אני לא שמה מרכך
אין מה לעשות, בעלך צודק, ריח זה כימיקלים. גם ריח של נקיון שאנחנו אוהבים בבית בעצם אומר שהבית אולי נקי מחיידקים אבל מלוכלך מכימיקלים (ואני לא בטוחה מי מהם עדיף).
אני כבר המון זמן לא משתמשת בחומרי נקיון וטיפוח עם ריחות חזקים (רוב מה שאני משתמשת טבעי אז מראש בדרך כלל אין ריח חזק), והריחות ממש מפריעים לי, זה עניין של הרגל ברגע שמפסיקים לשים אותם בכל מקום הריח הכל כך חזק ממש מתחיל להפריע.
במקום אני שמה חומץ (רגיל ופשוט לא בלסמי, כמובן), זה גם בריא למכונה גם מרכך את הבגדים וגם בריא לסביבה ולתינוק שלך שנחשף לקצת פחות כימיקלים, החיסרון היחידי שיש (אולי) זה שאין ריח לבגדים, אפשר לפתור את זה על ידי הוספת כמה טיפות שמן אתרי שאוהבים, אני ממש לא צריכה ריח.
אנחנו מאוד אוהבים שהכל רך, אבל דבר ראשון זה מאוד תלוי בבגדים שקונים עם הבד טוב הבגד רך גם בלי מרכך ודבר שני אני לא בטוחה שעדיף לתינוק בגד רך מלא כימיקלים מאשר בגד קצת פחות רך אבל בלי חומרים כימים.
חזיות כחולצה זה לא נוח (זה עולה כל הזמן) ובדרך כלל משמש רק כבגדים יפים לאירועים (כי זה יפה יותר, למרות שזה עניין של טעם) ולא כבגדים ליום יום (במיוחד בחורף). ככה שממש לא צריך דבר כזה, וגם כשכבר הייתי שמה חולצה זה היה מעל בגד גוף.
לגבי שילובים אפשר לעשות כל שילוב, אוברול על אוברול, בגד גוף ומכנס על בגד גוף ומכנס, הכל הולך, אין חוקים.
נראה לי שיש לך המון חיתולים, כדאי אולי להחזיר תמיד אפשר לקנות עוד לא בטוח שלהחזיר תוכלי בהמשך. אלא אם כן יהיה לך תינוק ממש פלטן לא בטוח שתצטרכי 28 חיתולים.