יידעו על זה לעולם... כל עוד האנס נחמד מספיק להחזיר אותן במצב טוב, למקום נורמלי ולא מחשיד
כי שעות שלמות נמחקות מהחיים, שבפועל הן כן היו עירניות והגיבו.
בקיצור, מפחיד רצח.

חחחח אני מדמיינת אותך קמה בקריז בבי"ח, צורחת על כל העולם ונופלת מעולפת על המיטה. ואז שוב. ושוב. ושוב

LemonLimeLilach

New member
כל השרשור ההזוי הזה גורם לי לחשוב

על ורוניקה מארס!! אני מודה שעד עכשיו לא קלטתי את ההשפעה של סם האונס לגמרי. החכמת אותי!

RenanaD

New member
you're welcome

גם סם אונס היה בסדרה הזאת?
תקשיבו, אתן כ"כ חופרות עליה בזמן האחרון שאני אשכרה מתחילה לשקול לראות אותה! כשכל הסדרות שלי ייגמרו. למרות שזה לא יהיה חכם, יש לי עוד "דקסטר" להשלים, אני עדיין תקועה בעונה 3...

Rachel47

New member
את צריכה!!

סדרה מעולה...לפחות 2 העונות הראשונות!

ודקסטר עונה שלישית...וואוווווו
כשאני צפיתי הייתי תקועה שם חודשים ארוכים
את צריכה לדחוף את עצמך לעבור את הקליימקס הזה כדי להמשיך לעונות 4 ו-5...

RenanaD

New member
אני יודעת. חברה כלבה שלי ספיילרה לי בכוונה את

הדברים הכי גדולים שאפשר לגלות על הסדרה

אז אני יודעת כבר מה קורה. הבעיה השניה היא שאני יודעת שברגע שאתחיל, לא אצליח להפסיק. בשנה ב' נניח היה לי בוחן אמצע עצום באורגנית, הייתי בדכאון ממנו ובמקום ללמוד ראיתי 4 פרקים ברצף. הגיוני מאוד!

Rachel47

New member
עוד מאז שרננע

כתבה על הסם אונס בשרשור הקודם יש חשבתי על ורוניקה מארס
גם בדיוק ראיתי את הפרק הראשון לא מזמן, אמרתי לך...

Rachel47

New member
כן זה בלי ספק מלחיץ בטירוף

אחת הסיבות שאני ממש שונאת מועדונים היא שכל עניין הפחד שידחפו לך משו בשתיה הושרש אצלי כשהייתי בערך בגיל שבו הייתי אמורה לחבב מועדונים..

כל העניין הזה בכלל לא לגיטימי..

אני זוכרת שהייתה את התוכנית המעצבנת הזאת של חיים הכט..עם המה אתם הייתם עושים
והיה קטע שהביאו זוג לדייט ושלחו את השחקנית לשירותים והשחקן היה צריך לשים לה משו בשתיה ולראות מי מתערב
האמת..הרבה התערבו...

וכן זה היה ממש מצחיק...הייתי עצבנית ולא מפוקסת והכל כאב לי והיה נפוח והייתי עם תחבושות בתוך האף ובדיוק ההרדמה המקומית (שאותה דווקא עשו לי כשהייתי ערה...כוסומו) בדיוק התחילה להתעמעם...היה ממש כיף גדול

RenanaD

New member
מפחיד ממש

יופי שהרבה התערבו! אני זוכרת רק שהיה משהו עם בובה של תינוק כלואה במכונית, ושמו סאונד של תינוק בוכה. הייתי לוקחת אבן ושוברת את החלון שהכי רחוק ממנו, מה זה
היו כ"כ הרבה מקרי מוות כאלה של תינוקות בזמן האחרון, זה כ"כ מסוכן.

חחחח הייתי רוצה לראות אותך אחרי זה. וגם אותי, האמת

LemonLimeLilach

New member
הייי חג שמח!!!!

אין לי ממש זמן לכתוב מגילות אז מאוחר יותר אכתוב בפירוט על הבית מלון, השרב, איך לא עשינו סדר ואיך אמא שלי שברה את הרגל- אבל זה בקצרה מה שהיה!

*מורידה סדרות באובססיביות*

LemonLimeLilach

New member
פירוט-

אוקיי אז הקטע של הסדר. כשאמא שלי הזמינה מקומות היא שאלה ואמרו לה שיהיו שני חדרי אוכל- אחד שכל אחד יעשה סדר לעצמו, מי שירצה, ואחד שיהיה סדר מסודר עם חזן והכל ושזה עולה סכום מסוים. אמא שלי הזמינה מקומות לאופציה השנייה ושילמה ואז ידענו שיהיה סדר אמיתי והכל טוב.

קיצר מסתבר שזה לא היה. כשהגענו אמרו לנו שהסדר יתחיל ב 7 וחצי והגענו בזמן ונכנסנו ואנחנו ציפינו שיהיה שולחנות ככה מסודרים אחד לידי השני ארוך כזה אבל לא, הושיבו אותנו פשוט בשולחן של 4 וכל האוכל כבר היה מוגש וכל אחד הלך ולקח לו אוכל והיינו ממש בשוק... פתאום שמענו גם אנשים שרים מה נשתנה ואמרנו "אבל מה נשתנה זה מלא זמן לפני האוכל, מה קורה פה?" הלכנו להסתכל על האוכל וראינו שבצד השני של החדר אוכל יש מישהו שעומד ומקריא מהגדה אבל סוג של לוחש לעצמו ומסתובב בין כמה שולחנות... לקחנו מרק וחזרנו לשולחן ומדי פעם פשוט שמענו קבוצות אנשים רנדומליות פורצות במה נשתנה ואז אחד אלוהינו (איך שלא קוראים לשיר הזה
) אניוויי- סדר זה לא וההורים שלי ביקשו את הכסף בחזרה והיינו ממש מאוכזבים.

ואז יצאנו לעשות סיבוב בטיילת ואמא שלי איכשהו הצליחה ליפול שם ולשבור את הלמעלה של הרגל, העצם שמחברת בין הזרת לאצבע שלידה אבל יותר למעלה בכף רגל, לא ממש באצבעות עצמן. אני צריכה ציור בשביל זה
בכל אופן היום בדרך חזרה הביתה עצרנו בהר הצופים ועשו לה צילום וגבס והכל. הקטע הוא שאבא שלי טס עוד כמה שעות ליפן אז בעיקרון אני ואח שלי נשארים איתה פה ואח שלי שבוע הבא כבר חוזר לטכניון אז אני אהיה איתה פה לבד והיא לא ממש מסוגלת לעשות כלום ואמרו לה לא לעמוד על הרגל, זה אומר שאפילו כוס מים היא לא יכולה לקחת... אז אין לי מושג מה יהיה עם זה שאני צריכה ללכת ללימודים ולג'וינט ולעבודה והכל
לא יודעת מה נעשה. אולי סבתא שלי תבוא אבל אני לא רואה את אמא שלי מצליחה לסבול אותה ליותר מיומיים שלושה ברצף. ואבא שלי חוזר רק ב-26 לאפריל

חוץ מכל זה היה שרב די כבד ואיזה 37 מעלות (האייפון אמר) והיינו בבריכה והשתזפתי ממש קצת (חששתי מכל המעלות האלה אז הייתי מאוד נדיבה עם הקרם הגנה
)

ועכשיו הבית הלבן ואז פרינג'

dans girl

New member
איזה מעפןןןןןןןןןןןןןן
הייתי בטוחה גם - שולחן, מישהו קורא ממש בקול רם, רמאות, והכי הגיוני שביקשתם כסף חזרה כי ארוחת ערב זה לא סדר פסח.

אני בכנות לא מצליחה להבין איזה עצם אמא שלך שברה
. אבל החלמה מהירה לה.
לגבי איך תתמודדו וזה, יש דבר שנקרא קביים, וזה מאפשר לבנאדם להתנייד גם בלי לדרוך על הרגל. אז תחשבי על זה. וחוצמזה תעזרי קצת עם עבודות הבית וזה ואני בטוחה ששבוע שבועיים והיא כבר תהיה קצת יותר עצמאית כי גם אם אסור לדרוך והכל אז לומדים להסתדר.

וטוב שהיית נדיבה עם הקרם הגנה, זה לא בריא להשתזף
.

פרינגג''''' תראי אומייגאדדד את לא יודעת מה קורהההה!!!

LemonLimeLilach

New member
כןןןן אבל

אמא שלי בכלליות חצי נכה ובקושי הולכת, מה שאומר שעד שמורידים לה את הגבס היא בכיסא גלגלים. אין אופציה לקביים. אין לי שום בעיה לעשות כלים/כביסה/לבשל... אבל... אמא שלי. ממש. מטורפת. אוקיי.

ואני הולכת לראות פרינג' עכשיו. אני איכשהו צריכה להישאר ערה עד 1 כדי לקחת את אבא שלי לשדה

RenanaD

New member
רגע רגע

מה ז"א "בכלליות חצי נכה ובקושי הולכת"? בגלל הגבס או שהיה משהו בעייתי גם לפני כן?
כי אם כן אז לא ידעתי עליו, ואני לא מבינה לגמרי את הניסוח שלך
ואם לא, אז עדיין לא ברור לי למה היא לא יכולה לנסות אפילו קביים...

LemonLimeLilach

New member
זה אומר

שיש לה MS ורגל אחת שלה כמעט לגמרי משותקת (שמאל), ועכשיו היא שברה את ימין. וסה"כ היא די חלשה, היא לא מסוגלת להחזיק את עצמה על קביים. תחשבי עליה כמו על סבתא שלך, ולא על עצמך שאת בטח מסוגלת להסתדר עם קביים מעולה, גם אני, היא לא, כי זה אומר לסמוך רק על הידיים ולהיגרר על רגל שמאל שבקושי עובדת אצלה. אז זה אומר שעכשיו היא לא יכולה נגיד להתרומם לכיור בשביל למלא כוס מים או למיקרו שיושב גבוה אצלנו כדי לחמם אוכל, אז אם אני שבוע הבא הולכת ללימודים מ9 בבוקר עד סביבות 6 בערב- זה בעיה.

ובלי שום קשר לזה, אמא שלי היא אישה קשה בכלליות שקשה לי להסתדר איתה או לקבל את איך שהיא מתנהגת. אז רק לדמיין איך היא תהיה בשבועות הקרובים כשהיא לא מסוגלת לעשות הרבה ובלי אבא שלי שיאזן את המצב...

Rachel47

New member
וואו

לא ידעתי את כל הדברים האלה..
עכשיו אני מבינה מה את אומרת...

dans girl

New member
אההה, אז אין ספק שזה יותר בעיה... נסו באופן זמני להפוך את הדברים זמינים יותר - להשאיר כמה וכמה בקבוקי מים במקום נמוך במקרר כדי שהוא תוכל להגיע אליהם לבד, ואם אפשרי להוריד את המיקרוגל ולשים אותו זמנית על השיש (לא יודעת איך הבית נראה ובנוי אז לא יודעת אם זה אפשרי), או להכין ארוחת צהריים בצלחת שאפשר להכניס לתנור בכלי חסין אש כלשהו ולחמם... או סתם ארוחת צהריים בתנור כמו עוף בתנור ותפוחי אדמה וכאלה..
אבל אין ספק שעדיף שבכל רגע נתון מישהו יהיה בבית לכל מקרה...אז זה בעייתי... אז תנסי לעשות משמרות עם אח שלך עד שהוא חוזר לצפון, ולהיעזר בסבתא כשאת חוזרת ללימודים, ואם יש שכנים שאתם בקשר איתם וחברים של ההורים וכאלה...
ולגבי ההתמודדות שלך איתה - תעשי מה שאת יכולה. תקפידי שגם אם את שם בשבילה בכל רגע נתון יהיה לך מקום וזמן נפרדים כדי להתאוורר ממנה ותנסי להזכיר לעצמך שזה זמני. ותזכירי לעצמך גם שאת מכירה אותה, אז אל תתני לעצמך להיות מופתעת או כעוסה מדי על דברים שהיא עושה כי את כבר מכירה אותה ויודעת איך היא מתנהגת ועם מה קשה לך. זה יהיה מאוד מאתגר אבל בסופו של דבר עוד תפתחי חסינות

למעלה