ציוד ורכש לשבוע חדש

mica35

New member
דווקא שילב אני פחות אוהבת

הם מאוד יקרים יחסית לשאר, ותמיד מעצבן אותי לשלם סתם ביוקר כי אני משתמשת בתלושים (יש לי הפרעה כלשהיא בנוגע אליהם).
בגדים אני קונה בחול, ואלא אם קונים משהוא ספציפי שלהם אני לא מוצאת מוצרים שלהם שיהיו שווים את המחיר.
אבל טוב לדעת, אם אני לא אמצע אחרת אלך אליהם.

הקלילה

New member
גם אני פחות אוהבת את שילב...

הכל יקר שם בעשרות אחוזים, אותם מוצרים בדיוק אפשר לקנות ב"תינוקי" או ב"בייבי קט" (אור יהודה) או בגבעת שמואל.... אין סיבה לשלם כפול על אותו מוצר, גם הבגדים לא עולים באיכותם על פוקס או מישמיש. אני משתמשת בתלושים לקניות סופר, נכון שמורידים לי קצת אבל אני קונה במגה בול או בד"ר בייבי (קניתי טיולון מגנום עם התלושים). לא אחת יש מבצעים גם על טיטולים ומטרנות (עכשיו יש 50% על שוקו ביג- למי שיש ילדים גדולים יותר). בקיצור, חשוב להיות ערים למבצעים ולקנות בחכמה.

סלקל לתינוק

האם למישהי יש המלצה על סלקל בטיחותי שקיבל ציונים גבוהים במבחני ריסוק?
הבנתי שבריטייקס טוב? מישהי מכירה ? ויודעת היכן ניתן לרכוש אותו במחיר טוב? (בשילב הוא עולה 900 שח).
תודה:)

מאשה99

New member
אני מכירה שלושה

לפי מה שהבנתי יש 3 סלקלים שכרגע נחבים לטובים ביותר (פחות או יותר באותה רמה של כוכבים):
בי סייף - איזי גו - יש לו יתרונות של נוחות לתינוק (כריות ראש וכאלה - זה מה שהזמננו, עלה לנו 550 אם אני לא טועה כי קנינו גם עגלה - סיטי מיני והיה סוג של דיל)
מקסי קוזי
סייבקס

abc190

New member
סלקל

שניים מומלצים שבדקתי עליהם, בעלי תו תקן אירופאי וציון של 4* במבחני ריסוק, בעלי הגנת צד, מרופדים טוב, בעלי תמיכה לראש תינוק קטן להתחלה: איזיגו של ביסייף (סביבות 700), ואטון (סביבות 650)/אטון2 (1000+) של סייבקס.

אני קניתי אותו בהמלצה של אבי ורון

שימי לב שהמחיר שלו כולל את הבסיס לרכב והוא היחידי שמגיע עם בסיס לרכב כחלק בלתי נפרד ממנו.

RonitW

New member
של ברייטקס הוא טוב מאוד

אבל לקחת בחשבון שהוא גם כבד.

Sas7

New member
מי כאן רוכשת מוצרים מחו"ל

מכל האתרי אינטרנט האלה?.
כדאי?
ועל איזה אתרים אתן ממליצות ועד כמה זה בטוח?

אני מתה להזמין ואני ממש מפחדת

mica35

New member
אני מזמינה מחו"ל

בגדי הריון מASOS, מגיע במשלוח בטוח לחלוטין, לחברה לא הגיע מוצר משם והם זיכו אותה. אם לא מרוצים אפשר גם להחזיר פשוט צריך לשלוח להם את המוצר חזרה ועלות המשלוח חזרה עליך (משהוא כמו 20 ש"ח).
בגדי ילדים אנחנו כל הזמן קונים בקרטרס, גאפ, נאוטיקה, ועוד, גם אמזון מצויינים, אם המשלוח חינם אנחנו שולחים לארץ (לפעמים כשדמי המשלוח חינם אז המוצר עצמו יקר יותר או שאין אותם מבצעים כמו במשלוח בתוך ארהב אז כדאי לשים לב, לא תמיד משלוח חינם זול יותר).
את המשלוחים אנחנו עושים או דרך האתר (אם משתלם) או במשלוחה עם אחותי כשגרה בארצות הברית. יש לה ארון שלם בבית לדברים שלנו שהיא עוגרת כל הזמן, וכל פעם שהיא או בעלה (או שניהם) באים, הם מביאים את מה שהצטבר. אנחנו אוהבים לקנות בגדי קיץ בחורף וחורף בקיץ ואז אפשר לקנות דברים ממש שווים בגרושים. נגיד עכשיו קניתי בגד גוף קייצי לביביי שבבטן עם גרפיקה ממש יפה בקרטרס ב12 שקל.

תתחילי מאתרים גדולים או חברות גדולות ולאט לאט תתמקצעי, צריך גם לשים לב בהזמנה למידות כי המידות הישראליות והאמריקאיות/אירופאיות לא תמיד זהות. לכי לשילב (אולי אפילו אפשר באינרנט) תראי איך הם מגדירים בסנטימטר בגדים לגילאים 0-3 (נניח) ואז תראי כמה סנטימטר זה כל מידה בכל חברה שאת קונה דרכה. לאט לאט לומדים.
לדוגמא לנאוטיקה (וגם לפומה בנעליים) יש מידות קטנות יחסית, אז אם אני עכשיו קונה לבת שלי 4T בקרטרס/גאפ וכו' אני יודעת שבנאוטיקה אני צריכה מידה אחת יותר גדולה.
תמיד תלכי לפי הסנטימטר גם בבגדים וגם בנעליים.
ובכל מקרה תזמיני פרט אחד ואז עוד אחד, לאט לאט צוברים ביטחון. היום את רוב הבגדים של הילדים אנחנו קונים באינטרנט.

בטוח כמו משקפי רוח

הבעיה היא חברות השילוח שהן יקרות,
מעבר לזה כל אתר גדול של מותג/כלבו גדול הוא בטוח והלוואי שבארץ היינו מקבלים רבע מהשירות הזה, גם פנים מול פנים אנחנו לא מגיעים לקרסוליים שלהם.

משלוח לארץ חינם asos
יוצא יקר, עדיף לשלוח למישהו carter's
כנ"ל amazon
urban outfitters לא לילדים, אם קונים הרבה אפשר להצדיק את המשלוח היקר, כי הוא כולל מכס
figleaves חזיות ויש משלוח לארץ (לבחור באתר הבריטי)
יש עוד המון... באמת, רק תמצאי מישהו באמריקה או דרך סבירה שישלחו לך לפה

Ms Snoopy

New member
אני הזמנתי בעיקר ביגוד מקרטר

אם משכללים את מחיר ההובלה עדיין משמעותית יותר זול מבארץ

mica35

New member
שלא לדבר על איכות

אנחנו מאוד אוהבים את קרטרס, אמנם בגדי תינוקות פחות מספיקים לזמן קצר אז פחות מספיקים להתבלות, אבל בילדים הגדולים רואים את ההבדל בין בגדים של קרטרס וכו' שנראים כמו חדשים גם אחרי עונה שלמה ובגדים שקונים בארץ (פוקס ועוד מותגים אחרים) בסוף העונה נראים כמו סמרטוט. מבין הרשתות רק הבגדים של קדס נראים טוב בסוף העונה והם יקרים משמעותית מכל האחרים.
ככה שבקניה בארצות הברית מקבלים לא רק מחיר טוב יותר אלא גם איכות ללא השוואה.

semir

New member
קונה כל מה שאפשר מחו"ל...

יש אתרים ששולחים לארץ, יש אתרים שאני שולחת דרך חברות שליחויות-
אבל בגדול- הרבה יותר משתלם לקנות בחו"ל, בטח בתקופות הסיילים.

למעלה