ציוד ורכש לשבוע חדש

flash99

New member
ריהוט וחבילת לידה....

אז התחלנו לחפש ריהוט וחבילת לידה..
איך בוחרים בכלל?? הכל נראה לי אותו הדבר!
איזה חברות מומלצות? טל? משכל? שניר?

לגבי השידה, 120 זה לא גדול מדיי? לא יהפוך לפיל לבן בחדר אחרי חצי שנה/שנה? אולי 100 זה מספיק?
מה חשוב לבדוק בריהוט חוץ מתו תקן?

לגבי החבילות לידה, שווה לעשות משהו מובנה או להרכיב לבד? מה אתן עשיתן? אבאיזה חנויות כדאי לבדוק?
היינו בבייביז ברמת גן נראה שיש להם אחלה מחירים אבל לא שמעתי עליהם כלום...
היינו בבייבי לאב וגם שם נראה שהם בסדר, טיפה יותר יקרים אבל הם גם אמרו שהם ישוו מחירים אם נמצא מחיר טוב יותר.
היינו בבייבי סטאר בתל אביב והיה שם שירות נוראי ובזבוז זמן טוטאלי.. מעניין איך זה בסניפים אחרים.

לגבי המזרון, מה חשוב לבדוק? חוץ מתו תקן? זה משנה מאיזה חברה המזרון? איזה חברות נחשבות טובות?

בקיצור, נראה לי שהלכתי לאיבוד

אז ככה

אנחנו עשינו את רוב הקניה בבייביסטאר בבארות יצחק, אחרי סיבוב בשילב, מוצצים, דליה, ירכא, ועוד כמה ...
אנחנו מאוד מרוצים מהשירות שלהם. הריהוט שלנו הוא של רהיטי טל, הגיע בול אחרי 30 יום כפי שהבטיחו (אנחנו רצינו להכניס הכל לפני הלידה).
עזרו לנו שם מאוד, לא דחפו לנו שום דבר וזה השירות הכי טוב שקיבלנו בהשוואה למקומות האחרים שהסתובבנו בהם.
בריהוט חשוב לבדוק אם יש תו תקן, וחשוב להבין גם שיש הבדל בין תו תקן לבין אישור תקן. תקראי על זה קצת באתר של מכון התקנים.
מבחינת מזרון, אני הבנתי שהמזרנים הטובים שיש להם תקן הם של עמינח וזה מה שקנינו...

TheIL

New member
שידה

יש הבדל בין שידת החתלה וסתם שידה.
תכלס זה יכול להיות אותו מוצר בדיוק. אבל לשידת החתלה לדוגמא לא יהיו גלגלים.
מזכרוני בכדי שזה יוכר כשידת החתלה צריך את המעקה מסביב וכו. יש שידות שאין להן את זה, וברגע שאת מוסיפה, פתאום זה כן בתקן.

תכלס - התקן די חארטה. אני מניח שלא קניתם ארון בגדים עם תו תקן, שולחן מחשב עם תו תקן, ומתלה למעילים עם תו תקן.

סה"כ שידה.

אנחנו לדוגמא מנסיון העבר, החלטנו לא לקחת שידת החתלה אלא את השידה הרגילה בלי המעקה.
נסיון העבר הראה שיותר קל שהתינוק חוטף בטעות מכה מהמעקה (נניח שמניחים עם מגבת גדולה ואז לא רואים בדיוק את הגבולות של המעקה)

אמאמרבל

New member
שידה

תלוי מה גודל של חדר.

אצלינו שידה היא כ 110סמ רוחב+ הוספנו משטח החתלה שבולט מהשידה ועושה רווח של 15 סמ מהקיר.
ולי מאוד נוח, אני ממש נהנת משידה כזאת כבר כמעט 6שנים, עברה שני ילדים.
אצלי חדרים כ9מ"ר
וכרגע בחדר של ילדה יש- מיטת תינוק, שידה, ספה קטנה נפתחת, ארון 4דלתות ויש מספיק מקום .

לנו יש רהיטי משכל.

הכי מחשוב שיהיה לחברה תו תקן ישראלי, בטיחות- לבקש להוסיף סוגרים בטיחותיים למגירות של שידה.
חלוקה נוחה בשידה

exterior

New member
היי

לגבי ריהוט - החברות המומלצות הן משכל וטל.
לגבי השידה, 120 זה מעולה. גם ככה ל extra בטיחות מוסיפים תוסף החתלה וזה מוריד כמה ס"מ מהרוחב (ומוסיף לעומק). שידה גדולה = יותר אחסון = שימוש עד גיל מאוחר יותר (נראה לי, טרם יש לי ניסיון
). משכל עומדים בתו תקן הישראלי של מכון התקנים, גם טל.

אני פיזרתי את הקניות כל פעם במקום אחר, לא עשיתי חבילת לידה, שברוב המקרים פחות משתלמת if u ask me

בייביסטאר בבארות יצחק מעולים! אחלה שירות!! ממליצה בחום.

מזרן למיטה חשוב לבדוק תו תקן ישראלי של מכון התקנים. כרגע יש אותו לעמינח, ליטף ובייביטק. נראה לי שגם לרהיטי טל אבל אני לא בטוחה.

mica35

New member
יש חנויות לתינוקות שמכבדות תלושים?

נתקעתי עם מלא תלושים של רב-תו (מגה), אני שונאת לקנות איתם בסופר וגם אין מגה ליד הבית שלי, והחנויות שאני אוהבת לא מקבלות תלושים, החניות שכן מקבלות תלושים אני לא מתה עליהן.
חוץ מדר ביבי שכתוב על התלושים שמכבדים אותם האם מישהיא מכירה חנויות נוספות שמכבדות תלושים?
מוצצים/כל בו סימא/ כל הביבי למיניהם?
בעקרון אני גרה במרכז אבל מכיוון שיש לי המון תלושים ורכב מהעבודה אין לי בעייה לנסוע קצת כדי לקנות איתם.

flash99

New member
יש חנות שילב אחת שמקבלת תלושים

הסניף שנמצא בתוך כיתן סנטר בתל אביב

flash99

New member
יש חנות של שילב בכיתן סנטר

זה סניף קטן יחסית, אבל בגדול הם יכולים לעשות לך הזמנה של כמעט כל דבר שתרצי (חוץ מריהוט אולי).
הקטע הוא שהם יושבים בתוך הכיתן סנטר שהוא כולו של גולף ולכן כל התלושים שגולך מקבלים מתקבלים גם שם.
אנחנו הזמנו שם עגלה עם תלושים... יצא משתלם ביותר.

מה שכן, אי אפשר לעשות שם הזמנות לידה ולשלם רק מקדמה וכאלה. צריך לשלם הכל כי בגולף אין אפשרות למקדמות.

mica35

New member
גולף מעולים

זו אחת החנויות היחידות שמוכנות לקבל תלושים גם על מבצעים.
אני בדרך כלל מבזבזת את התלושים שלי באינטימה (חלק מרשת גולף) על בגדי ים וחזיות ופיצפקס הביתה אבל לא אהבתי את חזיות ההנקה שלהם ואין להם בגדי ים להריון אז בשנתיים הקרובות הם מחוץ לתחום.

hell cen be fun

New member
גולף מקבלים תלושים על מבצעים?

איזה תלושים?
כי לי היא אמרה שזה יהיה מחיר מלא בגלל התלושים...

תודה.. יש לי מלא תלושים שאני לא יודעת

מה לעשות איתם...

את מתכוונת לסניף הזה

מתחם גולף כיתן סנטר

כתובת: קהילת סלוניקי, הדר יוסף

נכון?

למעלה