ציוד ורכש לשבוע חדש

nora234

New member
מחמם מגבונים

היי..מה אתן חושבות על מחמם מגבונים? נראה די נחמד והרבה יותר נעים לתינוק..

אמאמרבל

New member
אצלינו היה מאוד שימושי

אחרי שילד גדול "סבל" ממגבונים קרים בחורף, רכשתי מחמם לילדה שניה שכלל גם מחמם בקבוקים- אני נהנתי מנוחות וילדה מנעימות מגבון.

mica35

New member
אני לא אוהבת את הרעיון

המגבון מלא בסבון ושלל כימיקלים שונים, לא בטוחה שהחימום שלהם עושה טוב לכל הכימיקלים שבפנים (ראקציות בין חומרים שונים, השפעה על חדירות ועוד).
לא בטוחה שאם הילד שלי היה צורח לא הייתי קונה, אבל אף אחד מילדי לא התלונן אז נראה לי שכדאי קודם לוודא שזה מפריע להם לפני שמחממים שם את כל הכימיקלים.

yakimoon

New member
למכירה שידה+מיטה

של רהיטי טל.
מיטה+ מזרן + שידת החתלה.
במצב באמת חדש!
פרטים במסר

לא מכירה שמות של חברות של עגלות

אבל יודעת איך העגלה צריכה להיות
ואולי תכוונו אותי למה שאני רוצה
עגלה בצבע אדום עם שחור או אדום לבד משולב אמבטיה+ טיולון+ סלקל שתהייה אפשרות לסובב לכיון של האמא
לא מגושם ולא יותר מדי גדולה קלה לקיפול
אז על מה אתן ממליצות?
מחר הולכת לעשות סיבוב בירושלים

N יxוe כלל

New member
אני גם בודקת השבוע..

לה'ו

ראיתי סוג אחד צריכה לראות עוד 2-3

אעלה את זה לאחר שאשלים את הסבב שלי..

יש טווח מחירים שאת מעוניינת?

Pluplu

New member
קודם כל בהצלחה

אנחנוהתחלנ עם סיבובי חנויות לפי שבועיים ואנחנו עדיין המומים מההיצע.
2 עגלות שאהבנו עד כה ועומדות בדרישות שלך זה הסולה של מאמאס & פאפאס שהיא מהממת בעיני ויחסית קלה לקיפול ואת הגרקו EVO שהיא המובילה אצלינו כרגע- גם יותר קלה, מתקפלת באמת ביד אחת, יש לה סלקל משלה שמתחבר לאיזופיקס. החסרון היחיד שהיא קצת נמוכה אבל אולי נסתדר עם זה (רק בעלי הוא גבוה, אני סתם שמנמוכה). הטיולון שלה נשכב 175 מעלות ככה שלא בטוח שניקח את האמבטיה.

מצאתי את העגלה המושלמת

של סייבקס גם יפה וגם נוחה וגם הרבה יותר זולה ממה שחשבתי
אין לנו רכב אז זה חובה סלקל?
בהתחלה חשבנו לחפש מיטה ושידה ביד2 וכאלה ובסוף בגלל שהעגלה היתה יותר זולה ממה שחשבתי אז בחרנו גם מיטה ושידה
חשבנו לבקש מההורים של בעלי לשלם את התשלום הראשון והם התחילו להגיד לנו שזה העין הרע בכלל לחפש עכשיו ובמשפחה שלי זה נחלק לזה שמותר לבחור ולעשות הזמנה אבל אסור להכניס לבית ומצד שני של בכלל אסור לעשות כלום
אבל קניתי איזה משחק קטן לתינוק\ת שלי מרוב התרגשות ולא מרגישה עם זה רע טוב לי שסוף סוף עשיתי משהו בשבילו\ה
כ"כ התרגשתי שאני באמת בוחרת את הדברים האלה בשבילי תינוק\ת משלי!!!!!
ובקשה לכל החנויות של מוצרי תינוקות תשימו כיסאות כי מסתובבות אצלכם שעות נשים בהריון שקשה להן לעמוד הרבה זמן.
עוד שלושה חודשים אני אמא

Pluplu

New member
איזה כייייף!!!

תתחדשו! ולגבי כסאות-את הכי צודקת וכנ"ל גם לגבי השירותים בחנות

האמת שחשבתי על השירותים

וכבר יצא לי להינס לאחת החנויות של מוצרי תינוקות שלשירותים הייתי צריכה לדלג על ארגזים
אז לפני שנכנסנו לחנות אתמול נכנסתי למסעדה בקרבת מקום כי לא התחשק לי שוב לדלג על ארגזים
כל רגע אתמול שמצאתי את הכסה של הקופאית פנויה התיישבתי לא הייתי מסוגלת עוד לעמוד

N יxוe כלל

New member
אז קצת עזרה כאן

לה'ו

הבנתי שצריך גם חיתולי טרטה וגם פלאנל ועוד איזה סוג..

אז מישהי יכולה להאיר את עיני ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם? בין כל הסוגים?ואיזה חברה מומלץ לקנות?

ולמה צריך כל אחד..

וכמה צריך לקנות מכל אחד? תינוק ראשון

אז קניתי 4 טרטה של עדן אנס מהמבצע ב180 ל4 יחידות..

כמה עוד צריך?

חחחחחחח כבר הלכתי לאיבוד מכל הדברים האלו :) אבל העיקר שהזמנתי באינטרנט וגם איזה מגבת שהיתה נראית לי טובה חח

ממה שאני יודעת, פלנל טוב לחורף. אם את תל"מ

קיץ אז לא צריך.
טטרה רגיל - פליטות, סתם לכרבל את התינוק בזה, הם מאוד אוהבים את זה בעיקר כשיש לו ריח של בית ולא של כביסה. רצוי די הרבה, סביב 15 להערכתי. הם מאוד זולים ומשמשים לתקופה ארוכה. גם בגיל שנה + הילד עדיין יאהב אותם.
טטרה גדול - עיטוף התינוק, כמו שמיכה, להגן מפני השמש.
אני יודעת שכל הטטרה הרגילים הם אותו הדבר, כלומר גם מה שתקני בשילב וגם מה שתקני בחנות האנגר יהיו אותו הדבר. רק המחיר שונה.

אמאמרבל

New member
חיתולים

טטרה רגילים- זה מבד דקיק. עדיף לבחור כאלו שהם רכים ונעימים למגע. וזה טוב לשים בזמן הנקה/האכלה, לפליטות, ניגובים. אצל ילדי זה משמש כחפץ מעבר- זול וזמין תמיד. ולי היה יותר מ10, כי בן היה פלטן מדופלם.
פלאנל- זה עבה יותר, לא צריך הרבה. 6 בטוח יספיק. אני שמתי אותם במיטה באיזור ראש, שמנו על דפני במאבטיה וכיסינו תינוק בזמן אמבטיה. ואפשר לשים גם על משטח החתלה משעוונית ככה שיהיה נעים יותר לטוסיק. אצלי זה לא היה הכי שימושי גם לא בילדה שניה.

יש גם חיתולי טטרה ענקיים שזה מתאים להחתלת תינוק ככה שידיים יהיו צמודות לגוף ותינוק לא ינפנף בהם (שזה די מבהיל אותם ומפריע לשינה.)- אבל זה צריך קצת ללמוד לעשות. לי במקום זה היתה שמיכה מיוחדת שרק מכניסים תינוק וסוגרים סקוצ'ים. חיתול כזה אפשר גם לשים על המיטה ולשים תינוק עליו.

עזרה- סלקל/כסא מארה"ב

הי, יש לי כנראה אפשרות שיביאו לי סלקל או כסא בטיחות (מישהי יודעת איך זה עובד במטוס ובמכס?)
האם זה שווה ואיזה סוג כדאי לבקש? אין לי לא סלקל ולא כסא בטיחות עדיין...

mica35

New member
מה שאת רוצה, אולי עגלה?

תבדקי מול המכס מאיזה סכום בכלל צריך לשלם מכס, יש הרבה מוצרים שהם מתחת למחיר של המכס.
תבדקי איזה סוג את רוצה ואז תבדקי באמזון או בחנות אמריקאית (טרגט לדוגמא) איזה סוג את רוצה.
כל הכיסאות האמריקאים קוסקו, אוונפלו יש שם.
תבדקי אם יכולים להביא לך עגלה במקום כיסא, גם יותר קל לסחוב את זה (יש גלגלים) וגם זה עולה יותר אז ההפרש יוצא משמעותי יותר.
כשחמותי הביאה לי עגלה לא ביקשו ממנה לשלם במכס, היא עברה איתה פתוחה ושמה עליה תיקים ואף אחד לא התאמץ לחפש את הילד.
נראה לי שאני אעשה את זה שוב אבל יש זמן עד לטיסה הקרובה אז עדיין לא ביררתי.

דווקא עגלה יש לי

אמנם לא חדשה אבל קיימת... וחבל לי על הכסף. יהיה קשה להביא סלקל לבד? זה יותר מדי לבקש?

mica35

New member
זה לא קשה, עגלה קל יותר

תבדקי גם מצב מזוודות.
מאוד יכול להיות שסל קל או כיסא בגלל שהוא מגיע בחבילה נחשב כמו עוד מזוודה ואז יכולה להיווצר בעייה למי שנוסע.
כיום כל אדם זכאי לטרולי ומזוודה בטיסה לארצות הברית.
אם מי שמביא לך מסתפק בטרולי אז יכול להיות שאין בעייה, אם יש לו מזוודה משלו והכיסא יחשב כעוד מזוודה תצטרכו לשלם עליה (פעם אחרונה שבדקתי זה היה 70 דולר אבל אולי זה תלוי בחברת התעופה).
בקיצור תעשו שיעורי בית מול חברת התעופה והמכס, תראו כמה זה עולה ואז תראו כמה אתם חוסכים.

למעלה