אני מזמינה מחו"ל
בגדי הריון מASOS, מגיע במשלוח בטוח לחלוטין, לחברה לא הגיע מוצר משם והם זיכו אותה. אם לא מרוצים אפשר גם להחזיר פשוט צריך לשלוח להם את המוצר חזרה ועלות המשלוח חזרה עליך (משהוא כמו 20 ש"ח).
בגדי ילדים אנחנו כל הזמן קונים בקרטרס, גאפ, נאוטיקה, ועוד, גם אמזון מצויינים, אם המשלוח חינם אנחנו שולחים לארץ (לפעמים כשדמי המשלוח חינם אז המוצר עצמו יקר יותר או שאין אותם מבצעים כמו במשלוח בתוך ארהב אז כדאי לשים לב, לא תמיד משלוח חינם זול יותר).
את המשלוחים אנחנו עושים או דרך האתר (אם משתלם) או במשלוחה עם אחותי כשגרה בארצות הברית. יש לה ארון שלם בבית לדברים שלנו שהיא עוגרת כל הזמן, וכל פעם שהיא או בעלה (או שניהם) באים, הם מביאים את מה שהצטבר. אנחנו אוהבים לקנות בגדי קיץ בחורף וחורף בקיץ ואז אפשר לקנות דברים ממש שווים בגרושים. נגיד עכשיו קניתי בגד גוף קייצי לביביי שבבטן עם גרפיקה ממש יפה בקרטרס ב12 שקל.
תתחילי מאתרים גדולים או חברות גדולות ולאט לאט תתמקצעי, צריך גם לשים לב בהזמנה למידות כי המידות הישראליות והאמריקאיות/אירופאיות לא תמיד זהות. לכי לשילב (אולי אפילו אפשר באינרנט) תראי איך הם מגדירים בסנטימטר בגדים לגילאים 0-3 (נניח) ואז תראי כמה סנטימטר זה כל מידה בכל חברה שאת קונה דרכה. לאט לאט לומדים.
לדוגמא לנאוטיקה (וגם לפומה בנעליים) יש מידות קטנות יחסית, אז אם אני עכשיו קונה לבת שלי 4T בקרטרס/גאפ וכו' אני יודעת שבנאוטיקה אני צריכה מידה אחת יותר גדולה.
תמיד תלכי לפי הסנטימטר גם בבגדים וגם בנעליים.
ובכל מקרה תזמיני פרט אחד ואז עוד אחד, לאט לאט צוברים ביטחון. היום את רוב הבגדים של הילדים אנחנו קונים באינטרנט.